Pole vist mõtet väga uut ostuteemat teha ning küsiks siis ka, et kust kohast BF3+Premium odavalt saada? Võib olla ka vene variant - oskan seda inglise keelseks vorpida.
Muideks -Kaivo-, mul on sama nali, et mingi LAG on tekkinud hiljuti, ennisti nagu ei täheldanud seda.Ometi FPS kõigub nii 30-60-ne ringis 1920x1080 resoga, see peaks ju normaalne olema?Kruttisin settinguid,proovisin madalama resoga,kuid ikkagi sama. Mängin AUTO settingute peal,mis videokaardile parem oleks ja draiverid uuendasin samuti ära.Niiet sa pole ainus .Arvuti on Q6600 ja video GTX 650OC 2GB, niiet masinas ja videos ei ole ka probleemi,veab ilusti välja.
Mul oli eelmiste driveritega ,kui ühel heal päeval avastasin LAG-i,või mu silmad virvendavad mängimisest Samas vaatasin tabelit, et ehk mõni tont on tulnud kõrge PING-iga sisse.On olnud midagi 100 ja peale selle,muidugi ma ei tea kas nüüd sellest olenes. Endal pole ka mingisugust muud programmi lahti peale Avast viirusetõrje.Niiet ma ei tea millest see on
Järgmine probleem...uuendasin arvuti win 8.1le, enne oli win 8 ja bf3 töötas ilusti, nüüd panin üle pika aja bf3 tööle, aga serverisse joinimisel lõi kõinni ja ütles mingi bunkbusteri errori ette, edaspidi joinimisel liht ei teinud enam midagi edasi peale joinimise, uuendasin bunkbusterit aga tundub et ei aidanud ka. Keegi oskab aifata?
Järgmine probleem...uuendasin arvuti win 8.1le, enne oli win 8 ja bf3 töötas ilusti, nüüd panin üle pika aja bf3 tööle, aga serverisse joinimisel lõi kõinni ja ütles mingi bunkbusteri errori ette, edaspidi joinimisel liht ei teinud enam midagi edasi peale joinimise, uuendasin bunkbusterit aga tundub et ei aidanud ka. Keegi oskab aifata?
Mine bf3 mängukataloogi ja installi sealt pbsvc.exe -ga uuesti punkbuster.
BF4-jal eraldi teema olemas... Kuid mispärast 70€-ga siis pead ostma? Ega sa ei pea ju Originist ostma, kus võibki ehk seesugune ulme hind olla ja mingit suurt hinnalangust BF4-jal Originis vast nagunii loota pole, pigem ikka teistel kaupmeestel. BF4 key leiab 35-36€ eest: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-cd-key-compare-prices/
20€-ni ehk langeb poole aasta pärast ma pakuksin, kuid usun, et see mäng on igat oma eurot hetkel väärt ning see 35€ pole ju midagi nii kallis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.