iga upgrade peale selle on 1b+. nüüd ainus on oodata head triple-dunc crossi pakkumist. seni olen näinud miski 1,2-1,5b-ga, mis oleks 8/8/80+. tahaks ikka alla beezi saada, praeguse sain 325ga (imho isegi hästi). kinnastega ka joppas, sain alla 100-ja (1d11) ja mu 9/6 nati sõrmus oli küll meeldiv üllatus 150m-iga (1d12h muidugi ).
ghomi "test" näitas 2M eDPS-i
peaks ikka para 100ni oma viisardi välja vedama. tüütu pisut on, aga tunnike siin, tunnike seal ja küll ta tuleb.
mut4nt, kui ladder'is hakkad mängima, siis väga pole mõtet hetkel paragone leveldada, aga kui tahad kohe exp'i alguses mingit über chari, siis tee endale 11x100 para:), samas ju ei tea, kui kiiresti expansionis hakkad leveleid saama, võib-olla saad kiiresti võib-olla, et mitte. Combat system pidi tulema aeglasem, et kui mobide exp jääb samaks, siis pigem praegu oma paragone teha. Ma arvan, et oota Blizzcon ära, sealt peaks uut infot tulema palju, siis vaata, kas viitsid edasi mängida.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Taavi-1517/hero/1426179
Müün oma barbi maha, kui kellelgi huvi, siis pm, kuna ise enam ei mängi, siis pole ka mõtet suurel varandusel raisku minna _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
väikse trikiga ajasid dps milli peale jah aga muidu täitsa pädev võll, aa palju nagu tegelik dps on
Ei trikki ei ole, DE farm, paar pauku ja "new game" @ mp10, sai lihtsalt proovitud, dps muidu on 350k, mis on iseenesest hea dps, samas mitte kõige kõrge mida saavutada, aga tankib uubereid 3 eest, kui isegi kõik teised "laiali" kõrval on, kes arvavad, et DPS on kõige olulisem _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Oota parem Blizzconin-i kui hype uuesti üles löödakse, saad parema hinna.
Mul ausalt öelda see raha ei olegi esmatähtis, vaatasin, et ca 200€ on asi väärt, annaks pea poole hinnaga ära, kes viitsib see saab RMAH maha müüa kasumiga, skornile ainuüksi tehti pakkumine läbi d3 progresi 90€, 1h sõrmus ka umbes sama.
Miks ma ei müü RMAHs ?
Ei saa müüa rsk, ei saada mulle kinnitus smsi, kaupa ei saa müüa, kulla eest pole mõtet, kuna mõned itemid tugevalt üle 2b väärt.
EDIT: Lõin kokku kogu asja based on RMAH ja sain ca 450€ kogu asja hinnaks, 1h sõrmust pole isegi ligilähedale, see ise võiks juba 200€ maksta, aga võtsin enda silmis reaalse hinna igale asjale. _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
läheb aasta mööda tehakse jälle mäng kapitaalselt ümber.
Welcome to the world of Diablo.
Mäng on endiselt mega-noor veel. D2 oli ka sellises vanuses alles lapsekingades ja õppis ilusti kõndima. Mina olen alates Day 1 D3 kohta arvanud, et "oh my god kui änksa" on see mäng ca. 5a peale väljatulekut. Seetõttu on kogu paanika ja hala mängu ümber minu jaoks vähemalt mõnus huumor olnud.
Mäng on endiselt mega-noor veel. D2 oli ka sellises vanuses alles lapsekingades ja õppis ilusti kõndima. Mina olen alates Day 1 D3 kohta arvanud, et "oh my god kui änksa" on see mäng ca. 5a peale väljatulekut. Seetõttu on kogu paanika ja hala mängu ümber minu jaoks vähemalt mõnus huumor olnud.
MUlle väga meeldib su optimistlik vaatenurk.
Mängides ise d1 ja d2 ka enamvähem siis, kui need välja tulid, ütlen ausalt - mulle meeldisid need juba alguses rohkem kui d3 oli/on. Samas... eks olin ka noorem ning pikk d3 ootamine on ajas ootused nähtavasti liiga kõrgele (et tehakse sama hea mäng nagu olid eelkäijad või midagi paremat).
imo see "mäng on noor" argument väga ei päde, tegemist ikkagi seeria kolmanda osaga.
Vahet pole, kas see pädeb võ mitte. Asjad lihtsalt nii käivad. Sama kehtib üldse väga paljude MMO'de puhul, kus alguses on kontenti vaid niipalju, et mängijad kätte saada ning end-game puhul võid ainult nina nokkida. Tihti pead ootama aastaid enne kui tõeliselt viimistletud kontenti piisavalt tekib.
Viimasel ajal on kohati isegi Single player paljudes mängudes juba selline teema, et osta aga anna devile aasta aega, et betast korralikult välja tulla.
Kena trailer isegi, tõenäoliselt ahvatleb küll inimesi tagasi tulema. Natuke kahetsen ka, et oma geari maha müüsin, aga noh 20 euri-ga võib rahule jääda ka.. Nüüd mängin PoE'd parem
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.