mu kättesaamata ps4 läks just 300€ kallimaks soliidse ketta ostuga, niiet komplekt hakkab juba korraliku pc videokaardi hinna juurde jõudma
saab ketta kohe ära vahetada, ei pea pärast uuesti seadistama. kui juba resogunil 10 sekki laadimise vahe ei näinud mõtet ostu edasi lükata.
mu kättesaamata ps4 läks just 300€ kallimaks soliidse ketta ostuga, niiet komplekt hakkab juba korraliku pc videokaardi hinna juurde jõudma
saab ketta kohe ära vahetada, ei pea pärast uuesti seadistama. kui juba resogunil 10 sekki laadimise vahe ei näinud mõtet ostu edasi lükata.
Milline see soliidne ketas on?
Tõenäoliselt vaid laadimises näedki vahet.
Eks neid lolle ole igalpool.
Ei mõista lihtsalt inimesi kes asju lõhuvad
Sama on nende Appli asjade lõhkujatega youtubes, selleasemel,et uus asi sodiks visata, anna see ära kellelegi kes sellest rõõmu tunneks.
Kui raha üleliia käes on võib igasuguseid lõbusi pidada,mõni selline tüüp võiks siis juba terve sony lao tühjaks osta ja märki lasta,sonyl vahet pole raha tuleb _________________
Kui raha üleliia käes on võib igasuguseid lõbusi pidada,mõni selline tüüp võiks siis juba terve sony lao tühjaks osta ja märki lasta,sonyl vahet pole raha tuleb
teoreetiliselt - ainult konsoolide müügiga jääks sony kahjumisse. ühesõnaga, kui kõik ps4 ostjad ps4 õhku laseksid, kaotaks sony ps4'ga raha.
oot... sa maksid 300€, et saada mängudesse 10 sek kiiremini?
Buumu kirjutas:
Eks neid lolle ole igalpool.
Ei mõista lihtsalt inimesi kes asju lõhuvad
Sama on nende Appli asjade lõhkujatega youtubes, selleasemel,et uus asi sodiks visata, anna see ära kellelegi kes sellest rõõmu tunneks.
Ma millegi pärast ei usu, et tüüp selle PS4 ostis. Sponsorluse laks.
Loogilisem oleks, et kuna Sony üritab praegu PS4 igal võimalikul kujul reklaamida, anti tüübile PS4 lõhkumiseks.
+ teenib vaatamiste pealt.
Samas... muidugi on võimalik, et ta tõesti ostis selle ja vaatamiste saamiseks lasi sodiks. Hetkel on videol 400k vaatamist... hiljem rohkem. Ehk on asja taga eeldus ja kalkulatsioon, mis muudavad tõenäoliseks, et selle lõhkumisega ta tegeikult TEENIB ROHKEM RAHA KUI KULUTAS KONSOOLI OSTMISELE?
Tere! Selline küsimus, kas Soome PSN interface on soome keeles või võin ka inglise keelt valida? Ja põhiline küsimus, kas Soome PSN kaudu ostetud mängudes on inglise ja vene keel olemas? Kas selleks, et mäng oleks mul vene keeles pean kinldlasti Vene PSNi kasutama või ei ole keele valik PSN regiooniga seotud?
Ma ei tea kus see vend selle relva sai, aga kui on tema oma siis maksab M82A1 google andmeil 20X rohkem , kui PS4 Ju siis raha on.
Aga mõttetu video... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Timberg, nii ta on, et korralike vaatamiste arvuga videod teenivad youtubes ka korraliku raha (reklaami pealt). Seega hetkeseisuga on ta kõvasti plussis omadega, kuna sel video on veel lisaks tavalisele reklaamile ka video algusreklaam. Julgen väita, et selle videoga ostab ta pärast omale 3-4 PS4 koju, kui mitte mitu korda enam
UPDATE (4:01pm) - This afternoon, EA put up a blog post blaming the PS4's day-one firmware update for "stability issues" affecting games on the new console. Now they're saying that was a mistake. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Ma ei tea kus see vend selle relva sai, aga kui on tema oma siis maksab M82A1 google andmeil 20X rohkem , kui PS4 Ju siis raha on.
Aga mõttetu video...
Laenas sõbralt, kelle hobiks on relvade kogumine. Ostis, "rentis"... vahet pole. Video igati asjalik tema vaatenurgast, teenib raha ja kõik.
Tundub et UK-s on next gen mängude hinnad 10£ kõrgemad aga USA-s jäid hinnad samaks. Enamus mänge sai ikka UK-st tellitud aga nüüd kaob vist mõte ära kui meil sama hinnaga saab.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.