Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 252, 253, 254  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 11.10.2013 16:28:07 vasta tsitaadiga

Uus patch jälle ja lubatakse lõpuks, et C2D prosede omanikud saavad mängida icon_lol.gif
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 137
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 11.10.2013 16:41:18 vasta tsitaadiga

Rott jäääb rotiks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
kristjan*
Kreisi kasutaja
kristjan*

sõnum 11.10.2013 16:49:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Banni väärid just selle pärast, et mis sa teistele tegid, mitte selle pärast, et sinul oli savi ja sinul oli villand.

omg, he ruined my pixels!

srsly?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 11.10.2013 17:06:17 vasta tsitaadiga

Proovisin kah beta ära. FPS 64p serveris üldiselt 30-45, kuigi peab vist ikka lõpliku mängu enne ära ootama et otsustada kas ronti vaja uuendada või mitte.
praegu tundub inimestel liiga palju anomaaliaid jõudluse osas olema.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
tarts608
HV kasutaja
tarts608

sõnum 11.10.2013 17:29:16 vasta tsitaadiga

sain siis mängu käima lõpuks oma 2 tuumalise g860 3ghz prosega.. fps mediumil stabiilne 30-35 aga suurema aktsioni ajal viskab not responding teatega mängu kinni.

eks see ole teada värk et 2 tuumalised prosed jäävad juba piduriks aga tore, et üritatakse ka lahjemate masinate jaoks asja fixida thumbs_up.gif

Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.10.2013 17:31:56 vasta tsitaadiga

Scart, minule on jäänud arusaamine, et consoolides ei ole "pätte" (äärmiselt harva)? Kuna endal veel consooli ei ole, siis kysingi, et kuidas see asi nüüd siis on? Kas olen millestki valesti aru saanud?
Minu teada PS3 puhul olevat nii, et kui vahele jääd siis eluaegne keeld jne. Kirjutati et, vöid selle consooli mine visata (neti mänge silmas pidades)? Kus juures väga raske yldse "pätti" teha?

Aga nagu mainisin, kas olen täiesti valesti aru saanud. Nii siis consooli söbrad valgustage mind palun. Enne kui selle PS4 ostan!
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 11.10.2013 17:53:27 vasta tsitaadiga

Ah olge nüüd, paar häkkerit siia sinna mis siis. Kogu oma bf3 karjääri ajal ehk siis 1000h public + paarsada unranked ka otsa nägin mingi 10-15 häkkerit max. 90% keda häkkimises süüdistatakse on niikuinii legaalsed ja lihtsad paremad kui ise olete
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 11.10.2013 17:59:00 vasta tsitaadiga

Nimetu112 kirjutas:
Ah olge nüüd, paar häkkerit siia sinna mis siis. Kogu oma bf3 karjääri ajal ehk siis 1000h public + paarsada unranked ka otsa nägin mingi 10-15 häkkerit max. 90% keda häkkimises süüdistatakse on niikuinii legaalsed ja lihtsad paremad kui ise olete

No sellised, kes ise kriiskama tulevad, et häkivad - ma bänniks kogu internetist ära..
See, et omal enam lõbus ei ole, ei tähenda seda, et teiste lõbu rikkuma peaks. Ajudoonorid sellised..
tagasi üles
Qufi
HV kasutaja

sõnum 11.10.2013 18:02:41 vasta tsitaadiga

Dunno ma ei saa aru mis hackeritest tee räägite? bf3-mes lasid vennad kood ühes servus sajast ja isegi siis hackereid oli suht lithne maha võtta ja enamasti said nad kicki või bani suht kiirelt?
Te vist pole cs:go/1.6 pelanud või lihtsalt ei saa väga fps mängudega hakkama?

lazynator
HV kasutaja
lazynator

sõnum 11.10.2013 18:14:53 vasta tsitaadiga

Lasin win8 peale +20fps thumbs_up.gif beer_yum.gif
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 11.10.2013 18:21:14 vasta tsitaadiga

lazynator kirjutas:
Lasin win8 peale +20fps thumbs_up.gif beer_yum.gif

lasin patch2 peale, sama efekt icon_biggrin.gif

2jalga
Kreisi kasutaja

sõnum 11.10.2013 19:15:41 vasta tsitaadiga

ma pole siiamaani loading screenist edasi saanud.. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 11.10.2013 19:27:53 vasta tsitaadiga

cheti kirjutas:
ma pole siiamaani loading screenist edasi saanud.. icon_rolleyes.gif

Tänane patch ei aidanud? Mul parandas selle vea ära
tagasi üles
mxr
Kreisi kasutaja

sõnum 11.10.2013 19:36:56 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Killhoven kirjutas:
Scart kirjutas:
Sa ikka tead, et ka konsoolid on cheatereid täis? Erinevalt konsoolist saavad PCl kõik varem või hiljem bänni.

Rõõm kuulda, viitsid natuke täpsustada kuidas see tagatud on?

Punkbuster käib kogu aeg taustal ning DICE'i ja serverihaldajate moderaatorid bännivad manuaalselt peale reporti saamist garanteeritult cheativaid mängurid kui on nende logisid kontrollinud või mängu lihtsalt spectatenud.

Viimati, kui BF3'e lasin tõsisemalt, oli PBi bännide arv lähenemas 80k kanti.

Konsooli peal mismoodi see cheatimine välja näeb ?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 81
tagasi üles
Janek99
HV kasutaja
Janek99

sõnum 11.10.2013 19:42:56 vasta tsitaadiga

Profiilis oleva arvutiga jookseb ultra peal fps 55-60, win7.
FOV tekitas algul natuke segadust kuna panin selle max, jube tunnel vision oli icon_biggrin.gif. Mäng muidu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.10.2013 19:50:42 vasta tsitaadiga

Mina olen ka nii aru saanud, et consooli peal cheatimine peaaegu vöimatu ???
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 11.10.2013 20:09:22 vasta tsitaadiga

Andsin alla ja lasin uuesti peale bf4b... ei ütleks et infinite loading probleem lahendatud on ... ok nagu ikka .. .punkbuster parandas.. fps droppe enam pole .. gameplay on ka tiba kiirem

viimati muutis renekas 11.10.2013 20:45:13, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 11.10.2013 20:15:57 vasta tsitaadiga

Qufi kirjutas:
Dunno ma ei saa aru mis hackeritest tee räägite? bf3-mes lasid vennad kood ühes servus sajast ja isegi siis hackereid oli suht lithne maha võtta ja enamasti said nad kicki või bani suht kiirelt?
Te vist pole cs:go/1.6 pelanud või lihtsalt ei saa väga fps mängudega hakkama?

Kunagises wc3ft mode-s oli Helm mis kaitses hs-e, mis hiljem rikkuti ära lolli süsteemiga mille hind tõsteti lakke ja päästis aint 3-st headshotist.
Aimbot xiidiga laseb ühe spray ja sa oled kuttu. Pole seal midagi nii lihtsat cs-is neid xiitereid maha võtta. Lihtne on maha võtta neid cheatereid kes ongi lihtsalt noobid.
Minuarust võiks need inimesed kes saavad naudingut cheat-de kasutamisest mp mängudes teiste mängurite mängu rikkumisest, tuleks internetist bännida.

Jah ma olen ise proovinud cheat-i milleks oli speed hack cs 1.6-s, aga see oli miski 1 tund maksimum ja koos sõbradega kuskil lan party-l.
Ma lihtsalt ei saa sellest aru. Ok ma kasutan cheate ka praegu aga need on SP mängudes kus ma mängin arvuti vastu. MP mängudes ma ei näe mõtet. Milleks mulle igasugused programmid mis teevad kõik selle töö ära mis mängu tegelikult huvitavaks teeb.

Mind on läbi aegade kutsutud cheateriks nii cs 1.6-s kui ka cod4-s, aga see tuleneb põhiliselt sellest, et enamus mängijatest ei ole soundi matsu laiali jagand veel.
Mulle lihtsalt meeldib cod4 mäng ja pmst just sellepärast et HC mode-s ei pea oma salve tühjaks spreima kellegi peale et maha teda saada.
Aga ikka leidub neid kes single shot relvi kasutavad miski scroll programmiga, mis selle single shot relva muudab automaatseks pray relvaks. Ma mängin selle vigase g3 single shot relvaga ja piisab ühest lasust et vastane maha võtta. Enamus spämmivad oma laskmis nuppu, ehk siis on sellised tegelased kelle kohta käib ütlus "No skill, point and spray"
Isegi need kes oskavad lasta ja teevad seda hästi peavad ikka 3 lasku vähemalt tegema et keegi maha võtta, kuna see on neil juba harjumus.
5.1 klappidega kuuleb ikka väga palju mis mäppis toimub. BF4-s see pisut liiga palju infot ja kohati ajab segadusse.

Konsooli peal on need miskid cheatid mis on mängu sisse ehitatud ja sa paned neid sisse oma nuppu komboga.
Sellist aimbot ja wallhack teemat ma küll ei tea, et konsoolil oleks. Ned ikka eraldi programmid mis mängu kõrvalt jooksevad.
Ma ei saa muidugi sellest pira teemast aru. Miks on nii et PC peal väidetakse et see suurem on? Kui konsoolile saab samamoodi pirada ja plaadi kõrvetada. Pead aint laskma oma konsool ära modida mingi summa eest, siis saad pirada palju tahes, aga mp-d ei saa aint
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 11.10.2013 20:25:10 vasta tsitaadiga

kristjan* kirjutas:
tsitaat:
Banni väärid just selle pärast, et mis sa teistele tegid, mitte selle pärast, et sinul oli savi ja sinul oli villand.

srsly?
Pikslid, mille eest on makstud
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Lehys
Kreisi kasutaja
Lehys

sõnum 11.10.2013 20:31:47 vasta tsitaadiga

Kui eile oli mängitav siis täna eriti mitte,alt+F4 tuli kärmelt.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 11.10.2013 21:23:23 vasta tsitaadiga

Lehys kirjutas:
Kui eile oli mängitav siis täna eriti mitte,alt+F4 tuli kärmelt.

Imo just täna on kordades parem
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 11.10.2013 21:51:17 vasta tsitaadiga

mingi jama prosedel hypethreadinguga
http://www.pcgameshardware.de/Battlefield-4-PC-238749/Specials/Battlefield-4-CPU-Test-Windows-8-1091767/
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sannukas00
HV kasutaja
sannukas00

sõnum 11.10.2013 22:03:31 vasta tsitaadiga

Endal rikkus ka uus update kõik ära, ennem sai keskmiselt 40 fps kätte aga nüüd ei püsib seal 25 kandis.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 11.10.2013 22:47:07 vasta tsitaadiga

Täna sai 13:0 tehtud (siiani parim), peale seda tuli esimene dead.
Snaipriga ikka hea kuskil katusel lebotada. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 11.10.2013 22:48:09 vasta tsitaadiga

KoldK, Katusel snaiperiga campida on igav ju, kaitsetuid inimesi tapad, ilma, et nad sind näeksid, nö pussy mode.
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 11.10.2013 23:28:44 vasta tsitaadiga

braien334 kirjutas:
KoldK, Katusel snaiperiga campida on igav ju, kaitsetuid inimesi tapad, ilma, et nad sind näeksid, nö pussy mode.

Kaitsetuid inimesi..püha jumal...tegu on sõjamänguga, ma ei teadnudki, et seal mängus kaitsetud tsiviilid on.

Aga pole paar päeva mänginud ja võib öelda, et tänasest jookseb sama veatult nagu BF3.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 11.10.2013 23:29:57 vasta tsitaadiga

Ma ei ole siiani aru saand sellest sniperi sihtimis teemast. Olin seal C lippu maja katusel ja lasin mingit venda E ja D vahel oleva maja katusel. No ülevalt alla lastes ei peaks nagu üle pea laskma aga ikka pihta ei saand ja see target ei liikund ka nii jubedalt et oleks raske teda lasta.
Samas saan ma surma pidevalt sniperi käest kes istub kuskil B lippu katusel ja laseb mind üle jõe. Samas kui ma üritan vaadata üle jõe sinna B katusele siis ma ei erista katuse ja taeva piiri selles tolmus väga.
Minu hetkel parim on 18 killi enne esimest surma ja seda LMG relvaga millel on 200 kuuli.

Kohati on selles mängus ikka naljakas küll. Jooksta saad lõpmatuseni, aga mingi sein mis on rinna kõrgune, sellest üle ei roni.
Pinda käib ka see, et kui sõdimise ajal prone-i end visata siis tulistada kohe ei saa..
Serverid on ka väga erinevad. Osades tärista end segaseks ja maha ikka ei saa. Teises serveris jälle pole palju vaja.
Mäng võiks pisut reaalsem olla. Nagu on sõidukid, kui suurema matsu pihta saavad, siis ei liigu kohalt minema. Sama võiks olla ka inimestega, et kui paugu pihta saad, siis jooksta ei saa ja kukkud prone-i või crouch vms. Lihtsalt on nagu imelik kui miski lased tanki täristajaga mingit jooksvat ja kargavat venda kes saab nii mingi 5-6 korda pihta ja jookseb ja kargab edasi nagu midagi poleks olnud.

Ma ei saa üldse aru milleks on sõja mängudes see special mode või kuidas seda nimetakse. Hard core mode võiks olla põhiline ja siis see lihtsam mode kus peab skilli rohkem olema et kedagi maha võtta.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 12.10.2013 02:51:35 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Ma ei ole siiani aru saand sellest sniperi sihtimis teemast. Olin seal C lippu maja katusel ja lasin mingit venda E ja D vahel oleva maja katusel. No ülevalt alla lastes ei peaks nagu üle pea laskma aga ikka pihta ei saand ja see target ei liikund ka nii jubedalt et oleks raske teda lasta.
Samas saan ma surma pidevalt sniperi käest kes istub kuskil B lippu katusel ja laseb mind üle jõe. Samas kui ma üritan vaadata üle jõe sinna B katusele siis ma ei erista katuse ja taeva piiri selles tolmus väga.
Minu hetkel parim on 18 killi enne esimest surma ja seda LMG relvaga millel on 200 kuuli.

ma ei saa siiamaani aru sellest snaipri teemast.. MIS KURADI ISU ajab mängijaid terveid raunde kuskile pagana katusele kükitama.. ? juba on tekkinud uus bf4 termin.. rooftard

lopes39 kirjutas:

Kohati on selles mängus ikka naljakas küll. Jooksta saad lõpmatuseni, aga mingi sein mis on rinna kõrgune, sellest üle ei roni.
Pinda käib ka see, et kui sõdimise ajal prone-i end visata siis tulistada kohe ei saa..

"prone'is is kohe spammida ei saa" - ilmselt tehtud ette parandus bf2 stiilis makrode ärahoidmiseks.. prone-spam ja dolphin-diving olid seal algupoole massiivne peavalu. madalad seinad on jah kohati suht tobe.

lopes39 kirjutas:

Serverid on ka väga erinevad. Osades tärista end segaseks ja maha ikka ei saa. Teises serveris jälle pole palju vaja.
Mäng võiks pisut reaalsem olla. Nagu on sõidukid, kui suurema matsu pihta saavad, siis ei liigu kohalt minema. Sama võiks olla ka inimestega, et kui paugu pihta saad, siis jooksta ei saa ja kukkud prone-i või crouch vms. Lihtsalt on nagu imelik kui miski lased tanki täristajaga mingit jooksvat ja kargavat venda kes saab nii mingi 5-6 korda pihta ja jookseb ja kargab edasi nagu midagi poleks olnud.

Kui see oleks "reaalsem" siis mängiks seda vast kümnendik tavalisest rahvast. Reaalsem ei ole paraku üldse nii "põnev" ja palju actionit. Arma on siiani suht marginaalse hulga mängijatega.

lopes39 kirjutas:
Ma ei saa üldse aru milleks on sõja mängudes see special mode või kuidas seda nimetakse. Hard core mode võiks olla põhiline ja siis see lihtsam mode kus peab skilli rohkem olema et kedagi maha võtta.

kulla mees. See on NORMAL MODE, mitte mingi "special mode". HC on omaette "special mode". Osa mängu funktsionaalsust on välja lülitatud ja füüsilisi parameetreid muudetud et muuta tapmine 40% lihtsamaks ja tapja "backtrackimine" poole raskemaks. Ühesõnaga gamemode mille sihtgrupiks on peamiselt kämperid ja snaiprid.

viimati muutis aht0 12.10.2013 02:57:05, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
kristjan*
Kreisi kasutaja
kristjan*

sõnum 12.10.2013 02:53:52 vasta tsitaadiga

Lovvi kirjutas:
kristjan* kirjutas:
tsitaat:

srsly?
Pikslid, mille eest on makstud

21. sajandi vandalism. beware!
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
KrikU
HV veteran

sõnum 12.10.2013 09:02:02 vasta tsitaadiga

kellelgi veel AMD kaardiga lambist directx errorit peksab ja niisama crashib icon_question.gif icon_lol.gif

icon_evil.gif

Neljapäeva õhtul sai viimati sujuvalt mängu tehtud ilma mingi probleemita.
Tehtud manuaalne PB update, directx update, latest 13.11 beta v1 driver
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
Qufi
HV kasutaja

sõnum 12.10.2013 09:20:11 vasta tsitaadiga

tsitaat:
ma ei saa siiamaani aru sellest snaipri teemast.. MIS KURADI ISU ajab mängijaid terveid raunde kuskile pagana katusele kükitama.. ? juba on tekkinud uus bf4 termin.. rooftard

Implaying, et sniperit saab ainult maja katusel kükitades pelada...
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 12.10.2013 10:47:54 vasta tsitaadiga

Minmgeid teisirelvi leiab ka kastidest ? Pilvelõhkuja baarileti juures oli miski suurem bazooka icon_eek.gif
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 12.10.2013 11:11:57 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
Minmgeid teisirelvi leiab ka kastidest ? Pilvelõhkuja baarileti juures oli miski suurem bazooka icon_eek.gif

Javelin. Muid pickup relve on üksjagu, seal samal katuselt on näiteks .50 cal jms.

lopes39 kirjutas:
No ülevalt alla lastes ei peaks nagu üle pea laskma aga ikka pihta ei saand ja see target ei liikund ka nii jubedalt et oleks raske teda lasta.

Miks sa küll arvad et ei pea üle pea sihtima? Gravitatsioon ei tööta kui ülevalt poolt lased või milles asi? Muidugi peab üle pea sihtima, bulletdrop ei kao kuskile ka katuselt lastes.
http://www.wildsheep.org/magazines/images/articles/264_chart.gif

lopes39 kirjutas:

Ei peagi, ei saagi ja ei hakkagi saama.

lopes39 kirjutas:

Mine mängi ArmA 3'me kui tahad reaalsust. BF ei ole sõjasimulaator ning peabki arcade olema. Mina näiteks mängin tihti A3'me, just tema reaalsuse, raskuse jms pärast, ning kui tuleb isu lihtsalt rpg'ga ringi joosta ja per match 30 killi saada, siis teen BF'i.

aht0 kirjutas:
ma ei saa siiamaani aru sellest snaipri teemast.. MIS KURADI ISU ajab mängijaid terveid raunde kuskile pagana katusele kükitama.. ?

Nagu ka Sacriel ütles, et reconid võiks aru saada, et recon == recon mitte katuselt pronev snaiper. Minupoolest istuge seal katuselt või tehke mis tahate, aga olge vähemalt teamile kasulik ning spottige vechile jms.

tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 12.10.2013 12:06:27 vasta tsitaadiga

Nagu juba traditsiooniks saanud BF saaga puhul, tõmmatakse ka 4-nda osa puhul ving üles, et snaiprid ilged tropid , passivad kuskil ja toksivad seent:D
Tuletaks siis meelde, et see on mäng ja pole kellegi teise asi kuidas keegi mängib või kus passib.
Ise olen enamus ajast snaiper ja mulle just nii meeldibki.Pean ma nüüd siis kellegilt andeks paluma või miskit, et ei jookse ringi nagu lollakas ja passin kuskil kauguses.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
sannukas00
HV kasutaja
sannukas00

sõnum 12.10.2013 12:49:11 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Nagu juba traditsiooniks saanud BF saaga puhul, tõmmatakse ka 4-nda osa puhul ving üles, et snaiprid ilged tropid , passivad kuskil ja toksivad seent:D
Tuletaks siis meelde, et see on mäng ja pole kellegi teise asi kuidas keegi mängib või kus passib.
Ise olen enamus ajast snaiper ja mulle just nii meeldibki.Pean ma nüüd siis kellegilt andeks paluma või miskit, et ei jookse ringi nagu lollakas ja passin kuskil kauguses.

Väga õige, ma saan aru kui CoD'is inimesed vinguvad et mingi noks istub kuskilt ja notib järjest neid Run'n Gunnereid. Aga kui BF'is pole reaconil õigust kuskil istuda ja cämpata, siis võiks üldse selle classi mängust välja võtta.
Ainuke asi mis mind BF4'jas snaiprite puhul närvi ajab on see, et 10'kesi istuvad kuskil katusel aga mitte ükskgi neist ei spoti ega tagi vastaste tanke ja koptereid. Ning siis pärast vinguvad, et kopterid neid koguaeg maha notivad.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.10.2013 13:13:21 vasta tsitaadiga

Hea mäng siis tulemas (minu meelest). Puudust tunnen vaid HC , siin betas. Nimelt meeldivad realismi arvesse vötvad mängud. BF4 on nüüd sammu selles suunas teinud ( liikumine jne.) Vähemalt DICE on mainunud, et tahavad vöimalikult realistlikut tunnet saavutada ja samas silmas pidades köigile toredat mängu kogemust pakkuda.
Kas kellelgi on silma jäänud kui palju HC tuleb erinema NORM mängust? Kas on umbes samasugune vahe nagu BF3 es ?

Oleks ka huvitav teada, kas olette proovinud muuta: "Network smoothing factor". Kas Teie meelest on vahet 0 - 100% (oletus 50%) ???
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 12.10.2013 13:33:37 vasta tsitaadiga

Hui siin on mindud kuhugile realismi suunas.
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.10.2013 13:49:35 vasta tsitaadiga

Käisin vahepeal proovimas BF3 e. Kohe oli tunda, et liikumises on BF4 suure sammu edasi teinud. BF3 liikumine ebarealistlik ( joostes on tunne, et fyysika seadused ei kehti yldse!)

Plaanis siis tellida BF4, kas alguseks piisab tava/norm. versioon?
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 12.10.2013 14:09:54 vasta tsitaadiga

Avot kirjutas:
Käisin vahepeal proovimas BF3 e. Kohe oli tunda, et liikumises on BF4 suure sammu edasi teinud. BF3 liikumine ebarealistlik ( joostes on tunne, et fyysika seadused ei kehti yldse!)

Plaanis siis tellida BF4, kas alguseks piisab tava/norm. versioon?

soovitan seda komplekti kellel veel võetud pole, hetkel vist soodsaim variant (kui mitte mexico vpni mitte arvestada)

http://www.simplycdkeys.com/origin/battlefield-4-battlefield-4-premium-service-dlc-bundle

katustel kämpimise vastu on XM-25 AIRBURST väga hea, kui selle kasutamise selgeks saad icon_wink.gif

pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 12.10.2013 14:18:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:

katustel kämpimise vastu on XM-25 AIRBURST väga hea, kui selle kasutamise selgeks saad

See on hea relv jah. Spotid vastase ära ja anna aga tuld icon_lol.gif
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.10.2013 14:28:12 vasta tsitaadiga

pohmakas, Kuidas see spottimine käib? icon_redface.gif Ma ei ole märganud seda (ei oska kasutada veel).

Ja veelkord kysimus: Kas tava versioon käib alguseks ja alles hiljem ostan lisa kui pean vajalikuks???
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 12.10.2013 14:40:06 vasta tsitaadiga

Spottimine on Q tähe alt
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.10.2013 14:51:21 vasta tsitaadiga

Tänud!
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 12.10.2013 14:58:57 vasta tsitaadiga

siin videos seletataks kuidas xm25 töötab

Link
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 12.10.2013 15:51:23 vasta tsitaadiga

Siin minuarust normal mode ongu suht bf3 HC.
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 12.10.2013 16:10:32 vasta tsitaadiga

caarel123 kirjutas:
Siin minuarust normal mode ongu suht bf3 HC.

Ei
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 12.10.2013 16:28:29 vasta tsitaadiga

Amphor kirjutas:
Tegin embleemi icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tibla oled või?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 12.10.2013 18:50:10 vasta tsitaadiga

Amphor kirjutas:
Tegin embleemi icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 12.10.2013 19:39:26 vasta tsitaadiga

HV foorumis ei tasu sellist nalja kahjuks teha. Valitsus on eemaldanud nende huumorimeele.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 68
tagasi üles
sessa
HV veteran

sõnum 12.10.2013 19:43:40 vasta tsitaadiga

huumor huumoriks... lipuga nalja ei tehta!!!
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 63
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 252, 253, 254  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.