Ise kasutan 5x damaget (ehk Very Realistic) ja sellega on küll hea. Muidu võis kurvides vaikselt kaassõitjatel p*rset nokkida, nüüd väga enam käsi ei taha külge ajada.
Kindlasti tasub ka AI damage sama kõrgele tõsta, muidu need lasevad nagu tankid edasi. päris mitu korda olen näinud, et AI paneb omavahel veidike kokku, siis ikka rehve ja tiibade juppe on lennanud
Plaanis teha igal nädalavahetusel mitmikmängu hooaega.Kes
on huvitatud, paluks märku anda privaatsõnumis, millises
meeskonnas soov sõita ja steami kasutaja. Sõit näeks välja
Short Weekend Q/ Race 50% kõik abid lubatud.Esimene sõit toimuks
30.11.2013 või 1.12.2013. Avaldage arvamust, mis kuupäev ja kellaaeg see olla võiks.
1. Rehvid pastlad all ja enam pole võimalik kiirelt sõita. Hoplaa, muutud "kummituseks" ning kõik sõidavad sust lihtsalt läbi. WTF Sõitku mööda mitte läbi.
2. Korraks läheb kurv pikaks vms ning lahkud rajalt, tuled rajale tagasi ja hoplaa, lendab keegi hooga tagant sisse. Penalty crashi eest. WTF, kollane lipp, võtku hoog maha. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Vabandust et kaevan vana teema, aga jõudsin alles nüüd selle mänguni.
Ma ei tea kas patchidega on kõik probleemid ära parandatud, aga mul on ainult kiidusõnad mängule.
Liigub hästi, pilt on kena, juhitavus on reaalne.
Vastikult reaalseid asju on sisse topitud - bensiin kipub otsa saama, kui teda vähem kui vaja paaki valada ja pirellid kuluvad kolaki alt ära, kui õigel ajal boksi ei tule. :)
Aga noh päriselt on ka nii, et pole kurta midagi.
AI-d on minu arust võrreldes 2010 ja 2011 mänguga kõvasti parandatud - enam ei sõida kõik mehed ühes puntras, vettel on ikka selgelt kiirem kui mingi caterham ja kaitsevad oma positsiooni usinalt - samas siniste lippudega tulevad eest ära ja värk. Boksipeatused on kah keskmiselt 3.1 sekki. Esitiib vahetati lausa 5.5 sekundiga ära.
Lugesin et 2014a mäng olla jama, seetõttu ajasin 2013-e tööle...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.