Sai siis jälle söditud. Kuna veel ei ole HC servereid, siis mina öiget fiilist (mängu röömu) ei saa. Vöibolla sellest, ka minu arvamus: Battlefield 4 on MINUMEELEST väga ilus ja hästi töötav BF3-e lisaosa! Päris uue mänguna mina teda kahjuks ei näe.
Kindlasti paljud on teisel arvamusel ja sellepärast röhutan veelkord: See oli vaid minu arvamus/nägemus!
Positiivne on see, et lähimal ajal arvutit kiiremaks "ehitada" pole vaja.
Hetke seisuga on küll win8 must have bf4 juures. 7mga on haige stutter ja fps dropib 120 pealt 80 jne, v2ga jube. Panin win8 peale, stabiilselt 130 ja v2ga harva ka 115 aga allapoole ei l2he. Ja ylimalt sujuv on asi kohe
Hetke seisuga on küll win8 must have bf4 juures. 7mga on haige stutter ja fps dropib 120 pealt 80 jne, v2ga jube. Panin win8 peale, stabiilselt 130 ja v2ga harva ka 115 aga allapoole ei l2he. Ja ylimalt sujuv on asi kohe
Oot ma ei saa nüüd aru, kui fps 80, see on sinu jaoks jube?
Viimati sai BF3 väljatuleku ajal EA Live Chatis suheldud ja oli tõsine pettumus. Nüüd siis jälle, BF4 teemal ning teenindaja on igati tasemel, väga viisakas ning korrektne
Et siin varem räägiti, et 80fps on s.tt, siis äkki keegi räägib veel, mis fps tal selles mängus on?
Minu teada, kas alles 20fpsi-ga ei hakka mäng hakkima?
Et siin varem räägiti, et 80fps on s.tt, siis äkki keegi räägib veel, mis fps tal selles mängus on?
Minu teada, kas alles 20fpsi-ga ei hakka mäng hakkima?
No kui 120Hz monitor on ning su fps alla 120 langeb hakkab see ju muidugi silma häirima.
viimati muutis sannukas00 29.10.2013 22:13:59, muudetud 1 kord
Dave20, Ma ei ole köige parem spetsialist arvuti "raua" ja fps asjus. Aga oma nägemuse vöin siiske välja tuua.
80 fps on hea tulemus ja sellega mängida on väga hea! Siin oli ennem juttu sellest, et kui fpsi köikkumine on väga suur (mängus vöib olla viga), siis paljudel tekitab see "teautud hakkimist".
Näiteks fps "hyppab pidevalt 60 - 120 jne".
Köik nvidia kaardid on minul saavutanud kyllalt tasase fps. Sinu kaardiga ei tohiks mingit probleemi olla BF4-ga!
Minule alin fps piir on 60, kui tihti alla selle läheb keeran "vilesi" maha. Muide ka see on maitse asi.
Sinule soovitan, et vaata mis on automaat asetused ja hiljem keerad juurde või maha, olenevalt jöudlusest. Julgen arvata, et Sinu kaardiga midagi maha pole vaja keerata kui just midagi silma ei häiri.
sannukas00, minul on 120Hz monitor ja fps on alla 120, mitte midagi ei häiri siin silma. BF4 jookseb väga sujavalt ja 60fps on täiesti piisav.
Kindlasti keegi oskab paremini lahti rääkida, nii et palun.
Mure: Olen hetkel Soomes ja Origini pood otsustab millegipärast (ilmselt soome ip) kuvada soome keeles. Tahaks ilmselt mängu osta aga ei jaga veel keelt nii hästi ja samas on kahtlus, et kas mitte Eesti keelt kuvades veidi soodsam ei olnud.
Kuidas saan Originile selgeks teha, et ma põder pole?
Mure: Olen hetkel Soomes ja Origini pood otsustab millegipärast (ilmselt soome ip) kuvada soome keeles. Tahaks ilmselt mängu osta aga ei jaga veel keelt nii hästi ja samas on kahtlus, et kas mitte Eesti keelt kuvades veidi soodsam ei olnud.
Kuidas saan Originile selgeks teha, et ma põder pole?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.