Edit: Üks viisakas E-50 mäng ka otsa, seekord päris kartuliks peast ei läinud, kuigi pidevalt kõhklesin, et mida oleks mõistlik teha
http://wotreplays.com/site/362435#self _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
viimati muutis antikondor 30.09.2013 07:24:41, muudetud 1 kord
Jah, saab sisse logida, produktiivsus täiesti kadunud. Peale selle paistab kõik korras olevat. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Inimesed kes XVM-i valesti kasutavad ajavad ikka närvi mustaks, selles mängus jagdtiger otsustas kohe alguses ära, et võit on võimatu ja matchmaker sakib, informeerisin teda faktist, et hoopis ta statsid sakivad ning pani kohe ent garaaži tagasi... nojah, tuleb välja, et teda ei olnudki vaja ja loodan, et see 0xp oli tema duubel.
Spoiler
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Need 3x võinuks juba läbi olla, täispraht on mängudes. T10 rallivad ringi tegelased kellel keskmine kahju 200 ja kõik on nullimehed. Kui 2-3 paremat mängijat suudavad mängu võita, siis nemad võidavad kah.
Kuuendal minutil tundub juba lootusetu võita ning situatsioon muutub meie tiimi jaoks üha raskemaks, kuid lõpp on püändiga (ei hakka meelelahutuslikku momenti jutustamisega rikkuma).
Nõkutab koguaeg jah, laagimist ta ei näita mul eriti.
Hea mäng oli e100ga. Mõlemal poolel oli terve posu e75 tanke ja mängu alguses käis läbi mõlema tiimi lahe arutelu kui tore monsterkahur on ikka 128mm
Aga nagu ikka, pommitasin mina neid kõiki.
Spoiler
See on hästi tore, et nüüd saab t10netega mängida ja krediit pole mingi probleem. Varem oli koguaeg kahjum.
Päris hästi bouncib E-100 soomus, potential damage received 12190. Paraku ka oma lasud bouncivad isegi kullaga. Tundub nagu läbistavus oleks kehvemaks muutunud.
tglt nad v6iks kuld ammo yldse 2ra kaodata, oleks n6ks p6nevam isegi kui kellelgi seda pole.
Sellega oleks täiesti päri, aga seda paraku ei juhtu mistõttu on vaja lihtsalt kohaneda sellega, et aegajalt on soomus kasutu.
Edit: nii masendavat tulemust ei ole mul pikka aega olnud, tee mis tahad aga ei võida http://i.imgur.com/HaoMnNJ.png _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Olen vahepeal paar videot lisanud youtube.
Ka tegin ühe vana video avalikuks (clanwar PTS vs CONST Mines mapil- tegin avalikuks, kuna see vana taktika ei ole enam aktuaalne ja võib sheerida)
https://www.youtube.com/watch?v=iVUI0U7hmgg
Kulla pene on kohati täiesti absurdselt kõrge. Nurga all E-75 UFP'st minnakse läbi nagu võist, või siis torni esiosast nagu see oleks paber, Mantlet on umbes 50/50. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Siin on kaks meeskonna näidis skille. Viimasele laadijale on pandud ainult kaks skilli. Kas tõesti skilli mitte valimine paneb kogemused hoopis teistele ja arendab näiteks komandöri palju kiiremini?
Komandöril on lausa neli skilli, teisel valikul kolm. Kusjuures BIA pole üldse võetud.
Siin on kaks meeskonna näidis skille. Viimasele laadijale on pandud ainult kaks skilli. Kas tõesti skilli mitte valimine paneb kogemused hoopis teistele ja arendab näiteks komandöri palju kiiremini?
Komandöril on lausa neli skilli, teisel valikul kolm. Kusjuures BIA pole üldse võetud.
Pigem näidatakse, mis skillid on must-have. BIA on teisejärguline.
Ka tegin ühe vana video avalikuks (clanwar PTS vs CONST Mines mapil- tegin avalikuks, kuna see vana taktika ei ole enam aktuaalne ja võib sheerida)
Ha-haa, see oli ju jumalast lahe trikk, kus te mitmekesi lükkasite ühe oma tankidest mäe peale vaenlaste selja taha, kes seda kuidagi ei osanud oodata! _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Ha-haa, see oli ju jumalast lahe trikk, kus te mitmekesi lükkasite ühe oma tankidest mäe peale vaenlaste selja taha, kes seda kuidagi ei osanud oodata!
ühe korra lükkasime E-100 sinna üles
vastaste batchatid s*ttusid täis ennast siis
Eks selliseid lükkamisi jah aegajalt hea teha, kui aega ja positsiooni on.
Üks vinge koht selle tegemiseks on näiteks Mäekuru kaardil liustikupoolse baasi juures sinna mäe otsa valelt pool tanki üles lükkamine. Selleks läks mingi 7't tanki vaja, et üks batchat üles saada. Kaheks esimeseks 2 batchati panna ja saigi 2 tükki neid niimoodi üles lükatud.
geez mida mänge ikka tuleb. tulemus ise muidugi tore aga mida teamid ikka :S tulemus ja replay _________________ Life sucks sellega oleks nigu kõik öeldud
geez mida mänge ikka tuleb. tulemus ise muidugi tore aga mida teamid ikka :S tulemus ja replay
Huvitav mis Jagdtigeriga lõpus juhtus, ta nagu tardus paigale ja ei püüdnudki end ringi keerata? Algul oli muidugi lint maas, aga hiljem kõmmutasid sa talle ju keresse., mitte roomikute pihta? _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
geez mida mänge ikka tuleb. tulemus ise muidugi tore aga mida teamid ikka :S tulemus ja replay
Huvitav mis Jagdtigeriga lõpus juhtus, ta nagu tardus paigale ja ei püüdnudki end ringi keerata? Algul oli muidugi lint maas, aga hiljem kõmmutasid sa talle ju keresse., mitte roomikute pihta?
Huvitav mis Jagdtigeriga lõpus juhtus, ta nagu tardus paigale ja ei püüdnudki end ringi keerata? Algul oli muidugi lint maas, aga hiljem kõmmutasid sa talle ju keresse., mitte roomikute pihta?
kui ma seljataha ära sain polnud tal enammidagi teha seega eks ta loobus ja td`ga naljalt ikka mediumi ei out-turn`i! _________________ Life sucks sellega oleks nigu kõik öeldud
Väga hea ju, ma juba varem mõtlesin miks rühm ei võiks olla 5 inimest, aga siis oleks natuke ebavõrdne randomis kui need 5 on väga head mängijad.
Kompaniisid ei saa kunagi täis, alati on rahvast liiga vähe.
Huvitav, kuidas xvm 5 saab tiimikaaslaste hitlogi ka käima panna, defauldina küll ei tööta.
[quote="erick"]Tuli üks väga pineva lõpuga E-25 mäng:
Tegelikult õnn oli seekord Sinu poolel. Kui kv3 poleks lõpus närvi läinud, siis oleks ta võinud vabalt su maha võtta. Natuke häiris see hummeli kõrvaldamine. Ta ju just lasi ära ja järgmise lasuni on vähemalt 25 sek aega. Pole ju vaja teda flankida. Aga muidu polnud viga.
Lausa uskumatu, kui palju su Matilda vaenlaste tuld kannatas! Ime, et mõni sind cheatimises süüdistama ei hakanud. _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Edit: see high alpha meta hakkab ikka rõvedalt koppa ette viskama, oneshotimine on ikka täielik BS. Varem oli arty rõvedalt OP, nüüd enam OP'mat masinat kui foch 155 kulda spammimas vast ei olegi. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Kurat see Centurion Mk. I 20 pdr. täpsus annab ikka soovida. Mürsu hajuvus on lihtsalt masendav. Vahest laseb poole kaardi pealt kuplisse, vahest ei saa 100 meetri pealt isegi küljele pihta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.