Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 252, 253, 254  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 13.10.2013 21:41:42 vasta tsitaadiga

ma mõtlesin et äkki on kiirlift icon_biggrin.gif
mis serverites te muidu mängite?
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 102
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Qufi
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.10.2013 21:45:09 vasta tsitaadiga

Ise pelan enamasti rootsi servudes seal on masinate spawn timerid enamasti lühemad ja ping on parem kui mujal.
Chardin
HV vaatleja

sõnum 13.10.2013 22:45:45 vasta tsitaadiga

Minu arust on HC parem ja just selle pärast, et ei ole mingit tobetat kolmnurka su peakohal. Teeb asja reaalsemaks ja siis suvaline assult ei võta kaugelt läbi suitsu ja tolmu sind maha. Teine asi on friendly fire, see muudaks asja reaalsemaks ning tuleb olla ettevaatlikum kuhu C4'ja panna ja rpg'sid lasta.
Sellest bf3'me 60% elust mul suht suva võib ka 100% olla kui eelnevad tingimused oleks täidetud.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 13.10.2013 22:47:46 vasta tsitaadiga

Kui neid rootsi servereid leiaks rohkem kui mõne kus rahvast sees ka on, siis mängiks ka aint seal ja just pingi pärast.
Ma põhiliselt mängin saksa serverites, kuna seal on kuidagi lihtsam vastast maha saada ja ei pea ulmeliselt spreima.
Kuna BF on ikkagi reaalsem kui call of duty, siis paluks mitte pläriseda mingist arma-st. Ma pole armat ise mängind ja pole kunagi huvi olnud.

BF ei ole nii arkaad kui seda on call of duty. Cod-s tõesti pole vaja palju mõelda ja sihtida, et vastast maha saada. Kui BF oleks tõsine arkaad, siis ei peaks kaugustest üle pea sihtima vaenlase tabamiseks. See kuuli liikumine gravitatsiooni arvestades teebki mängu reaalsemaks kui on seda arkaad.
Kui mängu sihtgrupp olekski tõeline arkaad, siis ei tohiks miski 10cm kõrgused astmed või ääre kivid sulle ette jäädes sind kinni hoida.
E lippu juures näiteks on treppi taga miski papp kast mis hoiab kinni isegi LAV-25 sõidukit. Või siis igasugused lauad ja toolid mis jäävad sõidukitele ette ja üle ei saa. Kui sõiduautodest saab üle sõita ja neil katuse sisse vajutada, siis võiks ka mööbel ettejäädes ära lammutada.
Seal E lippu juures majas on miskid tugitoolid mille taha jääd kinni ja ei lase üle ronida. Samas kohas on väljas metall aiiamööbel mille sa jooksed katki.

Kuna mul on arusaam, et battlefield on ikkagi rõhku pandud reaalsuse peale rohkem kui arkaadi peale, siis lihtsalt ajabki mind see pisut marru.
Ma ei ole eriline sniper camper ja need bf mäppid on liiga suured, et neis väga kämpida. Kuid ma olen kämperi stiilis mängija küll. Ma liigun suht palju ringi ja ma kämbin ka suht palju, aga seda taktikaliselt kui on vaja.

Kuna selles mängus saab maju lõhkuda ja on igasugused sõidukid mängus, siis ta enam väga arkaad ei ole.
Pealegi kui sul on ekraanil vastase mehike mõne millimeeteri suurune kuskil kauguses siis pähe sihtimisest pole kasu. Selles mängus peab ju mõtlema tuule ja gravitatsiooni peale ka.

Btw mul on selline odav kuvar millel ole vist ka 60hz ekraan ja kaugustes olevad mehikesed ei näita mul ekraanil.
Mängus panin color blindi miski variandi peale kus spottimisel tekib punane nooleke mehikese peale aga meest ennast ei näe.
Olin B lippu juures katusel ja C lippu juures liikuvaid mehikesi on kohati raske näha ja eriti selles tolmus mis mul enamjaolt muudab kõik ühesugused halliks massiks.

viimati muutis lopes39 13.10.2013 22:55:10, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 13.10.2013 22:56:26 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Jep, mägnus peabki igale yhele midagi olema. Minule meeldib HC ja olenevalt tujust ka NORM (NORM küll siis, kui rohkem kui kaks öllet joodud). Normis vöib hoolimatult ringi joosta jne.,,Kui minu teha oleks, siis lisaksin veel Realim HC, kus yks kuul tapaks või vähemalt teeks korralikult "haiget" (näiteks lööks pikali või pildi korralikult segaseks). Lyhidalt, et oleks valida kolm eri versiooni : norm, hc, realism hc.
Aga hellitan lootust, et BF4 tuleb HC piisavalt hea/raske.

ahtO, vähemalt Dice on selgelt öelnud, et HC on möeldud rohkem edasijöudnud mängijatele. Nendele, kellele NORM enam pinget ei paku. Mitte aga vastupidi, nagu sina proovid väitta. (vöibolla sain Sinust valesti aru) HC on vaja osata ka taktiliselt möelda, lisaks laskmise oskusele!
Ei viitsi nüüd linki otsida aga kui huvitab, eks leiad ise.

DICE võis selle nii plaanida aga selle kohta on hea ütlus "tahtsime parimat aga välja tuli nagu alati.." pmst ei ole see midagi muud kui teatud funktsionaalsus välja ripitud ja "elu" vähemaks keeratud. Mida see kõik teeb klassidevahelisele tasakaalulu jäi alati Dice poolt tähelepanuta..

Taktika on normalis täiesti olemas, lihtsalt aspektid on erinevad ja neid on rohkem. Killcamist on näha sinu või su vastase gear/masinate perkid. Vastavalt planeerid ise enda feari... saad teisele jetile spottida mobiilse AA ja koos seda rünnata.. terve squadiga rünnates spottida vastast keda teised ehk ei märganud jne jne

Normali mängija suudab vabalt pelada HCd kui tal on kannatust passida.. HC mängijat hakkavad kohe Normalis segama nii "möödalaskvad relvad", killcami olemasolu, spottimine kui regeneratsioon..kumb on siis loogiliselt võttes raskem? icon_wink.gif

Tänapäeva Lääne armeede sõdur kannab reeglina kergemat või raskemat body armorit..mõnel veel lisatavad metall või keraamilised lisaplaadid..kuulitabamus mis ei läbista teeb kõvasti haiget, võib murda isegi roideid aga ei tapa. Selles mõttes on 3-4 kuuli torsosse enne tapmist ja regen ju täitsa reaalsed.. ?
Tglt ükskõik kes mida taob:D

viimati muutis aht0 13.10.2013 23:07:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
Chardin
HV vaatleja

sõnum 13.10.2013 23:04:13 vasta tsitaadiga

See oleneb kuidas raskust hinnata.
Normalis on lihtsam elus püsida ja raskem tappa.
HC on lihtsam tappa raskem elus püsida.
Olenevalt muidugi ka play style'ist.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Kremka
Kreisi kasutaja
Kremka

sõnum 13.10.2013 23:09:54 vasta tsitaadiga

HC on nendele kes ei suuda aimida / aimi säilitada.
Pmts mingi tüdrukute mod et nad saaksid ka mõned killid.
Mitte ükski tasemel mängija ei pela HC mode.
Pane HC vs NM pelaja kokku ja sa näed kes owni saab.
Nii lihtne see ongi.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 13.10.2013 23:15:39 vasta tsitaadiga

Kremka, Pro playeril pole vahet millises mode-s ta mängib ja see kes ei saa embakuma versioonis hakkam pole just pro player. Ei saa olla nii et ühes on pro ja teises ei ole.
tagasi üles
Kremka
Kreisi kasutaja
Kremka

sõnum 13.10.2013 23:20:50 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Kremka, Pro playeril pole vahet millises mode-s ta mängib ja see kes ei saa embakuma versioonis hakkam pole just pro player. Ei saa olla nii et ühes on pro ja teises ei ole.

Pro player saab mõlemas modes hakkama. HC mode player ei saa normal modis hakkama.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.10.2013 23:33:28 vasta tsitaadiga

Ja kes millist naudingut otsib icon_lol.gif Minu vanuse jaoks paistab NORM mäng liiga kiirena/möttetuna. Ma ei ole mingi hea mängija, ning hindan relvi, mitte aga "hernepysse". Nimelt NORM versiooni relvad meenutavad mulle tahes tahtmatta just neid "hernepysse" lapsepölvest. Aga eks nendega oli ju ka tore söda mängida beer_yum.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 13.10.2013 23:33:54 vasta tsitaadiga

tõmmake lõhki endeid, mõni targutaja väidab surmkindlalt et normalis pole võimalik kämpida nagu hc-s icon_rolleyes.gif tõesti mõnel isehakkanud sõjardist fännil on reaalelus samuti punana kolmnurk peakohal ning imeväel taastuv tervis
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 13.10.2013 23:36:30 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Minu vanuse jaoks paistab NORM mäng liiga kiirena/möttetuna.

ot:
Ja vana siis härra ka on, et aina vanusele rõhub?

tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.10.2013 23:55:17 vasta tsitaadiga

Etz, mina oma vanust ja veidi veidrat ajaviidet (mängimist arvutis) ei varja!
Kui köik hästi läheb saan kevadel 48 .
Muide siit ka kysimus. Kas on veel teisi minu vanuserymas olevaid, kes vahest Battlefieldi viitsivad mängida?
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 14.10.2013 00:04:42 vasta tsitaadiga

Ja mina mõtlesin, et äkki 29 on häbi tunnistada, et mängin veel icon_biggrin.gif Aga mängimine on ka hobi ja igal inimesel võib oma hobi olla thumbs_up.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.10.2013 00:12:07 vasta tsitaadiga

Davee20, mina umbes Sinu vanuselt alustasin, nii et pole hullu yhtki (y)

viimati muutis Avot 14.10.2013 00:13:45, muudetud 1 kord
tagasi üles
Qufi
HV kasutaja

sõnum 14.10.2013 00:13:34 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Johan11
HV kasutaja
Johan11

sõnum 14.10.2013 00:21:35 vasta tsitaadiga

RadeonHD- kirjutas:
http://www.upload.ee/image/3625565/saDxDh9.png
Palun icon_biggrin.gif

Sel pildil millegipärast ei ole PC versioonil tossu.

Ultra seadetel näeb peale pilvelõhkuja alla tulemist palju XBOX-i sarnasem pilt välja.
http://imageshack.us/photo/my-images/853/jrtz.png/
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 14.10.2013 07:10:33 vasta tsitaadiga

Qufi kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

See läheb küll naelapea pihta
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 14.10.2013 08:34:19 vasta tsitaadiga

KuriVaiM1 kirjutas:
tõmmake lõhki endeid, mõni targutaja väidab surmkindlalt et normalis pole võimalik kämpida nagu hc-s icon_rolleyes.gif tõesti mõnel isehakkanud sõjardist fännil on reaalelus samuti punana kolmnurk peakohal ning imeväel taastuv tervis

ja kuigi iseravimine HCs ei tööta siis siiski saab ravida end automaagiliselt, kükitades medpauna otsas või kõrval.. või kasutada leeklampi kõrgtehnoloogilise lahingkopteri lahingutsoonis on-the-field remondiks? icon_lol.gif ei tasu end samuti lõhki rebida;)
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.10.2013 09:12:30 vasta tsitaadiga

ahtO, ära nüüd mängi lolli. Saad ju väga hästi aru mida silmas peetakse? HC on realistlikum versioon kui NORM. Siin millestki valesti aru saada küll ei saa.
Muide, kui vana Sina oled?
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 14.10.2013 09:16:33 vasta tsitaadiga

loe mu eelmisi postitusi.. kust otsast see reaalsem on?

Ainus vahe on et üks mode on täisväärtuslik arcade shooter ja siis on vähendatud funktsionaalsusega ripoff kohanemisraskustega mängijaile...

viimati muutis aht0 14.10.2013 09:17:16, muudetud 1 kord
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 14.10.2013 09:16:57 vasta tsitaadiga

Avot, see on sinu isiklik arvamus, minua rust on sellest mängust üldse mingit realistlikust otsida natuke kummaline... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
sannukas00
HV kasutaja
sannukas00

sõnum 14.10.2013 09:30:54 vasta tsitaadiga

Saan aht0'st täiesti aru. Hardcores on tõesti lihtsam kille saada, ja seda eriti veel TDM modes. Ise kasutasin bf3-mes pidevalt hardcore servereid, et natuke nõrgematele relvadele unlocke lahti saada. Aga teistest gamemodedes kus on vaja objectivit ka täita võib hardcore kohati paras põrgu olla.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.10.2013 09:48:40 vasta tsitaadiga

Etz, sa peaksid lugema DICE pyydlusi Battlefield 4 kohal (DICE pyyab "köigest väest" tuua esile vöimalikult realistlikku söja tunnet/ liikumist jne). Seda eriti HC kohal. Mina ei väida suurt midagi. Mina räägin mis mulle meeldib ja kus tundub mäng töepärasem jne.

Pange nüüd "käsi sydamele" ja möelge erapooletult, siis saate ju aru, et HC on veidi realistlikum kui NORM versioon. Kui vahet ei näe, siis kaldun arvama et meil pole millestki rääkida.

PS. Etz, kumb on Sinu meelest realistlikum NORM või HC ? Proovi vastata konkreetselt icon_razz.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 14.10.2013 09:53:11 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Etz, sa peaksid lugema DICE pyydlusi Battlefield 4 kohal (DICE pyyab "köigest väest" tuua esile vöimalikult realistlikku söja tunnet/ liikumist jne). Seda eriti HC kohal.

Ma olen seda lugenud mida teha taheti, millegipärast näen aga reaalselt mängus hoopis midagi muud.

Avot kirjutas:
Mina ei väida suurt midagi. Mina räägin mis mulle meeldib ja kus tundub mäng töepärasem jne.

Hetkel räägid sa ju iseendale vastu selles lauses, sa nagu ei ise väida midagi samas aga kohe lajatad otsa, kuidas sulle isiklikult tundub.

Avot kirjutas:
Pange nüüd "käsi sydamele" ja möelge erapooletult, siis saate ju aru, et HC on veidi realistlikum kui NORM versioon. Kui vahet ei näe, siis kaldun arvama et meil pole millestki rääkida.

Ma pole väitnudki et vahet pole, aga realistlikusest on IMHO mõlemad sama kaugel.

tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.10.2013 10:02:18 vasta tsitaadiga

Etz, kui sina vahet ei näe, pole minu asi sinule näpuga neid vahesi näidata. Igale yhele oma ( yhele tytar, teisele ema) icon_biggrin.gif
Kus sa seda mängu yldse mänginud oled, minu teada praegu käsil ainult beta ja seegi vaid NORM versioonis???
Teiseks, öpi vahet tegema väitmisel ja oma arvamuse/meeldumuse esitamises.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 14.10.2013 10:32:11 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Kus sa seda mängu yldse mänginud oled, minu teada praegu käsil ainult beta ja seegi vaid NORM versioonis???

Sama võiks sinult küsida?
Samas BF3`mes on meil analoogia ju ilusti olemas, mis erinevused on normali ja HC vahel.
Ja olles ka neid servereid administreerinud tean natuke ka nende seadistuste köögipoolest.

Anyway, vast aitab kah, see vaidlus ei vii meil siin kuhugi... icon_biggrin.gif

tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.10.2013 10:53:30 vasta tsitaadiga

Anyway, vast aitab kah, see vaidlus ei vii meil siin kuhugi... icon_biggrin.gif
Tore, et selles asjas oleme sama meelt. beer_yum.gif

Ps. Selle vörra vaid lisan, et DICE vähemalt pyyab teha samme reaalsema mägnukogemuse suunas. Ja see meeldib minule. Ainult sellepärast olen vötnud siin esile selle realismi teema.

Millist FOV asetust kasutate Battlefield sarjas ja miks? Mina ei oska kuidagi seda asja endale otsustada icon_redface.gif Ja sellepärast kysin nöu. (tean, et see on maitse asi jne...) Aga kui keegi viitsiks omi kogemusi jagada oleksin äärmiselt tänulik!
Kui FOV on liiga suur tuleb tuleb tunne, et ei näe kaugele ja kui FOV liiga väike siis vaataks nagu läbi "pinokli"?
+ möjub see liikumis kiiruse tunnetusele ja sihtimisele.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 14.10.2013 10:59:42 vasta tsitaadiga

Ise kasutan FOV 90, suuremat pole proovinud sest HD7950 FPS kukub suuremate numbrite puhul alla 60FPS`i... icon_confused.gif
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.10.2013 11:18:29 vasta tsitaadiga

Mina eile proovisin 90 pealt 80 peale. Oli tunne, et sobis minule veidi paremini. Nägin kaugemal olevaid tetaile ja pilt tundub ilusam. Seda muidugi selle arvelt, et kyljepeale nägemine piiratum.

Kas olete aru saanud sellest: network smoothing factor, kas see yldse töötab selles betas? Kas seda on mötet "torkkida" ja kuhu suunas?
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 14.10.2013 11:38:28 vasta tsitaadiga

Ei ütleks et väga hästi töötab, ehk oma liikumine on libedam kuid vastased ikkagi lagswitchivad..
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Rebel_
HV kasutaja

sõnum 14.10.2013 14:01:49 vasta tsitaadiga

Normal model pole häda midagi kui ei ole perversset 3d spottingut ja kill cam'i okse.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 14.10.2013 15:53:42 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 14.10.2013 16:50:06 vasta tsitaadiga

Rebel_ kirjutas:
Normal model pole häda midagi kui ei ole perversset 3d spottingut ja kill cam'i okse.gif

Need ongi IMO kõige lollimad asjad ever normal modes.

Mäng ise samas väga hea, pole muud öelda. Selle raskerelvastuse laevaga kõmmutada on ikka eriti julm. Kille tuleb nagu Vändrast saelaudu.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.10.2013 16:56:33 vasta tsitaadiga

kill cam on tüütu, aga sellest ma aru ei saa, miks 3d spotting halb on?
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 14.10.2013 16:57:49 vasta tsitaadiga

ostsin kogemata origini kaudu premiumi ka ära, nüüd on siis kellad - hing müüdud ja novembrikuu võib kalendrist kustutada icon_biggrin.gif

**kogemata - jebisin mehhiko vpniga ja pandi konto lukku, st ei saanud uusi osta teha, lasin siis EA helpdeskil clearida ja tahtsin proovida kas õnnestub premiumi ost

***mehhikos maksab premium 22eur ja põhimäng vist 30 kanti - täiesti uue kontoga võibolla õnnestuks osta ka, kui eelnevalt oled midagi juba ostnud siis pannakse flag külge ja lukustatakse ostmine

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 14.10.2013 17:16:04 vasta tsitaadiga

Kogemata jebisid Mehhiko VPN'ga?

3d spotting = peaaegu nagu wallhack. Kõike ei pea suurelt ja punaselt ära markeerima et kuhu lasta.
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 14.10.2013 17:17:26 vasta tsitaadiga

Cheat või bug aga Cobra cannon laseb läbi seinte ja lagede. Tõmmati mind pilbelõhkujas nii maha ja seal parkimisamajas. Erinevad gunnerid olid.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 14.10.2013 17:19:45 vasta tsitaadiga

Ma üldiselt ei tee arvuti taga asju "kogemata" vaid ikka otsin lahendusi icon_biggrin.gif

ega kokkuhoid pole koonerdamine...

KurjaJuur
HV kasutaja
KurjaJuur

sõnum 14.10.2013 17:34:07 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
Cheat või bug aga Cobra cannon laseb läbi seinte ja lagede. Tõmmati mind pilbelõhkujas nii maha ja seal parkimisamajas. Erinevad gunnerid olid.

20mm kahur, äkki oli veel soomust läbistava moonaga laetud ka. Issand kui jube. Tulirelvad on päris jõhkra hävitusvõimega. Pigem keegi spottis su ära ja siis toimus juba edasine.

Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 14.10.2013 18:31:22 vasta tsitaadiga

parm kirjutas:
ostsin kogemata origini kaudu premiumi ka ära, nüüd on siis kellad - hing müüdud ja novembrikuu võib kalendrist kustutada icon_biggrin.gif

**kogemata - jebisin mehhiko vpniga ja pandi konto lukku, st ei saanud uusi osta teha, lasin siis EA helpdeskil clearida ja tahtsin proovida kas õnnestub premiumi ost

***mehhikos maksab premium 22eur ja põhimäng vist 30 kanti - täiesti uue kontoga võibolla õnnestuks osta ka, kui eelnevalt oled midagi juba ostnud siis pannakse flag külge ja lukustatakse ostmine

Tuli ostul INVOICEFAILED?
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 14.10.2013 18:59:15 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
parm kirjutas:

Tuli ostul INVOICEFAILED?

jep

Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 14.10.2013 19:35:37 vasta tsitaadiga

Tsättisin ka Origin toega, kuid keegi Joey ei osanud öelda et milles värk (kasutasin USA vpn icon_smile.gif) käskis helistada toele .. vahet pole, tellisin kogu kupatuse 64 £ http://www.cjs-cdkeys.com kaudu, hiljem aktiveerib läbi Origin'i ära.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 14.10.2013 19:39:41 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
Tsättisin ka Origin toega, kuid keegi Joey ei osanud öelda et milles värk (kasutasin USA vpn icon_smile.gif) käskis helistada toele .. vahet pole, tellisin kogu kupatuse 64 £ http://www.cjs-cdkeys.com kaudu, hiljem aktiveerib läbi Origin'i ära.

Hindu, kes supporti tegi, andis 15% sooduskupongi ja ütles, et asi laheneb. Ma ütlesin ka, et "account security needs to be cleared" - mida iganes see ka ei tähenda. Reedel suhtlesin ja täna proovisin tellida, töötas. Enne tagus koguaeg INVOICEFAILED.

Battlefield 5 puhul juba targem icon_biggrin.gif

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 14.10.2013 20:22:42 vasta tsitaadiga

Eile oli see battlelog miski 20-30 min maas.
Paluks mitte seletada miskist TÄIELIKUST ARCADE-st SELLE BF MNGUST. Bf ei ole täielik arcade ja ei saagi selleks olema. Cod on täielik arcade. Bf on pool arcade kuna on sisse ehitatud gravitatsiooni süsteem kuulidele ja pead sihtima üle pea kaugemal olevaid tegelasi.
Cod-s sihi lihtsalt vastast kuhu iganes ja siis lase.

Bf on tahtnud koguaeg reaalsuse poole pürgida ja just selle üle pea sihtimisega ja gravitatsiooni arvestamisega. See maailma reaalsemaks tegemine on igas mängus kuid mitte ei ole seda kuulide gravitatsiooniga.

Pealegi ei suudeta reaalsust naguinii teha selles BF-s maja seina võtad maha aga aknaklaasid jäävad õhku rippuma. Noaga lööd klaasi kildudeks aga kui püstoliga lased siis jääb see akken ämblikuvõrguks.
Tankiga sõidad läbi seina, aga seina alla jääb ikka poole meetrine äär.
kõiki maju võiks saada maha sõita. Nagu oli BF2 bad company beta mäppis. Kus esimene plats peale mäge lasi täiesti ribadeks.
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 14.10.2013 20:50:17 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Eile oli see battlelog miski 20-30 min maas.
Paluks mitte seletada miskist TÄIELIKUST ARCADE-st SELLE BF MNGUST. Bf ei ole täielik arcade ja ei saagi selleks olema. Cod on täielik arcade. Bf on pool arcade kuna on sisse ehitatud gravitatsiooni süsteem kuulidele ja pead sihtima üle pea kaugemal olevaid tegelasi.
Cod-s sihi lihtsalt vastast kuhu iganes ja siis lase.

Bf on tahtnud koguaeg reaalsuse poole pürgida ja just selle üle pea sihtimisega ja gravitatsiooni arvestamisega. See maailma reaalsemaks tegemine on igas mängus kuid mitte ei ole seda kuulide gravitatsiooniga.

ei saa ikka üle ega ümber relvadest icon_lol.gif Ma annan sulle näite reaalsest elust.. mul oli enne ajateenistust relvavaimustus ja olin ka paar aastat KLis (enne 2000a). Isegi sealt relvaluba Type56-2 Kalasnikovile (pmst 7.62mm modifitseeritud hiina AKM).. ühel õppusel üks tütarlaps proovis sellega kraavipervelt lasta raadio teel juhitavat märki aga kogemata lükkas kaitseriivi automaattulele.. 3 sekine ratatatatatata, relval oli toru taevas ja tips kukkus selili kraavi. See on reaalse relva recoil. Kui ei olnud just suhteliselt turske kehaehitusega siis ei olnud väga võimalik tulistada pikemate kui 2-3 lasuliste valangutega sest relvaluku tööpõhimõtte tõttu rebis laskmisel rauda tugevalt üles ja paremale ja seda lihtsalt ei jõudnud alla tagasi suruda..
Hiljem kaadrikaitseväelasena oli võimalus proovida väiksemakaliibrilisi AK74 (5,45mm), Galili AR/SAR, (5.56mm) ja kõigil oli ikkagi märgatav recoil kuigi mitte nii suur.. see mis mängus on, on suhteliselt kaugel reaalsusest ja läheb järjest ebareaalsemaks.. võtke siis seda minu järjekordse bitchimisena, mis algas juba mitmeid lehti tagasi.. icon_redface.gif
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.10.2013 21:37:14 vasta tsitaadiga

ahtO, jälle sa ajad asju omavahel segamini icon_biggrin.gif
1.Reaalne elu = reaalne elu.
2.Reaalne mäng = mäng mis pyyab immiteerida reaalsust mängus. (Battlefieldi puhul sedagi vaid selle vörra, et alles jääks "löbus" mängurööm) Armas näiteks on palju kaugemale mindud. (minu jaoks liigagi kaugele).

Ps. Vöibolla Reaalne mäng on vale söna, vöibolla oleks parem reaalsust immiteeriv mäng, no mida iganes. beer_yum.gif
AK74-ga olen kaks aastat oma elust "koos" elanud 1986-1988 ja seda mitte köige rahulikumates tingimustes.
Seega tean vääääääääga hästi, et seda arvutisse tuua ei saa, aga loodan, et Sina ahtO saad väga hästi aru millest jut käib, kui räägitakse mängu reaalsusest, siis ei ole mötet lolli mängida.
Inimeste ja mängu valmistajate pyydlusest tuua realistliku tunnetust virtuaal maailma on hea näide: Oculus Rift + sellega kaasnevad muud "vidinad". Saadaval juba 2014.
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 14.10.2013 22:02:41 vasta tsitaadiga

tõin selle välja ainult selle pärast et lopes39 viis jutu füüsika ja ballistika reaalsusele, muidu poleks viitsinud icon_wink.gif

Avot kirjutas:
... siis lisaksin veel Realim HC, kus yks kuul tapaks või vähemalt teeks korralikult "haiget" (näiteks lööks pikali või pildi korralikult segaseks). Lyhidalt, et oleks valida kolm eri versiooni : norm, hc, realism hc.

kui olid Afgaanis siis peaks ju mäletama et Ak74 moon pahatihti ei tapnud ühe kuuliga v.a elulisi organeid, artereid või luid tabades.. ometi tahad seda oma Realimasse HCsse?

üldiselt minu poolt teema lukus, lõputu vaidlus.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 14.10.2013 22:03:43 vasta tsitaadiga

BF4 on arvutimäng, mingil määral on seal realismi püütud jäljendada kuid mäng ja reality on liialt võrreldamatud. Kui hakatakse võrdlema et kas sama palju tabamusi andes päriselt ka kellegi maha koksasid or not, siis on võrdlustega küll paraku liiga kaugele mindud, vähemalt avaliku arutelu puhul.

Kas homme läheb beta lukku või homne päev on loetud kui viimane päev, mil beta veel lives on?

viimati muutis heretic666 14.10.2013 22:05:14, muudetud 1 kord
tagasi üles
Lehys
Kreisi kasutaja
Lehys

sõnum 14.10.2013 22:04:33 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
tõin selle välja ainult selle pärast et lopes39 viis jutu füüsika ja ballistika reaalsusele, muidu poleks viitsinud icon_wink.gif

Avot kirjutas:
... siis lisaksin veel Realim HC, kus yks kuul tapaks või vähemalt teeks korralikult "haiget" (näiteks lööks pikali või pildi korralikult segaseks). Lyhidalt, et oleks valida kolm eri versiooni : norm, hc, realism hc.

kui olid Afgaanis siis peaks ju mäletama et Ak74 moon pahatihti ei tapnud ühe kuuliga.. ometi tahad seda oma Realimasse HCsse?

Ei pruugi tappa kuid siruli maha võtab igaljuhul,kui satub jalgu või rindkerre.

Ega siis kuul puhtalt midagi ei läbi,rebimis haavad ja muu selline jama,näinud seda jama küll mida see teeb.

Tore näha et peale minu veel keegi afgaanis kolamas käinud on 2009 isiklikult siis icon_razz1.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 252, 253, 254  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.