Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mnator
HV Guru
|
04.10.2013 11:19:54
|
|
|
ivar80 kirjutas: |
Kas pole mitte nii, et erinevad "G"d tahavad lihtsalt erinevaid antenne? |
Pead eriti kindlat sidet soovides hakkama eitahateada eeskujul ühel õlal ühte yagi antenni kandma, teisel õlal teist ja kolmanda paned endale sappa turritama
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.10.2013 12:52:47
|
|
|
Mul pole elisa teemasse asja, nii et postitan siia
http://arvamus.postimees.ee/2096958/henrik-roonemaa-levi-on-levi-ei-ole
Ma loodan, et seda kraanide kinni keeramist väga tõsiselt ei kaaluta......
tsitaat: |
Jah, inimesed maksavad andmeside eest küll kuumaksu, aga see ei ole kuigi suur. Ja kui me kõik liitume netiteenusega ning maksame kindlat kuumaksu, siis kust peaks tulema börsimaailmas nii vajalik käibe- ja kasumikasv? Elisa Eesti juht Sami Seppänen ütles ühel pressiüritusel maruvihaselt, et nemad kaaluvad tõsiselt oma võrgus You Tube’i kinnikeeramist, sest see, kui kasutajad pidevalt sealt videoid vaatavad, võtab võrgus väga palju ressurssi ära, aga Elisa selle eest midagi ei saa, sest ega Google oma kasumeid ju operaatoritega jaga. |
Mõelgu siis midagi välja, kuidas teenida. Sinutoru jm loomad ei kao kuhugile, sinisilmne on loota, et inimesed kasutavad vaid netti uudiste lugemiseks.
Ja kui ei suuda, siis pangu lahvka kinni, tuleb järgmine, kes suudab
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.10.2013 13:00:08
|
|
|
No eks see mobiilse andmeside kasutajate hulk on jubekiirelt lihtsalt kasvanud. Endal tööl ja kodus wifi olemas aga lihtsalt mugavusest ei viitsi seda telefonis sisse lülitadagi kui vaja midagi otsida või vaadata... ja ilmselgelt ma ei ole ainuke inimene kellel andmeside 24/7 telefonis aktiveeritud ja mingigi liikumine vahepeal käib... ilmselt ei olegi palju vaja... võrguressurssi kulutab ka idle olekus andmeside kui sealt mingid kontrollpaketid mingi aja tagant läbi käivad... korruta see mõne korrusmaja elanikega kes ühe saatja läheduses elavad ning ongi perss*kukkunud süsteem valmis
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
04.10.2013 13:09:46
|
|
|
mina olen korralik
lülitan andmeside siis sisse kui seda vaja on ja lülin välja kui enam ei kasuta
(on jäänud külge, kuna tihti on vaja reisida, seda ka väljaspool EU-d, kus hinnad kirved)
sama ka wifi puhul
samas on ju opekatel kirjas nt 50GB maht, mille saavutamisel kiirus piiratakse olematuks
see mida selle 50-ne sees tirid, ei oma ju nagu tähtsust - või omab?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.10.2013 13:13:08
|
|
|
Kohe tuleb tahaneitahateada ning ütleb, et mahtu on jalaga segada. Väheks jääb siis saab fiibrist juurde
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
04.10.2013 13:16:10
|
|
|
urri kirjutas: |
samas on ju opekatel kirjas nt 50GB maht, mille saavutamisel kiirus piiratakse olematuks
see mida selle 50-ne sees tirid, ei oma ju nagu tähtsust - või omab? |
Mida aeg edasi, seda rohkem "omab". Oli aeg, kus kõik oli piiramatu ja võisid kõike tõmmata (vähemalt Elisas oli nii). Aastat 3 tagasi. Enam mitte. Ja piirangud suurenevad. Kus siin areng on ja kuhu me liigume...?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.10.2013 13:17:39
|
|
|
Operaatorid ise süüdi, et nutitelefone nii odavalt müüvad ja järelmaksuga ka... pangu kõik hinnad 600eur, siis ei osteta igale 7 aastasele galaxy S lipulaeva
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.10.2013 13:27:47
|
|
|
urri kirjutas: |
mina olen korralik
lülitan andmeside siis sisse kui seda vaja on ja lülin välja kui enam ei kasuta
(on jäänud külge, kuna tihti on vaja reisida, seda ka väljaspool EU-d, kus hinnad kirved)
sama ka wifi puhul
see mida selle 50-ne sees tirid, ei oma ju nagu tähtsust - või omab? |
Mul wifi sees kogu aeg, kui koju jõuan lylitub ümber.
Väljamaal ei pea ju käsitsi andmesidet välja lülitama, selle jaoks ju eraldi kastike olemas, kus seda aktiveerida (android).
Ma suht korralik, eelmine kuu 6,1GB moblas oma piiramatu paketiga
Emt küll "soovitab" 4G peale kolida rahval, aga siin on väikesed takistused.
Esiteks pole enamusel 4g moblat ja neid ei vahetata iga aasta, v.a siinsed ahvid
Teiseks, hinnad pole ka väga meeldivad.
Lisaks veel nipet-näpet
See kõik oli otse mobiilis vaates, arvutis on teised mõõtmed
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
04.10.2013 13:31:26
|
|
|
OT: huvitav millal meilikontod tasuliseks lähevad?
või ei lähegi, kuna rämpsreklaami postitajad maksavad selle kinni?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
05.10.2013 17:56:39
|
|
|
Ja samas kui just pole autotu (koolijüts?) kes bussis mussi kuulab ja videosi vaatab siis tavainimene ju eriti juutuubis ei passi ning mobiiliga filme ka ei tõmba.
Mul eelmine kuu tuli mingi 2.5GB mahtu ja pakett on 4G/50mbit/10GB endaarust normaalse kasutuse juures.
Ei mõista milleks seda piiramatut mahtu vaja on härradel hirmsasti. Isegi kui skaibis videokõne koguaeg teha siis see ei võta sadu gigasi kuus (ma olen elus ühe prooviks tehtud testkõne aint teinud ).
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.10.2013 18:20:58
|
|
|
Marto. kirjutas: |
Ja samas kui just pole autotu (koolijüts?) kes bussis mussi kuulab ja videosi vaatab siis tavainimene ju eriti juutuubis ei passi ning mobiiliga filme ka ei tõmba.
Mul eelmine kuu tuli mingi 2.5GB mahtu ja pakett on 4G/50mbit/10GB endaarust normaalse kasutuse juures.
Ei mõista milleks seda piiramatut mahtu vaja on härradel hirmsasti. Isegi kui skaibis videokõne koguaeg teha siis see ei võta sadu gigasi kuus (ma olen elus ühe prooviks tehtud testkõne aint teinud ). |
Sellised moodsad värgid nagu HD, 2K, edaspidi ka 4K ongi siis need, millega selle EMT-i 1TB mahtu lõdvalt täis saab.
PS: Ja mis Youtubesse puutub, siis ka selle failide mahud suurenevad iga aastaga, kuna järjest rohkem laevad omanikud kõrglahutusega videosid. Ning YT üsna hiljuti alles lubas, et peagi ollakse valmis ka 2K ja 4K videode üleslaadmiseks.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
lepkai
HV kasutaja

|
05.10.2013 20:30:29
|
|
|
tahanteada, 1GB tuleb minul täis ka lihtsalt surfates päevas!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.10.2013 20:34:49
|
|
|
me siin paugutame yhe operaatori teemas, aga aeg on nii palju edasi läinud, et tuleks varst moblline nett arvutis ja moblas eraldada, sest mahud on erinevad ja vahepeal ei saa arugi, kas jutt on mobiilsest netis moblas või arvutis
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kanamana
HV kasutaja

|
05.10.2013 21:24:28
|
|
|
Oskab keegi öelda mis siis juhtub kui 4G mahupiirang täis saab, kas siis kiirus langeb mingile kindlale kiirusele või tuleb hakata juurde maksma? Ütleme nii et mul on 30G mahtu kuus ja see saab kuu keskel täis.
Hetkel piiramatu 3G ja just arvest vaatasin, et 189GB sai see andmemahtu kasutatud 3G on nii koomas, et tahaks 4G peale minna aga 30GB kuus on kaunis vähe minu jaoks.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
05.10.2013 21:27:00
|
|
|
kanamana kirjutas: |
Oskab keegi öelda mis siis juhtub kui 4G mahupiirang täis saab, kas siis kiirus langeb mingile kindlale kiirusele või tuleb hakata juurde maksma? Ütleme nii et mul on 30G mahtu kuus ja see saab kuu keskel täis.
Hetkel piiramatu 3G ja just arvest vaatasin, et 189GB sai see andmemahtu kasutatud 3G on nii koomas, et tahaks 4G peale minna aga 30GB kuus on kaunis vähe minu jaoks. |
Piiratakse kuu lõpuni - 200kbit alla ning 50kbit üles.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.10.2013 21:38:38
|
|
|
kanamana kirjutas: |
Hetkel piiramatu 3G ja just arvest vaatasin, et 189GB sai see andmemahtu kasutatud 3G on nii koomas, et tahaks 4G peale minna aga 30GB kuus on kaunis vähe minu jaoks. |
arvestades su kasutusmahtu, siis ma parem ei mõtleks 4G peale-gi.
porri yle mobla ei ole viisakas tirida.....
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
05.10.2013 22:00:11
|
|
|
no üleüldse enamus sellest liiklusest tuleb torrentitest, väitke mida tahate...iga pc mängu, filmi, seriaali teema on vastavat inffi täis...nutitelod on ka selle suht mugavaks teinud
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.10.2013 08:57:56
|
|
|
Tiim kirjutas: |
no üleüldse enamus sellest liiklusest tuleb torrentitest, väitke mida tahate...iga pc mängu, filmi, seriaali teema on vastavat inffi täis...nutitelod on ka selle suht mugavaks teinud |
Seoses sellega tuli hea äriidee, luua teenusepakkuja www.tõmbekeskus.ee kes haldab pisikest serveriruumi kuhu klient saab tulla oma arvutiloksuga, panna see riiulisse, tellida sinna Elioni hüperkiire või Starmani powerboost ja igasugust kräppi terade kaupa alla laadida. Seejärel on tal võimalus kraamile kettaga järele tulla. Sisuliselt serveripargi ja seedboxi sarnane asi, erinevusega, iseteenindus.
Siis saaks kallid inimesed jätta selle mobiilse interneti selle jaoks, mille jaoks see mõeldud on, meilid, uudised, fuksbuuks, skype jms.
Pole ime, et ka levi on selle 3G pulkade leviku ja tõmbamisega halvenenud.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.10.2013 09:19:13
|
|
|
See lahendus ju oli, aga keelati ära
Iga ISP'l oli storage server... ehk cache loomisel komistatakse sama jama otsa. Ja kui tahad teisele käru keerata, siis sokuta sinna kahtlasemat porri. Kuskil oli juba julm nali, et keegi pandi tingimisi kinni, kuigi levitaja selgelt ütleb et kõik seaduste kohane va. see piraatluse osa.
Lihtsalt tark ametnik ütles silma järgi, et materjal under age.
Ehk sellest ei tule midagi... eriti Eestis.
Ja filmide ja mängude osas tehakse kindlasti uudis, et meil superkiire pira download
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
06.10.2013 09:30:38
|
|
|
Indrekp: Aga kui nutitelefonid pidavat süüdi olema, et v6rgud koomas, siis järelikult on k6iges süüdi Facebook, kuna nutikaomanikud pidavat muudkui pildistama ja pilte FB-sse üles laadima.
---
Kirjutatud telefonist, EMT 2G ja WAP vahendusel. Ei mingit ülekoormust EMT 2G v6rgus.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.10.2013 10:50:30
|
|
|
Ootoot, mehed, ma ei rääkinud leviprobleemide süüdlastest ja ma ei rääkinud piraatlusest.
Koormust on vaja hajutada õigeid kanaleid pidi. Idee näeb ette, et pakkuja annab vaid ruumi ja tehnilise võimaluse. Klient ise tellib endale teenusepakkujalt ühenduse ja klient ise paigaldab arvuti. Teenusepakkujale ei jää mingit kohustust ja kogu vastutus lasub kliendil, mida ta seal kastis jooksutab on ta enda asi, vahele jääb, on käärid.
Igal juhul hingav 3G leviala võib suht koomale tõmmata kui netipulgad siblivad, sel juhul on tõesti ka nõrk nutitelefon mis levi enam korralikku kätte ei saa.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.10.2013 10:55:03
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Tiim kirjutas: |
no üleüldse enamus sellest liiklusest tuleb torrentitest, väitke mida tahate...iga pc mängu, filmi, seriaali teema on vastavat inffi täis...nutitelod on ka selle suht mugavaks teinud |
Seoses sellega tuli hea äriidee, luua teenusepakkuja www.tõmbekeskus.ee kes haldab pisikest serveriruumi kuhu klient saab tulla oma arvutiloksuga, panna see riiulisse, tellida sinna Elioni hüperkiire või Starmani powerboost ja igasugust kräppi terade kaupa alla laadida. Seejärel on tal võimalus kraamile kettaga järele tulla. Sisuliselt serveripargi ja seedboxi sarnane asi, erinevusega, iseteenindus.
Siis saaks kallid inimesed jätta selle mobiilse interneti selle jaoks, mille jaoks see mõeldud on, meilid, uudised, fuksbuuks, skype jms.
Pole ime, et ka levi on selle 3G pulkade leviku ja tõmbamisega halvenenud. |
Aga sellised ruumid on ju olemas kuhu inimene saab oma kasti viia ning juhtme kylge yhendada ja siis kaugelt hallata ning teha mida soovib...aga nagu alati, ei ole ju eestlane teenuse eest nõus maksma
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.10.2013 13:58:19
|
|
|
Läheb küll juba teemast välja aga sellepärast täpsustasingi tingimusi, need praegused pakkumised on serveriruumid kus 100Mbit/s maksab hingehinda, serverit peab tihti ka rentima äärmisel juhul saab ise viia.
Minu mõte oli selles, et kui juhe ei tule maamajja siis võta see juhe endale teenusepakkuja võrgu otsa kus võimalik. Olen juba kuulnud, et mõned kasutavad head sõpra kelle korterisse valgus sisse tuleb ja oma kasti seal soojendavad.
Eesmärk on ikkagi seda piiratud ressurssi, mis õhus on, säästa eluks vajalikema tegevuste jaoks, kui seda on lihtsalt umbe tõmbamine
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.10.2013 16:13:29
|
|
|
Enda serverit saab viia enamustesse kohtadesse. Lihtsalt veebis ei ole alati selle kohta hinnakirja avalikult yleval...70'eurot kuus keskmiselt ja tee mis tahad.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.10.2013 17:14:21
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Enda serverit saab viia enamustesse kohtadesse. Lihtsalt veebis ei ole alati selle kohta hinnakirja avalikult yleval...70'eurot kuus keskmiselt ja tee mis tahad. |
No näete, lahendus kõigele olemas, milleks neid netijulga MB lugeda siis.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|