mu kättesaamata ps4 läks just 300€ kallimaks soliidse ketta ostuga, niiet komplekt hakkab juba korraliku pc videokaardi hinna juurde jõudma
saab ketta kohe ära vahetada, ei pea pärast uuesti seadistama. kui juba resogunil 10 sekki laadimise vahe ei näinud mõtet ostu edasi lükata.
mu kättesaamata ps4 läks just 300€ kallimaks soliidse ketta ostuga, niiet komplekt hakkab juba korraliku pc videokaardi hinna juurde jõudma
saab ketta kohe ära vahetada, ei pea pärast uuesti seadistama. kui juba resogunil 10 sekki laadimise vahe ei näinud mõtet ostu edasi lükata.
Milline see soliidne ketas on?
Tõenäoliselt vaid laadimises näedki vahet.
Eks neid lolle ole igalpool.
Ei mõista lihtsalt inimesi kes asju lõhuvad
Sama on nende Appli asjade lõhkujatega youtubes, selleasemel,et uus asi sodiks visata, anna see ära kellelegi kes sellest rõõmu tunneks.
Kui raha üleliia käes on võib igasuguseid lõbusi pidada,mõni selline tüüp võiks siis juba terve sony lao tühjaks osta ja märki lasta,sonyl vahet pole raha tuleb _________________
Kui raha üleliia käes on võib igasuguseid lõbusi pidada,mõni selline tüüp võiks siis juba terve sony lao tühjaks osta ja märki lasta,sonyl vahet pole raha tuleb
teoreetiliselt - ainult konsoolide müügiga jääks sony kahjumisse. ühesõnaga, kui kõik ps4 ostjad ps4 õhku laseksid, kaotaks sony ps4'ga raha.
oot... sa maksid 300€, et saada mängudesse 10 sek kiiremini?
Buumu kirjutas:
Eks neid lolle ole igalpool.
Ei mõista lihtsalt inimesi kes asju lõhuvad
Sama on nende Appli asjade lõhkujatega youtubes, selleasemel,et uus asi sodiks visata, anna see ära kellelegi kes sellest rõõmu tunneks.
Ma millegi pärast ei usu, et tüüp selle PS4 ostis. Sponsorluse laks.
Loogilisem oleks, et kuna Sony üritab praegu PS4 igal võimalikul kujul reklaamida, anti tüübile PS4 lõhkumiseks.
+ teenib vaatamiste pealt.
Samas... muidugi on võimalik, et ta tõesti ostis selle ja vaatamiste saamiseks lasi sodiks. Hetkel on videol 400k vaatamist... hiljem rohkem. Ehk on asja taga eeldus ja kalkulatsioon, mis muudavad tõenäoliseks, et selle lõhkumisega ta tegeikult TEENIB ROHKEM RAHA KUI KULUTAS KONSOOLI OSTMISELE?
Tere! Selline küsimus, kas Soome PSN interface on soome keeles või võin ka inglise keelt valida? Ja põhiline küsimus, kas Soome PSN kaudu ostetud mängudes on inglise ja vene keel olemas? Kas selleks, et mäng oleks mul vene keeles pean kinldlasti Vene PSNi kasutama või ei ole keele valik PSN regiooniga seotud?
Ma ei tea kus see vend selle relva sai, aga kui on tema oma siis maksab M82A1 google andmeil 20X rohkem , kui PS4 Ju siis raha on.
Aga mõttetu video... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Timberg, nii ta on, et korralike vaatamiste arvuga videod teenivad youtubes ka korraliku raha (reklaami pealt). Seega hetkeseisuga on ta kõvasti plussis omadega, kuna sel video on veel lisaks tavalisele reklaamile ka video algusreklaam. Julgen väita, et selle videoga ostab ta pärast omale 3-4 PS4 koju, kui mitte mitu korda enam
UPDATE (4:01pm) - This afternoon, EA put up a blog post blaming the PS4's day-one firmware update for "stability issues" affecting games on the new console. Now they're saying that was a mistake. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Ma ei tea kus see vend selle relva sai, aga kui on tema oma siis maksab M82A1 google andmeil 20X rohkem , kui PS4 Ju siis raha on.
Aga mõttetu video...
Laenas sõbralt, kelle hobiks on relvade kogumine. Ostis, "rentis"... vahet pole. Video igati asjalik tema vaatenurgast, teenib raha ja kõik.
Tundub et UK-s on next gen mängude hinnad 10£ kõrgemad aga USA-s jäid hinnad samaks. Enamus mänge sai ikka UK-st tellitud aga nüüd kaob vist mõte ära kui meil sama hinnaga saab.
See relvaga tulistamise video on Youtube'i kanalil, millel on üle poole miljoni subscriberi ja sellega teenitakse raha.
Need anonüümsed tänaval märatsejad on kahjuks religioosse kommertsialismi ohvrid. Kummardavad lihtsalt teisi jumalaid/brände ja käivad aktiivselt ususõdasid pidamas.
Nii oli juba eelmise generatsiooni väljatulekul ja on ka tulevikus. Järgmisel nädalal kordub täpselt sama Xbox One'iga. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Aga mõttetu video...
Laenas sõbralt, kelle hobiks on relvade kogumine. Ostis, "rentis"... vahet pole. Video igati asjalik tema vaatenurgast, teenib raha ja kõik.
Ma nii ootasin video alguses, kui nimesed karjusid, et keegi talle molli sõidaks. Eks tuleb selline video ka varsti
Jeeh, sellisele lollile trale tuleks korralikult ambasse sõita. Idikad tahavad omaarust mingit nalja teha nn. tarbjaühiskonna arvel samal ajal endal popid firmariided seljas ja iföön taskus.
Ma nii ootasin video alguses, kui nimesed karjusid, et keegi talle molli sõidaks. Eks tuleb selline video ka varsti
Jeeh, sellisele lollile trale tuleks korralikult ambasse sõita. Idikad tahavad omaarust mingit nalja teha nn. tarbjaühiskonna arvel samal ajal endal popid firmariided seljas ja iföön taskus.
Samamoodi on kollase ajakirjandusega mis väidab, et inimesed tahavad seda. Kui ei oleks seda tüüpi igale poole lingitud siis eii saaks ta hullult klikke ja jääks suht naeruväärsele positsioonile. Ja enamus klikkidest on heiterite üles ehitatud. Eelmine gen olid üksikud smasherid. Nüüd asi eskaleerub. Sama mis postimehe vigased/olematu sisuga artiklid mis saavad palju sõimavaid klikke.
Ja muidugi on ka inimesi, kes arvavad, et reporter on uudiste saade.
PlayStation®4 Sales Surpass 1 Million Units In North America In 24 Hours Gamers Immerse Themselves In a New Era of Gaming and Entertainment Only Available on the PS4™ system
TOKYO, Nov. 17, 2013 -- Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) today announced that the highly anticipated launch of the PlayStation®4 (PS4™) computer entertainment system resulted in 1 million units sold through during the first 24 hours after it became available on November 15, 2013 in the United States and Canada.
"PS4™ was designed with an unwavering commitment to gamers, and we are thrilled that consumer reaction has been so phenomenal," said Andrew House, President and Group CEO, Sony Computer Entertainment, Inc. "Sales remain very strong in North America, and we expect continued enthusiasm as we launch the PlayStation 4 in Europe and Latin America on November 29. We are extremely grateful for the passion of PlayStation fans and thank them for their continued support."
Nitrub, seda küsi ikka firmast, kust pre-order'i tegid _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
eestis vaevalt selliseid hulle leidub ja euronicsist 29ndal ps4ja osta raudselt ei saa,kes ette tellisid need ka kätte saavad ma loodan,euronics pole veel isegi mänge üles pannud ja mis hindladega nad üldse siia jõuavad,inglismaal siis momendil keskmiselt maksavad 50 naela,eurides siis ligi 60 _________________
Kiire ja ehk ka rumal küsimus. Kui loon konto PSN-is (Usa), siis kas võib aadressi ja kontaktide lahtritesse panna mingi suvaline usa aadres (hotell näiteks), ning telefon. kas Sony kontrollib neid andmeid kuidagi? Ei tahaks ebameeldivusi
Kiire ja ehk ka rumal küsimus. Kui loon konto PSN-is (Usa), siis kas võib aadressi ja kontaktide lahtritesse panna mingi suvaline usa aadres (hotell näiteks), ning telefon. kas Sony kontrollib neid andmeid kuidagi? Ei tahaks ebameeldivusi
ei kontrolli seal keegi midagi,kunagi tegin ka suvalise aadressiga,siis sai isegi krediitkaardiga psnnist asju ostetud,mingi aeg keerati lihtsalt see ostmine kinni seal eesti krediidiga _________________
Status0, võid kasutada suvalist kuid reaalset aadressi _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.