see puutumatus on ju see, et kui oled ühe mängu võitnud ja siis 2 kaotad, langed. Kui ntks 5 mängu kaotad ja ühtegi ei võida, siis vist ei lange veel.
Kui see uus süsteem tutvustati, siis üeldi, et pole võimalik kukkuda näiteks Gold V tagasi Silver I ükskõik kui palju sa kaotad jms. Kas see peab ikka paika?
Ei pea paika sessuhtes, et kui sa oled Gold V ja sul on vähe LP-sid (näiteks 0), siis mingi aja pärast (28 päeva afaik), kui pole mänginud, langed Silver I. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Muidugi olen mänginud hard carry champe - fiddlesticks/diana/rengar/voli
Olen aru saanud, et hard carryde mängimine koos üksi terve meeskonna carrymisega ongi üks kahest võimalusest Goldi saada. Teine võimalus on meeletult suur õnn.
Sattusin ka kunagi bronze 3 (ja pärast seda langesin veel ). Ei ole lihtsalt võimalik võita kui on afk teamis. Eile oli ühes mängus kaks afki ja järgmises üks -.-. Aa ja siis enne mängu käib räige sõda, kes läheb topi ja lõpuks läheb garen suppordiks, sest ta ei saanud aru, et first pick võttis topi ära. _________________ M: Ainulaadsed Eesti disain sisustuselemendid - TESSERA
ranked mängudesse keda ADCna soovitate? siiani gravesi ja ashe'i mänginud..
Corki on päris strong ADC nüüd. Peale 3.10a patchi Trinity Force spellblade increase 150% pealt 200% peale. Mana cost on tal päris hull aga early games skille spämmida on ka päris mõttetu. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Sattusin ka kunagi bronze 3 (ja pärast seda langesin veel ). Ei ole lihtsalt võimalik võita kui on afk teamis. Eile oli ühes mängus kaks afki ja järgmises üks -.-. Aa ja siis enne mängu käib räige sõda, kes läheb topi ja lõpuks läheb garen suppordiks, sest ta ei saanud aru, et first pick võttis topi ära.
Kui keegi Worlds-e tahab vaadata kõrgema kvaliteediga kui Twitchis võimalik tasuta, siis:
1) Installige VLC, kui teil pole
2) Installige Livestreamer http://livestreamer.tanuki.se/en/latest/install.html (config file vaadake üle, et VLC install oleks õigesti määratud)
3) Tehke command prompt lahti ning "livestreamer twitch.tv/ongamenet mobile_high" käsk
Kui keegi Worlds-e tahab vaadata kõrgema kvaliteediga kui Twitchis võimalik tasuta, siis:
1) Installige VLC, kui teil pole
2) Installige Livestreamer http://livestreamer.tanuki.se/en/latest/install.html (config file vaadake üle, et VLC install oleks õigesti määratud)
3) Tehke command prompt lahti ning "livestreamer twitch.tv/ongamenet mobile_high" käsk
Riot ei pane ju kvaliteedipiiranguid peale. OGN'i vaatamiseks samas väga hea nipp.
Ise kavatsen Worldse üldse peamiselt Azubu TV'st vaadata, sest Twitch ei talu tihtipeale suurt koormust väga hästi.
Twitch stream ei laggi mul üldse aga kõik chatid on surnud, vahet pole mis kanal. Vahet pole, 400k vieweriga vahepeal ei tahaks chati nähagi. Istun TSis paar inimesega parem
Kell 4 hommikul juba ja 5 mängu veel tulemas. Uni kisub peale, 5 tundi veel on päris palju
lolesports.com'i lehelt valida Azubu TV 720p ei ole ka üldse paha.. Thou seal fullscreenis ei taha mul see actionbar vms ära kaduda.. asub täpselt siis adc'de statistika peal. Väike setback ofc.. ->
edit:
tsitaat:
This was happening to me as well, what fixed it for me was keeping the cursor in the top left corner when in full screen
Kind of spoil i guess?
Spoiler
Gambiti esimest mängu ei näinud kahjuks, aga SSO vastu mängisid küll võimsalt. Midgame kaotasid natuke aga Early ja Late olid neil head. See üks teamfight kus dade ja imp Darienit focusisid ja mitte Alexit oli küll natuke... mööda.
Üldiselt olid head mängud overall ja ootan juba järgmiseid mänge
viimati muutis Rasvane 16.09.2013 12:17:00, muudetud 5 korda
Sama siin, kuigi netikiirus on piisav ( 95mbps ) siis HQ kvaliteediga on pidevad jõnksud sees.
Hommikul enne tööle minekut jõudsin vaadata FNATIC vs Mineski mängu mis oli
Spoiler
suhtlelist lühike kuna 17 minutiga oleks mäng võidetud olnud, nexusel jäi kuskil pooled elud alles aga kuna resp time oli väga lühike siis võeti 3 killi. Fnatic üritas uuesti kiirelt nexust maha võtta ja tehti split mis ebaõnnestus ja tulid mõttetud surmad. Õnneks läks esimene võidujoovastus üle ning hakati korralikult mängima, tehti väga hea trap baronil ning võeti mängu võit.
Kas keegi teab, on kuskil järelvaatamise võimalus peale youtube? Mängud on väga sital ajal ( hommiku peab tööle minema ) aga tahaks Fnaticu mänge kindlasti vaadata, kuna LIVE-s neid enamasti ei näe siis õhtul ikkagi vaataks. Ja tulemused jms pange spoiler tagide vahel äkki ?
Kas keegi teab, on kuskil järelvaatamise võimalus peale youtube? Mängud on väga sital ajal ( hommiku peab tööle minema ) aga tahaks Fnaticu mänge kindlasti vaadata, kuna LIVE-s neid enamasti ei näe siis õhtul ikkagi vaataks. Ja tulemused jms pange spoiler tagide vahel äkki ?
Vaatasin päeva lõpuni ja sain 3 tundi magada
Läksin 9-1 oma ennustustes, ainult Vulcan - Fnatic mänguga panin pange.
Spoiler
Aga olgem ausad, see matchup oli väga suurelt fnaticu kasuks, aga täiesti debiilne, ajuvaba last pick Yoric kaotas selle mängu. Ma ikka ei mõista, miks nad nii tegid ? Oleks Caitlyn kasvõi Cleanse võtnud, siis oleks ehk mingisugunegi point asjal olnud.. ei oskagi midagi öelda nagu
Anyway, kui koju õhtul jõuan, lähen vara magama ja ärkan hommikul kell 5, et 5 järgmist matchi ära vaadata. Peaks hakkama vist kell 5 hommikul mängud ? Parandage mind keegi, kui ma eksin.
R3negadeX kirjutas:
Sama siin, kuigi netikiirus on piisav ( 95mbps ) siis HQ kvaliteediga on pidevad jõnksud sees.
Hommikul enne tööle minekut jõudsin vaadata FNATIC vs Mineski mängu mis oli
Spoiler
suhtlelist lühike kuna 17 minutiga oleks mäng võidetud olnud, nexusel jäi kuskil pooled elud alles aga kuna resp time oli väga lühike siis võeti 3 killi. Fnatic üritas uuesti kiirelt nexust maha võtta ja tehti split mis ebaõnnestus ja tulid mõttetud surmad. Õnneks läks esimene võidujoovastus üle ning hakati korralikult mängima, tehti väga hea trap baronil ning võeti mängu võit.
Riotgames twitchis saab ka alati past broadcaste vaadata, tavalselt lõigatakse nad nö juppideks kah, hetkel on ainult 1 suur 17h video.
Mõni hetk oli eile päris palju viewereid, mingi hetk peakis 412k peale(nii palju kui ma nägin)Võtsin igaks juhuks pildile ka 409k
Pole hommikul ja õhtul aega, et vaadata ning VoD ka ei viitsi terves pikkuses,
siis lühivideod saab sellelt channelilt - http://www.youtube.com/user/Instaclock/videos _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Isiklikult olen Gambiti poolt, sealne support mängija on ka Eestlane. Eelmine aasta Gambit aka Moscow Five oli ikka tase. _________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke
Mu ennustused on siiani 14-1
Väga hea mäng Fnaticu poolt nüüd. Puszu tegi ka korralikult tööd Tundub ainult, et CS pole tal päris "up there" ainult.
Varus alati mu lemmik ADC olnud, vahet pole kas teamfight või laning phase. 3xBlight + ability liiga hea.
Kohe üldse mulle ei meeldi, kui Alex võtab TF-i... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
rääkidas praegu fnaticu mängudest ja üleüldisest pildis siis mehed on tõesti head mängu teinud ja edasipääs on tagatud, sest ilmselt Mineski vastu võidetakse ära, Gambiti vastu läheb huvitavaks.
OMG Gambit vs Ozone mäng. The turnarounds and comebacks! Selliseid mänge meeldib mulle vaadata Närvikõdi terve mäng
Oli tõesti väga huvitav, hoidsin Gambitile pöialt ja vaatamine oli üks huvitavamaid mis siiamaani on olnud ( paljude puhul sai ainutl highlighte vaadata, Fnatic ja Gambiti omad ainult pikalt )
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.