Jõulumüük tuleb anyway peale kohe-kohe Originis, see kuu aega kannatust võiks olla ikka kui soovi Originist saada. Kui tõesti kuidagi kannatust ei ole siis alternatiiv on loomulikult täna võtmeid müüvaid lehti külastada. _________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person
coopiga on sitasti. mul on 4 sõbrast 1-ga õnnestunud mängida.
keegi kurat ei saa aru, millest see sõltub kas see töötab või mitte. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Mul oli nii, et co-opi sai teaha alati suvalisega kellega teed ühte asja mitu korda sest ikka keeratakse midagi tuksi ja kui tahtsin oma tuttavatega teha siis ei saanud kunagi ühendust üks või teine Tundub nii, et kui inimesed on sõbralistis siis co-op ei tööta _________________
Selline probleem siis, et kui battlelogis multiplayer modis mõnda serverisse minna siis tuleb selline kiri ette, et Download and install the latest Browser Plugin to play the game. Teen selle ära ja vajutan continue aga ikka mängida ei saa. Milles probleem?
Üks pilt ka kui jutt liiga arusamatu.
võta muu brauser. ma pole siiani battlelogi ühegi chrome või sellest aretatud brauseriga (safari, chrome, torch) korralikult tööle saanud. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Jõulumüük tuleb anyway peale kohe-kohe Originis, see kuu aega kannatust võiks olla ikka kui soovi Originist saada. Kui tõesti kuidagi kannatust ei ole siis alternatiiv on loomulikult täna võtmeid müüvaid lehti külastada.
Kui tõesti kannatust pole, siis PM mulle. Annan ära posiitiivse kommentaari eest võtme!
Ei teadnudki, et BF3 TV-rakett nii palju sarnaneb BF2'le. Hirmus nostalgia tuli kohe kummitama BF3 pole viitsinud nolada niipalju, et see kätte saada ka.
Ei teadnudki, et BF3 TV-rakett nii palju sarnaneb BF2'le. Hirmus nostalgia tuli kohe kummitama BF3 pole viitsinud nolada niipalju, et see kätte saada ka.
väliselt videos sarnaneb, juhtimine on erinev. BF2 tv rakett on üliergas ja suunamuutuseks pead hiirt klikkima.. Bf3 oma on suhteliselt uimane, mingeid järske manöövreid ei lase teha ning paljast hiire liigutamisest piisab
Rumal küsimus vb, aga plaanis on osta End Game, kuid osade serverite nimes jäi silma premium ka. Kas see tähendab et lihtsalt bf3+end game ei saa sinna sisse ehk et peab olema bf3+premium? Või on seal premium serveris kõige lisa paketide mapid segi läbi ja mitte ainult end game? Suht keeruline sai, võib-olla saate aru mida mõtlen.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.