Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Total War: Rome II märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Lovvi
HV veteran
Lovvi

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.09.2013 18:38:37 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Must have modid.

There was a thread on the TWC (that I can't find now) that had some performance improvements that has worked really well for me. Its much easier if you have Shogun 2, btw.

-Basically, you open your c:\users\...\appdata\roaming\the creative assembly\shogun2\scripts\performance.script.txt

-copy every line starting with 'gfx'

-open appdata\roaming\the creative assembly\rome II\scripts\performance.script.txt

-replace all of Rome 2's "gfx" prefixed lines with Shogun 2's.

Kas saaks need read, kui endal Shoguni pole peal?
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 08.09.2013 20:23:22 vasta tsitaadiga

Need read ei paranda mitte kui midagi, proovisin järgi. Ainuke reaalne asi mis annab fps boosti on unit size Ultra pealt madalamaks võtta. Ju mu prose on liiga vanake.
Nii palju kui ma nendest ridadest välja loen ja ingame menu vaatan muudavad need read ainult graafika seadeid shogun 2 omaks, ehk siis kõike saab teha ka käsitsi.

Mäng ise on ok, kuid vajab veel kõvasti tööd performance vallas. 15fps mängida on ikka võrdlemisi nutune ja mäng jookseb päris tihti kokku lihtsalt. Viimane kord Prologue campaign see kui vabastasin selle mehe seal lõpus, ja siis hakkas videot näitama ja põmm, kiilus kinni.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 08.09.2013 20:59:48 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Need read ei paranda mitte kui midagi, proovisin järgi. Ainuke reaalne asi mis annab fps boosti on unit size Ultra pealt madalamaks võtta. Ju mu prose on liiga vanake.
Nii palju kui ma nendest ridadest välja loen ja ingame menu vaatan muudavad need read ainult graafika seadeid shogun 2 omaks, ehk siis kõike saab teha ka käsitsi.

Mäng ise on ok, kuid vajab veel kõvasti tööd performance vallas. 15fps mängida on ikka võrdlemisi nutune ja mäng jookseb päris tihti kokku lihtsalt. Viimane kord Prologue campaign see kui vabastasin selle mehe seal lõpus, ja siis hakkas videot näitama ja põmm, kiilus kinni.

Samas on piisavalt confirme selle kohta, et jõudlusevahe on meeletu.

Igatahes:

Spoiler Spoiler Spoiler

Muuta on vaja graafikakaardi nimi ja peaks olema minek.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 09.09.2013 13:48:36 vasta tsitaadiga

Neid mode kuskilt mujal saab ka tõmmata? seal tahab regamist icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.09.2013 22:43:19 vasta tsitaadiga

http://forums.totalwar.com/showthread.php/89314-Second-statement-from-CA-on-Rome-II-s-release-%2811-Sep-2013%29?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
P2ppin
HV vaatleja

sõnum 13.09.2013 16:10:34 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi saab ka kaks "edicti" valida ? Hetkel mul "Edicts issued: 1/2".
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 15.09.2013 03:28:04 vasta tsitaadiga

P2ppin, Kui sul on teine provints kah täielikult enda kontrolli all, siis saab valida, kui mõni linn puudu, siis ei saa icon_rolleyes.gif
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 20.09.2013 00:04:57 vasta tsitaadiga

Mäng on ikka jubedalt proses kinni, selleks, et Ultra peal normaalselt mängida oli vaja mu uus i5 overclockida 4.2 GHz peale (rohekm ei lähe kahjuks) ja nüüd saab siis rahus lahinguid pidada. Isegi 4Ghz peal oli tunda kerget stoppamist kuigi vana Q9400'ga võrreldes oli ka deafult kiirustel edasiminek tohutu.

Rooma campaigni jätsin pooleli kuna nii pagana igav tundus. Sparta on palju mõnusam icon_smile.gif lahingud kestavad ka miskipärast tunduvalt kauem, ei ole 2min möödas.
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 12.10.2013 21:10:58 vasta tsitaadiga

Patchid on mängu mängitavaks teinud ? Esimesi revüüsi lugedes ei olnud tahtmist katkist asja proovidagi kuigi olen suht suur total wari seeria austaja.
KrisVr
HV Guru

sõnum 16.10.2013 01:33:54 vasta tsitaadiga

Eile soetasin endale lõpuks ja noh isegi pärast neid patche on asi ikka väga bugine. Kõva 4-5 tundi sai mängitud, ei crashinud ega midagi, aga igast asju sai ikka nähtud. AI näiteks, täpselt nagu Angry Joe videos, kus AI tuleb peale, tuleb, tuleb ja ei mõtles ringi......natukese aja pärast jälle tuleb, tuleb ja ei mõtles ringi. Kampaania kaardil on üks mehike täiesti nähtamatu ja ka lahingus kõik selle mehe all olevad üksused on nähtamatud, näed ainult kuidas lipukesed ringi siblivad ja lahingus laibad maha tekivad. icon_lol.gif

Linnades ehitiste rajamine, no kohe üldse ei saa aru, mis kuhu kuda, UI on jube. Võib olla ma väga ei süvenenud ka sellesse, aga Shogun 2 oli mu esimene TW ja seal sai küll ilusti aru, kuidas mis töötab!

Esimene kord mängu minnes imestasin, kui kole see on, eriti kui avastasin, et seadetes on very high peal. icon_eek.gif Shogun nägi poole parem välja! Jookseb ka halvasti, no ikka vaevu. Vahet pole, low, high või ultra...17-35fps. Ma ei looda nüüd enda arvutiga põhjas mängida, kindlasti mitte, aga praegune asi on küll nutune!

Suht pettumus, mitte et mäng halb oleks, aga lihtsalt nii katki. Loodetavasti veel kõvasti patche tulemas!
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 16.10.2013 10:20:35 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Eile soetasin endale lõpuks ja noh isegi pärast neid patche on asi ikka väga bugine. Kõva 4-5 tundi sai mängitud, ei crashinud ega midagi, aga igast asju sai ikka nähtud. AI näiteks, täpselt nagu Angry Joe videos, kus AI tuleb peale, tuleb, tuleb ja ei mõtles ringi......natukese aja pärast jälle tuleb, tuleb ja ei mõtles ringi. Kampaania kaardil on üks mehike täiesti nähtamatu ja ka lahingus kõik selle mehe all olevad üksused on nähtamatud, näed ainult kuidas lipukesed ringi siblivad ja lahingus laibad maha tekivad. icon_lol.gif

Linnades ehitiste rajamine, no kohe üldse ei saa aru, mis kuhu kuda, UI on jube. Võib olla ma väga ei süvenenud ka sellesse, aga Shogun 2 oli mu esimene TW ja seal sai küll ilusti aru, kuidas mis töötab!

Esimene kord mängu minnes imestasin, kui kole see on, eriti kui avastasin, et seadetes on very high peal. icon_eek.gif Shogun nägi poole parem välja! Jookseb ka halvasti, no ikka vaevu. Vahet pole, low, high või ultra...17-35fps. Ma ei looda nüüd enda arvutiga põhjas mängida, kindlasti mitte, aga praegune asi on küll nutune!

Suht pettumus, mitte et mäng halb oleks, aga lihtsalt nii katki. Loodetavasti veel kõvasti patche tulemas!

Täpselt sama arvamus ka mul, UI on üpris kole ning segadust tekitav, eriti tech tree
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 16.10.2013 11:00:57 vasta tsitaadiga

Kotaku inmesed muutsid just oma review hinnangu mängitavaks. See on siis vist alates 1.4.0 ist.
http://kotaku.com/total-war-rome-ii-the-kotaku-review-1248518849

Spoiler Spoiler Spoiler

Endale ei meeldinud ka uus UI. Siiani vist kõige viletsam total war-i UI.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 17.10.2013 22:37:28 vasta tsitaadiga

Sama siin, mängisin natuke...juba lahing kui selline ei pakkunud seda fiilingut, mis eelmised osad on pakkunud. Täpselt ei teagi miks, jah performance oli parasjagu sitt kuid samas mängida sai, et see ei saanud olla nagu piisav põhjus. Kuigi kribu on kogu see lahinguväli, sisse zoomimine on vaevaline ja mõneti on sellne tunne nagu kogu lahingutegevus põhineks laias laastus vaid mõõgaga vehklejatel ning odaga orgitsejatel. unitite charge efekt on olematu või siis vähemalt visuaalselt päris mannetu.

strategy map tundus üldse eemaletõukav, ei saanud tõesti kottigi aru, mis seal toimub või mis tegema peab ja ei tundnud nagu suurt mottu uurimagi hakata. mängin vist selle asemel hoopis shugunit pooleli jäänud koha pealt edasi icon_lol.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 18.10.2013 13:33:09 vasta tsitaadiga

ootan siis jõuludeni v jaanuarini ja ilmselt võib siis ligi võtta, patche peaks olema ja mõni mod ka ehk icon_smile.gif

Fall of the Samuraigi veel läbi mängimata icon_smile.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
-=Px=-
Kreisi kasutaja

sõnum 04.11.2013 10:39:02 vasta tsitaadiga

Total War: Rome II sales reach 800,000 copies

Nüüd vist 5 patchi väljas. On peamised vead kõrvaldatud ?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 04.11.2013 12:45:09 vasta tsitaadiga

Peamine viga oli vist ju performance, see sai kõvasti parandatud küll jah kuid siiski võiks olla parem, profiili masinaga saan küll max peal mängida kuid suurtes lahingutes ootaks paremat perfi.
Mõned väiksemad bugid veel on, nt. Socii Hastati peaks enne vaenlasesse sisse jooksmist viskama odaga ja siis melee minema, aga seda on teinud algusest peale tavaline Hastati, kes on melees tugevam ja seega on Socii Hastati kasutu üksus. Mõned pisivead veel aga midagi häirivat küll ei ole ja mida mäng edasi seda huvitavamaks.

Samas olen ka ise natukene pettunud mängus, ootasin enamat aga on täitsa mängitav.
Mulle meeldib see, et viimaste mängudega laseb tootja välja blood gore DLC mis võiks olla juba mängus sees aga seda müüakse eraldi 2.49 eest....et siis varsti ostan terrain detaile ka eraldi DLC'ga.

Küsimus ka, kuidas te Roomaga elevantide vastu saate icon_smile.gif läksin oma hea exp. armeega Kartaagot võtma, kolm kindrali tuli vastu ja elevandid purustasid mu jalaväe päris korralikult enne kui jõudsin withdraw panna icon_smile.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 04.11.2013 12:59:48 vasta tsitaadiga

mulle küll ei meeldiks see kui ma pean iga iseenesestmõistetavat juppi mängu jaoks eraldi dlc'na ostma icon_biggrin.gif

kas elefööntide vastu kivide viskamine ei aita?

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Total War: Rome II mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.