Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 508, 509, 510 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 20.09.2013 19:43:14 vasta tsitaadiga

mauro kirjutas:
AH eemaldamine liiga hilja.

Nüüd on asi nii et op kasutajad on kõigist tohutult üle ja uuemad jäävad viletsa lootiga ja vähese kullaga - teistel jälle sadades miljonites.

Täielik uus server kus kõik saavad nullist alustada.
Mingi AH/trade peab jääma - muidu chat täis "WTSWTBWTF"!

Oeh. Oeh!

Expansion toob täiesti uue loodi. Sinu praegused miljardi kulla jupid on esimese leveliga väärtusetud, seega igasugune whine loodi üle on lihtsalt totakas. Lisaks tulevad ladderid, mis omakorda tähendab jälle täiesti uut challenget ja mängumehhaanikat.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 20.09.2013 20:01:13 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
mauro kirjutas:
AH eemaldamine liiga hilja.

Nüüd on asi nii et op kasutajad on kõigist tohutult üle ja uuemad jäävad viletsa lootiga ja vähese kullaga - teistel jälle sadades miljonites.

Täielik uus server kus kõik saavad nullist alustada.
Mingi AH/trade peab jääma - muidu chat täis "WTSWTBWTF"!

Oeh. Oeh!

Expansion toob täiesti uue loodi. Sinu praegused miljardi kulla jupid on esimese leveliga väärtusetud, seega igasugune whine loodi üle on lihtsalt totakas. Lisaks tulevad ladderid, mis omakorda tähendab jälle täiesti uut challenget ja mängumehhaanikat.

esitan küsimuse kas hetke loot ja raha kanduvad dlcsse üle ? see vastab ka sinu küsimusele

bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.09.2013 20:19:14 vasta tsitaadiga

vasques, loot võib ju üle tulla, samuti raha aga samas kui algajal on võimalus, et lvl60 jõudes kukub kollaseid, mis praegustest legedest igas asja üle on, siis mis su kuld ja loot väärt on?
Üldiselt kevadeni on veel piisavalt aega Blizz jõuab veel mitu korda asju ringi mõelda üht ja teistpidi.

Pakun et praegusest hetkest mingi 2a pärast kui peaks 2. lisapakk välja tulema koos Loot 3.0-ga, alles siis muutub D3 tõeliselt mängitavaks.

vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 20.09.2013 21:00:26 vasta tsitaadiga

see kellel hetkel rohkem raha on kiirem võimalus saada parem loot/ või craftida? on ju nii
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 20.09.2013 21:39:23 vasta tsitaadiga

vasques kirjutas:
see kellel hetkel rohkem raha on kiirem võimalus saada parem loot/ või craftida? on ju nii

Uue loodi craftimine ja üleüldse raha väärtus ei ole veel täpselt selge. Võib-olla hakkab high-level itemite craftimine toimuma mingite haruldaste bind on pickup tokenite baasil ning raha väärtus selle koha pealt langeb.

See on kindel, et sinu praegune loot muutub pm. väärtusetuks vanarauaks. Isegi kui vanemate mängijate raha jääb alles ning endiselt kasulikuks siis mis selles halba on? Absurd oleks eeldada, et kaks aastat mängu matnud inimene peaks noobi moodi vaene olema. icon_biggrin.gif

Pealegi - tõeline võistlusmoment hakkab ikka ladderites käima, kus kõik alustavad võrdselt.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
pois11
HV Guru

sõnum 22.09.2013 13:59:14 vasta tsitaadiga

Mängin seda xboxi peal ja niisama küsin, et kui mingi 1 osa läbi saab. Nüüd olen mingis kõrbes 2 osas siis palju neid osasid veel tuleb? Või olen omadega poolel maal?
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 22.09.2013 14:05:34 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
Mängin seda xboxi peal ja niisama küsin, et kui mingi 1 osa läbi saab. Nüüd olen mingis kõrbes 2 osas siis palju neid osasid veel tuleb? Või olen omadega poolel maal?

Konsoolide jaoks oma alafoorum, https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=584073.
Kokku on 4 osa ning expansioniga lisandub 5es, kuid pead need 4 korda kõik läbi tegema.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 66
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 23.09.2013 21:50:11 vasta tsitaadiga

AH oli ikka kõige väiksem probleem miks see mäng halb on. Nii et AH kaotamine ei päästa midagi ja mind tagasi mängima ei too.
Kurb kui haledaks kujuks Blizzard muutus.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.09.2013 22:40:21 vasta tsitaadiga

486, loot 2.0 on millalgi tulemas. kõik märgid näitavad, et koos expansioni ja (rm)ah kaotamisega märtsis.
mingi hulk customizetavaid statte ja mõningane lisacontent, k.a. skillid, ilmselt teevad samuti olulise vahe.

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 23.09.2013 22:44:33 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
AH oli ikka kõige väiksem probleem miks see mäng halb on. Nii et AH kaotamine ei päästa midagi ja mind tagasi mängima ei too.

Nende uute muudatustega tehakse nüüd kõvasti asju mida mängijad on pikalt nõudnud. Ma ei ütleks, et Blizzard hale kuju oleks, hale oleks see, kui nad midagi ei teeks. Lihtsalt baasmänguga panid nad pange omajagu ning venitasid kummi kaua võimalik. Ega me ei saa arvatavasti kunagi täpselt teada mis põhjustel nad igasugu otsuseid ette võtnud on, aga kindel on see, et Blizzard niisama mängu maha ei mata.

Vahet pole millal "hea" versioon mängust valmis saab, seni kuni saab. Mul on backlistis üle saja mängu mis ootavad mängimist. Minu poolest võivad nad D3-e järgmised 15a viimistleda. icon_biggrin.gif
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 24.09.2013 04:40:22 vasta tsitaadiga

Maul05 presented some of the new monsters and bosses that may appear in Diablo 3: Reaper of Souls including the Cow King. hevi.gif
http://www.mmocast.com/features-2/diablo-3-reaper-souls-paragon-20-king/
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 24.09.2013 15:07:44 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
486 kirjutas:

Nende uute muudatustega tehakse nüüd kõvasti asju mida mängijad on pikalt nõudnud. Ma ei ütleks, et Blizzard hale kuju oleks, hale oleks see, kui nad midagi ei teeks. Lihtsalt baasmänguga panid nad pange omajagu ning venitasid kummi kaua võimalik. Ega me ei saa arvatavasti kunagi täpselt teada mis põhjustel nad igasugu otsuseid ette võtnud on, aga kindel on see, et Blizzard niisama mängu maha ei mata.

Vahet pole millal "hea" versioon mängust valmis saab, seni kuni saab. Mul on backlistis üle saja mängu mis ootavad mängimist. Minu poolest võivad nad D3-e järgmised 15a viimistleda. icon_biggrin.gif

Blizz on hale kuju et ta üldse meiesuguseid mängureid kuulda võtab, sadatuhat ajuinvaliidi, joodikut ja narkomaani ragevad foorumites ja siis nad kohe jooksevad nagu kari e32 roolis istuvaid jõmme paari blondiini järele. umbes samahea oleks kui mu naaber peale 2 aastat maja roosaks värvib sest ma igahommik talle kordan et see pruun ei sobi ja on kole. mul on ju õigus seda teha kuna ma näen seda igahommik. RoS parandab blizzi mainet kuni reliisini või siis 1+2 nädal peale, siis hakkab jälle vhiiner pihta ja hakkavad asju ümber tegema. tegelegu rohkem char balanci ja selliste asjadega, cmon 9 kuud pätchi jaoks, pole ime, tehku iga nädal muudatus või kaks, ajagu hetke mäng jonksu ja siis ajagu uut dlc, ah õige jah nad jäid aasta hiljaks icon_biggrin.gif

bladerunner
HV Guru

sõnum 24.09.2013 17:03:24 vasta tsitaadiga

vasques, loodetavasti on sul olemas 100+ inimese ning >1M koodireaga projekti juhtimise kogemus et nii õhku täis oled?
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 25.09.2013 19:00:10 vasta tsitaadiga

edit: nvm. minu arvamus on see et blizzard toetub liiga palju mängjatele mängu muutmisel, kuigi neil puudub info kes mis ja mis olekus enda arvamust mängu kohta avaldavad.

viimati muutis vasques 27.09.2013 00:01:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 26.09.2013 22:28:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=303049

Mängufoorumit kasutades, ei tohiks ära unustada ka kõike seda, millega HV foorumisse registreerudes nõustusite !

https://foorum.hinnavaatlus.ee/profile.php?mode=register

Nõustud mitte sisestama solvavaid, roppe, labaseid, halvustavaid, vihkavaid, ähvardavaid, seksuaalse-suunitlusega või muid seadustega või reeglitega vastuolevaid postitusi või hinnanguid. Vastasel juhul võidakse sind karistada Aeg Maha (AM) staatusega, korduva rikkumise korral sinu kasutajanimi sulgeda ja/või sinu ligipääs HinnaVaatluse keskkonnale jäädavalt ära keelata.

Reeglite vastu eksinud teemad/postitused kustutatakse ette hoiatamata ja kasutaja võib saada karistuseks postitamispiirangu "Aeg maha xx" või eemaldamise HV foorumist, kui tegu seda väärib !

Vajaduse korral tutvuge uuesti reeglitega, millega nõustusite HinnaVaatluse konto loomisel.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 27.09.2013 08:03:27 vasta tsitaadiga

http://www.pcgamer.com/2013/09/25/diablo-3-game-designer-makes-a-case-for-slower-combat/
Oi kurja.
http://www.diablofans.com/
Attack Speed - *You may have a maximum of +40.00% Attack Speed from items.
Critical Hit Chance - *You may have a maximum of +40.00% Critical Hit Chance from items.
Critical Hit Damage - *You may have a maximum of +250.00% Critical Hit Damage from items.
ItemCannotBeEnchantedNoRandomAffixes - The mystic cannot enchant that item because it has no random affixes.
ItemCannotBeEnchantedSocketable - The mystic cannot enchant socketable items.
tagasi üles
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 27.09.2013 11:27:38 vasta tsitaadiga

thargun, Moldran ütles sellepeale videos hästi, "keeps you from stracking DPS and doing retarded damage".
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 66
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 27.09.2013 12:07:32 vasta tsitaadiga

ma ei ole päris nõus. dpsu ta kindlast ohjeldab. aga, kujutame ette olukordi praeguse geariga:
manticore+deadmans legacy+mempo+natalya sõrmus (väga-väga tavaline gearing) = isegi ekstrakehvare rollidega tuleb IAS üle 40 icon_rolleyes.gif
tahad witch belti, inna pükse või lacunisid, haha, unusta ära, üks roll läheb pekki.

imho see tekitab veelgi kitsamat itemizationit. Kujutage ette kui väärtuslikuks saavad +0,25 APS tüüpi relvad. Nemad ju % IAS alla ei lähe icon_wink.gif Samuti nagu single wield vs dual wield. DW annab +15% IAS juurde varjatult, mitte itemite kaudu. dual wield +APS itemeid ja asi läheb kontrolli alt välja.
kujutage ette zumakalise mõõka (konsoolilt nägin +0.27 APS) ja 0.25 echo't koos icon_wink.gif
kokku +0,5 mõlemale. Mõõgast tuleb 1,9 ja echost 1,7 icon_wink.gif lisame 15% dual wieldi (sest see capina ei kandu) ja 40% capi ja jookseme 2,8+ APSuga- ringi icon_biggrin.gif

ja et ma ei räägi kägu, see töötab. võtsin mungale +0,17 zumakalise (kokku 1,63, koos lisa 4% iasiga) ja echo +0,24 (1,44, iasi pole). kokku tuli 1,85APS echo käe ajal ja 2,15 zumakalise käe ajal. teeme kirvemeetodiga aritmeetilise keskmise ja saame 2APS ilma MITTE ühegi teise geari IAS bonusega (paljas munk, ias skille pole). ok, võtame selle 4% ias maha, saame nõksa alla, kuskile 1,95 kanti. icon_biggrin.gif

kes, kurat, SHIELDIGA hakkab ringi jooksma icon_lol.gif

hard capi EI tohi olla, võivad olla reitingud (nagu wowis), mis kõrges otsas annavad vähem tulemit, aga cap on mõttetu.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 27.09.2013 12:51:28 vasta tsitaadiga

aps mõjus ju ainult konkreetsele relvale.
shieldi vajadus tekib siis kui dps ja ll nerfi saavad. kui sa kõike ei oneshoti ja tuhandeid elusid per sec ei saa jooksvalt, siis kõrgemates mp-des niisama lihtsalt elus ei püsi ka.

aga üldiselt on see kõik mõttetu spekuleerimine. me ei tea, mis loot 2.0 toob.

tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 27.09.2013 17:43:53 vasta tsitaadiga

Dps ära nerfitakse, siis peaks ju midagi ka nende debiilsete elite combodega ette võtma (ala:shielding, waller, arcane ja miskit "ägedat" veel, pick one), suht nüri saab olema vastasel juhul mingeid, lollakaid eest jooksvaid elitesid mapi mööda taga ajada.
A noh, elame näeme, hetkel on see kõik veel kõlaka tasemel.
A mul meenus siin, et David Brevik, kunagi mingis intervjuus ütles, et nemad oleks asju teist moodi teinud, selle peale Mr "We doubled it" Wilson teatas, fuck this looser ja nüüd lammutatakse Wilsoni loodud mäng ribadeks ja ehitatakse enamvähem nullist uuesti üles. icon_lol.gif
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 29.09.2013 03:10:50 vasta tsitaadiga

Keegi veel uut expansionit oodates hoopiski Torchlight 2 mängib? icon_razz.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
martvaha
HV vaatleja

sõnum 29.09.2013 03:59:08 vasta tsitaadiga

soovitan soojalt torchlight 2 asemel PathOfExile, pole diablo3 veel mängind aga nüüd sai just tellitud kuna ostsin macbooki ja see ei toeta PoEd, aga PoE on tasuta ja minu arust vägagi nauditav, skilltree on üüratu, builde on niipalju et paha hakkab
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 29.09.2013 06:06:05 vasta tsitaadiga

martvaha kirjutas:
soovitan soojalt torchlight 2 asemel PathOfExile, pole diablo3 veel mängind aga nüüd sai just tellitud kuna ostsin macbooki ja see ei toeta PoEd, aga PoE on tasuta ja minu arust vägagi nauditav, skilltree on üüratu, builde on niipalju et paha hakkab

ei proovi. igasugused skillid ja spellid sobivad aga ma ei taha et paha hakkab.

martvaha
HV vaatleja

sõnum 29.09.2013 06:44:20 vasta tsitaadiga

vasques kirjutas:
martvaha kirjutas:

ei saanud aru et mismõttes paha hakkab ? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 29.09.2013 10:21:24 vasta tsitaadiga

martvaha kirjutas:
vasques kirjutas:
martvaha kirjutas:

ei saanud aru et mismõttes paha hakkab ? icon_biggrin.gif

Sa ütlesid, et paha hakkab buildidest. Ta ei taha, et tal paha hakkab.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 508, 509, 510 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.