Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 506, 507, 508  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 16.11.2013 02:54:03 vasta tsitaadiga

Igatahes sai uus patch peale ja õhtu mängitud. Stabiilsusega mul ennem eriti probleeme polnud ja tänagi nii 5-6 tunnise mängimise peale crashis vaid 3 korda (2 neist järjest). See vahepealne blur teema kohati on ja kohati pole, kuid tekkimisel ajab natuke närvi küll.

Ütleks veel suured tänud kõigile, kellega koos squadis sai mängitud. Oli väga palju tulistamist, suremist ja naermist, eks need kes olid ise teavad kellest räägin.

Keevitaja kaob nüüd magama.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sander989
Kreisi kasutaja
sander989

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.11.2013 03:13:51 vasta tsitaadiga

Revan, vaata, et unes keevitamist ja 40 ribbonit ei näe icon_lol.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 16.11.2013 03:17:53 vasta tsitaadiga

izHerbzZ kirjutas:
Suht häbiväärne on kuidas HV vennad käituvad teatud inimestega(ehk siis minuga) kutsudes mind Herpesiks.Ise väidavad et vägivalla õhutamise eest saab 1 nädal banni.Minu meelest see kuidas foorumisse, mängus ning Teamspeakiks räägiti minuga on solvav.Kuigi ma olin TS3-es vait viskasid mind sealt välja.Kui ma pärast küsisin in-game , et miks tee mind Herpesiks kutsute siis oldi vait.Tekib küsimus kas nemad ise võivad teisi solvata?????Enamus nendest inimestest on täiskasvanud aga käituvad nagu väiksed lapsed.Pigem peaksid nad ise endale 1 nädal banni panema.Ma nimesi ei hakka välja ütlema kes mind kuidagi solvas.Lihtsalt kahju on et HV serverit juhivad ülbed inimesed.

Aitäh lugemast. thumbs_down.gif

thumbs_up.gif
Vaheta serverit.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
jannu39
HV kasutaja

sõnum 16.11.2013 04:04:50 vasta tsitaadiga

Kogu selle jutu peale oli mul ainult see meeles, explains alot. : icon_lol.gif
tagasi üles
creephi
HV vaatleja
creephi

sõnum 16.11.2013 04:33:01 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
izHerbzZ kirjutas:
Suht häbiväärne on kuidas HV vennad käituvad teatud inimestega(ehk siis minuga) kutsudes mind Herpesiks.Ise väidavad et vägivalla õhutamise eest saab 1 nädal banni.Minu meelest see kuidas foorumisse, mängus ning Teamspeakiks räägiti minuga on solvav.Kuigi ma olin TS3-es vait viskasid mind sealt välja.Kui ma pärast küsisin in-game , et miks tee mind Herpesiks kutsute siis oldi vait.Tekib küsimus kas nemad ise võivad teisi solvata?????Enamus nendest inimestest on täiskasvanud aga käituvad nagu väiksed lapsed.Pigem peaksid nad ise endale 1 nädal banni panema.Ma nimesi ei hakka välja ütlema kes mind kuidagi solvas.Lihtsalt kahju on et HV serverit juhivad ülbed inimesed.

thumbs_up.gif
Vaheta serverit.

Soovitan ka sul serverit vahetada thumbs_up.gif Õnneks on neid palju.Lõpuks mängivad viiekesi seal serveris.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
jannu39
HV kasutaja

sõnum 16.11.2013 04:38:34 vasta tsitaadiga

izHerbzZ kirjutas:

Andke tõesti andeks, aga ikkagi. Su enda nimi on "IzHerbzZ". Täpselt ei mäleta, aga jutt läks herpese peale, natuke naerdi, pärast oldi vait. Sina ei öelnud mitte kui üks sõna, et "Kuulge, äkki lõpetaksite selle nalja ära? Natuke solvav on". Või siis midagi siukest. Liigutasime sind teise kanalisse, kuna olid teises tiimis, ja me obv. räägime, kus oleme, kuhu läheme jne. Aga kahjuks saime väga tihti sinu pärast surma, kuna sa ju teadsid, kus olime. Sestap. liigutas sind mode teise kanalisse, et sa meid ghostida ei saaks. Ei ole mingit probleemi meie tiimi tulla. Kui ei taha meie tiimis olla, siis tõesti, ghostimine pole ka tore thumbs_down.gif . Mina seda chatti ausalt ei vaata lahingu ajal, liigapalju märulit. Eks kogemata läheb ka aegajalt "hide" peale, kuna saab "G" tähte tihti vajutatud, nii võib ka "H" peale minna, mille tõttu kaob chat ära.
Eino, tõesti, anna andeks, kui solvasin.
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 16.11.2013 04:52:32 vasta tsitaadiga

seriously nagu 3 aastane tüdruk get over it, jesus christ
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
jannu39
HV kasutaja

sõnum 16.11.2013 05:03:04 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
seriously nagu 3 aastane tüdruk get over it, jesus christ

Panin lihtsalt oma arvamuse kirja icon_biggrin.gif
tagasi üles
KurjaJuur
HV kasutaja
KurjaJuur

sõnum 16.11.2013 07:54:43 vasta tsitaadiga

Welcom to DayZ, where grown men become little girls.
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 16.11.2013 09:27:10 vasta tsitaadiga

Keegi juba üleval kah on? Võiks mängida.
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
RadeonHD-
HV kasutaja

sõnum 16.11.2013 11:15:16 vasta tsitaadiga

võiks jah keegi juba servusse tulla icon_smile.gif server hetkel tühi
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Teamkills
HV vaatleja

sõnum 16.11.2013 11:18:16 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:
Kuna lahing käis kõvasti ja jutustamine käis TS-is, ei lugenudki keegi chati.

Adminn peaks chatil ikka silma peal hoidma!!!
tagasi üles
l3mpz
Kreisi kasutaja
l3mpz

sõnum 16.11.2013 11:59:42 vasta tsitaadiga

Probleem ei ole vingumises vaid pigem selles, et ollakse valivad keda bannida ja keda mitte
Selles suhtes võiks ikkagi kõigile ühtsed tingimused olla
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 47
tagasi üles
Qufi
HV kasutaja

sõnum 16.11.2013 12:06:57 vasta tsitaadiga

l3mpz kirjutas:
Probleem ei ole vingumises vaid pigem selles, et ollakse valivad keda bannida ja keda mitte
Selles suhtes võiks ikkagi kõigile ühtsed tingimused olla

Mis see ban siia puutub? Hetkel ainult 1 vend bani saanud, vähemalt selle aja jooksul kui ma koos pohmakaga pelanud olen ja see vend sai asja eest, ropendas ja sõimas kõiki, mis sest et teda hoiatati.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Whiskey
HV vaatleja

sõnum 16.11.2013 13:10:07 vasta tsitaadiga

izHerbzZ kirjutas:
Jannukaz on minuga sama vana muide.Mõelge ise kui sind kutsutakse Herpesiks.Mind kutsub lihtsat paar klassivenda vahest naljapärast Herpesiks.Teie kaagutasite sellest mitu tundi ja postitades seda foorumisse ka kuidas tee mind tapsite.See veits mõnitav ei ole?

Minu teada on sellel mängul vanusepiiranguks 17+ Mature.
Äkki kui sellest kinni pidada oleks ka vääriti mõistmist vähem?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
RadeonHD-
HV kasutaja

sõnum 16.11.2013 13:28:41 vasta tsitaadiga

mitu levelit mängus kokku on ?
üks vend oli level 103 icon_biggrin.gif

tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 16.11.2013 13:38:55 vasta tsitaadiga

izHerbzZ kirjutas:

Ok eile üks neist inimestest olijana lisan ka oma vaate kogu sellest asjast.
Kõik algas sellest, et sa ise ütlesid, et sind herpeseks hüütakse...sa ei öelnud, et see on sinu jaoks solvav, sa ei maininud, et ainult paar klassivenda seda teevad ja kogu see aeg kui sa meiega samas TS channelis olid oli sul mikker ja suu olemas niiet oleksid võinud öelda või mainida midagi. Ma olen kindel, et me oleks maha rahunenud ja isegi vabandanud kui sa oleksid seda oodanud. Kuna aga sa tulid selleasemel siia, tegid kasutaja ja hakkasid foorumis avalikult "halama" selle asja pärast siis minult ära isegi oota, et ma vabandust paluks. Tõesti ma ka in-game chati vaatan harva.
Liigume siis edasi selle kanalist väljatõstmise juurde. Sa olid pikemat aega vastasmeeskonnas ja olid täiesti vait. Mängus aga mitu korda juhtus selliseid olukordi kus sa oleks justkui teadnud kus me oleme või kuhu me liigume. Üks kord me isegi tulime terve squadiga üle sinu tiimi ja mida sa selle peale tegid? Vahetasid jälle tiimi! Sellise käitumise peale oligi meil alust arvata, et sa lihtsalt kuulad meid pealt ja kasutad seda oma kasuks ning me korduvalt hoiatasime sind suuliselt ning soovitasime meie tiimi tulla. Kuna sa jällegi ei reageerinud mitte mingit moodi, siis tõstsime su kanalist välja.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 16.11.2013 14:13:58 vasta tsitaadiga

et siis hea teada HV serveris enne m2ngida pole m6tet kui mikrit pole, ning kui v2hegi "kahtlasem" nimi siis v6ib solvata ja ise nickname v2lja m6elda ?

ning mis vabandus on see et ingame chati vaatan harva ? t6esti kui seda jama k6rvalt vaadata siis loodan, et jookseb t6esti server tyhjaks.

ps:poleks esimene eesti m2nguserver kes ylbeteadminnide/nendes6prade(kellele reeglid kehtivad v2ga valikuliselt) lihtsalt maha j2etakse.

pps: kui server on HV server siis mis tegi ta vaelsti et siia topicusse foorumisse oma mure kurtma tuli ?

alar26t
HV kasutaja

sõnum 16.11.2013 14:15:46 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
et siis hea teada HV serveris enne m2ngida pole m6tet kui mikrit pole, ning kui v2hegi "kahtlasem" nimi siis v6ib solvata ja ise nickname v2lja m6elda ?

ning mis vabandus on see et ingame chati vaatan harva ? t6esti kui seda jama k6rvalt vaadata siis loodan, et jookseb t6esti server tyhjaks.

ps:poleks esimene eesti m2nguserver kes ylbeteadminnide/nendes6prade(kellele reeglid kehtivad v2ga valikuliselt) lihtsalt maha j2etakse.

pps: kui server on HV server siis mis tegi ta vaelsti et siia topicusse foorumisse oma mure kurtma tuli ?

Nad ei rääkinud ju ingame chatis vaid teamspeakis, kuhu keegi pole sundinud joinima.
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 16.11.2013 14:17:10 vasta tsitaadiga

point j22b samaks, et siis on t2iesti ok kedagi tagar22kida solvata ? sitt loogika teil ikka
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.11.2013 14:17:52 vasta tsitaadiga

Revan, asi on lihtne, vähemalt minule. Inimene solvus! Ja siia kirjutas ta alles peale seda, kui ka siia ilmusid teiste mängijate tsitaadid: said pommi pähe,nuga jne. HERPES!
Mis siin ikka tagasi ajade, tegite nooremale liiga ja solvasite. Väga vöimalik, et tegite seda endale arusaamata. Aga seda te ju ikkagi tegite KURAT!

Kui keegi, kedagi näiteks: TRIPPERIKS kutsuks mängus ja peale seda veel siia kirjutaks kui osavalt ta seda TRIPPERIT mängus tappis. Siis selge on ju see, et noorem mängija "tömbab herned ninna"?
See, et keegi mainis, kuidas teda koolis kunagi on nimetatud, ei anna mingit öigust täiskasvanutel nooremat suguhaiguste termidega "hellitada". thumbs_down.gif

PS! Kuigi mäng on alla 18 keelatud.

viimati muutis Avot 16.11.2013 14:24:48, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
alar26t
HV kasutaja

sõnum 16.11.2013 14:19:41 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
point j22b samaks, et siis on t2iesti ok kedagi tagar22kida solvata ? sitt loogika teil ikka

Point ei jää samaks, kui vend joinib teamspeaki, mainib et ta hüüdnimi oli kunagi herpes vms ja siis hakkab hiljem halama et teda solvatakse. Miks seda üldse välja tuua?
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 16.11.2013 14:22:29 vasta tsitaadiga

alar26t kirjutas:
KaarelK kirjutas:

Point ei jää samaks, kui vend joinib teamspeaki, mainib et ta hüüdnimi oli kunagi herpes vms ja siis hakkab hiljem halama et teda solvatakse. Miks seda üldse välja tuua?

seda sama teamspeaki reklaamitakse siin kui sellesama serveri teamspeaki adminnide poolt, see kui inimene ytleb et ta oli kunagi paks jne kas siis hakkad v66rast inimest ka paksuks kutsuma ? tglt mis su vigastus on ?

ja see ytleb juba m6ndagi et teamspeakis hoia oma suu kinni sest kunagi ei tea kui m6ni kunn tahab ennast m6ne vales6nap2rast v2lja elada.
tagasi üles
alar26t
HV kasutaja

sõnum 16.11.2013 14:33:04 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
alar26t kirjutas:
KaarelK kirjutas:

seda sama teamspeaki reklaamitakse siin kui sellesama serveri teamspeaki adminnide poolt, see kui inimene ytleb et ta oli kunagi paks jne kas siis hakkad v66rast inimest ka paksuks kutsuma ? tglt mis su vigastus on ?

ja see ytleb juba m6ndagi et teamspeakis hoia oma suu kinni sest kunagi ei tea kui m6ni kunn tahab ennast m6ne vales6nap2rast v2lja elada.

No ega siin mingit konsensust ei tekigi antud juhtumi puhul. Mina seal teamspeakis ei olnud antud juhul, kuid serveris olin ja ma ei näinud küll ühtegi otsest solvangut kellegi poole. Seega see, et see vend ronis sinna teamspeaki ja hakkas võõrastele oma elulugu rääkima. See on tema enda süü. Aga nagu alati, süü on mõlemapoolne. Tuleb lihtsalt alla neelata antud juhtum ja minna omateed.
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 16.11.2013 14:41:22 vasta tsitaadiga

see teamspeak on v2lja reklaamitud kui HV bf4 teamspeak kanal, see et ta sinna sattus on tema syy jah ? ning yhefakti mainimist ma küll elulooks nimetama hetkel ei hakkaks, kuid see kuidas seda infot edaspidi kasutati on k6rvaltvaadates ikka V2GA labane ning ytleb nii m6ndagi. ning miks peaks miks peaks midagi keegi alla neelama ?

hetkel on pigem teema pigem juba sedapidi et ma ei soovita seda serverit oma s6pradele/tuttavatele ning palun ka seda edasi 8elda, ning noh hea reklaam ka HVle endale eks ? seda enam et nii v2rske server on.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 506, 507, 508  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.