Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
08.11.2013 18:44:48
|
|
|
A.S., registrisse võib aja jooksul tekkida mitusada tuhat või ka miljoneid tarbetuid kirjeid, mis võib muuta registri aeglaseks. Windows mul juba üle kahe aasta reinstallimata ning selle aja jooksul tekib nii mõndagi pahna.
Arvatavasti registrisse mul liigselt jama ei teki, kuna üldjuhul eemaldan programme Revoga, mis registrist enam-vähem kõik jama ära kustutab, mis programmiga seotud, aga noh - maitse asi. Ise võin öelda, et pole CCleaner midagi halba korraldanud registris.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
09.11.2013 13:27:50
|
|
|
+1, ainult positiivsed kogemused, erinevalt nii mõnestki muust registripuhastajast minevikus.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
09.11.2013 17:50:10
|
|
|
ewur kirjutas: |
+1, ainult positiivsed kogemused, erinevalt nii mõnestki muust registripuhastajast minevikus. |
Selles vallas on parim IMHO Registry First Aid, aga ka sellega saab ilusti puhastada, kui teha backup ja eemaldada asjad, mida sa kindlasti tead ohutu olema.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
09.11.2013 18:47:47
|
|
|
Märt. kirjutas: |
ewur kirjutas: |
+1, ainult positiivsed kogemused, erinevalt nii mõnestki muust registripuhastajast minevikus. |
Selles vallas on parim IMHO Registry First Aid, aga ka sellega saab ilusti puhastada, kui teha backup ja eemaldada asjad, mida sa kindlasti tead ohutu olema. |
Mäletan, et kunagi sai möllatud ja katsetatud ja testitud erinevaid programme, muuhulgas sai registrit ka defragmenditud, kuigi ei teadnud, mida selle käigus üldse tehakse.
Ükskord katsetasin HDD defragmentimist. Kui ennem oli HDD enam-vähem kiire, siis peale ühe teatud defragmentimisrežiimi jooksutamist muutus Windows nii uimaseks, et pidin reinstalli tegema.
Toona ei teadnud ma kloonimisest eriti (vist mitte) midagi. See oli veel aeg, kui jumaldasin system restoret.
Ei vaja enam ei system restoret ega registry defragi.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
11.11.2013 15:45:55
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Etz kirjutas: |
Kui on hiljuti puhastatud ning CCleaner ei kirjuta seda ala üle, siis vist on teoreetiliselt võimalik taastada, aga seda peab proovima siis. |
Saab seadistada ka üle kirjutama, lisaks veel on SSD`del TRIM mis puhta töö teeb, nii et midagi sealt enam ei taasta, koduste vahenditega enam vähemalt mitte... |
Eeldasin, et by default keegi seda sisse lükkama ei hakka, kui just kustutatav materjal suurt saladust ei sisalda.
sukelduja kirjutas: |
Disk Cleanup on ka olemas, ei pea mingeid batche kirjutama. Aga inimesi, kes CCleaneri registry kallale laseb, peaks arvutitest suure kaarega eemale hoidma. See väike saast registris on tunduvalt ohutum kui see jama, mida CCleaner korda võib saata. See on nagu aktiivsele lollile haamri kätte andmine portselani poes. |
Kogu aeg muude failide eemaldamise käigus ka register üle käidud ja puhastatud ning pole veel kordagi mingit jama sellest tekkinud.
Sul ehk oli see register "saastast" nii pehmeks muutunud, et peale "rooste" eemaldamist selgus, et "rauda" polnud üldse alles jäänud ning kogu kupatus püsis püsti vaid rooste najal.
Või kuidasmoodi põhjendad, et CCleanerit registri kallale ei tohi lasta? |
Ma olen korduvalt ja korduvalt näinud, kus peale CCleaneriga registry puhastust lakkavad 3rd party rakendused töötamast, peamiselt need, kus suheldakse andmebaasidega. Kaovad ära ja lõpetavad töö ODBC driverid ja tehtud data sourced ja lõpetavad töö mõned .OCX .dll moodulid. Häving on praktiliselt pöördumatu. Mingid vidinad saavad lihtsalt Access Denied vigu ja aitab vaid System Restore või kui see pole võimalik, siis reinstall.
Toona ei teadnud ma kloonimisest eriti (vist mitte) midagi. See oli veel aeg, kui jumaldasin system restoret.
Ei vaja enam ei system restoret ega registry defragi. |
Seda nimetatakse full backupiks.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.11.2013 15:48:00
|
|
|
Haha toimis
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
11.11.2013 17:52:19
|
|
|
Tomorrow, Foxreplace. Valid Text replace ning regular expressioniga peaks saama teha replace kujul epl.delfi.ee/* ning asendatavaks vist on umbes epl.delfi.ee/$0®=1.
Aga lihtsam on, kui teed text replace &com=1 -> &com=1®=1. Mul on Google pildiotsing sedasi asendatud, et saaks kasutada ühte otsingusüsteemi, kus on pilt koos pildikirjeldusega ning pildisuurusega.
HTML ette ei soovita linnukest panna.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.11.2013 19:58:46
|
|
|
LiivaneLord, FoxReplace tundub vähe teise suunitlusega. Mina tahan, et link redirect toimuks enne kui ma üldse lehele jõuangi ja seda tundub, et teeb Redirector suurepäraselt.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
15.11.2013 12:00:08
|
|
|
Mingi kala on osade flash videodega tekkinud. Täpset versiooni ei oska öelda, mis hetkest see tekkis aga nt: http://www.engadget.com/2013/11/14/sony-playstation-4-review/
Video hakkab automaatselt mängima, play valik jääb aktiivseks ja kui seda vajutada, siis jääb ketrama seda nö loading ringikest. Samal ajal taustal video mängib edasi ja pause vms ei saa vajutada. Samuti ei tööta muud video valikud jne. click_to_play on true, see ei aita.
Youtube on korras, seal probleemi pole.
Oleks võimalus teha plugi-inide alt flashi loadimine valikuliseks aga see on tüütum, sest enamjaolt on flash korras.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.11.2013 12:22:31
|
|
|
softis, Minul töötab kõik normaalselt. Paraku mis puutub kolmanda osapoole embedded playeritesse, siis paljud neist ei töötagi normaalselt. Nt oled sa kunagi delfi videot üritanud vaadata? (või oli see postimehe video ei mäleta).
Flashis pole antud juhul probleem arvan mina.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ollev
HV kasutaja
|
15.11.2013 12:30:44
|
|
|
Kas firefoxi turvalises olekus käivitamisel sama probleem?
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
15.11.2013 13:15:28
|
|
|
Vahepeal olen jõudnud selleni, et süüdlane on AdBlock, aga mis reegel täpselt, seda on keerukam tuvastada. Kodus-tööl standardfiltrid identsed, vaid käputäis on eraldi lisatud. Tüütus saab olema neid õigeid leida.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
15.11.2013 13:35:35
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Nt oled sa kunagi delfi videot üritanud vaadata? (või oli see postimehe video ei mäleta).
Flashis pole antud juhul probleem arvan mina. |
No tra, see delfi video on täiskomöödia , delfi "itimehed"... Ma saatsin neile ka kunagi päringu ja veateate selle kohta, vastasid ka. Aga kasu sellest polnud, siiamaani ma enamikke videoid ei näe...
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
15.11.2013 13:37:05
|
|
|
softis, adblock on paljudel juhtudel probleem. eriti just TV3 või TV3 lehelt lingitud videote puhul. nad peavad saama sulle reklaamsaasta näidata ja kui ei saa spämmida siis ei näita asjaliku kraami ka. sageli pööratakse ülisuurt rõhku reklaami kvaliteedile kuid video ise on ülikehva pildiga.
http://www.engadget.com/2013/11/14/sony-playstation-4-review/
mina näen sellisel lehel vaid musta kasti ja ei midagi muud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
15.11.2013 18:48:58
|
|
|
Mul jällegi mängib. Mul kasutab see vist Ameerika Easy listi. Täpselt ei tea ka, kuna ei näita nagu infot selle kohta.
Aga kes adblockerit kasutab, see peaks meelde jätma, et kui pildid, videod, reklaamid ei toimi, võiks esimese asjane blocker ajutiselt maha võtta. Ja kui sagedasti vaja, siis üritada erand luua. Paljud lehed suudavad tuvastada adblockeri olemasolu ning seetõttu piiravad vähemal või suuremal määral kogu lehe sisu + hoiatus, et kasutajal on aktiveeritud adblocker.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.11.2013 18:59:04
|
|
|
Mul kui ei toimi, siis enamasti kuskil välismaistel kõmusaitidel. Vahel pole kasu ka Adblock ja Noscript ajutisest keelamisest. Aitab ainult URL pasteerimine "puhtasse" Nightly versiooni mis mul paigaldatud on varuks. (lisaks veel stabiilne eestikeelne, ja ingliskeelsed aurora ja beta).
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
15.11.2013 20:06:01
|
|
|
Mul jällegi mängib. Mul kasutab see vist Ameerika Easy listi. Täpselt ei tea ka, kuna ei näita nagu infot selle kohta.
Aga kes adblockerit kasutab, see peaks meelde jätma, et kui pildid, videod, reklaamid ei toimi, võiks esimese asjane blocker ajutiselt maha võtta. Ja kui sagedasti vaja, siis üritada erand luua. Paljud lehed suudavad tuvastada adblockeri olemasolu ning seetõttu piiravad vähemal või suuremal määral kogu lehe sisu + hoiatus, et kasutajal on aktiveeritud adblocker. |
Mul ka loomulikult mängib (erinevalt delfiini enamikest viidikutest). Kuigi nii adblock plus kui ka adblock plus pop-up addon kasutusel.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
18.11.2013 17:23:14
|
|
|
Jah, TV3 ei mängi ka adblockiga. See pole suur kaotus. Endgadget aga näeb eriliselt rõve välja (eestikeelsed reklaamid, täiesti maitsetud ka kujunduse poolest jne) kui reklaamid lubada.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.11.2013 09:31:12
|
|
|
Krt Firefoxi sisemine PDF lugeja on lolliks läinud. Isegi Safe Mode-s käivitades hakkab lõputult tabe avama ja jääbki avama. 10s jooksul suutsis üle 400 tühja tabi genereerida . Ilmselt on profiilis midagi pihta saanud (kuna ka Safe Mode-s sama jama). Esineb nii lokaalsete, kui ka internetis asuvate (suvaliste) PDF failide avamisel. Eeldan, et teistel korras?
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
19.11.2013 13:16:11
|
|
|
Korras. Firefox v25.0.1
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
19.11.2013 19:02:40
|
|
|
Ei kasuta, seega korras.
Kui see sisemine PDF lugeja tuli (või vähemalt vaikimisi aktiveerus), siis proovisin, aga ei meeldinud. Aga seda probleemi ei täheldanud.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
20.11.2013 01:43:53
|
|
|
Korras küll, aga sama kasutu kui varemalt - 9 pdf-i 10-st ei suuda loetavalt kuvada ja tuleb ikkagi lugejas avada.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|