praegune kellaaeg 20.06.2025 15:28:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
telecaster
HV vaatleja
|
12.11.2013 19:53:10
Hädas videokaartidega. |
|
|
Tervist, sai ostet'd uus laptop ja sellel siis selline tore võimalus nagu switchable graphics ning nüüd olen hädas sellega.
Olen lugenud läbi mustmiljon erinevat välismaist foorumit, aga need minu suurt uudishimu rahuldanud ei ole.
Kaardid ise on INTEL(R) HD Graphics 3000 ja AMD Radeon HD 7650M
Windows on number 7
Ja masin ise on HP Probook 4740s
Nimelt.
Kasutan palju 3D programme nagu Autocad, 3dsMax, Archicad. Kui need aga uude masinasse sisse said installitud oli üllatus kõike muud, kui meeldiv.
Umbes 5 aastat vana eelmine laptop jooksutas neid programme palju soravamalt. Kuigi igasugustes toredates graafikakaardivõrdluslehekülgedel väideti,
et uues masinas olevad kaardid on mõlemad tublimad kui vanas olnud.
Vahepeal vabandan, et asjasse nii primitiivselt suhtun ja oma murest inimkeeles räägin.
Ma nagu hetkel päris hästi ei adu, kuidas ma tean milline kaart parasjagu töötab või millise kaardi najal mingi programm parasjagu jookseb.
Nii palju tean, et kahe kaardi üks mõte on see, et lahjem kaart kulutab vähem akut, mistõttu siis aku kauem vastu peab. Kuna aga ma oma läpakat kuigi palju ringi ei tari, siis on ta sisuliselt mul koguaeg
juhtmega seinas. Ehk siis, mind vaevab kerge kahtlus, et hetkel käib terve läpakas selle kehvema kaardi peal ja sellest ka kehv performance. Kuna aga mul mingit akut säästvat varianti vaja pole, siis lüliks heameelega selle kehvema üldse välja ja minu poolest võiks kõik joosta selle parema kaardi otsas. Või siis oleks tore, kui ma saaks olla 100% kindel, et kasutades Archicad või Autocadi, jooksutab neid sellel hetkel AMD Radeon kaart.
Vabandan, kui veidi segaselt seletasin.
Ette tänades,
T.
|
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
12.11.2013 19:58:30
|
|
|
kes opsüsteemi installis- pood või sa ise?
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
telecaster
HV vaatleja
|
12.11.2013 20:04:17
|
|
|
Kui masinale järgi läksin poodi, selgus, et seal ei olnud midagi peal. Ja siis pandi poes OP peale ja installiti draiverid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|