Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Osiris
HV Guru

|
12.10.2013 22:59:57
|
|
|
Tükk aega lootsin, et tuleks võimalus kus ei pea digiboxi ja telekat eraldi sisse-välja lülitama. Nüüd uue softiga - nii kui puldil digiboxi nuppu näpin on ka telekas töös. Mulle see sobib
Aga jah - suht segamini läheb jah see teema. Vajalikku on raske üles leida.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
12.10.2013 23:01:00
|
|
|
Lihtsalt infoks et need kes endale uue puldi soetavad, siis vististi vana ei tasu ära visata.
Asi selles, et kui vaja factory reset või terve tarkvara uuesti laadida, siis aitab reboodi ajal ikkagi "Menu" nupp.
Täna just ühe boksiga oli see vajalik, kuna pilti lihtsalt ei tulnudki enam ette peale neid tulukesi.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
12.10.2013 23:12:05
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Ma siin lugesin selle pika jutu tolle CEC teemal läbi ja jäin korra mõttesse, et miks peaks teleri sisendeid puldiga valima, mis siis omakorda lülitavad CEC kaudu seal sisendi otsas olevat seadet sisse-välja. Ise kasutan vastupidist varianti, et seade lülitab telerit, kui CEC funktsionaalsus ikka lülitab. Enamjaolt ei toimi see CEC.
Endale tundub see tülikas, seetõttu olen ka ise Harmony fänn. Aga see selleks. Mu LG teleri CEC on ise kapriisne, et osade seadmetega ei taha ta mitte suhelda, seega jääb üle eelmises lauses öeldud variant. Samas RasperryPi+XBMC koosluse juhtimine teleri puldiga on ka suht mugav tänu toimivale CEC lahendusele.
Kas sul on seadmetega lihtsalt vedanud, või oled ühe firma toodete fänn, et sul HDMI CEC selline tõesti toimiv on. Noh, peale Motorola, kuid loodetavasti saab seegi lahenduse. |
Toimiva CEC lahenduse puhul toimib asi mõlemat pidi. Näiteks kui ma lülitan PS3 puldiga PS3 tööle, siis valib telekas õige sisendi ja läheb tööle kui ta veel ei töötanud. Kui ma valin telekal PS3 sisendi, siis läheb PS3 tööle kui ta veel ei töötanud. Kusjuures pole vahet kas võim seal vahel on sees või väljas. Toimiva CEC lahenduse puhul on kõik võimu küljes olevad CEC seadmed eraldi sisendid teleka sisendite valikus/nimekirjas (mis siis et kõik tulevad telekasse reaalselt ühe HDMI kaabli sisendi alt).
Võimu saan ma sisse välja lülitada teleka Tools menüüst, vajutades Tools nuppu ja valides Speaker Select alt Receiver või TV speaker.
Seadmeid välja lülitades ei lülitata telekat ega teisi seadmeid välja. Kui teleka välja lülitan, siis lülitatakse kõik seadmed välja.
Ühesõnaga kõik toimib, ma saan kõike juhtida ühe puldiga ja kõike on mugav kasutada. Elioni boxi CEC aga toimib kõigele sellele risti vastupidi.
Selles on sul õigus et mitte kõik kirjade järgi HDMI-CEC toega seadmed ei toimi nii nagu nad peaksid (või siis mina tahaksin). Kusjuures mul on kõik täiesti erinevate tootjate seadmed. Ma lihtsalt loen foorumeid enne kui midagi ostan ja siis katsun leida võimaluse ise proovida enne kui ostan, aga ma olen ka sattunud seadmete otsa mis ei toimi nii nagu ma tahaksin. Üldiselt on enamus selliste seadmetega lihtne, tuleb leida lihtsalt alternatiiv mis paremini toimib, paraku Elion'i boxiga nii lihtne see ei ole.
Ma saan ka aru et enamus Elion'i kliente ilmselt ei ole HDMI-CEC'ist kuulnudki, isegi Elion'i enda tehniline tugi ei teadnud mis see on või milleks see hea on. Seega tehti valmis mingi lahendus mis tundus olema lihtne ja enamuse jaoks ilmselt ka toimiv. Paraku ei ole see lahendus toimiv kui sul on rohkem seadmeid mida sa tahad HDMI-CEC'i kasutades juhtida ja Elion'i box ei ole põhiline seade mille pilti sa vaatad. Sellest tulenevalt võiks olla vähemalt võimalus see välja lülitada. Ma ei ole veel sattunud HDMI-CEC toega seadme otsa, millel ei oleks võimalik CEC'i välja lülitada. Selline valik antakse just sellel samal põhjusel et kõik erinevad seadmed alati ei toimi koos nii nagu nad peaksid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
12.10.2013 23:44:07
|
|
|
indrekp kirjutas: |
ivokas kirjutas: |
edit: Klientide tagasiside on titenutt  |
Ära üldista, siit teemast on läbi aegade Elioni poole kasulikku infot tagasi liikunud.
Jutt käib sellest, titt karjub:
1. sitt püksis
2. tahan tissi
Sarnane seis on siin teemas teatud kommenteerijatega kes järjepidevalt ennast korrates sadades postitustes ainult vinguvad:
1. kuradi kallis
2. sittagi ei taha vaadata
3. nett on aeglane, kanalid sitad, pilti pole ja ma üldsegi ei tarbi seda teenust aga maksan ikka sest teenusepakkuja sunnib.
4. kõigile tegelikult teadagi.....
Vabandan ette ja taha aga vahel peab ropendama ka  |
Kui sa siin juba mitteametliku hääletoru rolli oled endale võtnud, siis ma palun veel kord vastust oma küsimusele
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
pelle
HV vaatleja
|
12.10.2013 23:46:45
|
|
|
Mul siis järelikult elioni nutiTV äpp samsung smartTV 2012 mudeli 6.klassis ei toimi, kuna põhjendus oli et on ühe tuumalise protsessor. Ok, kas selle probleemi ei lahenda, kui ostan samsung uuem smart blu-ray mängija, millel juba kahe tuumaline protsessor, sest selle kohta pole kuskilt infot. küll aga 2013 mudeli telekatest.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.10.2013 00:00:17
|
|
|
pelle kirjutas: |
Mul siis järelikult elioni nutiTV äpp samsung smartTV 2012 mudeli 6.klassis ei toimi, kuna põhjendus oli et on ühe tuumalise protsessor. Ok, kas selle probleemi ei lahenda, kui ostan samsung uuem smart blu-ray mängija, millel juba kahe tuumaline protsessor, sest selle kohta pole kuskilt infot. küll aga 2013 mudeli telekatest. |
Tahad läbi blu-ray mängija nutitv-d vaadata?
Ei saa
Ma loodan, et sain ikka asjale pihta
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
13.10.2013 00:16:27
|
|
|
pelle kirjutas: |
Mul siis järelikult elioni nutiTV äpp samsung smartTV 2012 mudeli 6.klassis ei toimi, kuna põhjendus oli et on ühe tuumalise protsessor. Ok, kas selle probleemi ei lahenda, kui ostan samsung uuem smart blu-ray mängija, millel juba kahe tuumaline protsessor, sest selle kohta pole kuskilt infot. küll aga 2013 mudeli telekatest. |
Probleem ei ole mitte tuumades vaid selles et eelmise aasta telekatest toetavad vajalikku krüpti ainult 7, 8 ja 9 seeria (mis kõik kasutavad sama firmware'i). Selle aasta telekad toetavad vist kõik, välja arvatud Evolution Kit millele ei ole (veel) vajalikku firmware'i. Minu teada ei toeta seda krüpti ükski muu seade, seega vastus Su küsimusele on ei.
See on muidugi lihtsalt minu isiklik arusaam sellest asjast, mis põhineb erinevatel allikatel. Elion ise pole vist väga midagi öelnud selle kohta miks mingil x seadmel see app ei tööta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.10.2013 09:55:24
|
|
|
Tõesti, toetavad need 2013 plaadimängijad ju sammu appe, mis teleridki. Põhjendus tootjailt ongi just see, et sobivad vana teleri nutikuse tõstmiseks ehk siis 2008 aasta teler astub oma tarkusega koheselt 2013 aastasse..
Miks veel peab üldse kasutama nii telerisse kui motorola digiboksi interneti saamiseks kahte võrgukaablit. sest HDMI toetab juba paar aastakest ka Ethernet protokolli oma kaablites, seadmetes on see natuke veel vähelevinud. 2013 aastal peaks see aga standard juba olema.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
veixv
HV veteran

|
13.10.2013 09:57:14
|
|
|
Kas keegi oskab välja tuua ka konkreetsed erinevused uue nutiTV -l? Kui võrrelda Motorolla ja Samsung teleritel töötavat uusima 4.0 äppi. Kas äppil on funktsionaalsuses vähem asju?
|
|
Kommentaarid: 378 loe/lisa |
   |
351 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
13.10.2013 10:29:56
|
|
|
Appil pole kanaliloetelus kanalite eelvaate pilte (on logod).
Appil puudub Seadete all pildi formaadi (Vaikimisi, Letterbox jne) seadmise võimalus.
Hetkeversioonil 4.0 on veel muud väikesed bugid:
- Osadel kanalitel (Nat Geo Wild, Travel olid vist) on x-keelsed subtiitrid all, mida ei saa eemaldada.
- Osad kanalid ei jäta valitud audio või subtiitrite keelt meelde. (TV1000 Action, Premium, Silver olid vist).
- Väikeste mustade äärte kuvamine (vasakul-paremal) osadel kanalitel/saadetel kui formaat pole täpselt 16:9 (sama lugu vist ka nüüd uue softiga Motorolal? - võin ka eksida). Vana softiga motorola peitis need ääred kerge overscanniga ära.
Plussiks on appil menüüdes liikumine tunduvalt kiirem/sujuvam kui Motorolal (vähemalt F-seeria teleritel).
veixv kirjutas: |
Kas keegi oskab välja tuua ka konkreetsed erinevused uue nutiTV -l? Kui võrrelda Motorolla ja Samsung teleritel töötavat uusima 4.0 äppi. Kas äppil on funktsionaalsuses vähem asju? |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
13.10.2013 11:07:10
|
|
|
Küsimus seoses digiboksi ühendamisega. Kui elioni ruuteri taha ühendada switch, ning switchi külge omakorda arvutid ning digiboks, kas digiboks hakkab tööle kui ta pole ühendatud otse ruuteri taha vaid läbi switchi?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
13.10.2013 11:16:23
|
|
|
solution, olenevalt ruuteri softist hakkab või ei hakka. Kui Sul pole seda uut softi ruuteril, millega digiboksid sama sisevõrgu aadressi saavad, mis muud seadmed, siis digiboks hakkab tööle, aga arvutid netti ei pääse.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.10.2013 11:16:43
|
|
|
Jah, ennasti huvitab, kas endal kasutusel olev TG789vn saab uue nutiTV puhul ka uue tarkvara, mis loob ühtse sisevõrgu kõikide seadmete jaoks?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
13.10.2013 11:18:21
|
|
|
Automaatselt ei saa.
Kui ilusti palud Elioni tehnilist tuge, siis pushivad peale.
jägaja kirjutas: |
Jah, ennasti huvitab, kas endal kasutusel olev TG789vn saab uue nutiTV puhul ka uue tarkvara, mis loob ühtse sisevõrgu kõikide seadmete jaoks? |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
13.10.2013 15:03:09
|
|
|
Njah, Elion'ist helistati ja öeldi et HDMI-CEC on/off valiku tekitamist plaanis ei ole, seega kui praegune lahendus ei sobi, siis ära kasuta. Helistan homme Samsung'i ja kui nad Evolution Kit'ile uuest Elioni app'i kasutamist võimaldavast firmware'st midagi ei tea, siis tuleb ilmselt mingit PVR'i ostma hakata ja Elion'i NutiTV'st loobuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
13.10.2013 16:16:55
|
|
|
Siis pole midagi kosta, kui Elion oma seadet ei täiusta ja ütleb et kliendi mure ei koti ka neid.
Sind aitaks selline HDMI vidin, millelt eemaldad 13 pinni (klemmi).
Saad sellest CEC jamast üldse lahti.
Mandleid oleks loomulik suu kaudu eemaldada, aga no mis sa hädaga teed.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2013 16:35:24
|
|
|
Kas siin on keegi kellel on uus nutitv kahe vaatajakohaga tellitud?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
13.10.2013 16:38:06
|
|
|
Olemas. Aga kasutan kahte telekat NutiTV appiga.
eltso kirjutas: |
Kas siin on keegi kellel on uus nutitv kahe vaatajakohaga tellitud? |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2013 16:43:40
|
|
|
Krt siis ei ole kindel kas saab sama asja proovida. Endal on nüüd mure ja Elion üritab seda lahendada, ainult et veel ei tea kuidas Nimelt kui boxi välja lülitan, siis jääb ühendus üles, ehk siis kui enne uut nutitv-d sai ühe boxi välja lülitada ja selle tulemusena kasutada 10Mb netti, siis nüüd üle 5 enam ei saa, sest sessioonid jäävad kõik üles.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
13.10.2013 16:50:51
|
|
|
Krt siis ei ole kindel kas saab sama asja proovida. Endal on nüüd mure ja Elion üritab seda lahendada, ainult et veel ei tea kuidas Nimelt kui boxi välja lülitan, siis jääb ühendus üles, ehk siis kui enne uut nutitv-d sai ühe boxi välja lülitada ja selle tulemusena kasutada 10Mb netti, siis nüüd üle 5 enam ei saa, sest sessioonid jäävad kõik üles. |
Ja mina mõtlesin miks mul 5mbiti ainult alles on... Ehk siis kui tahad midagi muud vaadata siis tõmba hdmi ja voolu kaabel boxi tagant ära? Ohh ma ei oska enam midagi öelda.
Edit: oot ühendus jääb üles isegi siis kui box seinast välja tõmmata? Mis ma tegema pean et oma ühenduse kiirus tagasi saada?
viimati muutis JazZ 13.10.2013 17:34:14, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
13.10.2013 16:53:10
|
|
|
Telekatega seda probleemi õnneks pole.
11.8 -> 9.6 -> 4.8 mbs (väljas -> 1 telekas -> 2 telekat)
12/1 kodulahendus 2 vaatajakohaga.
Kui 2 telekat mängivad siis ca 5 mbs jääb netile alles.
viimati muutis Six 13.10.2013 16:54:01, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
13.10.2013 16:53:57
|
|
|
Kas siin on keegi kellel on uus nutitv kahe vaatajakohaga tellitud? |
Jah minul on. Hetkel vähemalt ropendama ei aja ükski viga......... Üks tegelt on aga see lubati 15.10 kuupäevaga ära parandada koos teiste avastatud vigadega.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2013 16:54:38
|
|
|
Vähemalt nad hakkasid asjaga tegelema, neil ei olnud aimugi et selline jama võiks olla üldse
Minul hakkas probleem tegelikult sellest, et mul on 3 boxi ja tahtsin teises toas telekat vaadata ja lülitasin ühe boxi välja ja kolmanda boxi sisse ja tulemus see, et kõik koomas. Tõmbas kolm sessiooni üles ja enam ükski ära ei kadunud. Enne uut nutitv-d kõik toimis ilusti.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
13.10.2013 17:05:33
|
|
|
eltso, mul on kaks digiboksi uue NutiTV'ga. VIP1903 ja VIP1003 ning isutn 12'se DSL'i taga (pordi kiirus 16).
Üks digiboks juba mingi 10 min väljas olnud ning tulemuseks saan ainult kuni 3,7 kätte.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
13.10.2013 17:10:25
|
|
|
No sellest jutt ongi, et enam ei keerata ühendusi kinni ja hetkel ei teata ka miks, homseks lubati mulle teada anda kas on mingi lahendus asjale või on kõik pees
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|