Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/X1/PS3/PS4] Grand Theft Auto V märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 102, 103, 104  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 18.09.2013 01:51:12 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Sest konsool koos mänguga oli laenatud sõbralt.. doh.

See samane pirate bay versioon.
Pole vaja hakata oma ps3 versiooni nüüd taevani kiitma. Mõlemal konsoolil on mäng hea - mitte kumbki pole teisest parem

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 18.09.2013 02:02:35 vasta tsitaadiga

Kui "laenata" pickupi millel treiler taga (kaatriga) siis saab kenasti selle treileri vette tagurdada ja voila ronid kaatrile ja anna aga gaasi.

Kas autotreilerilt annab ka autosid maha/peale laadida?

Hetkel juba sõitmisega harjunud, pole viga AGA mis mulle ei meeldi on see ,et kui kusagilt teelt välja paned ja mäest alla lendad autoga siis kohe kipub plahvatama....
Graafika suhtes kindlasti edasiminek GTA IV suhtes.

Missioonid ja värgid on küll muhedad, pole nagu ühe puuga löödud vaid ikka midagi veits enamat. Hetkel juba 21.1% tehtud icon_biggrin.gif

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.09.2013 03:42:29 vasta tsitaadiga

Shade kirjutas:
HDTanel kirjutas:
Sest konsool koos mänguga oli laenatud sõbralt.. doh.

See samane pirate bay versioon.
Pole vaja hakata oma ps3 versiooni nüüd taevani kiitma. Mõlemal konsoolil on mäng hea - mitte kumbki pole teisest parem

Noh eks igaüks võib arvata mida tahab.
Kas ma olen taevani kiitnud PS3 versiooni?
Kui nüüd neid võrrelnud olen mitmeid päevi siis pildiliselt 1:1, popuppi on mõlemil konsoolil ja seda lahendad vaid SSD kettaga.
Kui aga midagi öelda siis XBOX360 pult on ikka meeletult parem... kui sai paar päeva kõvasti GTA 5 pelatud XBOX360 peal ja otse üle mindud PS3 peale siis koheselt oli väga akward see, et PS3 puldi thumbstickid olid ääretult kõrged ja ebamugavad, sama ka muidugi triggerite kohta, sihtida oli palju kohmakam kui XBOX360 peal, lisaks thumbstickid on väga tundlikud PS3 peal kui XBOX360 peal selline rohkem jäik on, kumbgi samas polnud ideaalne nii, et arengu ruumi ONE ja PS4 jaoks on. Igatahes pean vist oma XBOX360 puldi konverteri välja otsima ja selle PS3-ga ühendama taas icon_biggrin.gif

See Oculus Riftiga oleks.. väga väääär icon_lol.gif

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
whiteknut
HV vaatleja

sõnum 18.09.2013 08:28:13 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:
akk kirjutas:
Riddim kirjutas:
Juhitavus võiks pisut parem olla, aga kui hakata võrdlema selle oksega, mis IV oli, siis on ta taevalik.

Minu meelest oli GTAIV üks realistlikuimaid autosimulatioone, mida mänginud olen. Eri masinad käitusid täpselt nii nagu nad seda reaalses maailmas teeksid. Erinevad vedrustused, massid, vedavad sillad jms - kõik see andis sõites tunda.
Kas need GTA IV-d reaalseks pidavad inimesed millegagi üldse elus peale vesivoodi on sõitnud või?

Mitte ükski auto siin maamunal ei käitu samamoodi nagu need õõtsuvad alused GTA IV-s, millele tüürides vaid soovitusliku suuna kõikumiseks annad.

Mänginud GTA V´d nüüd 10h ning võin öelda, et GTA IV juhitavus oli kindlasti sarnasem päriselule (õõtsumine loomulikult üle võlli seal, aga kiirendused ja grip uues mängus täislollus (150 pealt keerates keerab kohe ja teravalt ja juhitavus säilib (katsu sa päris elus nii järsult rooli tõmmata ilma spinnimata))

DMG mulle aga GTA V´s meeldib (spoiler videod olid s***ti tehtud, ise mängides ikka auto väga väikseks saab sõidetud). Juhitavus eriti häiriv on mootorratastel, kuna mootorattas ei keera nagu tal äkitselt mõlemad rattad muudaksid sõidusuunda, vaid ikka sujuvalt.

GTA V on super mäng, ainult arcade driving süsteem rikub natuke lõbu... (paadid on ainsad asjad mis liiguvad enamvähem reaalselt)
tagasi üles
HanzA
HV kasutaja
HanzA

sõnum 18.09.2013 08:29:32 vasta tsitaadiga

Lennukid ka vist.Lennukid vist ei lenda väga sirge jooneliselt ja ikkagist õõtsuvad ka natuke.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Riddim
HV kasutaja
Riddim

sõnum 18.09.2013 09:35:58 vasta tsitaadiga

henryf kirjutas:
Riddim kirjutas:
Juhitavus võiks pisut parem olla, aga kui hakata võrdlema selle oksega, mis IV oli, siis on ta taevalik.
Mis seal okse oli sinu jaoks? Minu arust on GTA V kõik sõidukitega seonduv ära rikutud, tõsine pettumus. Välimist damaget pole aga sõidad õrnalt kivi pihta siis ratas kõver, auto sujuvast liikumisest ei saa siin üldse rääkida, väga närviline ja ebareaalne. Kui juhtud vähe rohkem üle katuse käima lendad õhku. No wtf??? Ülejäänud mänguga võiks rahule jääda aga grand theft autol on mängus väga suur roll sõidukitel ja kui see taandarenes no siis ajab vähe marru.

Minu isiklik probleem nende mängude juhitavusega on see, et kui kõik muud elemendid omavad sellist arkaadiliku hõngu ja sinna sisse visatakse juhitavus, mis võtab malli autosimudest, siis need ei sobi omavahel eriti kokku. Äkki sulle meeldib, mulle aga mitte. Maitsed on erinevad.

henryf kirjutas:
Tundub, et sul oleks mõistlik üldse WII omale osta kui GTAIV okse juhitavusega. Mängi titekaid seal icon_biggrin.gif

Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 18.09.2013 09:52:38 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Noh eks igaüks võib arvata mida tahab.

KOgu sinu seletuse juures on nii palju väära, et ... Sa tahad väita kõigile sellist asja:
1) Sõber sai mängu juba reedel kätte, see et see pira versiooni lekkimisega ühele päevale langes oli puhas kokkusattumus
2) Sõber annab varem kätte saanud maailma selle aasta enimoodatud mängu konsooliga lihtsalt sulle mängimiseks - tema ise ei taha mängida: eks?
3) Isegi kui ta oleks heast südamest striimimse jaoks andnud, aga kuna sind banniti, siis miks ta tagasi mängu ei võtnud?

Ühesõnaga kogu jutt on selline poliitiku otsitud vabanudste leidmine, pigem ole ükskord aus. Imelkki häma kokku keerutada pole ka mõtet.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 18.09.2013 10:58:41 vasta tsitaadiga

Jõudsin lõpuks linnast välja ja alles nüüd hakkan aru saama, millega tegu. Niivõrd detailset ja suurt maailma, mis Rockstar on suutnud luua, pole üheski teises mängus. Ühel hetkel sõidad kaugtuledega kapotikaamerat kasutades kuhugi kõrbesse, motellidest mööda, ronid autost välja ja mingid loomad (koiotid vist) sahistavad samal ajal põõsastes ringi. Täiskuu, ümberringi on kottpime ja GTA'st on järsku saanud RDR. Siis jalutad suvalisse majja, mis osutub inimtühjaks pangaks kõrbes, järgmisena sukeldud vee all või ronid paati. Kusjuures vesi näeb ikka ülimalt reaalne välja, vihmapiisad asfaldil samuti.

Ja alles 7% on mängust läbitud...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.09.2013 11:07:00 vasta tsitaadiga

Eilse päevaga linnast välja ei jõudnud, tänane päev läheb vist kah raisku, põrgu, terve nädal läheb...
icon_biggrin.gif
goodbye real life
icon_smile.gif
Asi ületab kõik ootused, mingi autode juhitavus on siin väga teise, kolmanda järguline...
thumbs_up.gif

tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 18.09.2013 11:07:44 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
Niivõrd detailset ja suurt maailma, mis Rockstar on suutnud luua, pole üheski teises mängus.

Hold your horses cowboy icon_eek.gif

tagasi üles
Kris82
HV vaatleja

sõnum 18.09.2013 11:19:31 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
Eilse päevaga linnast välja ei jõudnud, tänane päev läheb vist kah raisku, põrgu, terve nädal läheb...
icon_biggrin.gif
goodbye real life
icon_smile.gif
Asi ületab kõik ootused, mingi autode juhitavus on siin väga teise, kolmanda järguline...
thumbs_up.gif

+1 icon_biggrin.gif . Väga hea mänguga on ikka tegu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 18.09.2013 11:49:10 vasta tsitaadiga

Installisin lõpuks Play Disci 16 GB mälupulgale ja nüüd saab kettaseade puhata - see plaadi ragin hakkas ikka päris tõsiselt häirima. Nüüd on hea vaikne ja tundub, et isegi kui start nuppu vajutada, siis avaneb kaart ka kiiremini. Ennem oli kohe kuulda kuidas kaarti laetakse...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Kris82
HV vaatleja

sõnum 18.09.2013 11:51:03 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
Installisin lõpuks Play Disci 16 GB mälupulgale ja nüüd saab kettaseade puhata - see plaadi ragin hakkas ikka päris tõsiselt häirima. Nüüd on hea vaikne ja tundub, et isegi kui start nuppu vajutada, siis avaneb kaart ka kiiremini. Ennem oli kohe kuulda kuidas kaarti laetakse...

PS3 peal ragistab ka ikka väga mõnuga. Õhtul hakkas täitsa häirima. Ega selle vastu vist PS3-ga midagi teha ei ole? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 18.09.2013 11:53:42 vasta tsitaadiga

Kris82 kirjutas:
dstar kirjutas:

PS3 peal ragistab ka ikka väga mõnuga. Õhtul hakkas täitsa häirima. Ega selle vastu vist PS3-ga midagi teha ei ole? icon_rolleyes.gif

Digital download.

HanzA
HV kasutaja
HanzA

sõnum 18.09.2013 11:56:57 vasta tsitaadiga

Aga kui disc 1 ja disc 2 usb-le panna koos?
tagasi üles
kuri orav
HV kasutaja
kuri orav

sõnum 18.09.2013 12:05:13 vasta tsitaadiga

Minu jaoks pole see tähtis kas juhitavus on reaalsem neljandas või viiendas osas. Neljanda osa juhitavus segas nagu seda lõbu saamast mängust, millega olin harjunud. Mul on hea meel, et V-s mindi teist teed ja muudeti juhitavust. Reaalsus ei ole mängudes põhiline - reaalses elus piisaks ühest kuulihaavast, et vastane liikumisvõimetuks teha.

Kahju, et iFruit äppi veel ei ole androidile. Tahaks juba Chopile trikke õpetada icon_biggrin.gif

Midigi
HV kasutaja
Midigi

sõnum 18.09.2013 12:08:37 vasta tsitaadiga

ps3 versioon on küll väga kole, framerate ka kõigub ikka parajalt
kuid mäng ise tundub väga huvitav

viimati muutis Midigi 18.09.2013 12:35:23, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
kuri orav
HV kasutaja
kuri orav

sõnum 18.09.2013 12:15:07 vasta tsitaadiga

Naljaks video
Spoiler Spoiler Spoiler

Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 18.09.2013 12:18:59 vasta tsitaadiga

HanzA kirjutas:

Minu teada on point selles, et GTA V kasutab dual stream tehnoloogiat (kuskilt lugesin..), et striimib nii plaadilt kui kettalt korraga. See tõttu, kui kõik samasse kohta panna siis ei tuleks ju ikka seda eelist välja?

Electrical
HV kasutaja
Electrical

sõnum 18.09.2013 13:00:44 vasta tsitaadiga

Man stabbed for new £45 Grand Theft Auto game after queuing up at midnight to buy it
Sellised lood siis UK-s.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Mercury
HV veteran

sõnum 18.09.2013 13:07:15 vasta tsitaadiga

Mafia kirjutas:
HanzA kirjutas:

Minu teada on point selles, et GTA V kasutab dual stream tehnoloogiat (kuskilt lugesin..), et striimib nii plaadilt kui kettalt korraga. See tõttu, kui kõik samasse kohta panna siis ei tuleks ju ikka seda eelist välja?

Usb / ketas on ikka kiirem andmekandja kui DVD lugeja.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
whiteknut
HV vaatleja

sõnum 18.09.2013 13:10:08 vasta tsitaadiga

Mafia kirjutas:
HanzA kirjutas:

Eelis tuleb välja selles, et ei ragise, ning kui kiire usb mälupulk siis ei ole mingit vahet kah. (vähemalt endal jookseb nii samahästi kui mitte paremini)
tagasi üles
MultiRaiko
HV vaatleja
MultiRaiko

sõnum 18.09.2013 13:22:39 vasta tsitaadiga

Kas siis kui ma saan selle GTA V-e kätte kas siis on kohe mingi update jah? Aga kas ilma selleta ei saa kui üldse midagi on? Või on kuidagi võimalik see plaadi peale installida ja siis installida see nagu ära icon_biggrin.gif mul EMT internet ja piiranguga migni 30gb seega see 7-8 gb ja oleks nett otsas juba see kuu icon_biggrin.gif
tagasi üles
Riddim
HV kasutaja
Riddim

sõnum 18.09.2013 13:30:20 vasta tsitaadiga

See 8 giga tuleb ikka plaadi pealt installida.
whiteknut
HV vaatleja

sõnum 18.09.2013 14:05:54 vasta tsitaadiga

MultiRaiko kirjutas:
Kas siis kui ma saan selle GTA V-e kätte kas siis on kohe mingi update jah? Aga kas ilma selleta ei saa kui üldse midagi on? Või on kuidagi võimalik see plaadi peale installida ja siis installida see nagu ära icon_biggrin.gif mul EMT internet ja piiranguga migni 30gb seega see 7-8 gb ja oleks nett otsas juba see kuu icon_biggrin.gif

Kui sul süsteem up to date on siis ei tohiks küll mingit update olla (mul endal oli xboxil kõik updated tegemata)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360/X1/PS3/PS4] Grand Theft Auto V mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 102, 103, 104  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.