|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
JazZ
HV kasutaja
|
12.10.2013 19:26:22
|
|
|
| Metsjeesus kirjutas: |
Küsiks uuesti - kas NutiTV menüüd ongi uimane või on mul mingi kala? 1003 box vm ta oli.
Omaette mõtlesin, et see PiP teeb asja uimaseks, aga ega ma ka taustsüsteemi tea... |
See uus nutitv on Motorola box'is uimasem jah kui vana. Isegi uimasem kui Samsung'i app, nagu Six juba mainis siin.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
12.10.2013 19:28:02
|
|
|
| indrekp on sul mingit aimu, et kas üritatakse seda liidest optimeerida ka veel motorola peal või siis jääbki nii uimaseks?
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
12.10.2013 19:37:28
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
ivokas, Tead see teema on sellist titenuttu täis, et ma ei leia enam sinu küsimustki, rääkimata sellest, et mõni külastaja kes oma küsimusele teemast vastust otsib võib enne ataki saada kui vastus käes on.
|
| tsitaat: |
Tore, et sa mind tunned
Nüüd räägi, kuidas ma seletan seda "uut jaburdust" oma kahele pereliikmele, kellest üks on väärikas eas tehnikakauge vanainimene ja teine lugemisoskust veel täielikult mitte omandanud väikelaps ja kes mõlemad senini kasutasid numbriklahve kanalite vahetamiseks? |
edit: Klientide tagasiside on titenutt
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
12.10.2013 19:45:09
|
|
|
| Räägime nüüd natuke telekanalitest - kui valida tellitud kanalid siis noppekanaleid pole valikus. Selleks, et näha ka neid pean valima kõik kanalid. Jaburus ju?
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
12.10.2013 19:50:35
|
|
|
Ei, titenutt on ainult see kriitika, mis Elioni "õigetes otsustes" kahtleb. Muidu on klientide tagasiside just see mida Elion kuulab ja mille alusel kõiki arendusotsuseid tehakse.
Minu €0,02 sellesse teemasse: vanal puldil on nuppe nagu vihma, ärge ajage lolli juttu et ei olnud võimalik seda back-funktsiooni mõne eksisteeriva nupu alla mappida. €11 selle eest, et saaks ümberkujundatud (ei vaevu ütlema, MIS SUUNAS ümber kujundatud) kasutajaliidest kasutada... hästi panete
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
12.10.2013 20:03:36
|
|
|
| JazZ kirjutas: |
| Uurin seda kas tehniliselt on võimalik luua menüüsse CEC on/off valik. |
Oleks tõesti abiks kui seda saaks vähemalt välja lülitada, seega tänud. Seda on ilmselt palju tahta et nad oma cec lahenduse üle vaataksid ja teeksid nii et see teiste seadmetega samal põhimõttel toimiks. |
Kino kuubis
Neid asju on indrekp (lihtne tehnik) ennegi uurinud.
Nüüd on oodata seda perioodi, kus kliente läbi helistama hakatakse, et teeme muudatuse ja saate huvitavat HD menüüd vaatama hakata.
See tuleb mingi aja pärast.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
12.10.2013 20:04:29
|
|
|
| seeru kirjutas: |
Oleks tõesti abiks kui seda saaks vähemalt välja lülitada, seega tänud. Seda on ilmselt palju tahta et nad oma cec lahenduse üle vaataksid ja teeksid nii et see teiste seadmetega samal põhimõttel toimiks. |
Kino kuubis
 |
See lihtne tehnik (nagu Sina teda nimetad) vähemalt teab mis HDMI-CEC on, Elioni tehniline tugi ei teadnud sedagi...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
12.10.2013 20:32:27
|
|
|
[quote="JazZ"]
See lihtne tehnik (nagu Sina teda nimetad) vähemalt teab mis HDMI-CEC on, Elioni tehniline tugi ei teadnud sedagi... |
Nii nimetab ennast ise.
Vahel on ka väitnud, et tal Elioniga pole mingit seost. Need kommentaarid on ta Elioni foorumist (seosetu inimene) üldiselt kustutanud.
Ma muidugi imestan teda vahel.
Kuid isegi tema läheb vahel närvi ja hakkab ...
viimati muutis seeru 12.10.2013 20:36:33, muudetud 3 korda |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.10.2013 20:33:44
|
|
|
| eltso kirjutas: |
| indrekp on sul mingit aimu, et kas üritatakse seda liidest optimeerida ka veel motorola peal või siis jääbki nii uimaseks? |
Nõus, teada on, et töö jätkub. Tegelikkuses ei ole motorola menüü just aeglasem kui samsungi oma vaid ekraanil vaates tundub samsung lihtsalt sujuvam kuigi pip puudub.
| ivokas kirjutas: |
edit: Klientide tagasiside on titenutt  |
Ära üldista, siit teemast on läbi aegade Elioni poole kasulikku infot tagasi liikunud.
Jutt käib sellest, titt karjub:
1. sitt püksis
2. tahan tissi
Sarnane seis on siin teemas teatud kommenteerijatega kes järjepidevalt ennast korrates sadades postitustes ainult vinguvad:
1. kuradi kallis
2. sittagi ei taha vaadata
3. nett on aeglane, kanalid sitad, pilti pole ja ma üldsegi ei tarbi seda teenust aga maksan ikka sest teenusepakkuja sunnib.
4. kõigile tegelikult teadagi.....
Vabandan ette ja taha aga vahel peab ropendama ka
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
12.10.2013 20:45:16
|
|
|
| pppd kirjutas: |
Ei, titenutt on ainult see kriitika, mis Elioni "õigetes otsustes" kahtleb. Muidu on klientide tagasiside just see mida Elion kuulab ja mille alusel kõiki arendusotsuseid tehakse. |
Ei nimetaks seda nii halvasti aga üsna virisemise moodi küll. Tagasiside on ta siis kui ta ka õigesse kohta jõuab.
Keegi ei keela siin ju teemat arutada aga rumalus on uskuda, et siin "tagasiside" andmine ka Elionii jõuab.
Jah, Elion küsib ka kasutajate tagasisidet toodete ja teenuste arendamisel ja muutmisel. Seepärast kui ikka miski ei meeldi, siis edastage see Elion'i. Kui telefoni teel ei taha, siis on olemas info@elion.ee . Te ei pea ju mind uskuma, aga tagasiside/ettepanekud ei kustutata/ignoreerita vaid jõuab õigesse kohta. Teid on siin palju ning kui tõesti Teie kõikide soovid on ühesugused, siis andke teada Elionile, pöördugu igaüks ja andku tagasiside/kriitika. Muidugi ka see oleks kõigest väike piisk kõikidest klientidest aga ikka parem kui niisama istuda. Loomulikult Teie soove ei võeta kuulda kui Te isegi ei anna nendest teada.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
12.10.2013 21:06:28
|
|
|
indrekp: Äkki räägid nüüd ausalt ära Elioni siseinfo selle kohta:
- kas ja kunas kavatsetakse 4K-TV kanaleid edastama hakata.
- ja kuidas kavatsetakse need edastatavad 4K-TV kanalid ära mahutada praegu käigus olevatesse netikiirustesse.
4K-TV kanalid pole enam mingi tuleviku-ulme, SAT-firmad löövad juba praegugi kõva lahingut teemal, et kes ja kui kiiresti 4K-TV kanalid üle satelliidi suudavad tööle panna.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
12.10.2013 21:10:47
|
|
|
| Tagasiside suunatuse koha pealt olen täiesti nõus ja võin omalt poolt kinnitada et olen endapoolset tagasisidet jaganud ka õigete kanalite kaudu. Samas tahaks kõigile, sh Elioni kaitsjatele (uuesti) meelde tuletada, et see siin on ikkagi avalik arvamusplats, kus Elioni kliendid vahetavad omavahel arvamusi, muuhulgas ka sellest mida nad mingitest Elionipoolsetest muudatustest arvavad. Teada-tuntud Elioni seotusega kaasfoorumlased ei peaks esiteks neid arvamusi üldse mitte isiklikult võtma, kuid kindlasti mitte ei tohiks nad endale mittemeeldivaid või nende tööandjat kritiseerivaid arvamusi halvustada ("titenutt") või siis siit tõrjuda ("mis te siia kirjutate, selle jaoks on ametlikud tagasisidekanalid"), see jätab suht halva mulje. Kordan, see on koht kus käiakse arvamusi vahetamas ja auru välja laskmas.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
12.10.2013 21:11:39
|
|
|
| tahanteada kirjutas: |
- ja kuidas kavatsetakse need edastatavad 4K-TV kanalid ära mahutada praegu käigus olevatesse netikiirustesse.
4K-TV kanalid pole enam mingi tuleviku-ulme, SAT-firmad löövad juba praegugi kõva lahingut teemal, et kes ja kui kiiresti 4K-TV kanalid üle satelliidi suudavad tööle panna. |
Senist praktikat HD kanalite osas vaadates siis umbes 2050 aasta paiku
|
|
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
12.10.2013 21:18:23
|
|
|
| Eitahateada kirjutas: |
4K-TV kanalid pole enam mingi tuleviku-ulme, SAT-firmad löövad juba praegugi kõva lahingut teemal, et kes ja kui kiiresti 4K-TV kanalid üle satelliidi suudavad tööle panna. |
Mida siin enam lahingut lüüa, ammu juba jooksevad.
Kuskil teemaski hea mitu kuud tagasi viskasin salvestuse lingi.
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
12.10.2013 21:19:05
|
|
|
Auru välja laskmiseks võiks siiski delfi kommentaariumi kasutada, siin võiks siiski asja rahulikult arutada. Viimasel ajal on jube palju sellist mõttetut solvamist ja otsest mölisemist, mis ei ole mitte mingil viisil normaalse arvamuste avaldamise tasemel. Minu arvamus lihtsalt
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.10.2013 21:19:55
|
|
|
Mina olen küll selles mõttes mõttekaaslane, et enamiku aja ohivad siin need jeesuse tüüpi kodanikud, kes omavad kõiksugu Smart TV telekaid hinnaklaasis 500€+ ja nüüd lööb 5€ kuus jalad alt.
|
1) mine vaata palju maksab 32F5300 seeria telekas, lyhendan su jalavaeva https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/Telerid/308419/
2) teine telekas suht loll, rohkem mul neid pole
3) kas tumedalt esile toodud võtta nüüd komplimendina minu adrel?
4) ma pole ohkinud hinnatõusu yle, ma olen ohkinud uue kasutajaliidese üle
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
12.10.2013 21:34:20
|
|
|
| PCman kirjutas: |
| tahanteada kirjutas: |
Senist praktikat HD kanalite osas vaadates siis umbes 2050 aasta paiku  |
Sa oled ikka lootusetu optiomist
viimati muutis seeru 12.10.2013 21:35:49, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
12.10.2013 21:35:43
|
|
|
Auru välja laskmiseks võiks siiski delfi kommentaariumi kasutada, siin võiks siiski asja rahulikult arutada. Viimasel ajal on jube palju sellist mõttetut solvamist ja otsest mölisemist, mis ei ole mitte mingil viisil normaalse arvamuste avaldamise tasemel. Minu arvamus lihtsalt  |
Jah, täpselt, see on sinu arvamus. Minu arvamus on jälle see, et foorum muutuks suhtkoht igavaks, kui siin oleks lubatud üksnes harras õhkamine selle üle, kuivõrd suurepärase lahendusega seekord välja tuldi (ning kõik kellele miski ei meeldi, maandagu oma probleemid 165 taga vastu võtva õnnetu klienditeenindaja pihta). Avalikus ruumis peaks normaalne kriitika olema siiski lubatud ning kui mõnele asjaosalisele tundub et see muutub tema jaoks kuidagi korduvaks või tüütavaks, siis võiks korra mõelda ka selle üle, kas ikka on kõik need virisejad omavahel kuidagi kokku leppinud või on äkki selles pakutavas suurepärases teenuses ikkagi mingi probleem, mis häirib paljusid.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
12.10.2013 21:38:21
|
|
|
... raisk
viimati muutis seeru 12.10.2013 21:42:28, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
12.10.2013 21:38:45
|
|
|
| pppd, sa ajad asja sassi jälle kriitika ja suvalise tati pritsimise. Kriitika on muidugi lubatud, aga kas laused stiilis " Ilgelt sitt on kõik, tra ma tõmban kohe nahhuit elionist jne" on normaalne kriitika?
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
12.10.2013 21:41:47
|
|
|
eltso, ma ei ütleks, et sellises stiilis kriitika siin valdav oleks.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
12.10.2013 21:42:51
|
|
|
| Ei olegi valdav, aga viimasel ajal on seda jube palju siia tekkinud, loomulikult on ka neid kes oskavad ennast väljendada inimese kombel.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
12.10.2013 21:51:23
|
|
|
| seeru kirjutas: |
Kino kuubis
 |
See lihtne tehnik (nagu Sina teda nimetad) vähemalt teab mis HDMI-CEC on, Elioni tehniline tugi ei teadnud sedagi... |
Ma siin lugesin selle pika jutu tolle CEC teemal läbi ja jäin korra mõttesse, et miks peaks teleri sisendeid puldiga valima, mis siis omakorda lülitavad CEC kaudu seal sisendi otsas olevat seadet sisse-välja. Ise kasutan vastupidist varianti, et seade lülitab telerit, kui CEC funktsionaalsus ikka lülitab. Enamjaolt ei toimi see CEC.
Endale tundub see tülikas, seetõttu olen ka ise Harmony fänn. Aga see selleks. Mu LG teleri CEC on ise kapriisne, et osade seadmetega ei taha ta mitte suhelda, seega jääb üle eelmises lauses öeldud variant. Samas RasperryPi+XBMC koosluse juhtimine teleri puldiga on ka suht mugav tänu toimivale CEC lahendusele.
Kas sul on seadmetega lihtsalt vedanud, või oled ühe firma toodete fänn, et sul HDMI CEC selline tõesti toimiv on. Noh, peale Motorola, kuid loodetavasti saab seegi lahenduse.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
12.10.2013 22:51:15
|
|
|
| Mul pole selle vastu midagi, et inimesed saavad auru välja lasta, isegi aeg-ajalt mõne asja üle kurtnud. Aga kui meil on siin tehniline jutt ettepanekutega läbisegi ja midagi konkreetset otsid, siis läheb raskeks. Arvutifirmade, sidefirmade ja tootjate foorumis on üldine Elioni teema, vahest võiks soovide ja kurtmistega sinna kolida. Andmeside ja kõnelevi foorumi Elioni eKodu INTERNETi ja Elioni eKodu TV teemad jätaks võib-olla tehnilist laadi abipalvetele ja selgitustele
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
12.10.2013 22:53:40
|
|
|
| pppd, sa ajad asja sassi jälle kriitika ja suvalise tati pritsimise. Kriitika on muidugi lubatud, aga kas laused stiilis " Ilgelt sitt on kõik, tra ma tõmban kohe nahhuit elionist jne" on normaalne kriitika? |
Et "vastaspoole" vastused on igati normaalsed ja korrektsed?
Näidised :
Tead see teema on sellist titenuttu täis ...
1. sitt püksis
2. tahan tissi
"rõbku jest i nahhui sest"
No on eitede kari, ma ütlen. Need kõvad arutlejad siin, tõmmake hinge ja vaadake hetkeks endale otsa, kas ikka peab kogu oma "vaimuka" mõttetegevuse ja virina avalikku foorumisse kirja panema? Kui enam millegi muu üle ei jaksa vinguda siis võeatakse jälle lilla värv ette.
Jeesus, ma ei oodanudki sinu sulest teist vastust kui EI, ma ei soovi neid teenuseid, negatiivsus on tunda juba kaugelt sõltumata sellest mida Elion teeb. Vaata siis teisest vinklist, et sa ei peaks pealesunnitud vene kanaleid nägema siis Elion muutis teie soovil paketti ja näitab sulle eesti kanaleid. Jõudu vihastamisel.
Lösuta päevas 5 tundi vähem teleka ees ja kindlasti leiad mooduse kuidas lisaraha teenida, et korralik tv-teenus soetada.
jne
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
12.10.2013 22:59:57
|
|
|
Tükk aega lootsin, et tuleks võimalus kus ei pea digiboxi ja telekat eraldi sisse-välja lülitama. Nüüd uue softiga - nii kui puldil digiboxi nuppu näpin on ka telekas töös. Mulle see sobib
Aga jah - suht segamini läheb jah see teema. Vajalikku on raske üles leida.
|
|
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
12.10.2013 23:01:00
|
|
|
Lihtsalt infoks et need kes endale uue puldi soetavad, siis vististi vana ei tasu ära visata.
Asi selles, et kui vaja factory reset või terve tarkvara uuesti laadida, siis aitab reboodi ajal ikkagi "Menu" nupp.
Täna just ühe boksiga oli see vajalik, kuna pilti lihtsalt ei tulnudki enam ette peale neid tulukesi.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
12.10.2013 23:12:05
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Ma siin lugesin selle pika jutu tolle CEC teemal läbi ja jäin korra mõttesse, et miks peaks teleri sisendeid puldiga valima, mis siis omakorda lülitavad CEC kaudu seal sisendi otsas olevat seadet sisse-välja. Ise kasutan vastupidist varianti, et seade lülitab telerit, kui CEC funktsionaalsus ikka lülitab. Enamjaolt ei toimi see CEC.
Endale tundub see tülikas, seetõttu olen ka ise Harmony fänn. Aga see selleks. Mu LG teleri CEC on ise kapriisne, et osade seadmetega ei taha ta mitte suhelda, seega jääb üle eelmises lauses öeldud variant. Samas RasperryPi+XBMC koosluse juhtimine teleri puldiga on ka suht mugav tänu toimivale CEC lahendusele.
Kas sul on seadmetega lihtsalt vedanud, või oled ühe firma toodete fänn, et sul HDMI CEC selline tõesti toimiv on. Noh, peale Motorola, kuid loodetavasti saab seegi lahenduse. |
Toimiva CEC lahenduse puhul toimib asi mõlemat pidi. Näiteks kui ma lülitan PS3 puldiga PS3 tööle, siis valib telekas õige sisendi ja läheb tööle kui ta veel ei töötanud. Kui ma valin telekal PS3 sisendi, siis läheb PS3 tööle kui ta veel ei töötanud. Kusjuures pole vahet kas võim seal vahel on sees või väljas. Toimiva CEC lahenduse puhul on kõik võimu küljes olevad CEC seadmed eraldi sisendid teleka sisendite valikus/nimekirjas (mis siis et kõik tulevad telekasse reaalselt ühe HDMI kaabli sisendi alt).
Võimu saan ma sisse välja lülitada teleka Tools menüüst, vajutades Tools nuppu ja valides Speaker Select alt Receiver või TV speaker.
Seadmeid välja lülitades ei lülitata telekat ega teisi seadmeid välja. Kui teleka välja lülitan, siis lülitatakse kõik seadmed välja.
Ühesõnaga kõik toimib, ma saan kõike juhtida ühe puldiga ja kõike on mugav kasutada. Elioni boxi CEC aga toimib kõigele sellele risti vastupidi.
Selles on sul õigus et mitte kõik kirjade järgi HDMI-CEC toega seadmed ei toimi nii nagu nad peaksid (või siis mina tahaksin). Kusjuures mul on kõik täiesti erinevate tootjate seadmed. Ma lihtsalt loen foorumeid enne kui midagi ostan ja siis katsun leida võimaluse ise proovida enne kui ostan, aga ma olen ka sattunud seadmete otsa mis ei toimi nii nagu ma tahaksin. Üldiselt on enamus selliste seadmetega lihtne, tuleb leida lihtsalt alternatiiv mis paremini toimib, paraku Elion'i boxiga nii lihtne see ei ole.
Ma saan ka aru et enamus Elion'i kliente ilmselt ei ole HDMI-CEC'ist kuulnudki, isegi Elion'i enda tehniline tugi ei teadnud mis see on või milleks see hea on. Seega tehti valmis mingi lahendus mis tundus olema lihtne ja enamuse jaoks ilmselt ka toimiv. Paraku ei ole see lahendus toimiv kui sul on rohkem seadmeid mida sa tahad HDMI-CEC'i kasutades juhtida ja Elion'i box ei ole põhiline seade mille pilti sa vaatad. Sellest tulenevalt võiks olla vähemalt võimalus see välja lülitada. Ma ei ole veel sattunud HDMI-CEC toega seadme otsa, millel ei oleks võimalik CEC'i välja lülitada. Selline valik antakse just sellel samal põhjusel et kõik erinevad seadmed alati ei toimi koos nii nagu nad peaksid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
12.10.2013 23:44:07
|
|
|
Ära üldista, siit teemast on läbi aegade Elioni poole kasulikku infot tagasi liikunud.
Jutt käib sellest, titt karjub:
1. sitt püksis
2. tahan tissi
Sarnane seis on siin teemas teatud kommenteerijatega kes järjepidevalt ennast korrates sadades postitustes ainult vinguvad:
1. kuradi kallis
2. sittagi ei taha vaadata
3. nett on aeglane, kanalid sitad, pilti pole ja ma üldsegi ei tarbi seda teenust aga maksan ikka sest teenusepakkuja sunnib.
4. kõigile tegelikult teadagi.....
Vabandan ette ja taha aga vahel peab ropendama ka  |
Kui sa siin juba mitteametliku hääletoru rolli oled endale võtnud, siis ma palun veel kord vastust oma küsimusele
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pelle
HV vaatleja
|
12.10.2013 23:46:45
|
|
|
| Mul siis järelikult elioni nutiTV äpp samsung smartTV 2012 mudeli 6.klassis ei toimi, kuna põhjendus oli et on ühe tuumalise protsessor. Ok, kas selle probleemi ei lahenda, kui ostan samsung uuem smart blu-ray mängija, millel juba kahe tuumaline protsessor, sest selle kohta pole kuskilt infot. küll aga 2013 mudeli telekatest.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.10.2013 00:00:17
|
|
|
| pelle kirjutas: |
| Mul siis järelikult elioni nutiTV äpp samsung smartTV 2012 mudeli 6.klassis ei toimi, kuna põhjendus oli et on ühe tuumalise protsessor. Ok, kas selle probleemi ei lahenda, kui ostan samsung uuem smart blu-ray mängija, millel juba kahe tuumaline protsessor, sest selle kohta pole kuskilt infot. küll aga 2013 mudeli telekatest. |
Tahad läbi blu-ray mängija nutitv-d vaadata?
Ei saa
Ma loodan, et sain ikka asjale pihta
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
13.10.2013 00:16:27
|
|
|
| pelle kirjutas: |
| Mul siis järelikult elioni nutiTV äpp samsung smartTV 2012 mudeli 6.klassis ei toimi, kuna põhjendus oli et on ühe tuumalise protsessor. Ok, kas selle probleemi ei lahenda, kui ostan samsung uuem smart blu-ray mängija, millel juba kahe tuumaline protsessor, sest selle kohta pole kuskilt infot. küll aga 2013 mudeli telekatest. |
Probleem ei ole mitte tuumades vaid selles et eelmise aasta telekatest toetavad vajalikku krüpti ainult 7, 8 ja 9 seeria (mis kõik kasutavad sama firmware'i). Selle aasta telekad toetavad vist kõik, välja arvatud Evolution Kit millele ei ole (veel) vajalikku firmware'i. Minu teada ei toeta seda krüpti ükski muu seade, seega vastus Su küsimusele on ei.
See on muidugi lihtsalt minu isiklik arusaam sellest asjast, mis põhineb erinevatel allikatel. Elion ise pole vist väga midagi öelnud selle kohta miks mingil x seadmel see app ei tööta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.10.2013 09:55:24
|
|
|
Tõesti, toetavad need 2013 plaadimängijad ju sammu appe, mis teleridki. Põhjendus tootjailt ongi just see, et sobivad vana teleri nutikuse tõstmiseks ehk siis 2008 aasta teler astub oma tarkusega koheselt 2013 aastasse..
Miks veel peab üldse kasutama nii telerisse kui motorola digiboksi interneti saamiseks kahte võrgukaablit. sest HDMI toetab juba paar aastakest ka Ethernet protokolli oma kaablites, seadmetes on see natuke veel vähelevinud. 2013 aastal peaks see aga standard juba olema.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veixv
HV veteran

|
13.10.2013 09:57:14
|
|
|
| Kas keegi oskab välja tuua ka konkreetsed erinevused uue nutiTV -l? Kui võrrelda Motorolla ja Samsung teleritel töötavat uusima 4.0 äppi. Kas äppil on funktsionaalsuses vähem asju?
|
|
| Kommentaarid: 378 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
13.10.2013 10:29:56
|
|
|
Appil pole kanaliloetelus kanalite eelvaate pilte (on logod).
Appil puudub Seadete all pildi formaadi (Vaikimisi, Letterbox jne) seadmise võimalus.
Hetkeversioonil 4.0 on veel muud väikesed bugid:
- Osadel kanalitel (Nat Geo Wild, Travel olid vist) on x-keelsed subtiitrid all, mida ei saa eemaldada.
- Osad kanalid ei jäta valitud audio või subtiitrite keelt meelde. (TV1000 Action, Premium, Silver olid vist).
- Väikeste mustade äärte kuvamine (vasakul-paremal) osadel kanalitel/saadetel kui formaat pole täpselt 16:9 (sama lugu vist ka nüüd uue softiga Motorolal? - võin ka eksida). Vana softiga motorola peitis need ääred kerge overscanniga ära.
Plussiks on appil menüüdes liikumine tunduvalt kiirem/sujuvam kui Motorolal (vähemalt F-seeria teleritel).
| veixv kirjutas: |
| Kas keegi oskab välja tuua ka konkreetsed erinevused uue nutiTV -l? Kui võrrelda Motorolla ja Samsung teleritel töötavat uusima 4.0 äppi. Kas äppil on funktsionaalsuses vähem asju? |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
13.10.2013 11:07:10
|
|
|
| Küsimus seoses digiboksi ühendamisega. Kui elioni ruuteri taha ühendada switch, ning switchi külge omakorda arvutid ning digiboks, kas digiboks hakkab tööle kui ta pole ühendatud otse ruuteri taha vaid läbi switchi?
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
13.10.2013 11:16:23
|
|
|
| solution, olenevalt ruuteri softist hakkab või ei hakka. Kui Sul pole seda uut softi ruuteril, millega digiboksid sama sisevõrgu aadressi saavad, mis muud seadmed, siis digiboks hakkab tööle, aga arvutid netti ei pääse.
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.10.2013 11:16:43
|
|
|
Jah, ennasti huvitab, kas endal kasutusel olev TG789vn saab uue nutiTV puhul ka uue tarkvara, mis loob ühtse sisevõrgu kõikide seadmete jaoks?
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
13.10.2013 11:18:21
|
|
|
Automaatselt ei saa.
Kui ilusti palud Elioni tehnilist tuge, siis pushivad peale.
| jägaja kirjutas: |
| Jah, ennasti huvitab, kas endal kasutusel olev TG789vn saab uue nutiTV puhul ka uue tarkvara, mis loob ühtse sisevõrgu kõikide seadmete jaoks? |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
13.10.2013 15:03:09
|
|
|
| Njah, Elion'ist helistati ja öeldi et HDMI-CEC on/off valiku tekitamist plaanis ei ole, seega kui praegune lahendus ei sobi, siis ära kasuta. Helistan homme Samsung'i ja kui nad Evolution Kit'ile uuest Elioni app'i kasutamist võimaldavast firmware'st midagi ei tea, siis tuleb ilmselt mingit PVR'i ostma hakata ja Elion'i NutiTV'st loobuda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.10.2013 16:16:55
|
|
|
Siis pole midagi kosta, kui Elion oma seadet ei täiusta ja ütleb et kliendi mure ei koti ka neid.
Sind aitaks selline HDMI vidin, millelt eemaldad 13 pinni (klemmi).
Saad sellest CEC jamast üldse lahti.
Mandleid oleks loomulik suu kaudu eemaldada, aga no mis sa hädaga teed.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2013 16:35:24
|
|
|
| Kas siin on keegi kellel on uus nutitv kahe vaatajakohaga tellitud?
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
13.10.2013 16:38:06
|
|
|
Olemas. Aga kasutan kahte telekat NutiTV appiga.
| Kas siin on keegi kellel on uus nutitv kahe vaatajakohaga tellitud? |
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2013 16:43:40
|
|
|
Krt siis ei ole kindel kas saab sama asja proovida. Endal on nüüd mure ja Elion üritab seda lahendada, ainult et veel ei tea kuidas Nimelt kui boxi välja lülitan, siis jääb ühendus üles, ehk siis kui enne uut nutitv-d sai ühe boxi välja lülitada ja selle tulemusena kasutada 10Mb netti, siis nüüd üle 5 enam ei saa, sest sessioonid jäävad kõik üles.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
13.10.2013 16:50:51
|
|
|
Krt siis ei ole kindel kas saab sama asja proovida. Endal on nüüd mure ja Elion üritab seda lahendada, ainult et veel ei tea kuidas Nimelt kui boxi välja lülitan, siis jääb ühendus üles, ehk siis kui enne uut nutitv-d sai ühe boxi välja lülitada ja selle tulemusena kasutada 10Mb netti, siis nüüd üle 5 enam ei saa, sest sessioonid jäävad kõik üles. |
Ja mina mõtlesin miks mul 5mbiti ainult alles on... Ehk siis kui tahad midagi muud vaadata siis tõmba hdmi ja voolu kaabel boxi tagant ära? Ohh ma ei oska enam midagi öelda.
Edit: oot ühendus jääb üles isegi siis kui box seinast välja tõmmata? Mis ma tegema pean et oma ühenduse kiirus tagasi saada?
viimati muutis JazZ 13.10.2013 17:34:14, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
13.10.2013 16:53:10
|
|
|
Telekatega seda probleemi õnneks pole.
11.8 -> 9.6 -> 4.8 mbs (väljas -> 1 telekas -> 2 telekat)
12/1 kodulahendus 2 vaatajakohaga.
Kui 2 telekat mängivad siis ca 5 mbs jääb netile alles.
viimati muutis Six 13.10.2013 16:54:01, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
13.10.2013 16:53:57
|
|
|
| Kas siin on keegi kellel on uus nutitv kahe vaatajakohaga tellitud? |
Jah minul on. Hetkel vähemalt ropendama ei aja ükski viga......... Üks tegelt on aga see lubati 15.10 kuupäevaga ära parandada koos teiste avastatud vigadega.
|
|
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2013 16:54:38
|
|
|
Vähemalt nad hakkasid asjaga tegelema, neil ei olnud aimugi et selline jama võiks olla üldse
Minul hakkas probleem tegelikult sellest, et mul on 3 boxi ja tahtsin teises toas telekat vaadata ja lülitasin ühe boxi välja ja kolmanda boxi sisse ja tulemus see, et kõik koomas. Tõmbas kolm sessiooni üles ja enam ükski ära ei kadunud. Enne uut nutitv-d kõik toimis ilusti.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
13.10.2013 17:05:33
|
|
|
eltso, mul on kaks digiboksi uue NutiTV'ga. VIP1903 ja VIP1003 ning isutn 12'se DSL'i taga (pordi kiirus 16).
Üks digiboks juba mingi 10 min väljas olnud ning tulemuseks saan ainult kuni 3,7 kätte.
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2013 17:10:25
|
|
|
No sellest jutt ongi, et enam ei keerata ühendusi kinni ja hetkel ei teata ka miks, homseks lubati mulle teada anda kas on mingi lahendus asjale või on kõik pees
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|