Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lightbluefox
HV Guru

|
02.10.2013 11:14:13
|
|
|
mikk36, draiverid on peal, IE ning kroomi all asi toimib. Ju siis mingit "Firefox certified" hiiredraiverit vaja.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
03.10.2013 13:13:13
|
|
|
Firefox 24.0 peal alates üleeilsest ja nüüd peale igat restarti on minu valitud/pandud theme (Aldina) asemel default theme. Varasemates versioonides sellist peale igat restarti automaatset default theme-le lülitumist polnud. Saab seda vältida? About:config?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
merikes
HV vaatleja
|
05.10.2013 11:38:22
|
|
|
Kui muid seadeid muudad, siis kas need jäävad peale restarti alles? Näiteks, kas Firefox peab meeles viimase kausta, kuhu midagi alla laadisid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
07.10.2013 19:48:22
|
|
|
Muid probleeme polnud. Tühistasin lisade sobivuse (versiooni) kontrolli FF 24.0 suhtes ja kõik normis. Olen seda varemgi kasutanud, kui soovitud theme-t polnud võimalik lisada muudmoodi...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
21.10.2013 22:34:31
|
|
|
Kedagi veel peale minu 16. okt rakendunud Java vaikimisi ärakeelamine häirib?
https://addons-dev.allizom.org/en-US/firefox/blocked/p459
Ütleks et suht julm lüke.
Nägin krt ühel Inteli lehel kurja vaeva ja lõpuks ei saanudki seal Javat 'lubatuks'.
Pidin lausa Chrome võtma, tollel ka vaikimisi Java keelatud aga sai vähemalt selle konkreetse lehe jaoks lubada.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.10.2013 22:44:56
|
|
|
Seal näitab staatuseks Verified ja Fixed. Äkki pead Firefoxi uuendama?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.10.2013 22:53:12
|
|
|
"Ask to activate" pole nagu päris keelamine ja pole ta ka sugugi esimest korda selles staatuses. Kusagil seganud see küll ei ole...
Mis lehel sa seda vaeva nägid? Tahaks proovida.
Betamax, Firefox on v 24.0, uuemat ei pakuta; Java runtime on 7 U45, uuemat ei pakuta.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
21.10.2013 23:33:57
|
|
|
Betamax, see Verified & Fixed seda näitabki, et FF 24 puhul pandi alates 16.10 Java vaikimisi blokeerituks ning lubada saab seda lehe kaupa.
Dogbert, http://www.intel.com/p/en_US/support/detect lehte üritasin avada. FF tundub ei suuda seal Java olemasolu tabada, Chrome aga küsib Java jaoks ilusti luba.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
22.10.2013 00:55:21
|
|
|
Mul küll vilgutab aadressiriba ikooni (pärast Check your system nupul klõpsamist muidugi) ja sellel klõpsamisel näitab sellist dialoogi:
Spoiler 
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.10.2013 03:35:37
|
|
|
Mul küll ei bloki midagi. Ainult tahab korra run saada java enda dialoogis ja allow saada, et inteli activex jooksutada.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
22.10.2013 11:03:33
|
|
|
Dogbert, Tomorrow, nu vot. Värske FF 24, värske Java 7u45 ja ei toimi. Samas Java enda lehel tuli see FF kastike kus lubada sai.
Aga las olla siis pealegi, loodetavasti rohkemate lehtedega jama pole.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.10.2013 11:23:01
|
|
|
Mul viimasel ajal kipub prosekasutuse viskama 100% peale (1 tuum, kuna FF ei oska rohkematega suurt midagi ette võtta). Õnneks ainult postimees.ee lehel, kui ma avan seal rohkem, kui 20 tabi. Peab mingi aeg vaatama mis täpselt seda seal põhjustab. Hetkel pole aega.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.10.2013 13:31:35
|
|
|
NB! Ebaturvaline workaround java lubamiseks (kõik blokitud versioonid):
tsitaat: |
Open new Tab
Navigate to about:config
Accept security warning
Change extensions.blocklist.enabled to false
Restart browser |
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
24.10.2013 23:00:01
|
|
|
Paar korda varemgi on seda juhtunud, et hiirel vajutan kogemata backspace nupuks mapitud nuppu, mis viib eelmisele lehele. Just kaotasin ligi 25 minuti töö, kuna kogemata vajutasin Backspaceks mapitud nuppu.
Keelasin Backspace nupuga navigeerimise ära, pole seda mitte kunagi kasutanud ning ei näe vajadust ka kasutada -> https://support.mozilla.org/en-US/questions/924490
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
25.10.2013 11:56:32
|
|
|
Editbox'i sees töötab muide backspace tavapäraselt. Ma olen mingite network või database errorite tõttu mõnest kirjatööst ilma jäänud ja kasutan seepärast nüüd juba mõnda aega pikemate ettevalmistamiseks notepad'i, kuid backspace'iga mul pole küll kordagi õnnestunud mööda panna. Ja mul on ka hiirerulliku vasakule kallutamine back'iks mäpitud. Kasutan pidevalt. Sinu puhul on viga ehk hoopis küljel olevates lisanuppudes, mida on hiirt kätte võttes lihtne kogemata vajutada?
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
25.10.2013 14:14:46
|
|
|
rex kirjutas: |
Editbox'i sees töötab muide backspace tavapäraselt. Ma olen mingite network või database errorite tõttu mõnest kirjatööst ilma jäänud ja kasutan seepärast nüüd juba mõnda aega pikemate ettevalmistamiseks notepad'i, kuid backspace'iga mul pole küll kordagi õnnestunud mööda panna. Ja mul on ka hiirerulliku vasakule kallutamine back'iks mäpitud. Kasutan pidevalt. Sinu puhul on viga ehk hoopis küljel olevates lisanuppudes, mida on hiirt kätte võttes lihtne kogemata vajutada? |
Ei, teadlikult vajutasin backspace, kuna tahtsin teksti kustutada, aga antud juhul on tegemist väikese veebilehe bugiga, kus nupule vajutades avaneb tekstikast, kuid selle asukoht paraku tabeli tõttu veidi nihkub ning kogu teksti valimisel juhtub hiir kogemata tühjale alale ning kuna vajutan suht automaatselt back nuppu, siis nii see paraku juhtubki ...
Tekstikastides töötab ka praegu see tavapäraselt, seda tahangi. Lihtsalt eelmisele lehele naasmist ma selle nupuga ei soovi.
Olen liiga laisk, et hakata mingite teiste programmidega mässama. Üldjuhul errori puhul eelmisele lehele naastes on kogu tekst alles, aga see muidugi ei ole reegel. Kui on pikk jutt, siis kasutan lõikelauda. Ja lõikelauda kasutab Clipboarder, mis salvestab kõik viimased 100 kirjet, mida olen lõikelauale kopeerinud ning külgriba vidinana loob neist nimekirja ekraanile. Ei kujuta selleta enam arvuti kasutamist ettegi. Hea kiire võimalus vajaliku info kiireks ja lühiajaliseks puhverdamiseks.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
25.10.2013 19:44:13
|
|
|
Kasutan ka Lazarust juba üsna mitu aastat, päris tihti on kasu temast.
Master passwordita Firefox + paroolivaba login (Windows või Linux, vahet pole) + Lazarus võib tekitada teatavaid privaatsus- ja turvaprobleeme, nii et sellega tasuks arvestada ja vähemalt üks neist parooliga ära kaitsta.
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
26.10.2013 14:48:17
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Ei, teadlikult vajutasin backspace, kuna tahtsin teksti kustutada, aga antud juhul on tegemist väikese veebilehe bugiga, kus nupule vajutades avaneb tekstikast, kuid selle asukoht paraku tabeli tõttu veidi nihkub ning kogu teksti valimisel juhtub hiir kogemata tühjale alale ning kuna vajutan suht automaatselt back nuppu, siis nii see paraku juhtubki ... |
Oot, miks sa teksti kirjutades klaveri backspace'i ei kasuta?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
27.10.2013 12:32:34
|
|
|
rex kirjutas: |
LiivaneLord kirjutas: |
Ei, teadlikult vajutasin backspace, kuna tahtsin teksti kustutada, aga antud juhul on tegemist väikese veebilehe bugiga, kus nupule vajutades avaneb tekstikast, kuid selle asukoht paraku tabeli tõttu veidi nihkub ning kogu teksti valimisel juhtub hiir kogemata tühjale alale ning kuna vajutan suht automaatselt back nuppu, siis nii see paraku juhtubki ... |
Oot, miks sa teksti kirjutades klaveri backspace'i ei kasuta? |
Ee, aga mis seal vahet, millise seadmega backspace rakendan? Klaviatuuri klahv teeb täpselt sama, mis hiirel vastavalt mapitud nupp.
Hiire üks nupp on seadistatud backspaceks, nagu ka kõik ülejäänud enteriks, copyks ja pasteks + klahvikombinatsioonid. Seda selleks, et teksti töötlemisel kasutan väga suurel hulgal ühesuguseid nuppe ning klahvikombinatsioone ning teksti ei kirjuta. Seetõttu on kasutusse mapitud hiire nupud, et saaks arvutit kasutada suure hulga ajast vaid hiirega.
Üsna tüütu oleks kõike hiirega teha ning siis ükskuid nuppe klaviatuurilt litsuda.
EDIT:
Esimest korda 7 aasta jooksul jooksis FF kokku. Crashis siis selliselt, et sai ainult task managerist kinni panna. Plugin Container jooksis kokku youtube video mängimise ajal.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
28.10.2013 00:03:14
|
|
|
No kui sa tekstitöötlemisel tõesti tähti ei kasuta, siis küll. Ma üritasin leida loogikat selles, mis ajendab klaveril teksti kirjutades vahepeal backspace'i kasutamiseks hiire järele haarama.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
mahfiaz
HV kasutaja
|
28.10.2013 11:39:42
|
|
|
LiivaneLord, sulle peaks hästi sobima Linuxis teksti kopeerimine selle valimisel ja keskmise (rulliku) klõpsuga asetamine.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
28.10.2013 18:22:29
|
|
|
mahfiaz kirjutas: |
LiivaneLord, sulle peaks hästi sobima Linuxis teksti kopeerimine selle valimisel ja keskmise (rulliku) klõpsuga asetamine. |
Heh, Autohotkey esmakordsel kasutamisel rakendasin kohe seda, aga siis selgus, et vahest on vaja muu teksti sees valida ka seda teksti, mida asendada soovin ...
Aga hiirel üks copy ja teine paste nupp sobivad ka väga hästi.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|