Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mozilla Firefox arutlus/probleemid. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 272, 273, 274 ... 424, 425, 426  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 08.11.2013 18:44:48 vasta tsitaadiga

A.S., registrisse võib aja jooksul tekkida mitusada tuhat või ka miljoneid tarbetuid kirjeid, mis võib muuta registri aeglaseks. Windows mul juba üle kahe aasta reinstallimata ning selle aja jooksul tekib nii mõndagi pahna.

Arvatavasti registrisse mul liigselt jama ei teki, kuna üldjuhul eemaldan programme Revoga, mis registrist enam-vähem kõik jama ära kustutab, mis programmiga seotud, aga noh - maitse asi. Ise võin öelda, et pole CCleaner midagi halba korraldanud registris.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ewur
HV veteran
ewur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.11.2013 13:27:50 vasta tsitaadiga

+1, ainult positiivsed kogemused, erinevalt nii mõnestki muust registripuhastajast minevikus.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 09.11.2013 17:50:10 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
+1, ainult positiivsed kogemused, erinevalt nii mõnestki muust registripuhastajast minevikus.

Selles vallas on parim IMHO Registry First Aid, aga ka sellega saab ilusti puhastada, kui teha backup ja eemaldada asjad, mida sa kindlasti tead ohutu olema.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 09.11.2013 18:47:47 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
ewur kirjutas:

Selles vallas on parim IMHO Registry First Aid, aga ka sellega saab ilusti puhastada, kui teha backup ja eemaldada asjad, mida sa kindlasti tead ohutu olema.

Mäletan, et kunagi sai möllatud ja katsetatud ja testitud erinevaid programme, muuhulgas sai registrit ka defragmenditud, kuigi ei teadnud, mida selle käigus üldse tehakse. icon_lol.gif

Ükskord katsetasin HDD defragmentimist. Kui ennem oli HDD enam-vähem kiire, siis peale ühe teatud defragmentimisrežiimi jooksutamist muutus Windows nii uimaseks, et pidin reinstalli tegema.

Toona ei teadnud ma kloonimisest eriti (vist mitte) midagi. See oli veel aeg, kui jumaldasin system restoret. icon_lol.gif

Ei vaja enam ei system restoret ega registry defragi.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.11.2013 15:29:17 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab mingit lisa või skripti mis alati teatud URL-id suunaks edasi teisele aadressile.
Konkreetselt siis Eesti Päevale uus loll süsteem, et vaikimisi kuvatakse rehistreeritud kasutajate kommentaare (mida on 1-2 või üldse pole).
Kui avalehelt minna, siis viib automaatselt anonüümsete juurde, aga kui uudise päisest minna, siis viib registreeritute juurde.

Registreeritud kasutajate kommid:
http://epl.delfi.ee/news/eesti/kaart-vaata-milline-on-3g-sinu-kodutanaval-tallinnas.d?id=67071362&com=1&reg=1

Anonüümsete kasutajate kommid:
http://epl.delfi.ee/news/eesti/kaart-vaata-milline-on-3g-sinu-kodutanaval-tallinnas.d?id=67071362&com=1

Nagu näha, siis muutub ainult &reg=1 lõpus. Tahaks, et brauser kuidagi suudaks nt http://epl.delfi.ee/news/*/*.d?id=*&com=1&reg=1 ümber suunata http://epl.delfi.ee/news/*/*.d?id=*&com=1 peale.

EDIT: Proovin seda: https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/redirector/

viimati muutis Tomorrow 11.11.2013 15:40:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 11.11.2013 15:45:55 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Etz kirjutas:
LiivaneLord kirjutas:
Kui on hiljuti puhastatud ning CCleaner ei kirjuta seda ala üle, siis vist on teoreetiliselt võimalik taastada, aga seda peab proovima siis.

Saab seadistada ka üle kirjutama, lisaks veel on SSD`del TRIM mis puhta töö teeb, nii et midagi sealt enam ei taasta, koduste vahenditega enam vähemalt mitte...

Eeldasin, et by default keegi seda sisse lükkama ei hakka, kui just kustutatav materjal suurt saladust ei sisalda. icon_rolleyes.gif

sukelduja kirjutas:
Disk Cleanup on ka olemas, ei pea mingeid batche kirjutama. Aga inimesi, kes CCleaneri registry kallale laseb, peaks arvutitest suure kaarega eemale hoidma. See väike saast registris on tunduvalt ohutum kui see jama, mida CCleaner korda võib saata. See on nagu aktiivsele lollile haamri kätte andmine portselani poes.

Kogu aeg muude failide eemaldamise käigus ka register üle käidud ja puhastatud ning pole veel kordagi mingit jama sellest tekkinud. icon_rolleyes.gif

Sul ehk oli see register "saastast" nii pehmeks muutunud, et peale "rooste" eemaldamist selgus, et "rauda" polnud üldse alles jäänud ning kogu kupatus püsis püsti vaid rooste najal.

Või kuidasmoodi põhjendad, et CCleanerit registri kallale ei tohi lasta?

Ma olen korduvalt ja korduvalt näinud, kus peale CCleaneriga registry puhastust lakkavad 3rd party rakendused töötamast, peamiselt need, kus suheldakse andmebaasidega. Kaovad ära ja lõpetavad töö ODBC driverid ja tehtud data sourced ja lõpetavad töö mõned .OCX .dll moodulid. Häving on praktiliselt pöördumatu. Mingid vidinad saavad lihtsalt Access Denied vigu ja aitab vaid System Restore või kui see pole võimalik, siis reinstall.
LiivaneLord kirjutas:

Toona ei teadnud ma kloonimisest eriti (vist mitte) midagi. See oli veel aeg, kui jumaldasin system restoret. icon_lol.gif

Ei vaja enam ei system restoret ega registry defragi.

Seda nimetatakse full backupiks. icon_smile.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.11.2013 15:48:00 vasta tsitaadiga

Haha toimis icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 11.11.2013 17:52:19 vasta tsitaadiga

Tomorrow, Foxreplace. Valid Text replace ning regular expressioniga peaks saama teha replace kujul epl.delfi.ee/* ning asendatavaks vist on umbes epl.delfi.ee/$0&reg=1.

Aga lihtsam on, kui teed text replace &com=1 -> &com=1&reg=1. Mul on Google pildiotsing sedasi asendatud, et saaks kasutada ühte otsingusüsteemi, kus on pilt koos pildikirjeldusega ning pildisuurusega.

HTML ette ei soovita linnukest panna.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.11.2013 19:58:46 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, FoxReplace tundub vähe teise suunitlusega. Mina tahan, et link redirect toimuks enne kui ma üldse lehele jõuangi ja seda tundub, et teeb Redirector suurepäraselt.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 15.11.2013 12:00:08 vasta tsitaadiga

Mingi kala on osade flash videodega tekkinud. Täpset versiooni ei oska öelda, mis hetkest see tekkis aga nt: http://www.engadget.com/2013/11/14/sony-playstation-4-review/
Video hakkab automaatselt mängima, play valik jääb aktiivseks ja kui seda vajutada, siis jääb ketrama seda nö loading ringikest. Samal ajal taustal video mängib edasi ja pause vms ei saa vajutada. Samuti ei tööta muud video valikud jne. click_to_play on true, see ei aita.
Youtube on korras, seal probleemi pole.
Oleks võimalus teha plugi-inide alt flashi loadimine valikuliseks aga see on tüütum, sest enamjaolt on flash korras.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.11.2013 12:22:31 vasta tsitaadiga

softis, Minul töötab kõik normaalselt. Paraku mis puutub kolmanda osapoole embedded playeritesse, siis paljud neist ei töötagi normaalselt. Nt oled sa kunagi delfi videot üritanud vaadata? icon_lol.gif (või oli see postimehe video ei mäleta).
Flashis pole antud juhul probleem arvan mina.
tagasi üles
ollev
HV kasutaja

sõnum 15.11.2013 12:30:44 vasta tsitaadiga

Kas firefoxi turvalises olekus käivitamisel sama probleem?
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 15.11.2013 13:15:28 vasta tsitaadiga

Vahepeal olen jõudnud selleni, et süüdlane on AdBlock, aga mis reegel täpselt, seda on keerukam tuvastada. Kodus-tööl standardfiltrid identsed, vaid käputäis on eraldi lisatud. Tüütus saab olema neid õigeid leida.
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 15.11.2013 13:35:35 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Nt oled sa kunagi delfi videot üritanud vaadata? icon_lol.gif (või oli see postimehe video ei mäleta).
Flashis pole antud juhul probleem arvan mina.

No tra, see delfi video on täiskomöödia icon_lol.gif , delfi "itimehed"... Ma saatsin neile ka kunagi päringu ja veateate selle kohta, vastasid ka. Aga kasu sellest polnud, siiamaani ma enamikke videoid ei näe...
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 15.11.2013 13:37:05 vasta tsitaadiga

softis, adblock on paljudel juhtudel probleem. eriti just TV3 või TV3 lehelt lingitud videote puhul. nad peavad saama sulle reklaamsaasta näidata ja kui ei saa spämmida siis ei näita asjaliku kraami ka. sageli pööratakse ülisuurt rõhku reklaami kvaliteedile kuid video ise on ülikehva pildiga.

http://www.engadget.com/2013/11/14/sony-playstation-4-review/

mina näen sellisel lehel vaid musta kasti ja ei midagi muud.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 15.11.2013 18:48:58 vasta tsitaadiga

Mul jällegi mängib. Mul kasutab see vist Ameerika Easy listi. Täpselt ei tea ka, kuna ei näita nagu infot selle kohta.

Aga kes adblockerit kasutab, see peaks meelde jätma, et kui pildid, videod, reklaamid ei toimi, võiks esimese asjane blocker ajutiselt maha võtta. Ja kui sagedasti vaja, siis üritada erand luua. Paljud lehed suudavad tuvastada adblockeri olemasolu ning seetõttu piiravad vähemal või suuremal määral kogu lehe sisu + hoiatus, et kasutajal on aktiveeritud adblocker.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.11.2013 18:59:04 vasta tsitaadiga

Mul kui ei toimi, siis enamasti kuskil välismaistel kõmusaitidel. Vahel pole kasu ka Adblock ja Noscript ajutisest keelamisest. Aitab ainult URL pasteerimine "puhtasse" Nightly versiooni mis mul paigaldatud on varuks. (lisaks veel stabiilne eestikeelne, ja ingliskeelsed aurora ja beta).
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 15.11.2013 20:06:01 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Mul jällegi mängib. Mul kasutab see vist Ameerika Easy listi. Täpselt ei tea ka, kuna ei näita nagu infot selle kohta.

Aga kes adblockerit kasutab, see peaks meelde jätma, et kui pildid, videod, reklaamid ei toimi, võiks esimese asjane blocker ajutiselt maha võtta. Ja kui sagedasti vaja, siis üritada erand luua. Paljud lehed suudavad tuvastada adblockeri olemasolu ning seetõttu piiravad vähemal või suuremal määral kogu lehe sisu + hoiatus, et kasutajal on aktiveeritud adblocker.

Mul ka loomulikult mängib (erinevalt delfiini enamikest viidikutest). Kuigi nii adblock plus kui ka adblock plus pop-up addon kasutusel.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 18.11.2013 17:23:14 vasta tsitaadiga

Jah, TV3 ei mängi ka adblockiga. See pole suur kaotus. Endgadget aga näeb eriliselt rõve välja (eestikeelsed reklaamid, täiesti maitsetud ka kujunduse poolest jne) kui reklaamid lubada.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.11.2013 09:31:12 vasta tsitaadiga

Krt Firefoxi sisemine PDF lugeja on lolliks läinud. Isegi Safe Mode-s käivitades hakkab lõputult tabe avama ja jääbki avama. 10s jooksul suutsis üle 400 tühja tabi genereerida icon_lol.gif . Ilmselt on profiilis midagi pihta saanud (kuna ka Safe Mode-s sama jama). Esineb nii lokaalsete, kui ka internetis asuvate (suvaliste) PDF failide avamisel. Eeldan, et teistel korras?
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 19.11.2013 13:16:11 vasta tsitaadiga

Korras. Firefox v25.0.1
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 19.11.2013 15:38:44 vasta tsitaadiga

Tomorrow, korras.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 19.11.2013 19:02:40 vasta tsitaadiga

Ei kasuta, seega korras. icon_smile.gif

Kui see sisemine PDF lugeja tuli (või vähemalt vaikimisi aktiveerus), siis proovisin, aga ei meeldinud. Aga seda probleemi ei täheldanud.
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 20.11.2013 01:43:53 vasta tsitaadiga

Korras küll, aga sama kasutu kui varemalt - 9 pdf-i 10-st ei suuda loetavalt kuvada ja tuleb ikkagi lugejas avada. icon_lol.gif
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 27.11.2013 14:58:55 vasta tsitaadiga

Vot sellise huvitava vidina leidsin http://www.ghostery.com/ blokeerib igasugu jama ära nagu adblock.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mozilla Firefox arutlus/probleemid. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 272, 273, 274 ... 424, 425, 426  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.