Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  ipv6 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 23, 24, 25  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 15.02.2004 23:45:52 vasta tsitaadiga

Tele2 Home Plus ühendus Tallinna kesklinnas ... XP Pro ... IE6 ...
http://www.ipv6.estpak.ee/ lehel sai regatud ja tunnel loodud ...
cmd all sai pandud ainult et ipv6 install ... rebu ...
ja oligi kõik icon_smile.gif
ipconfig näitab nii nüüd palju rohkem numbreid icon_razz.gif
ja estpaki leht ka teatab et
IPv6 ühendus toimib! Sinu aadress on: 2002:d46b:39e1::****:****
ja lehed:
http://www.ipv6.estpak.ee/
ftp.ipv6.estpak.ee
jne tulevad lahti ka kenasti ...

aint et Netscape 7.02, FlashFXP ei toeta IPv6 icon_sad.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
serviti
HV kasutaja

sõnum 16.02.2004 18:25:49 vasta tsitaadiga

No ma ei tia tegin täpselt TOMMIONU õpetuse järgi aga kasu ei miskit ikka sama jama.........
Tunnel on loodud aga sial näitab ikka et oled ipv4 aadressiga http://194.126.101.242
vapseee ei saa laksule pihta teen kõik õigesti aga laksab ikka näkku piab vist Sampolt juba varakult pensionit kerjama hakkama icon_lol.gif
Äkki on selles viga et kasutan SmartFTP ja kas tuleb minna sial ftp.ipv6.datanet.ee läbi port 21 ja anonüümselt ikka........keegi võiks öelda
Asi on kindlalt kinni mingi lihtsa asja taga ise kasutan Elioni kodu ühendust ruuterit ega midagi sellist ei kasuta nii et pln APPIII........... icon_rolleyes.gif

andri
HV vaatleja

sõnum 16.02.2004 20:08:34 vasta tsitaadiga

tommionu kirjutas:

Elioni IPv6 tunnelit sa siis küll ei kasuta. Elioni kasutada olevad IPv6 aadressid on algusega 2001:7d0:...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 17.02.2004 02:47:30 vasta tsitaadiga

andri kirjutas:
tommionu kirjutas:

Elioni IPv6 tunnelit sa siis küll ei kasuta. Elioni kasutada olevad IPv6 aadressid on algusega 2001:7d0:...

kuna ei ole nendesse numbritesse veel süvenenud siis ei tea midagi öelda ... et kelle tunnel see on või ei ole ...

aga tunneli olemasolu ja töötamise pilt on siin:
http://www.hot.ee/manice/ipv6-pic3.jpg
loomise pilt on siin:
http://www.hot.ee/manice/ipv6-pic1.jpg
peale välja logimist anatakse selline pilt:
http://www.hot.ee/manice/ipv6-pic2.jpg
ja selline IP on mul ka peale selle lehe CTRL+F5'e ja ka peale rebu icon_smile.gif
ja nii näitab ka see leht:
http://www.hot.ee/manice/ipv6-pic4.jpg

niiet ei mina tea kust see tuleb, aga igatahes töötab ja rohkem pole mina midagi teinud, kui eelnevalt kirjeldada sai icon_wink.gif ...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
andri
HV vaatleja

sõnum 17.02.2004 12:50:16 vasta tsitaadiga

tommionu kirjutas:

niiet ei mina tea kust see tuleb, aga igatahes töötab ja rohkem pole mina midagi teinud, kui eelnevalt kirjeldada sai ;) ...

Kui Elioni tunnelit kasutaksid, oleks ipv6-pic2.jpg pildil hoopis ipv6-pic1.jpg all "Teie IPv6 aadress" juures kirjas olev aadress.

2002:... aadressid on 6to4 tunnelid ja neil pole Elioni tunneliteenusega mitte midagi pistmist (Data Telecom-i pakutav võimalus IPv6 võrku kasutada).
tagasi üles
maniakk
HV kasutaja
maniakk

sõnum 17.02.2004 23:09:41 vasta tsitaadiga

Kasutan Sygate Personal Firewall 5.5 ja kui see töötab, siis ipv6 ei tööta.
Tulemyyr näitab, et ipv6 driver is running ja lubatud kõik, aga ei miskit.
kas pean selleks mingi eraldi reegli tegema, et yhendus toimiks läbi tulemyyri?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Cougar
HV vaatleja
Cougar

sõnum 18.02.2004 00:13:29 vasta tsitaadiga

andri kirjutas:
2002:... aadressid on 6to4 tunnelid ja neil pole Elioni tunneliteenusega mitte midagi pistmist (Data Telecom-i pakutav võimalus IPv6 võrku kasutada).

Windows vist oskas ise ka neid 6to4 tunneleid isegi teha. Kunagi enne 6to4 gateway püstipanekut mäletan, et peale Windowsi alla IPv6 protokolli installi hakkas ka asi kohe käima. Arvata on, et see 6to4 oli. Tol ajal ei süübinud asjasse rohkem, sest ajasin seda native üle etherneti käima. Nüüd on kõik ethernetid juba IPv6 lingiga ja ei saa eriti enam kuskil katsetada. Windowsi ka just eriti tihti ei boodi icon_wink.gif
tagasi üles
street
HV kasutaja
street

sõnum 19.02.2004 15:16:32 vasta tsitaadiga

ok,nüüd on jälle aeg hakata kõigil naerma aga ma ei saa mitte aru ,kuidas ma saan ipv6 -te kasutada,kõik räägivad,et neil läks datanet kiiremaks...tegin ka siis tunneli,töötab...
kuhu kohta ma pean kirjutama www.ipv6.data.ee? Proovisin smartftp-ga aga miskit on vist viltu... icon_redface.gif

nüüd ma sain sru thumbs_up.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
serviti
HV kasutaja

sõnum 19.02.2004 23:43:03 vasta tsitaadiga

street kirjutas:
ok,nüüd on jälle aeg hakata kõigil naerma aga ma ei saa mitte aru ,kuidas ma saan ipv6 -te kasutada,kõik räägivad,et neil läks datanet kiiremaks...tegin ka siis tunneli,töötab...
kuhu kohta ma pean kirjutama www.ipv6.data.ee? Proovisin smartftp-ga aga miskit on vist viltu... icon_redface.gif

see on väga kerge www asemele pane lihtsalt ftp näiteks:
ftp.ipv6.datanet.ee/
stf.ipv6.estpak.ee/

ja enda ühenduse sain ka korda ja asi oligi väga lica asja taga icon_lol.gif üks nr tuli light 6 ära muuta icon_razz1.gif nüüd tirib nagu segane mitte ei uimerda enam
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 55
tagasi üles
v6hik
HV kasutaja
v6hik

sõnum 20.02.2004 00:18:15 vasta tsitaadiga

kriss83 kirjutas:
street kirjutas:

ftp.ipv6.datanet.ee/
stf.ipv6.estpak.ee/

ja enda ühenduse sain ka korda ja asi oligi väga lica asja taga icon_lol.gif üks nr tuli light 6 ära muuta icon_razz1.gif nüüd tirib nagu segane mitte ei uimerda enam

light 6 oli näide valesti tehtud vms? ehk endalgi on asi selle taga...mis nr see valesti sul oli?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 20.02.2004 10:22:20 vasta tsitaadiga

eile õhtul tegin täpselt 6to4 õpetuse järgi ära...ja sain asja tööle (selleks pidin tulemüüri turvaleveli mediumi peale tõmbama, aga asi töötas)...6to4 leht näitas ilusti ära, et olen ipv6 kasutaja jne...
täna hommikul aga netu (arvuti oli ööseks kinni pandud), 6to4 näitab et olen ipv4 kasutaja, olgu siis tulemüür üleval või kinni pandud....lasin koodiread uuest sisse (koos ipv6 installiga), aga ei mingit effekti....ping6 annab alati request timed out....
kas on viga tooli ja monitori vahel, või mille on probleem? arvestades, et enne arvuti kinnipanekut kõik töötas, peale arvuti hommikul käimapanemist aga mitte...midagi vahepeal muudetud ei ole...
konf: winXP, ZoneAlarm pro tulemüür, unineti oneline...

EDIT:nüüd panin tulemüüri kinni ja trükkisin koodi veel kord sisse...ja nüüd läks tööle...imelik...väga imelik...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Cougar
HV vaatleja
Cougar

sõnum 20.02.2004 10:29:56 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
eile õhtul tegin täpselt 6to4 õpetuse järgi ära...ja sain asja tööle
/----/
täna hommikul aga netu (arvuti oli ööseks kinni pandud)

Kui sul IP aadress muutus, siis pead sealt lehelt ka uue konfi võtma. 6to4 IPv6 aadress on otseselt seotud sinu IPv4 aadressiga ning muutub koos sellega. "ipv6 install"-i aga pole minuteada vaja uuesti teha. Kui see korra thetud on, siis hiljem vaja ainult konfida.
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 20.02.2004 10:34:01 vasta tsitaadiga

Cougar kirjutas:
eix666 kirjutas:
eile õhtul tegin täpselt 6to4 õpetuse järgi ära...ja sain asja tööle
/----/
täna hommikul aga netu (arvuti oli ööseks kinni pandud)

Kui sul IP aadress muutus, siis pead sealt lehelt ka uue konfi võtma. 6to4 IPv6 aadress on otseselt seotud sinu IPv4 aadressiga ning muutub koos sellega. "ipv6 install"-i aga pole minuteada vaja uuesti teha. Kui see korra thetud on, siis hiljem vaja ainult konfida.

mul uninet oneline, ehk siis staatilise IP'ga... st ma ei näe eriti võimalust selle IP muutumiseks...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
street
HV kasutaja
street

sõnum 20.02.2004 14:02:04 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
eile õhtul tegin täpselt 6to4 õpetuse järgi ära...ja sain asja tööle (selleks pidin tulemüüri turvaleveli mediumi peale tõmbama, aga asi töötas)...6to4 leht näitas ilusti ära, et olen ipv6 kasutaja jne...
täna hommikul aga netu (arvuti oli ööseks kinni pandud), 6to4 näitab et olen ipv4 kasutaja, olgu siis tulemüür üleval või kinni pandud....lasin koodiread uuest sisse (koos ipv6 installiga), aga ei mingit effekti....ping6 annab alati request timed out....
kas on viga tooli ja monitori vahel, või mille on probleem? arvestades, et enne arvuti kinnipanekut kõik töötas, peale arvuti hommikul käimapanemist aga mitte...midagi vahepeal muudetud ei ole...
konf: winXP, ZoneAlarm pro tulemüür, unineti oneline...

EDIT:nüüd panin tulemüüri kinni ja trükkisin koodi veel kord sisse...ja nüüd läks tööle...imelik...väga imelik...

ja oligi nii,tegin kah restardi ja kõik lännu ,polegi siis muud,kui otsast alata? icon_question.gif
tagasi üles
street
HV kasutaja
street

sõnum 20.02.2004 14:18:27 vasta tsitaadiga

http://.ipv6.estpak.ee ja kuda saab see näidata ,et tunnel on täitsa olemas aga see http://www.version6.net/6to4.php ütleb,et olen sees ipv4 aadressiga icon_question.gif
tagasi üles
tom1245
HV veteran

sõnum 20.02.2004 15:09:48 vasta tsitaadiga

ega siis tunneli olemasolu ei tähenda, et sa selle tunneliga siis ka füüsiliselt ühenduses oled. Loe eelmisi postitusi. Pead command promptis asja ikka tööle ka panema. Ja kui oled mingi seebikarp-ruuteri taga, siis näed oma tunnelit vaid unes.
tagasi üles
serviti
HV kasutaja

sõnum 20.02.2004 15:25:33 vasta tsitaadiga

v6hik kirjutas:
kriss83 kirjutas:
street kirjutas:

ftp.ipv6.datanet.ee/
stf.ipv6.estpak.ee/

light 6 oli näide valesti tehtud vms? ehk endalgi on asi selle taga...mis nr see valesti sul oli?

Mul oli seal :
; IPV6 andmed
; ===========
; selle numbri pead webist jargi vaatama.
minu_ipv6_tunneli_nr=64 <--- kuskil foorumis lugesin et elioni ühendus käib läbi 64-se tunneli mis on muidugi loll jutt sest mul on näiteks 127 selle saad sialt järgi vaadata mis sul on http://tunnelbroker.ipv6.estpak.ee/?tunnel=2219 sisse logituna näed sial sinu ipv6aadress/ja sial järgi üht numbrit see ongi sinu tunneli nr
loodan et said aru ja loodan et sama probleem siis saad ka korda asja thumbs_up.gif
tagasi üles
v6hik
HV kasutaja
v6hik

sõnum 20.02.2004 22:54:00 vasta tsitaadiga

seal vist on kõigil nr 127. tunneli nr peaks olema seal adress bari peal. Proovisin sellega ka aga ei hakanud tööle.
tagasi üles
serviti
HV kasutaja

sõnum 20.02.2004 23:22:15 vasta tsitaadiga

v6hik kirjutas:
seal vist on kõigil nr 127. tunneli nr peaks olema seal adress bari peal. Proovisin sellega ka aga ei hakanud tööle.

aga kas sa teed ikka täpselt selle õpetuse järgi ve ?? http://darxi.purk.ee/ipv6/light_conf.gif
sial kõik ilusti kirjas ja kui täida need andmed ära mis on vaja muuta http://.ipv6.estpak.ee sellelt aadressilt sisse logides näed neid oma tunneli alt siis salvestad ja saadad ligth6 andmed ära ja funkab muidugi see käib xp kohta teiste kohta kogemused puuduvad (aga ma arvan et see kõik sul juba tuttav teema lihtsalt igaks juhuks kordan üle äkki lääb kellelgi vaja) icon_rolleyes.gif
tagasi üles
v6hik
HV kasutaja
v6hik

sõnum 21.02.2004 00:14:23 vasta tsitaadiga

kriss83 kirjutas:
v6hik kirjutas:

aga kas sa teed ikka täpselt selle õpetuse järgi ve ?? http://darxi.purk.ee/ipv6/light_conf.gif
sial kõik ilusti kirjas ja kui täida need andmed ära mis on vaja muuta http://.ipv6.estpak.ee sellelt aadressilt sisse logides näed neid oma tunneli alt siis salvestad ja saadad ligth6 andmed ära ja funkab muidugi see käib xp kohta teiste kohta kogemused puuduvad (aga ma arvan et see kõik sul juba tuttav teema lihtsalt igaks juhuks kordan üle äkki lääb kellelgi vaja) icon_rolleyes.gif

jap kõik nii teengi aga ei miskit
tagasi üles
serviti
HV kasutaja

sõnum 21.02.2004 23:27:55 vasta tsitaadiga

jap sial lehel on jah 2000-de õpetus olemas
mul läks mingi 4 või 5 päeva aega et ipv6 tööle saada lugesin foorumites nagu segane tirisin mingeid mõttetuid progesid jne.... aga asja sai see kõige tähtsam icon_smile.gif aga lõpux oli asi jumala kerge
aga tuleb välja et igaühel käib see vist veitsa erinevalt nii et peab ise proovima ja leiutama kui on teised saanud siis saad ka sina olen selles kindel
aga aidata rohkem ei oska vist icon_confused.gif

bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.02.2004 15:38:38 vasta tsitaadiga

XP all hädalised proovige
Run->services.msc ja sealt ''IPv6 Internet Connection Firewall'' service kinni panna.
Ja kui Zonealarm ka juhtub peal olema siis pange ZA konfis "Firewall->Advanced->Allow uncommon protocols at high security" ette ka linnuke!

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 168 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
v6hik
HV kasutaja
v6hik

sõnum 22.02.2004 17:36:01 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
XP all hädalised proovige
Run->services.msc ja sealt ''IPv6 Internet Connection Firewall'' service kinni panna.
Ja kui Zonealarm ka juhtub peal olema siis pange ZA konfis "Firewall->Advanced->Allow uncommon protocols at high security" ette ka linnuke!

thumbs_up.gif

ma ei tahaks tundeliseks muutuda kuid teeks sulle musi praegult icon_smile.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Taavi_789
HV kasutaja

sõnum 22.02.2004 22:33:31 vasta tsitaadiga

Bladerunneri soovitusele võiks lausa kasti ümber tõmmata. Mul on näiteks ka selline olukord, kus www.ipv6.estpak.ee näitab, et olen ipv4 aadressiga, kuigi tunnelid kõik tehtud. Nii kui ftp.ipv6.datanet.ee aga käima on tõmmatud (üsna tihti on maas, näiteks ka praegu antud ajahetkel), siis südamerahuga Smartftpga sisse ja tõmbab ludinal.
street
HV kasutaja
street

sõnum 23.02.2004 15:50:38 vasta tsitaadiga

öelge mulle palun,kuidas on võimalik,et iga päev ,kui lähen aadressile http://www.version6.net/6to4.php ,näitab see mulle erinevaid ipv4 aadresse?ükspäev ütles,et :Sinu IPv4 aadress on 213.35.239.121 siis järgmine päev 213.35.238.172 ja nüüd siis 213.35.239.78
icon_question.gif
mitte ei saa aru....
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  ipv6 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 23, 24, 25  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.