Krt tänasest mingi kala nüüd. Chatiga ei connecti ära. Nii friend listi kui ka championselectis ei saa chatis midagi rääkida.
Igasuguseid googlest leitud nippe proovind aga mitte tutkitki.
Oskab keegi aidata?
Igasugu asju olen proovinud mida google annab. Muuda arvuti kuupäev ja kellaeg ära, muhvigi. Restartinud 100x clientit,ruuterit ja arvutit. EI midagi. Firewallis on LoL lubatud. Enne pole sellist kammi olnud. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Teen repairi praegu nii puht huvi pärast ega usku pole eriti, et tööle hakkab. Tegin EUW foorumisse ka teema ja ma ei ole ainuke kellel peale uut patchi selline teema on. Õnneks ei ole vähemalt minu arvuti/netiga teema, et selline värk toimub. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ma ei teagi nüüd kui õige koht see on, aga tegelt otsiks duo kaaslast, kes suudaks normaalsel tasemel mängida, kuna vahepeal (suvel) sain uue töökoha, siis kukkusin kullast tagasi Silverisse ja nüüd ei suuda silver 5'st enam lahti saada. Seega Gold V mmr'iga main support / secondary top mängija otsib endale toredat duo partnerit? Kui keegi ns carryda tahab mind, pole selle vastu ka miskit. Peaasi, et oleks lõbus koos mängida. PM! _________________ There are only 10 types of people in this planet - those who understand binary code and those who don't!
Koffer kui sa westis oled siis ikka võib Tahan oma smurfi kõrgemale teha aga väga üksi ei viitsi
Westis ikka. Noh tegelt mõlemas servus (EUNE & EUW) silver kasutajad.
Aga lisa mind ingame: Kohver
Praegust olen küll tööl aga, 6'st saan vabaks, siis võiks miskit möllutada. _________________ There are only 10 types of people in this planet - those who understand binary code and those who don't!
Teen repairi praegu nii puht huvi pärast ega usku pole eriti, et tööle hakkab. Tegin EUW foorumisse ka teema ja ma ei ole ainuke kellel peale uut patchi selline teema on. Õnneks ei ole vähemalt minu arvuti/netiga teema, et selline värk toimub.
Mhm, sama jama. Ei viitsi isegi LoL-le resa hetkel teha Anna teada kui/kuidas korda said. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Teen repairi praegu nii puht huvi pärast ega usku pole eriti, et tööle hakkab. Tegin EUW foorumisse ka teema ja ma ei ole ainuke kellel peale uut patchi selline teema on. Õnneks ei ole vähemalt minu arvuti/netiga teema, et selline värk toimub.
Mhm, sama jama. Ei viitsi isegi LoL-le resa hetkel teha Anna teada kui/kuidas korda said.
Iseenesest korda ei ole saanudki aga kasutan VPNi ja chat töötab. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Aah, tegin LoL-le resa ja sain korda Enne tegin muidugi 10 rankedit _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kas 11.november tuleb see S4 patch või millal see elo reset ongi?
16 mängu jooksul adc-na mitte ühtegi tripelit ega paremat 0.0 no vedas meeskonnakaaslastega samuti et ei pidanud hard carryt tegema Ja elo reset kindlasti ning arvatavasti ka patch on 11. jap.
t-force kirjutas:
Spoiler
See on selles PBE versioonis? Ma kuulsin juba häid asju team builderi kohta. Que timed pidavat üllatvalt väiksed olema isegi kui seal mängijaid tegelt on suht vähe.
Pbe jah aga kahjuks ootused lükati ümber ja ei tule ilmselt selliseid asju.
Mis ootused? Et rankedisse saad? See välistati juba alguses ära, vähemalt praeguseks.
See asi ei sobi lihtsalt rankedisse. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Pbe jah aga kahjuks ootused lükati ümber ja ei tule ilmselt selliseid asju.
Mis ootused? Et rankedisse saad? See välistati juba alguses ära, vähemalt praeguseks.
See asi ei sobi lihtsalt rankedisse.
Magma chamber on 1v1/2v2 map ja see on täitsa olemas. Ei sobi rankedisse sellise pick/ban süsteemiga nagu praegu on 3v3/5v5 see ei tähenda, et üldse ei sobi. Ja kõike mida kunagi välistatud on ei tasu tõena võtta (hint limited edition skinnid mis peale mitut aastat eitamist ikkagi tagasi on).
No mõtle loogiliselt.. Ega kõik mängijad ei ole ainult ühe lane mängijad. Minul on 3 lane, mida ma mängin ja otsuse, mis lane mängida tahan, teen ikka champ selectis, vastavalt vastaste pickidele.
Kui see peaks rankedisse tulema, oleks see väga ebameeldiv.
Muidugi teine jutt on eraldi gamemodena, nagu praegu ta mõeldud on, s.t see gamemode saab omale rankedi, mitte et see gamemode läheb olemasolevasse rankedisse. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.