praegune kellaaeg 17.08.2025 08:13:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
ivokas
HV veteran

|
13.11.2013 21:18:00
|
|
|
jägaja, siin teemas saab üsna ruttu selgeks, kes on oma tööandja poolt ajukiibistatud.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.11.2013 21:18:38
|
|
|
R3negadeX kirjutas: |
jeesus188 kirjutas: |
tsitaat: |
Tutvusringkonnas tegin kysitluse, andsin kõigile tuttavatele, töökaaslastele ja nende peredele uut pulti näppida |
Koos oma digiboksiga andsid kohe enda teenust teistele näppida või viskasid lihtsalt puldi pihku? Või kuidas sul see küsitlus välja siis õigupoolest nägi? |
ei hakka detailidesse laskuma.
Aga loodetavasti mõte jõudis kohale  |
Eks siin on suur vahe ka kas näitad ainult pulti või lased ikka asjaga tutvuda. Kuna tegu on täiesti uue teenusega siis vajab see harjumist, 5 minutiga ei saa midagi aru ja loomulikult ütled, et halb.
Aga las jääda, sinu tutvusringkonna arvamus on Eesti arvamus. Tänud Savika valimise eest muideks  |
ja elioni tööliste arvamus on Eesti arvamus? Kui teie testgrupp läks juba arvamuste suhtes lahku, siis edu.ee teile.
Mis krd Savikat ma valisin?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.11.2013 21:19:05
|
|
|
Jepp, justnimelt ajukiibistatud.
Spoiler 
Tutvusringkonnas tegin kysitluse, andsin kõigile tuttavatele, töökaaslastele ja nende peredele uut pulti näppida |
Koos oma digiboksiga andsid kohe enda teenust teistele näppida või viskasid lihtsalt puldi pihku? Või kuidas sul see küsitlus välja siis õigupoolest nägi? |
ei hakka detailidesse laskuma.
Aga loodetavasti mõte jõudis kohale  |
Eks siin on suur vahe ka kas näitad ainult pulti või lased ikka asjaga tutvuda. Kuna tegu on täiesti uue teenusega siis vajab see harjumist, 5 minutiga ei saa midagi aru ja loomulikult ütled, et halb.
Aga las jääda, sinu tutvusringkonna arvamus on Eesti arvamus. Tänud Savika valimise eest muideks  |
ja elioni tööliste arvamus on Eesti arvamus? Kui teie testgrupp läks juba arvamuste suhtes lahku, siis edu.ee teile.
Mis krd Savikat ma valisin? |
No midagi pidi ta ju ütlema. Mõistlikku või siis...[/quote]
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 13.11.2013 21:21:06, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
13.11.2013 21:35:05
|
|
|
Nad võiksid ühe puldi juurde veel teha, kus oleksid need nupukesed alles ja samas töötaks uue nutitv-ga. S2 pulti sain vähemalt teleka enda puldi asemel ka kasutada. ( saan praegu aga see tähendaks, et pean jälle 2 pulti kasutama).
Ilmselt on see liiga suur unistus, kuna kui selline asi juhtuks siis see tähendaks, et Elion mõistab kuidas nad failisid S3-dega. Puhas kahjum ka .
Kas need vinged logitech harmony puldid suudavad uut nutitv-d juhtida?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.11.2013 21:42:51
|
|
|
Timo1337 kirjutas: |
Nad võiksid ühe puldi juurde veel teha, kus oleksid need nupukesed alles ja samas töötaks uue nutitv-ga. S2 pulti sain vähemalt teleka enda puldi asemel ka kasutada. ( saan praegu aga see tähendaks, et pean jälle 2 pulti kasutama).
Ilmselt on see liiga suur unistus, kuna kui selline asi juhtuks siis see tähendaks, et Elion mõistab kuidas nad failisid S3-dega. Puhas kahjum ka .
Kas need vinged logitech harmony puldid suudavad uut nutitv-d juhtida? |
suudavad küll.
aga nad lõpetasid tootmise minu teada ära, nii et uusi peale ei tiksu
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.11.2013 21:55:10
|
|
|
Jube keeruline on ikka seda uut pulti kasutada, üldse ei saa hakkama, miks ma pean nuppe nii palju kordi vajutama, et mingi asjani jõuda.
Oleks mingit juhendit raamatu kujul vaja.
Hmm, kas see jutt on parem, sest see ei ole positiivne?
Hmm, kas ma peaksin rääkima siin enda arvamusest või peaksin rääkima sellist juttu mis teistele meeldiks?
Kui aus olla siis on mul ükspuha mida teie arvate, ma arvan, et te olete konkurentide kinnimakstud laimajad kes lihtsalt mingid pa*ka puhuvad.
Hmm, kas ma ka tegelikult nii arvan, ilmselt teid ei huvita.
PS. küsimused on püsitatud "teile" kes korduvalt ühte ja sama teemat kordate, numbrid ja salvestamine ja muu sarnane siunamine.
MEIE (foorumlased) teame mis TEIE (foorumlased) asjast arvate, seda ei pea lihtsalt igal foorumi leheküljel üle kordama, tõsimeeli.
Niipalju kui ma aru olen saanud siis mõned kasutajad on siiski hakanud peale pikemat kasutamist aru saama uue nutitv mõttest, mõnel võtab lihtsalt "kauem" aega, et avastada, et back nupp vahetab korduval vajutamisel viimase kahe kanali vahel ja et kaks korda vasakule vajutamist viib listi algusesse ja et õige teemakanali vaatamiseks on kasulik liste kasutada.
Lisan teile meeldivad võrdlused, mida on hea tsiteerida, ma saan aru, et arvuti klaviatuuril on numbrid vajalikud, et mõnda excelit või arvutust läbi viia kuid need numbrid ei ole kindlasti selle jaoks, et brauserisse saaks sisestada 195.50.209.246 vaid lihtsam on kirjutada neti.ee, veel lihtsam on lisada leht lemmikutesse või veel lihtsam on see teha avaleheks. (näide on personaalne, kuidas kellelegi, kasvõi google.ee)
Harjumustest on raske vabaneda, aga tehke see endale lihtsamaks, leidke uus lihtsaim viis teleri vaatamiseks enda jaoks. Kui te telerit ei vaata siis pole ka ju mõtet siin teemas sõna võtta?
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
13.11.2013 22:06:28
|
|
|
indrekp, miks ei ole jäetud siis võimalust kasutada vana pulti ja vajalikud nupud sinna peale mappida? Saaksid kasutajad seda, mida soovivad ja saaksite teie Elionis rahu nendest nõmedatest rahulolematutest klientidest, kes teie visioonist aru ei saa.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Klm_on
Kreisi kasutaja

|
13.11.2013 22:14:31
|
|
|
jah
Ma pole kasutanud numbreid kunagi. Mul suht savi. Naine mul selle eest jälle ajas neid numbreid taga. Nüüd on ära harjunud ja tal ka suht savi.
E: see pole asjalik postitus. sorri. Ma lihtsalt väljendan oma arvamust, et minu arust elus on ka muid väärtusi peale elioni puldi.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
13.11.2013 22:19:53
|
|
|
Klm_on kirjutas: |
jah
Ma pole kasutanud numbreid kunagi. Mul suht savi. Naine mul selle eest jälle ajas neid numbreid taga. Nüüd on ära harjunud ja tal ka suht savi.
E: see pole asjalik postitus. sorri. Ma lihtsalt väljendan oma arvamust, et minu arust elus on ka muid väärtusi peale elioni puldi. |
SA OLED ELIONI TÖÖTAJA!!!!!!!!!!111!!! PALJU NAD SULLE MAKSAVAD?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.11.2013 22:23:20
|
|
|
maatriks kirjutas: |
indrekp, miks ei ole jäetud siis võimalust kasutada vana pulti ja vajalikud nupud sinna peale mappida? Saaksid kasutajad seda, mida soovivad ja saaksite teie Elionis rahu nendest nõmedatest rahulolematutest klientidest, kes teie visioonist aru ei saa. |
Ma ei tea kas ma vastasin mõttes sellele küsimusele juba tükk aega tagasi või vastasin teemas, arvan, et viimane.
Ma arvasin, et vastumeelne oli menüü, mitte pult, pult ise nagu meeldis?
Kuna kanalitel pole enam numbreid siis ei ole ka midagi mäppida. Oleks numbrid, tuleb täna uus eesti kanal kusagile eesti kanalite lõppu, mida sa mäpid talle kui kõik numbrid järjest on, liigutad kõik kanalid edasi? Tuletagem kisa meelde kui kanalitel numbrid muutusid. Keegi ei teadnud enam mis numbrit tallata sest see kanal lihtsalt ei olnud endise numbri all.
Igat pidi on cräpp ja me kõik teame seda. Võibolla see ongi uus cräpp aga mina tunnen, et kui vajan muusikat võtan ette muusika listi mitte ei otsi seda muusikat kanalitelt 147-154 vms.
Kes visioonist aru ei saa, poleks ilmselt Elioni teenust kunagi tellinudki, sai eelmisest aru, saab ka uuest aru.
Kokkuvõte, vana pulti ilmselt oleks saanud igat pidi mäppida (ilma numbriteta), aga nendele küsijatele, miks seda ei tehtud, on lihtsam öelda, et seda lihtsalt ei tehtud.
KUI seda BACK nuppu oleks mäpitud, siis oleks raskem olnud selgitada seda kõikidele klientidele, miks numbriklahvi vajutades öeldakse, et sellel nupul pole funktsiooni.
Eriti raske lause aga ehk sai mõni aru.
Veel lühemalt.
Elion on turul vana nutitv teenusega klientidega kes kasutavad Elioni vana nutitv teenust vana puldiga (olemasolevad kliendid kes on nüüdseks välja valinud endale sobivad teenused ja paketid, kasutavad oma teenust edasi)
Elion tuli turule uue nutitv teenusega koos uue nutitv puldiga ning uue nutitv menüüga (uued liitujad ja need kes soovivad vana välja vahetada uue vastu)
Üks kes siia ei vahele ei mahu on vana teenuse klient kes viriseb uue nutitv teenuse üle
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
13.11.2013 22:29:52
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Harjumustest on raske vabaneda, aga tehke see endale lihtsamaks, leidke uus lihtsaim viis teleri vaatamiseks enda jaoks. Kui te telerit ei vaata siis pole ka ju mõtet siin teemas sõna võtta? |
Kellele meeldib ühtmoodi lihtne, kellele "teistmoodi".
Minu vaatepunktist on sõna "lihtne" täiesti asjakohane iseloomustamaks vana nutitv-d: 1 (loe- üks) vajutus ja kogu menüü on korraga ekraanil nähtav/hallatav See on ainult üks näide.
Muidugi võib sõna "lihtne" kellegi jaoks tähendada ka hoopis midagi muud.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
13.11.2013 22:31:09
|
|
|
Veel lühemalt.
Elion on turul vana nutitv teenusega klientidega kes kasutavad Elioni vana nutitv teenust vana puldiga (olemasolevad kliendid kes on nüüdseks välja valinud endale sobivad teenused ja paketid, kasutavad oma teenust edasi)
Elion tuli turule uue nutitv teenusega koos uue nutitv puldiga ning uue nutitv menüüga (uued liitujad ja need kes soovivad vana välja vahetada uue vastu) |
Lisaks siia veel ühe rühma. Inimesed, kes kolivad ja on sunnitud üle minema uuele teenusele, vana ei ole võimalik valida mitte kuidagi.
Minu poolest võivadki need uued Eesti kanalid numbrite poolest appendiga lisatud olla, absoluutselt ei segaks see variant, kanalinumbrite näitamine võiks olla kasvõi valikuline, menüü võib minupoolest uus ka olla, numbreid kasutades ei kasutaks seda niikuinii.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
wasist
HV kasutaja

|
13.11.2013 23:00:49
|
|
|
Veel lühemalt.
Elion tuli turule uue nutitv teenusega koos uue nutitv puldiga ning uue nutitv menüüga (uued liitujad ja need kes soovivad vana välja vahetada uue vastu) |
Lisaks siia veel ühe rühma. Inimesed, kes kolivad ja on sunnitud üle minema uuele teenusele, vana ei ole võimalik valida mitte kuidagi.
|
Elioni lehel kirjas nii „ Aitame sul kõik meie teenused sujuvalt uude koju kaasa võtta.
Anna meile teada, kui oled kolimas ning soovid meie teenused uude koju kaasa võtta. Enamasti on teenuste kolimine uuele aadressile võimalik ning me saame selle sujuvalt ära korraldada.“
Ehk siis saad oma vanad teenused uuele aadressile kaasa võtta, kui tehniliselt on võimalik.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
13.11.2013 23:10:50
|
|
|
Järjekordne ehe näide elioni tegeleste "õigest" maailmapildist ja reaalsest elust kaugenemisest. On ainult lilla elioni maailm.
Isegi seda ei tea, et tegu oli kohalike valimistega ja isegi kõik Tallinlased ei saanud Savikat valida.
Täpselt samuti "kuulatakse ja arvestatakse" oma kliendi soovidega.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
13.11.2013 23:26:53
|
|
|
Kusjuures peab mainima, et ökoloogilises mõttes on tegemist väga vastutustundetu käitumisega. Jah, on odav toota uus pult ja selle pealt veel kasumit ka teenida, kuid kui Elionil on ca 400 000 DigiTV kasutajat, siis võib arvata, et kokku vahetatakse välja ca 100 000 või enam pulti, mis on absurdne raiskamine. |
ainuke asjalik post siin vist ei tea mis ajast, kõik ülejäänu on puhas laat.
Läksin esimene päev uuele üle ja ainus mis mind häirib on see, et menüü on aeglane.
Tundub, et enamus kes siin karjuvad veeretavad seda 2 euri kuus + ühekordset 11euri näpuvahel ja pole veel uut proovinudki, samas kui telefonitootja tuleb poole aasta pärast uue mudeliga välja on kohe platsis ja ostavad.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
14.11.2013 00:14:09
|
|
|
Jänes kirjutas: |
Isegi seda ei tea, et tegu oli kohalike valimistega ja isegi kõik Tallinlased ei saanud Savikat valida |
Kurb on tõdeda, et sa ei suuda kahte lauset omavahel siduda. Ma ei hakka selgitama aga loe uuesti see sama lause läbi ja leia sealt seos.. said juba päris palju vihjeid. Kui endiselt ei saa aru siis vaata peeglisse, võta aeg maha ja mõtle elu üle järele
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
14.11.2013 00:19:23
|
|
|
Nii, härrad elioni tehnikud, rääkige nüüd, miks suruti see uus väljanägemine ÜHE tuumalise prosega boxi peale (mis nagu näha seda jooksutada ei jaksa).
Samas samsungi telerite puhul loobuti kategooriliselt asja 1 tuumaliste prosedega telerite peale arendamast.
Loodetakse, et box tekitab sedasi CPU põhjas koguaeg rohkem kuumust, seega sureb kiiremini maha ning klient jookseb uut telerit ostma või mis?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
14.11.2013 00:36:28
|
|
|
indrekp, miks ei ole jäetud siis võimalust kasutada vana pulti ja vajalikud nupud sinna peale mappida? Saaksid kasutajad seda, mida soovivad ja saaksite teie Elionis rahu nendest nõmedatest rahulolematutest klientidest, kes teie visioonist aru ei saa. |
Ma ei tea kas ma vastasin mõttes sellele küsimusele juba tükk aega tagasi või vastasin teemas, arvan, et viimane.
Ma arvasin, et vastumeelne oli menüü, mitte pult, pult ise nagu meeldis?
Kuna kanalitel pole enam numbreid siis ei ole ka midagi mäppida. Oleks numbrid, tuleb täna uus eesti kanal kusagile eesti kanalite lõppu, mida sa mäpid talle kui kõik numbrid järjest on, liigutad kõik kanalid edasi? Tuletagem kisa meelde kui kanalitel numbrid muutusid. Keegi ei teadnud enam mis numbrit tallata sest see kanal lihtsalt ei olnud endise numbri all.
Igat pidi on cräpp ja me kõik teame seda. Võibolla see ongi uus cräpp aga mina tunnen, et kui vajan muusikat võtan ette muusika listi mitte ei otsi seda muusikat kanalitelt 147-154 vms.
Kes visioonist aru ei saa, poleks ilmselt Elioni teenust kunagi tellinudki, sai eelmisest aru, saab ka uuest aru.
Kokkuvõte, vana pulti ilmselt oleks saanud igat pidi mäppida (ilma numbriteta), aga nendele küsijatele, miks seda ei tehtud, on lihtsam öelda, et seda lihtsalt ei tehtud.
KUI seda BACK nuppu oleks mäpitud, siis oleks raskem olnud selgitada seda kõikidele klientidele, miks numbriklahvi vajutades öeldakse, et sellel nupul pole funktsiooni.
Eriti raske lause aga ehk sai mõni aru.
Veel lühemalt.
Elion tuli turule uue nutitv teenusega koos uue nutitv puldiga ning uue nutitv menüüga (uued liitujad ja need kes soovivad vana välja vahetada uue vastu)
Üks kes siia ei vahele ei mahu on vana teenuse klient kes viriseb uue nutitv teenuse üle  |
Sa ei ole veel siiamaani seletanud, miks ei saa vana klient, kellele uus ei meeldi, vana menüü peale tagasi minna või vana klient mõnda kanalit juurde võtta. "Köögipoole mees", nagu sa välja reklaamisid.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
14.11.2013 00:55:30
|
|
|
Lisan teile meeldivad võrdlused, mida on hea tsiteerida, ma saan aru, et arvuti klaviatuuril on numbrid vajalikud, et mõnda excelit või arvutust läbi viia kuid need numbrid ei ole kindlasti selle jaoks, et brauserisse saaks sisestada 195.50.209.246 vaid lihtsam on kirjutada neti.ee, veel lihtsam on lisada leht lemmikutesse või veel lihtsam on see teha avaleheks. (näide on personaalne, kuidas kellelegi, kasvõi google.ee)
Harjumustest on raske vabaneda, aga tehke see endale lihtsamaks, leidke uus lihtsaim viis teleri vaatamiseks enda jaoks. Kui te telerit ei vaata siis pole ka ju mõtet siin teemas sõna võtta? |
195.50.209.246 on tiba pikem ja raskem meelde jätta kui näiteks 26, aga juhul, kui kliendilt nõutakse uue klaviatuuri soetamist, kus puuduvad numbrid, kuid klient soovib külastada veebilehte, millel puudub DNS, siis jääb tal sinna minemata, kuna numbreid pole võimalik kasutada.
Puldi koha pealt oleks kõik korras, kui te eelmist pulti töövõimetuks ei muudaks. Kas te kujutate ette, milline looduse reostamine see on?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
14.11.2013 06:47:15
|
|
|
Motorola boxi klokkida ei saa kuidagi? Keeraks vähe auru juurde, siis saaks menüü kiiremaks, muretseks veel vesika ka peale. siis ei lähe ehk kuumaks enam
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
14.11.2013 09:37:37
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Kas te kujutate ette, milline looduse reostamine see on? |
Tõsiselt ütlesid seda praegu ? See väike pult versus igapäevaselt ära visatavad külmikud, mikrokad, vanad telekad jne..
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
14.11.2013 10:13:14
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Kas te kujutate ette, milline looduse reostamine see on? |
Tõsiselt ütlesid seda praegu ? See väike pult versus igapäevaselt ära visatavad külmikud, mikrokad, vanad telekad jne.. |
No mõnel mehel on seda rumalust ikka seal pealuu sees
Kui kodutehnika on katki siis tuuakse poest uus koju ja vana läheb ümbetööötlemisele, mitte ei visata ära ja sellest tehakse sulle uued püksid või ostad poest vanadest külmikutest tehtud uue auto.
Elioni TV puldiga on aga nii, et see töötav lahendus lülitati elioni poolt lihtsalt välja. Lihtsalt ostustati, et vana pulti ei kasutata enam ja ostke uus pult.
See ei ole amortiseerunud seadme väljavahetamine uue ja töötava vastu. Seetõttu on teatud käitumismustrid, mida saab mõttetuks raiskamiseks nimetada ja teisel juhul on tegu oma eluringi täissaamise tõttu vahetunuga.
See indrekp jutt on ka paras hülgemöla (kirjaldati "hülgemöla" terminit muuseas eilses ringvaate saates ). Jutt sellest, et vana pult on mõttetu, kuna uusNutiTVl pole enam kanalitel numbreid jne. seetõttu ei saanud enam kasutada vana pulti.
Kelle tegu see on, et uusNutiTVs ei ole enam neid lahendusi, mis vanas nutis tolle vana puldiga kasutada sai. Ilmselt nende tarbijate süü, kes "nõudsid" lihtsamat pulti.
Hirmsasti tahaks veel tsiteerida indrekp kirjutisi tema pereliikmete ja vana ning uue puldi suhtest aga siis peetakse seda ilmselt liiga isiklikuks minemiseks. Las ta siis olla. Eile igatahes lugesin sellest teemast 26. augustist kuni tänaseni tehtud postitusi ja sealt koorub tegelikult korralikult erinevaid vasturääkivusi välja
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
wasist
HV kasutaja

|
14.11.2013 10:56:43
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Minu puldist ja selle nuppudest, minu enimkasutatav pult ja nuppudest leiavad kasutamist peaaegu kõik füüsilised nupud, lisaks teatud funktsioonide tarkvaralised nupud.
|
Kas sa tõesti väidad, et sellel puldil ulatub su pöial kõige alumiselt nupult kõige ülemisele nupule, ilma et peaks pulti käes liigutama üles alla? Ning sa ei pea kordagi puldile vaatama, et sealt vastavat nuppu vajutada?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.11.2013 11:04:42
|
|
|
Elioni pulti võib silmad kinni kasutada, no problemo.
Enamus igapäevaseid pulte võib pimesi kasutada, isegi ylal mainitud, kui seda kogu aeg kasutanud.
Mu denoni ressi puldil on sitax nuppe, aga sealgi ei pea vaatama, kuhu vajutad.
Samas see pole kõige parem näide, sest enamus nuppe on seadistamiseks mõeldud ja igapäevaselt neid enamuses ei kasuta
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
14.11.2013 11:26:48
|
|
|
wasist kirjutas: |
jägaja kirjutas: |
Minu puldist ja selle nuppudest, minu enimkasutatav pult ja nuppudest leiavad kasutamist peaaegu kõik füüsilised nupud, lisaks teatud funktsioonide tarkvaralised nupud.
|
Kas sa tõesti väidad, et sellel puldil ulatub su pöial kõige alumiselt nupult kõige ülemisele nupule, ilma et peaks pulti käes liigutama üles alla? Ning sa ei pea kordagi puldile vaatama, et sealt vastavat nuppu vajutada? |
Hinnanguliselt 30 protsenti nendest nuppudest niikuinii ei töötanud, puudus funktsioon, seega ei olnud neid isegi vaja vajutada. Muidu, tõesti, enamus inimesi ilmselt teavad peast, kuhu ja milliseid nuppe nad vajutavad.
Elioni S2 puldi nuppude tähendused:
Spoiler 
Kui sa kirjutasid seda postitust, kas sa vaatasid ka arvutiklaviatuuril täheklahve, või tead sa pimesi, kus need asuvad
Elioni pulti võib silmad kinni kasutada, no problemo.
Enamus igapäevaseid pulte võib pimesi kasutada, isegi ylal mainitud, kui seda kogu aeg kasutanud.
Mu denoni ressi puldil on sitax nuppe, aga sealgi ei pea vaatama, kuhu vajutad.
Samas see pole kõige parem näide, sest enamus nuppe on seadistamiseks mõeldud ja igapäevaselt neid enamuses ei kasuta |
Täpselt, just eile ma kirjutasin, et on enamkasutatavad nupud puldil ja on nn. harvemini kasutatavad seadistamise kiirnupud puldil, mis on vajalikud et ei peaks menüüd mööda kolama ja saaks ühe nupuvajutusega omale vajaliku funktsiooni esile kutsuda. Samas on paljud pulditootjad need nupud katknud näiteks kaanega, et ei tekitaks kasutajas segadust.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|