Pole hommikul ja õhtul aega, et vaadata ning VoD ka ei viitsi terves pikkuses,
siis lühivideod saab sellelt channelilt - http://www.youtube.com/user/Instaclock/videos _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Isiklikult olen Gambiti poolt, sealne support mängija on ka Eestlane. Eelmine aasta Gambit aka Moscow Five oli ikka tase. _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Mu ennustused on siiani 14-1
Väga hea mäng Fnaticu poolt nüüd. Puszu tegi ka korralikult tööd Tundub ainult, et CS pole tal päris "up there" ainult.
Varus alati mu lemmik ADC olnud, vahet pole kas teamfight või laning phase. 3xBlight + ability liiga hea.
Kohe üldse mulle ei meeldi, kui Alex võtab TF-i... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
rääkidas praegu fnaticu mängudest ja üleüldisest pildis siis mehed on tõesti head mängu teinud ja edasipääs on tagatud, sest ilmselt Mineski vastu võidetakse ära, Gambiti vastu läheb huvitavaks.
OMG Gambit vs Ozone mäng. The turnarounds and comebacks! Selliseid mänge meeldib mulle vaadata Närvikõdi terve mäng
Oli tõesti väga huvitav, hoidsin Gambitile pöialt ja vaatamine oli üks huvitavamaid mis siiamaani on olnud ( paljude puhul sai ainutl highlighte vaadata, Fnatic ja Gambiti omad ainult pikalt )
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.