kes otsib veel special editione tagasi, siis Euronicsi veebis saadaval piiratud kogus
Kas Collectors Editione siiski ei õnnestunud hankida?
Mainisid, et õnnestus saada Special Editione mõlemale platvormile ja X360-le Collectors Editione, aga veebis näen ainult SE-sid
CE-dega läks nihu jah, algne info mis mulle antti oli et sain ka neid, kuid järgmine päev juba informeeriti, et siiski olin neist ilma jäänud - kaubanduse tore maailm, kui jääd sellise defitsiidi kinni panemisega minuti hiljaks oled kohe ka ilma _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Helistasin kõik läbi, sain nendega omavahel kokku jne, aga ikka mitte midagi, siis läksin trevori korterisse ja vaatasin seda plaani, kõik oli tehtud, ainuke asi mis tegemata oli: Get an air transport vms. aga ma ennem võtsin juba kusagilt helikopteri ja lendasin ringi selle, ei näidanud küll midagi et ma peaks ta kuhugile viima vms, oskab keegi öelda kas ma pean kusagilt mingi kindla kopteri rottima jne ?
Mind huvitaks ka see autode hoidmise teema. Kui ära tuunin, kas siis peaks iga kord garaaži ajama või võib ka maja ette jätta nt. Olen märganud, et Franklini maja ette on mõned autod kogunenud, millega kuskilt ära sõidetud on.
Keegi on proovinud investeeringuid ka stock marketil juba ?
Jap, mingi ülesanne oli kus pidi 4 matsi mättasse laskma, siis kuulata et teatud stock langeb ja teatud tõuseb, ostsin toda mingi 260000 eest hetkel profit 70000
E: Keegi Tangi on kätte saanud sõjaväebaasist? ... kipuvad maru kiirelt mind mättase lööma , ei jõua lähedalegi :S _________________
Kas keegi on game.co.uk mängu saand ? kuradi nv on rikutud ajab hulluks juba ootamine
palju sa sääatsid selle väljamaalt tellimisega siis? Eestis poes 60 eur ringis olemas ju... sõbraga hetkel 4h mänginud ja väga missioonideni pole jõudnud _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kas keegi on game.co.uk mängu saand ? kuradi nv on rikutud ajab hulluks juba ootamine
palju sa sääatsid selle väljamaalt tellimisega siis? Eestis poes 60 eur ringis olemas ju... sõbraga hetkel 4h mänginud ja väga missioonideni pole jõudnud
Praeguste hindade järgi on see 43 + 2,5 (postikulu) naela ehk umbes 54 eurot. Eestis olid eeltellimuse hinnad 57 eurot ja postikuluta, kätte sai õigel päeval. Palju õnne kõigile välismaalt tellijatele.
Ise tellisin GAME.co.uk'st strategy guide'i, teele pandi eelmisel reedel ja kohale pole veel jõudnud. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
palju sa sääatsid selle väljamaalt tellimisega siis? Eestis poes 60 eur ringis olemas ju... sõbraga hetkel 4h mänginud ja väga missioonideni pole jõudnud
Praeguste hindade järgi on see 43 + 2,5 (postikulu) naela ehk umbes 54 eurot. Eestis olid eeltellimuse hinnad 57 eurot ja postikuluta, kätte sai õigel päeval. Palju õnne kõigile välismaalt tellijatele.
Ise tellisin GAME.co.uk'st strategy guide'i, teele pandi eelmisel reedel ja kohale pole veel jõudnud.
JA ok sain juba ammu aru aga mis tehtud see tehtud pakub huvi lihtsalt kas keegi on juba ka kätte saand
Imelik, ment ajas kedagi taga, aitasin kätte saada, lasti tagaaetav maha. Mendid lahkusid, laip lebas keset kiirteed , ning tuleb kiirabi, täidavad pabereid ja lahkuvad.. laip ikka keset kiirteed.. Aga hämmastavalt keegi temast üle ei ajanud, põigati mööda
Kui üldpilti vaadata on ikka väga ilus mängus graafika _________________
Politseinikud on eriti agressiivseks millegipärast tehtud. Nt just äsja märkasin patrulli lennujaama juures passimas, politseinikud ise automaatidega väljas enda sõiduki juures passimas ning läksin ligi. Lihtsalt astusin ühe politseinikku ette, midagi muud ei teinud ning hakkab relvaga sihtima ja busted. Rääkimata sellest julmast rammimisest, ettekeeramisest jne.
48 missiooni 69st läbi mängitud. Senimaani mulje väga hea. Need multiple tegelastega heistid ja muud missioonid on väga tasemel ning piisavalt huvitavad. Stoori on kah kaasahaarav. _________________ ..||..
mendid ajasid taga ning keerasin auto mitu korda üle kuudi, märkasin, et kütust hakkas autost välja voolama tee peale. Mendid sõitsid kambaga sisse, ühel mendiautol oli rehv puru lastud ning sõitis velje peal, sealt tekkis säde ning maas olev kütus hakkas põlema, tuli levis mu autoni ja põlesin autosse sisse
Päris kõva acid trip oli Michaelil ikka ühes missioonis väga ULME mäng on ikka.. pole sõnu. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kuidas teil nii hea graafika on
Mul on väga kahtlane see pilt, kord tume, kord hele. Ise vahetab kogu aeg... kui öö saabub, siis on eriti vastik mängida kuna kõik on kuidagi "laiguline" ja kahtlane.
1080p peale pannes ei muutu midagi, kui 1366x700 vms on veidi parem, aga siiski... teiste videosid ja pilte vaadates oleks minul nagu 486 arvuti
Sai maha võetud "kohandatud" seade. Läks veits paremaks, aga ikkagi öö on kole , autode "läige" on musta ruuduline jne
Kas asi võib selles olla , et mul CD2 ei ole ära installitud?
Mängin plaadiga ja CD1 on USB peal.
Teleka seadetest saan ainult heledust ja kontrastsust muuta. FULL HD telekas ei ole...
CD2 võib küll installida, lihtsalt kaks CD'd ei tohi olla installitud ühele meediale, endal hdd+usb peal ning pop-in on suhteliselt olematu. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.