Kraapisin ka oma aastaid vana chari eve-s uuesti selle 5 päeva free game raames üles. Sättisid skillid-laevad paika ja sai ka paar lvl4 missiooni tehtud. Vaatan, et on lisandunud ka lvl5 missioonid. On need kuidagi keerukamad või nõuavad erilist lähenemist?
Kui keegi tahab koos ISKi teha, siis ma jätan kõik oma lvl4 missioonid lootimata. Kes tahab võib vabalt kola üles korjata ja salvage ära teha. Tegutsen Kaimoni kandis.
Eves nimi: Yerba Datura
L5 missioonid on olnud olemas juba aastaid.
Need on grupikad, või siis multiboksides ise iski grindimine. Üksi saab ehk mingi carrieriga, või taolise überlaevaga.
Ise olen juba ümmarguselt umbes pool aastat EVE-st eemal olnud, praeguse seisuga pole midagi sellist tekkinud, mis huvi pakuks.
L5 missioonid on olnud olemas juba aastaid.
Need on grupikad, või siis multiboksides ise iski grindimine. Üksi saab ehk mingi carrieriga, või taolise überlaevaga.
Ise olen juba ümmarguselt umbes pool aastat EVE-st eemal olnud, praeguse seisuga pole midagi sellist tekkinud, mis huvi pakuks.
Mina läksin evest puhkusele aastal 2007.. siis veel L5 missioonid ei paistnud silma.
Kui kellelgi mingi mängutegelane või konto lohakil kus skille omajagu siis võiks ühendust võtta äkki saame kaubale kuidagi.
Endal on suht lowbied aga aastaid oodata ei tahaks et edasi minna oma tegemistega
saada priva siia näiteks!
Peaks vist mingi eesti korbi üles otsima oleks äkki lõbusam. _________________ It's like Christianity! Have you heard the good word of... ME? Let me save you from what I'll do to you if you don't let me save you!
Huvitav, kas piloodi info siis ei tule välja, kui konto on hetkel maksmata ehk lukus. Suskasin oma piloodi ka sinna eveboardi, aga andmeid ei vurise kuskilt.
Kui kellelgi mingi mängutegelane või konto lohakil kus skille omajagu siis võiks ühendust võtta äkki saame kaubale kuidagi.
Endal on suht lowbied aga aastaid oodata ei tahaks et edasi minna oma tegemistega
saada priva siia näiteks!
Peaks vist mingi eesti korbi üles otsima oleks äkki lõbusam.
Kui huvi on tõsine, siis ehk midagi ikka leiab. Charid ise 100+ mil SP'd kõik.
Enda char ka juba mõnda aega seisnud, vaevalt, et uuesti kunagi EVE pelama hakkan, ehk on kellelgi huvi
http://eveboard.com/pilot/Anti_Kondor _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.