Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 979, 980, 981 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.10.2013 15:34:44 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
...et ta sulgemise teadet läbi teleka boxile ei saadaks? Või toimib see asi kuidagi teistmoodi kui minu BluRay pleier?

Pole nii, nagu normaalses maailmas kombeks on. Ehk siis digibox saadab telerile väljalülitamiskäsu, mitte vastupidi.

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
somnambuul
HV veteran

sõnum 21.10.2013 15:39:29 vasta tsitaadiga

Pane telekas teise sisendi peale ja siis kinni. Sellepeale peaks box tööle jääma.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 21.10.2013 17:06:51 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
UB kirjutas:
...et ta sulgemise teadet läbi teleka boxile ei saadaks? Või toimib see asi kuidagi teistmoodi kui minu BluRay pleier?

Pole nii, nagu normaalses maailmas kombeks on. Ehk siis digibox saadab telerile väljalülitamiskäsu, mitte vastupidi. 
Täiesti normaalne käitumisviis iseenesest. Ainult et seda võiks kasutaja poolt juhtida saada, et kas boks seda saadab või mitte. Samamoodi nagu normaalsetel telekatel saad seadistada, et kas sellele käsule reageerida või mitte.
Aga 20€ eest saad http://www.amazon.co.uk/dp/B00DL48KVI/ref=pe_385721_37986871_TE_item vahele panna ja boksi HDMI-CEC üldse ellimineerida.

A.S.
HV Guru

sõnum 21.10.2013 17:53:08 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Aga 20€ eest saad http://www.amazon.co.uk/dp/B00DL48KVI/ref=pe_385721_37986871_TE_item vahele panna ja boksi HDMI-CEC üldse ellimineerida.

Karta võib, et http://yeint.ee/ müüb sulle sama asja odavamalt.
http://www.lindy.co.uk/cables-adapters-c1/audio-video-c107/hdmi-c109/hdmi-cec-less-adapter-female-to-male-p7299
Kui muidugi ise poodi järgi minna ei viitsi, siis oluliselt odavamalt tõesti ei saa.

tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 21.10.2013 18:05:30 vasta tsitaadiga

A.S., seda HDMI-CEC adapterit yeint.ee e-poe kataloogis nimekirjas hetkel pole. Võimalik et kui küsida, siis saab ka tellida.
Amazonist tuli asi 5 päevaga postkasti. Kasutasin teda küll ühe teise seadme "vaigistamiseks".

A.S.
HV Guru

sõnum 21.10.2013 18:38:26 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Võimalik et kui küsida, siis saab ka tellida.

Kõiki Lindy asju saab minuteada tellida, harvadel juhtudel on hind isegi odavam kui Lindy.co.uk lehel. Postikulu lisandub siis kui koju tellid.

tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 21.10.2013 18:49:00 vasta tsitaadiga

Sain siis Samsungi teleri puhul postiga uue puldi, kuid pult mis pidi sobima samsung telerile, telekaga koostööd ei tee. Küll aga reageerib temale motorola digibox.
Indrek, saan ma selle ümber programmeerida kuidagi ?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 21.10.2013 18:57:23 vasta tsitaadiga

renekas, vale pult saadeti lihtsalt ja tuleks ümber vahetada, muud ei midagi?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.10.2013 19:00:58 vasta tsitaadiga

renekas kirjutas:
Sain siis Samsungi teleri puhul postiga uue puldi, kuid pult mis pidi sobima samsung telerile, telekaga koostööd ei tee. Küll aga reageerib temale motorola digibox.

eem. kas sul kleepeka peal oli samsa kirjas?

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 21.10.2013 19:17:01 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Eem, sain uue puldi samsa telekale, kas see töötab ka vana nuti tv-ga või panen kapi otsa paremaid aegu ootama ? icon_smile.gif

Samsal on uus menüü olenemata sellest kas sul on uus või vana nutitv teenus. Ehk pult töötab sellega sama hästi.

renekas kirjutas:

KUI Samsungi teleri ostnud klient saab puldi postiga koju ja see ei tööta, siis tuleb pult Samsungi telerile üle häälestada.
elion.ee/eraklient/abiinfo/nutitv-abiline#/eraklient/abiinfo/nutitv-abiline/elioni-uue-nutitv-puldi-ühildamine-teleriga
Soovitan, teha puldile algseaded ja siis Samsungi seaded. (alusta juhendi lugemist video alt)

viimati muutis indrpo 21.10.2013 19:33:57, muudetud 5 korda
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 21.10.2013 19:19:48 vasta tsitaadiga

Kas selle elioni puldiga saab kõiki samsa enda asju kh juhtida? igasugused smarttv-d, appstored jne.
indrpo
HV Guru

sõnum 21.10.2013 19:23:57 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Kas selle elioni puldiga saab kõiki samsa enda asju kh juhtida? igasugused smarttv-d, appstored jne.

Kuidas sa seda ette kujutad, puldil pole ju smarthub nuppugi. Ega Elioni pult nüüd kõiki maailma probleeme ka ära ei lahenda. See on lihtsalt mugavaks nutitv kasutamiseks.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.10.2013 19:30:31 vasta tsitaadiga

indrekp, see link on vist vigane, seal pole midagi
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 21.10.2013 19:31:49 vasta tsitaadiga

https://www.elion.ee/eraklient/abiinfo/nutitv-abiline#/eraklient/abiinfo/nutitv-abiline/elioni-uue-nutitv-puldi-ühildamine-teleriga - "ü" täht oli lingis vimka visanud indrekp'l

viimati muutis anubis 21.10.2013 19:32:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 326 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 21.10.2013 19:31:50 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
salatoimik kirjutas:

Kuidas sa seda ette kujutad, puldil pole ju smarthub nuppugi. Ega Elioni pult nüüd kõiki maailma probleeme ka ära ei lahenda. See on lihtsalt mugavaks nutitv kasutamiseks.
Seega mis point asjal on? Pulte juurde tekitada?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 21.10.2013 19:35:00 vasta tsitaadiga

kopipeist, viskab muidu täpid ära icon_smile.gif
elion.ee/eraklient/abiinfo/nutitv-abiline#/eraklient/abiinfo/nutitv-abiline/elioni-uue-nutitv-puldi-ühildamine-teleriga

salatoimik, su tsitaadis on vastus olemas, viska metsa kui ei taha.
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 21.10.2013 19:41:42 vasta tsitaadiga

Oii tänud mehed, tänud icon_smile.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
keilast
HV vaatleja
keilast

sõnum 21.10.2013 21:04:04 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
keilast kirjutas:
kas ma saan siis õigesti aru, et kui ma praegu tahan oma ekodu paketis muudatusi teha, siis ma seda enne teha ei saa, kui ma uut nutitv'd ei telli??!!

Ei saa õigesti aru...

PS. nimi on sul tuttav, ma arvasin, et sa ei tarbi enam ammu juba Elioni. Haapsalus peaks nagu kõike levima, peab Elionile mainima, et liiga laialt levinud võrk on siis kus teised ei levi, see ei ole ilus.

Teema selles, et elukoht kahes linnas. Haapsalus probleeme pole. Olen uhke STV kasutaja, aga Elioniga sain nüüd asjaga niimoodi ühelepoole, et tellisin uue nutiTV ära. Tegelikult polnud seda üldse tahtmine teha, kuid kuna olin ise enne väga unarusse selle ekodu asja jätnud, siis nüüd kogu selle asja päevakorda tulemisega otsustasin süveneda.
Seega tellisin uue nutitv põhipaketi (5€), baasühenduse (20€), noppekanalid (2,40€) ja salvestusteenuse (5€). Koguhinnaks siis 32.40€ ja tuleb mainida, et enne oli mul hinnaks 32.02€. Seega nüüdne sääst see, et kaotasin ära mitte-kunagi-vaadtavad 40-50 kanalit, leidsin noppekanalitest 1-2 kanalit, mida enne polnud tellinud ja milledel oli päris odav hind - kokku 11 noppekanalit. Lisaks tellisin salvestusteenuse ja nii jäigi hind samaks nagu vanasti.
Muidugi kogu seda juttu uue menüü kohmakuse kohta lugedes ma veel Elioni esindusse uusi pulte ostma ei lähe. Seega kuni oktoobri lõpuni (loe: uute uuenduste tulekuni) pole plaanis uut menüüd veel aktiveerida. Kuid kõik toimib tibatoba okeilt. Mina olen hetkel veel rahul. Eks vaatame, kuhu suurmeistrid Elionist selle uue kujundusega liiguvad...
edit: lisaks üllatas mind vägagi filmiriiuli esinduslikus: kokku 40 tasuta filmi - 10 komöödiat, 10 draamat, põnevikku ja õudukat. Kes kõiki uusimaid filme kohe netist või dvd pealt vaadanud pole, selle jaoks kindlasti midagi vaatamisväärset. Küsimus oleks vbl indrekule siis selline, et kui tihti seda listi seal uuendama on plaanis hakata? Kas mõne kuu tagant v poole aasta tagant? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
dentartu
HV kasutaja

sõnum 21.10.2013 21:12:21 vasta tsitaadiga

MaitK kirjutas:
Käisin täna Elionis näppimas uut Nuti TV-d. Ostsin ka mõlemale boksile uued puldid, kuid üleminuke kohalt mõtlen veel praegu natuke järele. Motorola boksi taga venis see uus menüü nagu tatt. Lisaks pole veel täit kindlust, kuidas õpetada puldile selgeks teleri sisendi valik. 3 pulti oleks juba liiast.

Tekkis ka praktiline küsimus selle PiP funktsiooni kohta. Nimelt, kui DSL-i liinil kasutada kahes boksis seda funktsiooni erinevate kanalite jaoks, siis teoreetiliselt ju liin ei lase isegi nii palju läbi, et 4 striimi samaaegselt korrektselt toimiksid.

Optimiseeritud et ei tekkitaks koormust dsli peal. Kiiruse langust ei märkanud kui mõlemas boksis pip aktiivsel kuvas pilti.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
MummikAl
Kreisi kasutaja
MummikAl

sõnum 22.10.2013 01:30:14 vasta tsitaadiga

kas seda samsungi elion appi saab kuidagi uuendada ka või see uuendab ennast ise. endal näitab see endiselt ainult nelja kanalit, sai see peale installitud kuu tagasi ja ruuterile uus soft ka pandud elioni poolt
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 22.10.2013 08:49:08 vasta tsitaadiga

keilast kirjutas:
Küsimus oleks vbl indrekule siis selline, et kui tihti seda listi seal uuendama on plaanis hakata? Kas mõne kuu tagant v poole aasta tagant? icon_biggrin.gif

Meeldiv lugeda suhteliselt positiivset vastust, eriti seda, et nüüd lausa mõlemat, nii kordusTV'd kui Salvestusteenust koos ajamasinaga kasutad icon_smile.gif
Filmiriiul hakkab kindlasti uuenema, kui tihti ei julge lubada, õigemini ei tea. Kuna aga filmid tellitakse teatava tasu eest mingiks tähtajaks laenutusse ja riiulisse siis ilmselt väga pikk see periood ei olnud.

MummikAl kirjutas:
kas seda samsungi elion appi saab kuidagi uuendada ka või see uuendab ennast ise. endal näitab see endiselt ainult nelja kanalit, sai see peale installitud kuu tagasi ja ruuterile uus soft ka pandud elioni poolt

Alusta teleri algseadetest, mul on tunne, et mõni teler ei ole pakkunud automaatselt tarkvarauuendust ei telerile ega ka äpile.
Algseadete tegemisel saad uuesti viisardiga kõik ära häälestada, tarkvarauuendus tee selle käigus ära kui pakub, kanaliotsing jäta vahele ja peale tingimustega nõustumist saab juba smarthubi vaadata kas äpp olemas või mitte, kui mitte siis Samsung Appsist sealtsamast laed ver4.0 alla.

dentartu kirjutas:
MaitK kirjutas:
Käisin täna Elionis näppimas uut Nuti TV-d. Ostsin ka mõlemale boksile uued puldid, kuid üleminuke kohalt mõtlen veel praegu natuke järele. Motorola boksi taga venis see uus menüü nagu tatt. Lisaks pole veel täit kindlust, kuidas õpetada puldile selgeks teleri sisendi valik. 3 pulti oleks juba liiast.
Tekkis ka praktiline küsimus selle PiP funktsiooni kohta. Nimelt, kui DSL-i liinil kasutada kahes boksis seda funktsiooni erinevate kanalite jaoks, siis teoreetiliselt ju liin ei lase isegi nii palju läbi, et 4 striimi samaaegselt korrektselt toimiksid.

Optimiseeritud et ei tekkitaks koormust dsli peal. Kiiruse langust ei märkanud kui mõlemas boksis pip aktiivsel kuvas pilti.

1. Kui uus pult HDMI-CEC abil telerit ja digiboksi korraga kinni ja käima paneb siis võid TV nupu häälestada TV AV nupuks.
2. PiP striim on eraldi "kilodes", et mitte DSL liini kliende kokku lasta, seega ei maksa muretseda.
tagasi üles
Marec
HV kasutaja
Marec

sõnum 22.10.2013 09:45:25 vasta tsitaadiga

indrekp Kas on tulemas/plaanis mingeid uuendusi Motorolale, mis uueNutitv keskkonna kiiremaks muudaks?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Cloner
HV kasutaja
Cloner

sõnum 22.10.2013 09:53:39 vasta tsitaadiga

Marec kirjutas:
indrekp Kas on tulemas/plaanis mingeid uuendusi Motorolale, mis uueNutitv keskkonna kiiremaks muudaks?

Sama küsimus, natuke häirivaks on muutunud.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
v1per
HV kasutaja

sõnum 22.10.2013 09:53:42 vasta tsitaadiga

Kui välja jätte see, et uus pult vahel ei reageeri või reageerib sada aega hiljem ning see, et menüüd on ülimega aeglased nagunii ja see, et telepildil värvid hüppavad (sinakad toonid - tekkisid koheselt peale uuendamist), siis on tegu peaaegu uhke asjaga...

Justnimelt peaaegu, sest see, mis p***ga elion on hakkama saanud saatekava tehes on ikka väga kummaline, kas tõesti mingi järjekordne maci ***** it-mees arvas, et selline lahendus ja disain on ikka cool ja müüme seda kindlasti ka (kalli raha eest loomulikult) ka klientidele...

mis oli viga eelmisel saatekaval? Oli ju lihtne ja loogiline ning hõlmas kogu päeva kava ilusasti, lisaks oli ka tekst arusaadavas suuruses - menüü oli lihtne ja loogiline, sai erinevate päevade ja kanalite kavade vahel lihtne liikuda, aga nüüd on keegi kõvasti ülemõelnud ja teinud valmis mingisuguse amatöörliku junni, ise samal ajal kindlasti mõeldes, et "küll ma olen ikka tegija" - ülesehitus on ikka täielik .... ma isegi ei tea, mis asi...

See on minu jaoks kõige suurem põhjus, mille tõttu olen nõus päevapealt kasvõi teenusest loobuma, kui lähiajal midagi paremuse poole ei muutu.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Cul
HV kasutaja

sõnum 22.10.2013 10:30:58 vasta tsitaadiga

Tere.

Panen siia ja ka elioni foorumisse oma arvamused/ettepanekud seoses uue NutiTVga.

Nagu ilmselt juba aimate, siis otsustasin kah enda TV paketid ja teenused üle vaadata ja ära korrastada. See oli üks põhjus uuele NutiTVle üle minekuks. Lisaks muidugi uudishimu ja minu krooniline vajadus kõige uue ja huvitava järgi icon_smile.gif Enne üleminekut sai loomulikult mitmes esinduses käidud, et asjast mingi ülevaade saada . Mitmes seepärast, et Tartu Lõunakeskuse esinduses ei saadudki pilti ette. Samas kiitus Kaubamaja esindusele, kus mind väga asjalikult nõustati. Aga nüüd siis asjast.
Kõigepealt oli minu suurimaks hirmuks, et kuna numbreid kanalivalikul enam kasutada ei saa, siis kuidas saab selle uue lahendusega hakkama minu pisipere. Siinkohal aga osutus minu hirm täiesti asjatuks. Nimelt tehti omale lastenurga kasutamine kohe selgeks ja sealne valik annab pisikesele tegevust siiani. Pean täitsa mingid limiidid kehtestama. Lastenurga eest küll SUUR AITÄH Elionile!
Samuti on väga teretulnud mõningate filmide tasuta vaatamise võimalus ja vaikimisi juba kaasas olev võimalus vaadata saateid järgi. Kiitus.

Aga ka mõned küsimused ettepanekud.
1. No ei saa ma aru, miks on olemas ainult ühe lemmiklisti võimalus. Kui ma elaksin üksi, siis ei oleks ehk isegi hullu, aga naisega me listid ikka päris erinevad. Ideaalis võiks saada ka listi lukustada.
2. Kanalite nimekirjast kanali ära valides võiks nimekiri ise eest ära minna, mitte et ma peaksin alati ka seda tagasi nuppu vajutama. Lisaks, kui seda kogemata rohkem vajutada (Tihti juhtub, et reageerib väga pika viivitusega), siis visatakse sind mingile varasemale kanalile tagasi. Vahel ikka päris korralikult häirib.
3. Kanalite lukustamine. See, et järgmise/eelmise kanali nuppu vajutades lukustatud kanalist üle minnakse, see on minumeelest väga hea. Küll aga on lukustatud kanalite vahel sirvimine tõeline piin. Isegi 0000 PIN koodi korral peab tegema viis vajutust. Kas ei oleks võimalik teha nii, et saaks korraga avada kõik lukustatud kanalid ja need jääksid lahti kuni digipoksi väljalülitamiseni. Antud lahendusega on kanali lukustamist võimatu kasutada.
4. See HDMI-CEC teema. Siin pean ütlema, et nii nagu minul hetkel töötab on täitsa OK, kuigi ilmselt päris nii olema ei peaks. Mul telekaks samsungi 6 seeria ja mis mulle nüüd tohutult meeldib, et telekas lülitub ise automaatselt HDMI sisendi peale. Varem oli just pere teiste liikmetega hirmus jama koguaeg, keegi ei saanud aru, et kuidas ja mismoodi seda AV nuppu tuleb vajutada (see vana Elioni pult, seal oli vaja valida veel vastav seade ja kui telekas näitab ka vabalevis olevaid kanaleid, siis koguaeg üks segadus, et kas nüüd on digibox või õhust tulev kanal jne. Noh kujutate vast ette küll icon_smile.gif ). Aga muidu siis selline viga?, et telekal tekib sisendite alla uus sisend cec… midagi nimega (lisaks tavalisele HDMI1 sisendile, mille pesa on üks ja seesama), mis siis valitakse automaatselt. Nüüd kui ma valin uue sisendi, saan teate, et ühendatakse lahti AnyNet (või miskit sarnast) seadmest. Uuesti seda cec sisendit tagasi valides ütleb telekas, et ei saa ühendust seadmega ja annab ette seadmete nimekirja, kus on see Motorola täiesti olemas. Aga ära ei ühenda. Pilt ise on täiesti olemas, aga nagu siis üle tavalise HDMI sisendi. Nüüd kui ma lülitan digiboxi korraks välja ja sisse ja valin telekast uuesti selle cec… algusega sisendi, siis lülitab telekas ennast välja? Muidu niisama digiboxi sisse ja välja lülitades see telekale miskit ei muuda.
5. Noppekanalite valik. Ilmselt see ka kanali omanikega seotud, aga miks ei saa noppekanaleid valida kõigist saadaolevatest kanalitest? Pange siis vastav hind lihtsalt thumbs_up.gif WEBis noppekanalite valiku alt võiksid automaatselt ära kaduda need, mis juba mõnes eelnevalt tellitud paketis sisalduvad.

Ja mõned BUGid?
1. Elioni webi keskkonnast noppekanaleid tellides need kuidagi ei kajastunud. Pidin TV ekraanilt uuesti üle tellima. Noppekanalid ei ilmu ka listi ’Tellitud kanalid’ alla. On näha vaid listis ’Kõik kanalid’.
2. Valides listi ’Tellitud kanalid’ ja sealt nüüd asuda vaatama mõnda kanalit, mis on lisatud ka ’Lemmikute’ alla, siis valitakse automaatselt aktiivseks listiks ’Lemmiklist’.
3. Aegajalt kanalite nimekirjas üles/alla vajutades jääks nagu nupp sisse ja nimekiri hakkab ennast kiiresti vastavas suunas kerima.
4. Menüüde kuvamine võiks PALJU kiirem olla, aga vahel ei tulegi menüü ette, vajuta palju tahad ja ka järgmine/eelmine kanal ei vahetu või vahetub kuni mitmekümne sekundilise viivitusega. Natukese aja pärast aga jälle kõik toimib.
5. Kanalite nimekirjas kanalil peatudes kuvatakse ka see pisipilt. Mulle meeldib. Aga miks ainult osadel kanalitel?
6. No ei saa veelkord mainimata jätta – lemmikliste saab teha ainult ühe.

Kuigi siin nüüd võib tunduda, et virin virin virin, siis ei, ma üldiselt täitsa rahul. Kuigi ma endiselt tunnen suurt puudust numbri klahvidest, siis muidu on see uus pult väga meeldiv ja lihtne ning kogu nende ülejäänud mittevajalike nuppude eemaldamine on väga hea.

Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 979, 980, 981 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.