Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 209, 210, 211 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 05.11.2013 13:53:50 vasta tsitaadiga

Minul ka selle siin toodud näpunäitega rohkem välja pole visanud. Muidu kord tunni jooksul tegi selle viguri ära.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.11.2013 18:44:55 vasta tsitaadiga

Kaotus
Vaikne rannik 5.11.2013 17:26:23
Pz.Sfl. V
Kogemused: 1 701 Krediiti 49 633
Lahingu saavutused Snaiper, Meisterlaskur, Valdamise märk: "Tankiäss"

kuna top kahuril on aint 15 myrsku siis ma polekski saanud võita sest vastaseid oli rohkem kui mul myrske. dämmi tegin 3,45(5 killi) ja teised ei teinud kamba peale rohkem icon_confused.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 05.11.2013 19:16:09 vasta tsitaadiga

Panid kullaga peale toru? Tasub see toru end ära?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 05.11.2013 19:26:45 vasta tsitaadiga

panen tavalisega, piisab küll. kahur on kole ebatäpne, arvestades et laeb kaua. eksida ei tohi, myrske ka vähe. sihid lõpuni ära ja ikka läheb mööda kui kaugelt lasta

yldiselt siiski väga halb tank: aeglane, sihib kaua, toru on kõver, camovalue PUUDUB. Pead kaugelt laskma aga see laseb mööda, laed 100 aastat. Freega koos grindin ära selle. JUBE TANK
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 05.11.2013 19:57:22 vasta tsitaadiga

Seda ma kartsin ise ka, et see TOP toru on veel hullem.
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 05.11.2013 23:46:54 vasta tsitaadiga

Ace tanker küll kukkus, aga kurat nii mõnigi tiimikaaslane oli vist ise ka palju kukkunud
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
Guido43
HV vaatleja
Guido43

sõnum 05.11.2013 23:57:09 vasta tsitaadiga

Waffenträger auf E-100 mängud..
Esimene 5,5k damage, teine 9,200 damage. Easy-preazy!

Link
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 06.11.2013 05:28:06 vasta tsitaadiga

Milline tank kulla eest osta, eelistades saksa ja vene puud? Ei suuda ise otsustada mille eest oleks viisakas sutsu raha alla matta? Või ei tasu üldse?

Võib ka muidugi teisi soovitada. Ise kipun kalduma väga usa T34 poole...
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 06.11.2013 05:30:18 vasta tsitaadiga

IS-6 on laialt kiidetud, kuradi hea soomus ja mobiilsus, kuigi toru on suht meh.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 06.11.2013 10:18:15 vasta tsitaadiga

Vastasmeeskonna kahest parimast mängijast täita kahju. icon_rolleyes.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Õnneks on selliseid mänge viimasel ajal palju vähemaks jäänud ja 15-0 kaotusi pole ka ammu kohanud. Eile olid mängud ikka väga tasavägised ning pingelised thumbs_up.gif

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.11.2013 11:36:27 vasta tsitaadiga

Lewis kirjutas:
Milline tank kulla eest osta, eelistades saksa ja vene puud? Ei suuda ise otsustada mille eest oleks viisakas sutsu raha alla matta? Või ei tasu üldse?

Mingi vahe kui hästi kergelt sai selle 250 000 kätte, siis mina mängisin tavaliste tankidega + premium ja ajasin kahe t10 raha sedasi kokku.
Kui sul on mingi hea tava tank, siis võid sellega ka hästi teenida. Näiteks Nashorniga teenis head raha, tal endal olid kulud väiksed, kulda kordagi ei lasknud. Löwega sai nüüd viimati mõned mängud tehtud, tõsine saast on ta tõesti.
Premmikad ei tasu vist täna enam ära end.
tagasi üles
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 06.11.2013 11:52:17 vasta tsitaadiga

Seega tasub siis vist lihtsalt kulda ainult prem konto jaoks kulutada thumbs_up.gif
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 06.11.2013 13:52:19 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Lewis kirjutas:

Mingi vahe kui hästi kergelt sai selle 250 000 kätte, siis mina mängisin tavaliste tankidega + premium ja ajasin kahe t10 raha sedasi kokku.
Kui sul on mingi hea tava tank, siis võid sellega ka hästi teenida. Näiteks Nashorniga teenis head raha, tal endal olid kulud väiksed, kulda kordagi ei lasknud. Löwega sai nüüd viimati mõned mängud tehtud, tõsine saast on ta tõesti.
Premmikad ei tasu vist täna enam ära end.

Mis sel Löwel siis häda? Krediiti teenib normaalselt, kahur täpne, võib vabalt kulda lasta ja miinusesse ei jookse. Tank on küll aeglane ja suured weakspotid, aga see ka muude T8 rasketankide puhul sarnane mure. Omal viskab seda päris tihti T10 lahingutesse, aga sama häda ka Tiiger II ja T-32 puhul.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.11.2013 14:22:56 vasta tsitaadiga

Kui ainult T8 temaga mängid, siis jah. Kui T10netes temaga oled, siis oled sa alaväärne, sest ta on üks aeglasemaid (teistel aeglastel tankidel on seevastu vähemalt suur kahur peal), damage on väike, oma 90 tonni juures on tal soomust samapalju kui AMXil. T10netes jääd nulli kulda lastes kui sul on premium konto lisaks. Täpsusega on nii ja naa. Täna mina enam premmitankile raha ei kulutaks. Mäng on muutunud kuna nüüd saab 250k raha kui viitsid piisavalt mängida. Tanke nerfitakse lambist, mis mõte on maksta premmitanki eest reaalset raha, osta tanke, mis hiljem ära muudetakse? Kõik see vaev ja aeg mida oled mängule kulutanud, see tehakse tümaks.

Woti kõige suurem häda ongi selles valikuvõimaluse puudumises. Sa ei saa valida ise tiere kus mängida. Kui mul on t8 tank, siis ma tahangi mängida ainult teiste t8 tankide vastu. Kui mul on t5, siis ma tahangi mängida teiste t5 tankide vastu.
Aga mäng viskab mind kuhu tema heaks arvab. Ma pole sellest T10 > T1 süsteemist kunagi arusaanud. Miks ei võiks konkurentsivõimelised tankid sõdida omavahel. Miks see skaala peab olema alati ebaaus.

Kui varem oli mängijaid vähe, võib-olla osad poleks saanudki mängida, aga nüüd on lausa 200k mängijat juba online EU1 ja EU2.
tagasi üles
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 06.11.2013 14:30:43 vasta tsitaadiga

Kuna vahepeal pikalt ei mänginud, siis nüüd olen seda tiiride jama tähele pannud jah. Pole ikka võimalik sõdida t4 tankida t7 vastu jne. See on üsna ulme.
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 06.11.2013 15:13:00 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Kui ainult T8 temaga mängid, siis jah. Kui T10netes temaga oled, siis oled sa alaväärne, sest ta on üks aeglasemaid (teistel aeglastel tankidel on seevastu vähemalt suur kahur peal), damage on väike, oma 90 tonni juures on tal soomust samapalju kui AMXil. T10netes jääd nulli kulda lastes kui sul on premium konto lisaks. Täpsusega on nii ja naa. Täna mina enam premmitankile raha ei kulutaks. Mäng on muutunud kuna nüüd saab 250k raha kui viitsid piisavalt mängida. Tanke nerfitakse lambist, mis mõte on maksta premmitanki eest reaalset raha, osta tanke, mis hiljem ära muudetakse? Kõik see vaev ja aeg mida oled mängule kulutanud, see tehakse tümaks.

Woti kõige suurem häda ongi selles valikuvõimaluse puudumises. Sa ei saa valida ise tiere kus mängida. Kui mul on t8 tank, siis ma tahangi mängida ainult teiste t8 tankide vastu. Kui mul on t5, siis ma tahangi mängida teiste t5 tankide vastu.
Aga mäng viskab mind kuhu tema heaks arvab. Ma pole sellest T10 > T1 süsteemist kunagi arusaanud. Miks ei võiks konkurentsivõimelised tankid sõdida omavahel. Miks see skaala peab olema alati ebaaus.

Kui varem oli mängijaid vähe, võib-olla osad poleks saanudki mängida, aga nüüd on lausa 200k mängijat juba online EU1 ja EU2.

Nõus, et T10 lahingutes on T8 tank suhteliselt nõrk, aga sama on peaaegu kõikide tankidega, vähestel (prem tankidel) on eelistatud MM. Samas Löwe kahuri pene on kullaga 294 ja see küllalt piisav ka T10 tankide vastu. Selge, et sellega eest sihtimata T110 või JgE100 läbi ei lase, aga hästi sihtides saab hakkama. Lisaks on piisavalt nõrgalt soomustatud T9 ja T10 tanke. Selge, et T8 tankiga ei saa T10 lahingutes julgelt ette trügida, aga Löwe selleks ju ei olegi.

Iseasi on muidugi, kas peaks päris raha selliste tankide alla panema. Krediiti teenib tõesti ka muude tankidega, ainult aega kulub rohkem. Ka praeguse 250k jaoks peab ikka paarkümmend mängu läbi tegema, ehk paar-kolm tundi aega kulub (vähemalt minusuguste keskmiste oskustega mängijal) julgelt. Premium tankiga saab natuke aega kokku hoida, eduka lahinguga teenib sellega päris korralikult. Omal on E-25, Type 62 ja Löwe (lisaks mõned madala tieri kullad) ja Löwega teenib neist kõige paremini. Väga hea lahinguga võib 100k ringis tulla, kehva kaotusega on 20k ikka krediiti. Seega peab sama koguse krediidi saamiseks vähem aega kulutama. Iseasi kui seda tüüpi tank ei meeldi ja seda mängida ei taha, siis pole mõtet vägistada. Samas kui see sobib ja lisaks teenib normaalselt krediiti, siis miks mitte.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.11.2013 15:31:05 vasta tsitaadiga

Ma mõistan seda, mu mõte on hoopis selles, kas premium tank täna on oma hinda väärt. Premium konto tuleb nagunii teha, see annab Löwele palju juurde. Nii sul kui mul on Löwe olemas, aga kas ostaks uuesti tänastes tingimustes? Mina ei ostaks, ma muidugi olen palju mänginud. Kes alles alustab, tema jaoks on kõik alles ees ja ta on motiveeritum.

Muidugi ma ei mõista, miks premium tank peab olema napakate konksuga. Näiteks need uued hiinakad, medikal on olematu sihtimine, hevil on olematu pene. Miks nad ei võiks olla normaalsed tankid, mis vahet on kui paljud ainult premmikaga mängiks? Kui mängijate profiile vaadelda, osad mängivadki tuhandeid mänge ühe tankiga, aga teisel osal on mitu premmikat ja pole ühegagi palju mängitud. Mõned tahavad koguaeg midagi uut, teised ei taha väga arendada.

p.s. kas Löwe varem ei teinud rohkem damaget kui ta praegu teeb. Kuidagi on meelde jäänud, et ka Löwe tegi pea 400 lakse. Nüüd olid ainult 200+ laksud.
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 06.11.2013 15:58:38 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Ma mõistan seda, mu mõte on hoopis selles, kas premium tank täna on oma hinda väärt. Premium konto tuleb nagunii teha, see annab Löwele palju juurde. Nii sul kui mul on Löwe olemas, aga kas ostaks uuesti tänastes tingimustes? Mina ei ostaks, ma muidugi olen palju mänginud. Kes alles alustab, tema jaoks on kõik alles ees ja ta on motiveeritum.
p.s. kas Löwe varem ei teinud rohkem damaget kui ta praegu teeb. Kuidagi on meelde jäänud, et ka Löwe tegi pea 400 lakse. Nüüd olid ainult 200+ laksud.

Pole seda otseselt täheldanud. Löwe ostsin millalgi kevadel kui need Nvidia kupongid liikusid, võimalik, et juba enne seda on tanki muudetud. Ise olen sellega teinud kokku 406 lahingut ja wr on 54% ning väga ei kurda. See, kas tasub osta sõltub ilmselt peamiselt sellest kui palju on kellelgi vaba aega ja vaba raha ning kas tahab uusi kõrgema tieri tanke krediidi eest osta. Premium tank koos premium kontoga aitab siin kõvasti aega kokku hoida. Loomulikult on võimalus ka otse raha eest krediiti juurde osta, neid pakkumisi on pidevalt.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.11.2013 16:15:08 vasta tsitaadiga

Lewis kirjutas:
Kuna vahepeal pikalt ei mänginud, siis nüüd olen seda tiiride jama tähele pannud jah. Pole ikka võimalik sõdida t4 tankida t7 vastu jne. See on üsna ulme.

Enam ei tohiks sattuda ka, kui sa just scout pole. 2 tieri ülespoole on max millega kokku puutud. T8-t annab väga hästi mängida mängus, kus on paar kõrgema tieri tanki. Tiiger II-ga saab E-100 tappa küll kui vaja on. Sama käib M26 Pershingu kohta - kullaga on pen 268mm. Kui sa sellega ei oska T10 tankidele viga teha, siis probleem on ikkagi sinus.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
Guido43
HV vaatleja
Guido43

sõnum 06.11.2013 16:19:35 vasta tsitaadiga

Kui premiumitest jutt, siis sai just video ka tehtud. Mängin kolme premiumiga eri rahvustest. icon_smile.gif

Link
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.11.2013 16:26:01 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Lewis kirjutas:

Enam ei tohiks sattuda ka, kui sa just scout pole. 2 tieri ülespoole on max millega kokku puutud. T8-t annab väga hästi mängida mängus, kus on paar kõrgema tieri tanki. Tiiger II-ga saab E-100 tappa küll kui vaja on. Sama käib M26 Pershingu kohta - kullaga on pen 268mm. Kui sa sellega ei oska T10 tankidele viga teha, siis probleem on ikkagi sinus.

Minuarust on mängud ikka sama absurdsed nagu nad koguaeg on olnud. Pole täheldanud MM mingeid muutuseid. MM ei arvesta mitte kui midagi, ikka lambad huntide vastu jne.
Kiire võit, kiire kaotus, mõni üksik tasavägine mäng. Scardil on õigus, et iga pätsiga tehakse mõni tank juurde, olemasolevaid balansseeritakse, üks kaart juurde, vahest pannakse neid ka kinni.
Progressi kui sellist pole olnud. Isegi need 7 vs 7 tuli arvatavasti sellest, et tavakompaniisid ei saadud kokku.

MM pole midagi muutunud. minu arvamus.

Võrdne MM peaks olema selline:

1. Mõlemal poolel võrdsed tankid. (mitte e100, maus vs amx või batchat)
2. Võrdne arv autoloadereid.
Mul oli mäng kus vastastel oli kaks Waffenträger auf E 100 (väga kehva WR mängijad mõlemal) ja meil polnud ühtegi. Ometi me võitsime, aga MM lõi kaks ebavõrdsust. Teine pool sai kaks autoloaderit meie kahjuks ja nende kahjuks olid nad väga halvad mängijad.
Miks MM mõlemale ühte Waffenträger auf E 100 ei lisanud?
3. Võrdne arv häid ja halbu mängijaid või siis jagadagi < 50% ja > 50% mängudeks.
Jõle kasu on Karjala kaitsmisest, kui tiimis on top tieriga mängijad 46% WR ja kivitagant karjuvad Only def. 30 sek on mäng juba otsustatud, kaotus.
4. Tierid max +/- 1 (t10nes siis t9)
Pole aus kui tiimis on õnnetu pz38t, kes alles alustab mängimist ja ei tea scoutimisest mitte kui midagi. Miks ei võiks mõni t9 tank scoutimisega tegeleda?

viimati muutis vipu 06.11.2013 17:16:39, muudetud 3 korda
tagasi üles
jreinula
HV kasutaja

sõnum 06.11.2013 17:04:17 vasta tsitaadiga

Millegipärast ma ei arvanud, et Panther II on selliseks lahinguks võimeline. Arvamus on igatahes ümber lükatud.

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 06.11.2013 17:26:06 vasta tsitaadiga

Guido43, videod on päris mõnusad thumbs_up.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.11.2013 17:48:08 vasta tsitaadiga

vipu, kõik on ju ikkagi mängijates kinni. T10 medium on täiesti vabalt võimeline T10 heavy surnuks tiirutama. Jah, mingi väike vahe seal on, aga see ei ole nüüd nii drastiline kui arvata võiks, eriti randomites, kus individuaalne skill maksab rohkem kui tank, milles sõidad. Ma igatahes ei tunne kunagi oma T62A-ga top tier olles, et vastaste E-100 oleks mulle mingi oht...
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.11.2013 17:52:13 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
vipu, kõik on ju ikkagi mängijates kinni. T10 medium on täiesti vabalt võimeline T10 heavy surnuks tiirutama. Jah, mingi väike vahe seal on, aga see ei ole nüüd nii drastiline kui arvata võiks, eriti randomites, kus individuaalne skill maksab rohkem kui tank, milles sõidad. Ma igatahes ei tunne kunagi oma T62A-ga top tier olles, et vastaste E-100 oleks mulle mingi oht...

See mida keegi tunneb ei ole hetkel tähtis, tähtis on see, et MM suudaks luua võimalikult tasavägise mängu.
Praegu ei saa mängijaid ise midagi valida peale tanki.

Täiesti ebavõrdne mäng, meie võitsime. Meil oli kaks t9 tanki, vastastel ainult üks.

Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis vipu 06.11.2013 18:07:32, muudetud 1 kord
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.11.2013 17:56:03 vasta tsitaadiga

No see pole ka normaalne, et kõik tankid matšis on T8... igav ju? Lisaks noobidel on raskem - kui satuvad T8 mängu T10 tankiga, siis vähemalt teevad okei mängu ja eluisu tuleb tagasi. Samuti on mul põnev nt 2 tieri madalama tankiga näha, mida ma teha suudan 2 tieri kõrgemas mängus icon_biggrin.gif Saavutustunne on hoopis teine, kui nt Lehväislaiho medal kukub icon_smile.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.11.2013 18:07:44 vasta tsitaadiga

täielik needus peal wotis. Tee mida tahad, võite ei tule

Kaotus
Redshire 6.11.2013 16:57:31
SU-85B
Kogemused: 1 975 Krediiti 36 616
Lahingu saavutused Äss, Snaiper, Kaitsja, Meisterlaskur
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 06.11.2013 18:12:09 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
No see pole ka normaalne, et kõik tankid matšis on T8... igav ju? Lisaks noobidel on raskem - kui satuvad T8 mängu T10 tankiga, siis vähemalt teevad okei mängu ja eluisu tuleb tagasi. Samuti on mul põnev nt 2 tieri madalama tankiga näha, mida ma teha suudan 2 tieri kõrgemas mängus icon_biggrin.gif Saavutustunne on hoopis teine, kui nt Lehväislaiho medal kukub icon_smile.gif

Mis seal igavat on? T8 kuuluvad samamoodi artyd, medium tankid, light tankid, hevid ja TD'd. Ampluaa on lai mis lai.
T8 mängu T10 tankiga ei saaks sattuda kui MM teeb mängu +/- 1.
tagasi üles
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 06.11.2013 18:21:53 vasta tsitaadiga

+- Üks järk normaalne, aga T7 vs T9 ei ole eriti ahvatlev icon_sad.gif.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.11.2013 20:26:09 vasta tsitaadiga

Ostetud: 'Rhm.-Borsig Waffenträger' edukalt ostetud. Kulutati Krediiti: 2 400 000. 
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 06.11.2013 20:40:27 vasta tsitaadiga

esimene mäng sellega icon_lol.gif

Võit
Malinovka 6.11.2013 19:30:06
Rhm.-Borsig Waffenträger
Kogemused: 4 334 (x2 esimese võidu eest iga päev) Krediiti 319 690
Lahingu saavutused Luuraja, Meisterlaskur, Täpsuslaskur, Valdamise märk: "Tankiäss"

5 killi, 5,1k dämmi, 1,5k spotti
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 06.11.2013 21:17:23 vasta tsitaadiga

Täiesti nõus erickuga ja alati pole asi mängijates kinni või tankides, vaid kuidas mäng kujuneb või kust vastased liiguvad või positsioneerivad. Üldjuhul täiesti pime mäng ja tankides pole alati asi. Üks suvaline väike scout võib terve mängu nii muuta kellegi kasuks või kahjuks. Tankide vahe pole küll märganud, kuivõrd pigem s..d mängijad häirivad.
zaG
HV kasutaja

sõnum 06.11.2013 22:13:58 vasta tsitaadiga

See MM on nii debiilne, et pooltel või rohkematel juhtudel võid juba loadingu ajal ära öelda, kes võidab. Sellest on ka neid botte nii palju, sest lihtsalt ei viitsita end nende ette kaotatud lahingutega frustreerida.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 07.11.2013 01:17:26 vasta tsitaadiga

Tankihävitaja Pz.Sfl. V on isegi teise toruga suht halb tank. 221 pene jääb nõrgaks, kulda polegi, masin on kole aeglane. Mängida muidugi saab, hambad ristis.

Aga Tankihävitaja Rhm.-Borsig Waffenträger on hea, väga hea isegi, stockina. Parem kui ISU, damage on väiksem, aga laskekiirus on 10 ja natuke peale sek ilma laadijata (mul linte pole veel).
Seistes torni liikumisel sihik on peaaegu koguaeg koos ja mürsk lendab üllatavalt kiiresti. Sõitvaid masinaid kannatab kaugelt kenasti lasta. Ta on hästi madal, siis aedade vahel sõites lasin IS7 nii ära, et see tuli talle üllatusena.

ISU ma müün maha, see on palju ägedam tank. Mootor on kõige nõrgem koht, kaks remondikomplekti peab olema peal. Mul lasti 3x mootor katki, 2x parandasin ära, aga lõpuks jäi katki.
4 lahinguga oli tankiäss ka käes.

7 killi tuli väga kergelt

Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis vipu 07.11.2013 11:40:18, muudetud 1 kord
tagasi üles
ragnarök
HV vaatleja

sõnum 07.11.2013 01:36:29 vasta tsitaadiga

Järgnev võtab WoT-i kokku:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Chen
HV vaatleja

sõnum 07.11.2013 01:36:53 vasta tsitaadiga

Ma olen viimasel ajal ikka väga halbadesse lahingutesse sattunud.
Ma tean, et ma ei ole ise ka just väga hea mängija, (mingi imega olen suutnud hävitatud tankide ja kahju tekitamise suhte postiviise hoida) aga kaheksateistkümnest lahingust võita 4 on ikka väga masendav.
Viimane mäng typte t-34-ga El Halufis, spottisin suurem osa tanke ära aga tiimikaaslased lihtsalt ei tulista. Neil on märklauad, neid endaid ei ole spotitud aga nad ei tulista, ma ei saa sellest aru. icon_eek.gif
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 07.11.2013 02:55:42 vasta tsitaadiga

https://www.upload.ee/image/3690455/shot_008.jpg

selline m2ng siis , roundi alguses m6tlesin kuhu p66sasse surema minna

Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 07.11.2013 11:35:11 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
täielik needus peal wotis. Tee mida tahad, võite ei tule

Peale 8.9 pätsi on MM kuidagi väga kõikuma hakanud jälle. Nagu ameerika mäed. Üleeile 27 mänguga wr 70%, eile 18 mängust 2 võitu... Siis sai serverit vahetatud ja platoonis edasi mängitud ning kokkuvõtteks jäi 46%. Aga nii suur kõikumine ei ole üldse loogiline. Saan aru, et päevad pole ka endal vennad, mõni päev on õnne rohkem, lasud tabavad ja läbistavad kenasti, teine päev on nagu needus peal, aga et ühel päeval satub järjest 15 lahingusse 15 sellist ebaõnnestujat kokku ja teine päev vastupidi. Enamasti saab jah lahingu alguses xvm põhjal aimu, mis lõpptulemust võib eeldada. Kuigi siin on meeldivaid erandeid, sellised võidud on muidugi eriti magusad kus tomatite tiimil on võiduvõimalus alla 30-40 protsendi mängu alguses ja mäng tehakse ikka ära.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 07.11.2013 14:45:41 vasta tsitaadiga

7 vs 7 on küll head. Mingis randomis mängisin, 3 kaotust oli ja siis ülejäänud olid võidud. 6 ja 7 slott tasuks kohe lukku panna, siis saavad kõik t8 mängida ja asi ei lähe lõhki.
Keskmine ootamine oli 2-3 minutini ja sai mängida, vastaseid oli koguaeg. Edaspidi võiks oma mängijad olla, poolakad jt. koos on natuke keeruline, kipuvad liiga randomit mängima.
tagasi üles
Piiks1
HV vaatleja

sõnum 07.11.2013 15:48:51 Re: World of Tanks (Offline üritus Vol.2 Tartu Megazones. 23.11.2013 Kell 17:00) vasta tsitaadiga

Tuletegija kirjutas:
Tervitus.

Kuna erinevatel põhjustel jäi kevadine offline üritus ära ja suvel polnud siseruumides toimuval üritusel enam jumet siis nüüd lõpuks üritus toimuma saab.
Seekordne offline üritus toimub siis Tartu Megazones.
Toimumise aeg: 23.11.2013 kell 17:00
Aadress: Turu 2, Tasku Keskuse 0.korrus (parkla)
Kes liiguvad autoga Tallinnast Tartu ja hiljem ka tagasi ning saavad kamraadidele transporti pakkuda siis paluks sellest Teemas teada anda.

Mis megazones ees ootab:
3 h peoruumi
3 x 20 minutit Megazone mängu
14 pudelit vett
1,6 kg liha-juustusekser
1,2 kg snäkivaagen
1,3 kg juustusekser
1 kg Kirsikook

Lisaks parim seltskond mida tahta.
Tulijatel paluks vastavas WoT foorumi teemas teada anda.
Nagu ikka oleks viisakas panna endal külge identifikaator et teised tankistid suudaks tuvastada kellega tegu on.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/317447-offline-ueritus-vol2-tartu-megazones-23112013-kell-1700/

----------------------------------------
Eesti klannide list by Morrow

kes veel märganud pole icon_exclaim.gif

Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 07.11.2013 17:15:29 vasta tsitaadiga

Ei võtnudki omale prem tanki. Tegin hoopis sellise lükke, et muretsesin sutsu kulda ja võtsin tasuta expi eest SU-85 ja kulla eest prem konto. Hetkel olen rahul.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 07.11.2013 17:20:22 vasta tsitaadiga

see su85 on samm tagasi võrrelduna su85b -ga, imho. Pointless tank thumbs_down.gif
tagasi üles
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 07.11.2013 17:25:33 vasta tsitaadiga

Võibolla tõesti. Ei oska kurta, kuna mängin sellega täitsa esimest korda. SU-85B mulle endale eriti ei istunud. Teen 85 ära ja lähen SU-100'ga edasi.
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 08.11.2013 08:34:28 vasta tsitaadiga

Sai siis esimest korda artiga ka tabeli etteotsa
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
intact
HV vaatleja

sõnum 08.11.2013 09:30:34 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Müüsin IS3 maha. Sihtimisaeg 3,4 sek ei kannata ikka kriitikat enam. Muu kõik annaks veel andeks nagu aeglus, olematu manööverdus, aga kui sihtimine võtab terve igaviku...
Miks nad koguaeg peavad sedasi tanke ära peetima. Muudkui balansseerivad, tõesti kohe alguses ei saa neid asju õigesti teha?

Hirmutad kutid ära sellise jutuga...IS-3 on endiselt parim t8 tank. Top tier mängudes lihtsalt sõidad kõigest üle ja ka T10 mängudes on võimalik midagi korda saata.

Link
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 08.11.2013 12:01:56 vasta tsitaadiga

intact kirjutas:
vipu kirjutas:
Müüsin IS3 maha. Sihtimisaeg 3,4 sek ei kannata ikka kriitikat enam. Muu kõik annaks veel andeks nagu aeglus, olematu manööverdus, aga kui sihtimine võtab terve igaviku...
Miks nad koguaeg peavad sedasi tanke ära peetima. Muudkui balansseerivad, tõesti kohe alguses ei saa neid asju õigesti teha?

Hirmutad kutid ära sellise jutuga...IS-3 on endiselt parim t8 tank. Top tier mängudes lihtsalt sõidad kõigest üle ja ka T10 mängudes on võimalik midagi korda saata.

Link

Milles ta siis parim on? Pigem on ta nüüd samasugune nagu teised.
Sul on video kiirendusega tehtud, sedasi liigub ta jah kiirelt. Reaalsuses uimab nagu tigu, sihib sigaaeglaselt ehk siis vanast heast IS3 tankist pole midagi enam alles.

Kindlasti on ja jääb mängijaid, kes teda parimaks peavad. Mina avaldasin ainult oma arvamust.

Milline on nüüd parim T8 tank? Ega ei teagi, äkki nad on nüüd kõik rohkem tasavägised. Seepärast IS3 ära nerfiti.
Igaüks mängib sellega mida ise paremaks peab.

viimati muutis vipu 08.11.2013 12:13:08, muudetud 1 kord
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 08.11.2013 12:02:41 vasta tsitaadiga

IS ju nii kerge maha võtta icon_lol.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 08.11.2013 12:18:58 vasta tsitaadiga

Ma avaldaks oma arvamuse, et vaatamata madalale pennile on T32 siiski T8 parim tank.
tagasi üles
intact
HV vaatleja

sõnum 08.11.2013 12:21:27 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
intact kirjutas:
vipu kirjutas:

Sul on video kiirendusega tehtud, sedasi liigub ta jah kiirelt. Reaalsuses uimab nagu tigu, sihib sigaaeglaselt ehk siis vanast heast IS3 tankist pole midagi enam alles.

Kindlasti on ja jääb mängijaid, kes teda parimaks peavad. Mina avaldasin ainult oma arvamust.

Milline on nüüd parim T8 tank? Ega ei teagi, äkki nad on nüüd kõik rohkem tasavägised. Seepärast IS3 ära nerfiti.

Viimases patchis sain natuke armori nerfi upf, see oli juba enne seda nõrgim koht, niiet vahet pole. Mobiilsust pole muudetud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 08.11.2013 12:40:19 vasta tsitaadiga

intact kirjutas:
vipu kirjutas:
intact kirjutas:
vipu kirjutas:

Viimases patchis sain natuke armori nerfi upf, see oli juba enne seda nõrgim koht, niiet vahet pole. Mobiilsust pole muudetud.

Woti foorumis oli juttu, et nerfi sai mootor, armor, sihtimise kiirus, keeramine.

Sihtimine oli algselt 3 sek (nüüd 3,4 nagu IS torul), leidsin netist ka pildi
Täpsus on nüüd 100m pealt ka väiksem - 0,4, aga mis on pildil?

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 209, 210, 211 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.