Juhitavus võiks pisut parem olla, aga kui hakata võrdlema selle oksega, mis IV oli, siis on ta taevalik.
Ei ütleks, et mööda teed laperdamine oleks just kõige nauditavam. Muidu on mängu täie raha eest, aga juhitavust on nii palju lihtsusatud, et see ei paku enam absoluutselt pinget - vedrustus ja mass on pea olematud.
Ulmekaua installis ikka mängu, aga nüüdseks mõned missioonid seljataga. Autode handling on ikka väga teistmoodi võrreldes varasemaga, aga harjun juba vaikselt.
Juhitavus võiks pisut parem olla, aga kui hakata võrdlema selle oksega, mis IV oli, siis on ta taevalik.
Minu meelest oli GTAIV üks realistlikuimaid autosimulatioone, mida mänginud olen. Eri masinad käitusid täpselt nii nagu nad seda reaalses maailmas teeksid. Erinevad vedrustused, massid, vedavad sillad jms - kõik see andis sõites tunda.
Minu meelest oli GTAIV üks realistlikuimaid autosimulatioone, mida mänginud olen. Eri masinad käitusid täpselt nii nagu nad seda reaalses maailmas teeksid. Erinevad vedrustused, massid, vedavad sillad jms - kõik see andis sõites tunda.
Täpselt. Nüüd on selline tunne, nagu sõidaks mingi puuklotsiga ringi. Isegi damage on mitu korda kehvem, kui GTAIV's. Huvitav, mis põhjusel selline taandareng juhitavuse koha pealt üldse toimus?
Täpselt. Nüüd on selline tunne, nagu sõidaks mingi puuklotsiga ringi. Isegi damage on mitu korda kehvem, kui GTAIV's. Huvitav, mis põhjusel selline taandareng juhitavuse koha pealt üldse toimus?
Ma ei saa aru miks Te igatsete neid õõtsuvaid laevu eelmisest osast.
Kui uues osas peaks kellegi jaoks juhitavus "kehv" olema, siis palun pidage meeles, et esiteks on mängus selline asi nagu driving skill ja teiseks saab autosid väga põhjalikult modifitseerida - vedrustusest (mis loomulikult parandab sõiduki juhitavust) kuni rehvisuitsuvärvini.
Minu arust on juhitavus pigem tohutu areng GTA IV'ga võrreldes.
Loomulikult ei ole tegemist simulatsiooniväärse juhitavusega ja ei peagi olema!
Esimesed 20 minutit mängust olid minu jaoks masendav. Graafika tundus kohutav, juhitavus ja füüsika ülimalt kehv. Ma ei tea kas see oli esimene missioon mis oli halvasti tehtud või lihtsalt harjusin ära mänguga aga nüüd pärast mitut tundi mängimist tunnen, et see mäng on super Graafika on tegelikult päris palju kenam kui IVs, juhitavus on peaaegu igal masinal erinev ja täiega mõnus. Kui juhitavusega ära harjud siis on super!
Juba gta iv mängisin xboxi-l, lihtsalt vahepeal sai xbox maha müüdud, nii et pole mingis pc alafoorumis kommind ja siia üle tulnud. (Eesti keeles sõna )"virisesin" juhtimise üle selle pärast, et paljud rääkisid sellest, et halb.
Muud asjad olid lihtsalt küsimused, et kas vabalt saab mängus mingeid asju ka teha jne.
Selles see probleem seisneski. Iseenesest ju tore, et osatakse simulaadset asja teha, aga GTA võtmes see eriti kasulik ei ole, kui üritad kedagi taga ajada/kellegi eest ära sõita ja siis ujud mööda nurkasid ringi.
Mängisin nüüd seda viiendat osa päris mitu tundi ja noh, täitsa okei mäng. MA mingit konkreetsemat hinnangut ei hakka veel andma, sest ajalugu on näidanud et miskipärast Rockstari mängudega mul see meeldimine hakkab tekkima alles kuskil peale esimest neljandikku või nii. Sellepärast olen veel ettevaatlik, sest tahaks nagu et see hetkeline "meh" tunne üle läheks. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Videote järgi ka vaatasin, et see juhitavus ei tundu nagu õige aga kui ise mängima hakkasin siis ei häirinud üldse, oligi parem rekkade vahel vägevaid poognaid tõmmata. Damage jah selline, et päris banaaniks autot ei sõida aga samas kui tahta siis saab auto päris sodiks sõita.
Pole kunagi olnud eriline graafikakriitik aga ma ei tea kas mul midagi valesti - kõik tundub jube sakiline ja kandiline. Siseruumides on OK aga vastutulevad autod ja mõned teised detailid päris hullud. Kas kuskil mingeid seaded mul paigast, ei jaga seda teemat eriti. Tänasest esimest päeva PS3 omanik ja ühendatud HDMI-ga 32" HD ready teleka taga.
Videote järgi ka vaatasin, et see juhitavus ei tundu nagu õige aga kui ise mängima hakkasin siis ei häirinud üldse, oligi parem rekkade vahel vägevaid poognaid tõmmata. Damage jah selline, et päris banaaniks autot ei sõida aga samas kui tahta siis saab auto päris sodiks sõita.
Pole kunagi olnud eriline graafikakriitik aga ma ei tea kas mul midagi valesti - kõik tundub jube sakiline ja kandiline. Siseruumides on OK aga vastutulevad autod ja mõned teised detailid päris hullud. Kas kuskil mingeid seaded mul paigast, ei jaga seda teemat eriti. Tänasest esimest päeva PS3 omanik ja ühendatud HDMI-ga 32" HD ready teleka taga.
Sul midagi valesti. Arvata võib, et 720p peal ei ole.
http://m.nydailynews.com/1.1458533
Tellisega pähe ja nuga... Oijah.
E: ? Mis nüüd siis, seisqb laua peal viski pudel käes... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
viimati muutis iir 18.09.2013 00:15:31, muudetud 1 kord
(Eesti keeles sõna )"virisesin" juhtimise üle selle pärast, et paljud rääkisid sellest, et halb.
Muud asjad olid lihtsalt küsimused, et kas vabalt saab mängus mingeid asju ka teha jne.
See on nagu ikka - kellele ema, kellele tütar. Mulle küll väga meeldib. Sportautodega saab kiiret sõitu teha. Samas muskelautodega rohkem lõbutseda, kuna neil käib ratas pidevalt all tühja. Ei oskagi sellisele mängule paremat tahta. Ega see polegi mingi assetto corsa või iracing.
Kas need GTA IV-d reaalseks pidavad inimesed millegagi üldse elus peale vesivoodi on sõitnud või?
Mitte ükski auto siin maamunal ei käitu samamoodi nagu need õõtsuvad alused GTA IV-s, millele tüürides vaid soovitusliku suuna kõikumiseks annad.
Mis seal okse oli sinu jaoks? Minu arust on GTA V kõik sõidukitega seonduv ära rikutud, tõsine pettumus. Välimist damaget pole aga sõidad õrnalt kivi pihta siis ratas kõver, auto sujuvast liikumisest ei saa siin üldse rääkida, väga närviline ja ebareaalne. Kui juhtud vähe rohkem üle katuse käima lendad õhku. No wtf??? Ülejäänud mänguga võiks rahule jääda aga grand theft autol on mängus väga suur roll sõidukitel ja kui see taandarenes no siis ajab vähe marru. Tundub, et sul oleks mõistlik üldse WII omale osta kui GTAIV okse juhitavusega. Mängi titekaid seal
Mitte ükski auto siin maamunal ei käitu samamoodi nagu need õõtsuvad alused GTA IV-s, millele tüürides vaid soovitusliku suuna kõikumiseks annad.
Siis Sa pole ameeriklasega sõitnud. Enamus neist on ikka väga vedelad.
Võib-olla mingi prostituutide tarneahela optimeerimise eesmärki silmas pidades tuunitud muskelauto. Ja seda ka mööndustega, sest siin maal kehtivad gravitatsioon ja Newtoni 2. seadus, vahest isegi kooskõlas.
Aga GTA IV-s käitusid absoluutselt kõik autod nagu eespool kirjeldatud.
henryf kirjutas:
Tundub, et sul oleks mõistlik üldse WII omale osta kui GTAIV okse juhitavusega. Mängi titekaid seal
viimati muutis EvilKatarn 18.09.2013 00:28:39, muudetud 1 kord
Kas need GTA IV-d reaalseks pidavad inimesed millegagi üldse elus peale vesivoodi on sõitnud või?
Räägi mis autoga reaalses elus sõidad? Kardiga? Sest kart käitub küll umbes nii nagu Gta V-s autod
Ma ei saa aru miks Te igatsete neid õõtsuvaid laevu eelmisest osast.
Kui uues osas peaks kellegi jaoks juhitavus "kehv" olema, siis palun pidage meeles, et esiteks on mängus selline asi nagu driving skill ja teiseks saab autosid väga põhjalikult modifitseerida - vedrustusest (mis loomulikult parandab sõiduki juhitavust) kuni rehvisuitsuvärvini.
Minu arust on juhitavus pigem tohutu areng GTA IV'ga võrreldes.
Loomulikult ei ole tegemist simulatsiooniväärse juhitavusega ja ei peagi olema!
EDIT: akk postitus ei ole muidugi tõsiseltvõetav.
Mulle isiklikult meeldib, kui mängu füüsika on realistlik (nii karakteri, kui masinate liikumine). See muudab minu jaoks mängu sisseelamise lihtsamaks ja üldiselt ka vähem frustratsiooni tekitavaks. Kõik mängijad ei hinda samu väärtusi ja sellest pole ka midagi hullu, ei peagi (whatever rocks your boat). Küll, aga jääb mulle kangesti mulje, et sa päriselus vist ei satu eriti tihti rooli taha?! Ma ei ole küll rallimängude mängija, aga kõik, mis on realistlikum GTAIV'st, on ainult teretulnud. Igasugused NFS'i tikutopsidega kihutamine on see, mis mind rallimängudest kunagi elimineeris ja pole siiani tagasi kutsunud. GTAV't pole veel katsuda saanud, aga kui masinate füüsikat on lihtsustatud, siis see on minu jaoks väike petumus.
Ei mulle mäng meeldib, eriti hakkas mäng meeldima peale seda esimest heisti
Õhtuti tundub kui need tuled peegelduvad teiste autode pihta, siis selline sakiline.
Ja mul seal enne Michaeli maja juures viskab fpsi millegipärast jõle madalaks, aga muidu tip-top.
Huvitav, ütleb siin videos, et xboxi peal ei taha missione hakata tegema, vaid teeb ps3 peal need. Miks?
Oleks ka sama küsimus HDTanelile.Miks sa Xbox360 ei saa missione teha?
Sest konsool koos mänguga oli laenatud sõbralt.. doh.
Hunnikutes videosi mu kanalil üleval ja aina juurde tuleb, üritan kõik missioonid üles laadida või vähemalt mingi hetk
Trevori tutvustus on veidi häiriv päris pull karakter
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.