Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
pois11
HV Guru

|
10.11.2013 21:25:21
|
|
|
Kui soovid maksimaalselt saada kaifi teleka vaatamisest siis kindlasti Philips. Väga harva on siin küll inimesi kes üldse valikusse Philipsit valivad. Enamusi on samsung smart tv poolt ära pimestatud. Muidugi kui sa kasutad elioni teenuseid siis oleks samsung praktilisem.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
10.11.2013 21:35:09
|
|
|
pois11 kirjutas: |
Kui soovid maksimaalselt saada kaifi teleka vaatamisest siis kindlasti Philips. Väga harva on siin küll inimesi kes üldse valikusse Philipsit valivad. Enamusi on samsung smart tv poolt ära pimestatud. Muidugi kui sa kasutad elioni teenuseid siis oleks samsung praktilisem. |
Mis see philipsi puhul maksimaalse kaifi annab ? Mõnusad ja läägavad menüüd ?
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru

|
10.11.2013 21:50:50
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
Mis see philipsi puhul maksimaalse kaifi annab ? Mõnusad ja läägavad menüüd ? |
Kui istud tundide kaupa pult käes ja vahid teleka menüüsid õhtust-ööni siis ok, sorry sulle ei sobi Philips. Ma tean enda kogemusest rääkida, et päris tihti peale kanali vahetamise ei haara nii mõnegi tunni jooksul keegi pulti. Ma räägin veelkord.. on kahte sorti tegelasi, kes elavad smart-tv`s ja teised kes vaatavad telekat. Mina vaatan telekat ja Philips annab parima vaatamise elamuse.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
10.11.2013 21:56:51
|
|
|
Mul pole isegi kaablit oma LG küljes kunagi olnud, smartv proovisin 1 korra kui teleka käima panin, telekas istub over HDMI arvuti küljes via XBMC 50% 1080p ja ülejäänud 720p content.
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.11.2013 21:57:06
|
|
|
Ilmselt keeruline ja kasutajavaenulik kasutajaliides ei anna Philipsile just punkte kasutaja silmis.
Kurdavad seda ju nii tehnikaajakirjade ülevaated kui ka kasutajate kogemused.
Pulti pole vaja haarata tõesti, kui ekraan on kasutusel filmivaatamiseks. Tavaline televaataja hakkab reklaamipausi ajal midagi kindlasti klõpsima.
Samrt TV ei ole eri hinnanguil ka veel arvestatav asi, võrreldes konkurentidega. Seega tuleb teha vahet, mida ostja telerist ootab.
Muidu on Philips teler nagu muiste. Teeb, milleks esmaselt mõeldud on.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
10.11.2013 22:20:38
|
|
|
Philipsi kohta nii palju, et isend, mida kasutada sain oli päris hea pildikvaliteediga. Kui aga menüüs ringi tuuseldada, siis oli suht valus. Valusaks tegi ka asjaolu, et tavamenüüs kulgemine oli korraliku läägiga, smart tv-st ei hakka rääkimagi. Ambilight üllatas meeldivalt ja tekitab hubase meeleolu. Samas nüüd tekib jälle küsimus, et kas asi on tasakaalus ehk kui 2K€ panna teleka peale magama, siis isiklikult tahaksin ma selle raha eest naudingut ja mitte ainult pildi kvaliteedis, vaid ka muus osas. Paraku suudab seda täna pakkuda ainult samsung ja 55" selle aasta F8000 on hea valik. Pilt korralik, smarttv pool teistest tuntavalt üle. Ma ei ole kunagi samsungi austaja olnud ja ei oma antud firma telekat, kuid smarttv pool on haiglaselt üle võrreldes teistega. Ise ma täna telekat veel ei ostaks, sest nad on siiski toored veel. Ootaks ära uue põlvkonna, kas on midagi paremaks muutumas või mitte. Sooviksin, et Panasonic suudaks üllatada, sest plasma peal neile keegi vastu ei saanud. LED on muidugi teine teema. Pandi hiljuti plasma üksus kinni ja põhirõhk peaks nüüd LED-le ja tulevikus OLED-le minema ja ehk toimub nüüd murrang. Muidugi eriti paeluv on UHD areng ja hind. Aga loeb see, mille jaoks telekat vaja on. Kui põhirõhk on ainult tv vaatamine, siis pole vist 2K€ mõtet teleka peale panna ? Hoiab silma peal
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Link
HV kasutaja

|
10.11.2013 22:38:07
|
|
|
Mis te arvate sellisest telekast nagu Sony 55" KDL-55W905.Nimekirjas veel LG 55LA860v ja Samsung 55" UE55F8000.
Telekas läheb arvuti külge + stv c707sd cx digiboks.Hakkan sealt vaatama igas kvaliteedis seriaale,filme ,YT videod,jms.SD pilt võiks hea olla.Ja + veel arvutimängud ja see ka põhjus miks Sony esimesel kohal nimekirjas.Sellel on kõige väiksem input lag.
Kas on väga kehv valik?Võite muud ka pakkuda.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.11.2013 22:42:20
|
|
|
Antud tootjate tippklassi telerid ja head on nad kõik.
SmartTV osas on korealased üle Sonyst. Muus osas on ilmselt maitse asi. Igal omad head ja vead. Pilti kui sellist näitavad need kolm kõik korralikult.
Info on hangitud internetist ja ei põhine isklikul kogemusel.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
10.11.2013 22:51:22
|
|
|
Kui istud tundide kaupa pult käes ja vahid teleka menüüsid õhtust-ööni siis ok, sorry sulle ei sobi Philips. Ma tean enda kogemusest rääkida, et päris tihti peale kanali vahetamise ei haara nii mõnegi tunni jooksul keegi pulti. Ma räägin veelkord.. on kahte sorti tegelasi, kes elavad smart-tv`s ja teised kes vaatavad telekat. Mina vaatan telekat ja Philips annab parima vaatamise elamuse. |
Mina näiteks telekat valimas käisin oli Philips minu valikus nr1. Aga pärast Euroncisi müüjaid tüüdates 2 tundi otsustasin LG kasuks, sest: Kui tahes hästi me seal 3 kesi neid seadistamisi ei teinud, LG'st pilti paremaks me ei saanud. Mõlemad kõrvuti ja võrrelda sai nii SD kui HD pilti. Mudeliteks oli LG LA660S ja Philipsi 6198K
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.11.2013 22:56:32
|
|
|
SilQ kirjutas: |
Kui istud tundide kaupa pult käes ja vahid teleka menüüsid õhtust-ööni siis ok, sorry sulle ei sobi Philips. Ma tean enda kogemusest rääkida, et päris tihti peale kanali vahetamise ei haara nii mõnegi tunni jooksul keegi pulti. Ma räägin veelkord.. on kahte sorti tegelasi, kes elavad smart-tv`s ja teised kes vaatavad telekat. Mina vaatan telekat ja Philips annab parima vaatamise elamuse. |
Mina näiteks telekat valimas käisin oli Philips minu valikus nr1. Aga pärast Euroncisi müüjaid tüüdates 2 tundi otsustasin LG kasuks, sest: Kui tahes hästi me seal 3 kesi neid seadistamisi ei teinud, LG'st pilti paremaks me ei saanud. Mõlemad kõrvuti ja võrrelda sai nii SD kui HD pilti. Mudeliteks oli LG LA660S ja Philipsi 6198K |
hmm, euronicsi lambad on parimad seadistajad
internet on paha
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
taipohh
HV kasutaja
|
11.11.2013 18:44:08
|
|
|
Tere jõudu austatud asjatundjad.
Nimelt minul selline küsimus. Plaanis osta endale 50 tolline telekas. Ta hakkab mind teenima enamjaolt monitorina mängude jaoks (PC)
Mis oleks parim selline telekas. Ma ise uurisin ja puurisin ja soovitati selliseid isendeid
Panasonic TC-P50GT50 või TC-P50ST60 (TCP5060)
Kuid Eesti elektroonika firmade lehtedelt ei leia vastavaid mudeleid. Võibolla olen liiga loll.
Aga ootaks ka teiepoolseid arvamusi.
Telekale seatav tingimus on see, et võiks olla 3d, full hd, smartTV funktsioon pole mulle absoluutselt tähtis.
aitäh.
_________________ Tapa sionist! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
11.11.2013 19:04:27
|
|
|
Omast kogemusest võin öelda näiteks, et G20 plasma ei kõlba küll mängimiseks. Üldse ma hästi ei tahaks uskuda, et plasma on hea valik PC-l mängimise eesmärgil. Pigem ikka mingi hea LCD selleks otstarbeks.
G20 on piisavalt vana mudel ka, mine tea, mis need uuemad plasmad samas endast kujutavad...
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
11.11.2013 19:08:15
|
|
|
rene p, no, enne kui Sony oma uute W9,8,6 seeriaga välja tuli, olid (Pana) plasmad parimad oma madala input lag'i poolest võrreldes LCD'dega. Lisaks uuematel mudelitel on väidetavalt ka igasugustest image burn/retention probleemidest lahti saadud.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
taipohh
HV kasutaja
|
11.11.2013 21:58:42
|
|
|
Need mudelid mis ma pakkusin, olid mingil review lehel TOP plasma gaming TV-s
_________________ Tapa sionist! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
11.11.2013 22:06:05
|
|
|
Kas kellelgi on reaalselt kodus sony w905? See on kõvasti kriitikat saanud vaatenurkade pärast. Oskab keegi seda kommenteerida?
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
11.11.2013 22:19:56
|
|
|
Tõin endale LG620S-i. Pilt on hea, Smart on hea, 3D on hea, vaatenurk vertikaalsuunas kehv, horisontaalis rahuldav. Ja, ****, rõvedalt peegeldab. Poes ei saanud aru, et midagi hullu oleks.
_________________ Müüa igasugu asju
Saab 9-3 10-sendise alghinnaga oksjonil
Müüa LPG-seadmega Subaru |
|
Kommentaarid: 889 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
12.11.2013 11:25:56
|
|
|
SilQ kirjutas: |
Mina näiteks telekat valimas käisin oli Philips minu valikus nr1. Aga pärast Euroncisi müüjaid tüüdates 2 tundi otsustasin LG kasuks, sest: Kui tahes hästi me seal 3 kesi neid seadistamisi ei teinud, LG'st pilti paremaks me ei saanud. Mõlemad kõrvuti ja võrrelda sai nii SD kui HD pilti. Mudeliteks oli LG LA660S ja Philipsi 6198K |
mul on tunne et neid müüjaid on ikka nii seinast seina kui vähegi olla saab...huvitav kas neile keegi koolitust ka üldse teeb? omast kogemusest räägin, ühes poes kiidekatse philipsit, et ainult parim jne...nüüd tuleb välja et ikka LG...ja kolmandas poes kindlasti oleks parim samsung. Eks igaüks peab ikka ise vaatama mis meeldib ja millele rahakott peale hakkab. Mina olen isiklikult Philipsi austaja ja kui aus olla siis ainult Ambilighti pärst, see on ikka ütlemata mõnus lisa. Menüüdes surfamine on tõesti piin, minul mingi 2-3a vana mudel aga sai just isale ostetud käesoleva aasta isend ja see sama aeglane
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
12.11.2013 11:51:04
|
|
|
MaxPower
Kui ma ausalt ütlen siis seal just Philipsit soovitatigi. Nõus, hetkel meeldis ta mullegi. Aga mina küsin alati miks ta parem kui LG või Thompson või sharp jne. Ja palun ka demonstreerida.
Siis õige ruttu jäid järgi LG ja Philips, sest ka teleka maksumus summa oli oluline ja mingil määral disain. Philipsil rõhuti Ambile, olen saanud seda kogeda/näha ja veendusin et see vilkuv tuluke teleka taga ei ole mulle. Ta võib seal olla aga 200€ selle eest peale maksta, no thx. Siis pildi kvaliteet oli nr1. Boonuseks ka 3D.
Ja äga väga muud järgi ei jäänutki.
Kindlasti ei ole sellist ühtset soovitust mis kõigile sobib, nii palju kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi. Tehke natuke kodu tööd ja piinake poodides müüjaid. Ostma ju siis telekat ei pea. Lõppkokkuvõttes Euronics minu raha ei saanud.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
karts3
HV kasutaja

|
12.11.2013 15:28:05
|
|
|
Endal ka vaja uut telerit.
Silmale on jäänud kaks mudelit.Enda poolehoid jääb Panasonicu poole peale.
Samsung PS64F8500SL
Panasonic TC-P65VT60
Kas keegi suudab mind otsust muutma panna ?
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
12.11.2013 20:08:12
|
|
|
MaxPower kirjutas: |
mul on tunne et neid müüjaid on ikka nii seinast seina kui vähegi olla saab...huvitav kas neile keegi koolitust ka üldse teeb? omast kogemusest räägin, ühes poes kiidekatse philipsit, et ainult parim jne...nüüd tuleb välja et ikka LG...ja kolmandas poes kindlasti oleks parim samsung. |
Müüja poes soovitab ikka seda marki, mida tal endal on kõige kasulikum soovitada...
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
13.11.2013 10:32:11
|
|
|
Anti112 kirjutas: |
mul on tunne et neid müüjaid on ikka nii seinast seina kui vähegi olla saab...huvitav kas neile keegi koolitust ka üldse teeb? omast kogemusest räägin, ühes poes kiidekatse philipsit, et ainult parim jne...nüüd tuleb välja et ikka LG...ja kolmandas poes kindlasti oleks parim samsung. |
Müüja poes soovitab ikka seda marki, mida tal endal on kõige kasulikum soovitada...  |
karta on jah, et nii see vist on...kui suudad mingi konkreetse mudeli kliendile "pähe määrida" saad kuu lõpus väikse boonuse
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.11.2013 11:00:23
|
|
|
Pooltel juhtudel see kindlasti ka töötab.
Arvan, et suvalisele penskarile/tehnikakaugele inimesele, seisma jäänud thompsoni müümine oleks minutute kysimus
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
13.11.2013 11:33:17
|
|
|
Olles kunagi Euronicsis töötanud võin öelda, et on spets teleka koolitusi. Osade tootjate omad on paremad, osad kehvemad. Lõpuks kujuneb igal oma maitseelistus ikka ise. Pildi poolest pole enam väga vahet, kuna prosed on juba nii võimsad, et reaalselt TELEKAT vaadates seda vahet palja silmaga on raske vahet teha. Kunagi eelistasin ka Philipsi just pildi kvaliteedi pärast, hetkel aga kuna nad pole siiani suutnud menüüd kiireks saada siis enam Philipsit ei võtaks, üks on hetkel kodus ja igakord tahaks puldi telekasse visata, kanali vahetus uimab menüüd uimavad jne. Ahjaaa alati tasub küsida, mis telekas müüjal omal kodus on Pildi poolest muidugi Pana plasmale vastast pole.
karuke
Anti112 kirjutas: |
Müüja poes soovitab ikka seda marki, mida tal endal on kõige kasulikum soovitada...  |
karta on jah, et nii see vist on...kui suudad mingi konkreetse mudeli kliendile "pähe määrida" saad kuu lõpus väikse boonuse  |
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
13.11.2013 13:37:48
|
|
|
karuke, masendav jah, hõiskavad, et dualcore ja bla-bla-bla-fa-fa aga endal venib kõik nagu tatt. Nad ei ole ka 2013 aasta masinatel seda suutnud paremaks teha Kui amilight'i poleks oleks vist kohe Samsungi asemele toonud.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|