Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1015, 1016, 1017 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
crizzix
HV kasutaja
crizzix

sõnum 16.09.2013 11:52:40 vasta tsitaadiga

Kusjuures fps ei ole all, vaid lihtsalt frame stuttering tekib või jääb kaader vahelt vms.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.09.2013 17:00:12 vasta tsitaadiga

True that
http://www.youtube.com/watch?v=9re2tUxnOrU
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 16.09.2013 17:33:05 vasta tsitaadiga

renekas kirjutas:
Olete nädalavahetusel kõvasti läbustanud, ei teagi kuskohast alustada, et sõna sekka öelda.
Alustame siis riistvarast.. Ma mängin 2500K peal ja ülejäänud 3 core on idles terve mängimise aja, nii et kui korralik prose siis quadcorest väga palju kasu ei tundu olevat.
Teiseks... Leo kamoon? Sa mängid WIRELESS klaveriga? Mängides annab see lääg nii hästi tunda, et siis tõesti ma jätaks mängimata.
Kolmandaks, tiimitöö... halloo Leo, newsflash, sa saad squadi vahetada!! Ei pea mingi 2 mehe random 2lvl squadis vaevlema ilma sqd perkideta. Ise tuleb ka oma mängu plaanida ikka ffs.
Mängu kvaliteet sõltub ikkagi kogemusest ka, iga algus on raske. Mäng tuleb ise huvitavaks teha, oled tuim mängur, siis on ka mäng sinu jaoks tuim.
Mis niisama kõmmutamisse ja terve salve raiskamist ühe vandi peale puutub .. siis lihtsalt sihtige pähe .. alguses on raske jah, peate sensitivityt ilmselt kõvasti vähemaks võtma hiirel, aga harjud ära HS laskma siis saad ühe burstiga vante nottida.

Nii ja siis kõige põnevam teema mis te vahepeal arutaiste..
HB+FG
Pole vaja vaielda, eks igale oma, aga väike uurimistöö ja graafikud, palun väga:
http://forum.symthic.com/battlefield-3-technical-discussion/3840-foregrip-and-heavy-barrel-best-friends-forever/

Kuna eelarve arvutiostu ajal oli range piiri peal siis ostsin mingi odavam kombo, et oleks midagi, millega seda arvutit kasutada. EI osanud oodata, et need nii lühikest aega vastu peavad. Nii kaua kui ta töötas sai temaga enamvähem mängida. DayZ'd sai terve selle aja nendega mängitud kui viimane jupp välja arvata, kus need pöördumatult rikkis olid.

EI ole mõtet võrrelda prose core load'e mängimise ajal. See on siililegi selge, et lahjemal ja vähemate tuumadega prosedel on see kõrgem. Fakt on, et tänapäeval uuemad prosed ei ole arvutis pudelikaelaks. Isegi väga CPU-heavy mängudes jääb enne GPU blokkima kui mõni sb i3 või isegi Pentiumid.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
Karl P.
HV kasutaja
Karl P.

sõnum 16.09.2013 17:48:21 vasta tsitaadiga

renekas, ise küll ei märganud BF3s mingit erinevust juhtmega ja juhtmeta klaviatuuril
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 16.09.2013 17:53:47 vasta tsitaadiga

Ära harjuda, siis muidugi ei märka.
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 16.09.2013 18:14:19 vasta tsitaadiga

Chidori kirjutas:
Ja bunnyhop on taktika, mis pärit CS aegadest - reaalsusega pole mängudes väga midagi pistmist.

pidasin taktikalise mängu all silmas midagi muud..
no näited:
Situatsioon
Noshahr TDM, hunnik vastase snaipreid kraana otsas spämmimas M417/SKSi.. tropid eriti ei tapa aga tiimis paljudel on elud tabamustest maas ja sellevõrra kergem saak vastastele kes samuti maapinnal, lisaks peab oma tiim jagama tähelepanu selle neetud kraana ja maapealsete vastaste vahel.. Sageli on nende efekt selline et tiim jääb eduseisust kaotusseisu.
Ma unustan ära igasuguse otsese vastaste tagaajamise ja kontsentreerun kraanamehikestele. Nende eesmärk on ju tappa võimalikult palju jäädes ise võimalikult kättesaamatuks. Vahendeid on palju.. GP30 LVG,käsigranaadid, Mortar, RPG, LMG, snaipriklass.. Javelin (kui nad on piisavalt lollid et enda spawnpunkt panna kraana etteossa või hoida seal MAVi siis üks Javelini mats teeb kraana lagedaks)
kui neid piisavalt palju tappa siis nad lahkuvad serverist sest statpadding seal kraana otsast ei tööta.

kasulik nipp:
esimeselt üksikumas kohas notitud vastase suppordilt kaaperda kit ja viska endale maha ammopack, samuti kuhugi lähedasse üksikusse nurka. Hea käia end laadimas. Kui püsid elus kauem siis etem kui 4-5x korjata üles surnud vastaste kitte mis väldib mingite ime-setup'ide otsa sattumist.

Kui on huvi jebida miinidega siis clay'd kahekaupa rohututtide sisse liigeldavasse kohta (või nurkade taha nii et tormaja ei näeks), värskelt tapetud laiba juurde (elustajad reeglina tormavad ligi ilma vaatamata). Üks clay sageli ei tapa, kaks teevad seda alati. Extra Explosive Squad perk laseb sul kasutada kahte.

vali endale taktika vastavalt vastasele. Snaiprite vastu assault ja suitsugranaat (medpakke vedeleb maas niikuinii iga 10m taga), grupis liikuvate vastaste vastu lindiga LMG (M240B/PKP, muide suht loll on kasutada "Grip'i", isegi bipodiga KP on täitsa hästi kasutatav kõndimise pealt, kunagi ei tea millal on vaja täpsemat tuld mida gripiga kaugemale ei saa saata), säti end squadi kus on enim squad perke ja vali ise pidevalt selline mida keegi teine ei kasuta.. võimalusi kombineerida on pea lõputult..
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
crizzix
HV kasutaja
crizzix

sõnum 16.09.2013 18:21:46 vasta tsitaadiga

Leo Kalme kirjutas:

EI ole mõtet võrrelda prose core load'e mängimise ajal. See on siililegi selge, et lahjemal ja vähemate tuumadega prosedel on see kõrgem. Fakt on, et tänapäeval uuemad prosed ei ole arvutis pudelikaelaks. Isegi väga CPU-heavy mängudes jääb enne GPU blokkima kui mõni sb i3 või isegi Pentiumid.

Ilmselgelt sa ei tea mida sa räägid, BF3 on koos crysisega kõige CPU heavimad mängud mida ma mänginud olen ja nõrk prose hakkab bottleneckima.
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 16.09.2013 18:40:50 vasta tsitaadiga

crizzix kirjutas:
Leo Kalme kirjutas:

Ilmselgelt sa ei tea mida sa räägid, BF3 on koos crysisega kõige CPU heavimad mängud mida ma mänginud olen ja nõrk prose hakkab bottleneckima.

Kas ma pean sellele vastama? Jeesus anna kannatust.
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 16.09.2013 18:53:07 vasta tsitaadiga

renekas kirjutas:

Alustame siis riistvarast.. Ma mängin 2500K peal ja ülejäänud 3 core on idles terve mängimise aja, nii et kui korralik prose siis quadcorest väga palju kasu ei tundu olevat.

tahaks siiski näha küll, kuidas sul 2500k prosel 3 tuumad idles mängu ajal.

endal 2500k kõik tuumad töötavad täiskoormusega, pildilt näha, palju bf3 % võtab kogukoormuses tuumadel.
kaart - 64p bandar desert
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis trip 16.09.2013 18:55:40, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 16.09.2013 18:56:48 vasta tsitaadiga

Ei pea, 780GTX ja Intel Pentium Dual core crushivad iga mängu.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.09.2013 19:14:32 vasta tsitaadiga

Leo Kalme kirjutas:
ei, ei jää. juba tänane midrange videokaart ootab ka uute core arhitektuuril celeron/pentium prosede taga. sinu kompoti puhul ei ole cpu muidugi bottleneck, sellel konkreetsel juhul on see gpu pool.

mitme core kasutamisega on veidi imelikum teema. ilmselt pole peale devide kellelgi korralikku ülevaadet kuidas threading töötab aga frostbite juures on 2 corega selgelt mingi cpu bottleneck, isegi kui mõlemad cored 100% loadis ei ole. ka ise olen näinud bf3 mängides korralikku loadi 1-2 corel ja ülejäänutel 20-30% kanti.

wireless sisendseadmed on väga kahe otsaga asi. ma olen viimased ~8 aastat kasutanud wireless hiirt ja suurema enamuse ajast ka klaviatuure. logitechi mx1000 nii rf kui bt variandis, logitechi ja delli bt klaverid ning rida odavaid wireless klavereid-hiiri. üldiselt kehtib tuntud põhimõte, et saad, mille eest maksad. wireless hiirtega pole tõsiseid probleeme olnud, ka bt isendid ei läägi märgatavalt. klaveritega on keerulisem, millegipärast tahavad nad enamasti paremat levi (lähemale, signaalidevaba tuba jne).

hetkel on hiireks g700, mis laseb kasutada nii juhtmega (laadides istub reaalselt usbiga masina küljes) kui ilma. ma ausalt ei saa aru, kas juhe on küljes või mitte.
klaviatuuridest olid viimati pikemat aega logitechi mx5000 ja delli bt klaver, mille mõlemaga olid bt levi ikaldused (wifit täis õhk ja hunnik raadio/bt seadmeid kodus) ja aeg-ajalt kukkus levi lihtsalt ära koos ajutise läägiga nii levi kadudes kui tagasi tulles. muus osas läägiprobleemi taas polnud.

ma ei ole just professionaalne mängija, aga kunagise quakerina ei ole fast-paced mängud ka täna võõrad.
bf3 ei ole fast-paced. netcode on asjaolude sunnil sel selline nagu see on ja võrgu lääg on enamasti olulisem kui sisendseadme oma.

Leo Kalme, nagu ennegi öeldud, bf3-s taktikalise koostöö jaoks pead otsima omale sõbraliku grupi, kellega seda harrastada. ma saan aru, et su algne küsimus oligi, et kust sellist leida. tagasiside näitab, et HV foorumist vast mitte kui keegi sind pm-is just pinginud pole. icon_smile.gif

probleemistik on asjas tegelikult lihtne - bf3 ei ole mõeldud simulaatoriks. näeb ja toimib suures osas realismi püüdlevalt kuid tegelikult on eesmärgiks lihtsalt lõbu. patchidega tehtud mängumehaaniliste muutuste pealt on ju näha, et realism tuuakse selgelt ohvriks nii mängitavuse, lõbu kui ka tasakaalu altarile. sellele vastavalt enamik mängijaid seda just nii võtabki - süvenemata taktikasse või üksikvõitleja oskustesse. kamikaze on täiesti töötav taktika kui sa kohe selle järel respawnid

realism teisest küljest on asi, mida on üsna raske lõbusaks teha kellelegi, keda simuleeritav tegevus ei huvita (sõjaline tegevus siis sel juhul). püssi paugutada ja lahinguväljal joosta, virtuaalselt muidugi, saab ja viitsib mingil määral igaüks aga kokkumängu harjutada ja reaalselt vaeva näha - vaevalt. sellest siis kannatavad mängijate arv, mängu populaarsus ja tänases olukorras on mängijate hulk väga oluline kui mitte kõige olulisem. nišš on olemas, näiteks arma näol, kuid realismil ei ole asja massidesse viivat veetlust. võta näitena, et keegi siin hunnik lehti tagasi alles kurtis isegi bf3 hardcore üle, et pool tiimi pannakse mõlema pool küngastele snaipriteks ja proovi sa siis midagi ära teha.

taaskord anekdootlik näide muust mängu(žanri)st:
oli kunagi selline automäng nagu driver. devid tegid (oma aja kohta) tasemel füüsikamootori. kõik töötas "nagu päris". testimine aga näitas, et nii sõita on igav ja tulemuseks keerati paigast ära eelkõige rehvide pidamise , kaalu ja kaalutasakaalu muutujad, nii et autod hakkasid külg ees sõitma ja kurvides tagumist otsa loopima. mäng oli hitt.

viimati muutis londiste 16.09.2013 19:27:26, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 215
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 16.09.2013 19:20:00 vasta tsitaadiga

Endalgi Logitech mk300 wirlesse keyB ja mingisugune Trust Gtx wireless mouse. Läägist sain lahti siis kui vastvõtja/saatja tõin usb pikendiga laua peale. Sellest ajast saadik on probleemid kadunud.

Aga enda SB i3 2-core HT prose on bf3-e mängides kogu aeg 99%. Tundub, et nagu oleks bottleneckiks 580gtx-le. Kuid ainuke kindel võimalus teada saada on kui üksord selle prose välja vahetan tulevikus.

Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 16.09.2013 19:30:33 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Ei pea, 780GTX ja Intel Pentium Dual core crushivad iga mängu.

Sa oled meil ikka väga eriline poiss.

londiste kirjutas:
Leo Kalme kirjutas:
ei, ei jää. juba tänane midrange videokaart ootab ka uute core arhitektuuril celeron/pentium prosede taga. sinu kompoti puhul ei ole cpu muidugi bottleneck, sellel konkreetsel juhul on see gpu pool.

mitme core kasutamisega on veidi imelikum teema. ilmselt pole peale devide kellelgi korralikku ülevaadet kuidas threading töötab aga frostbite juures on 2 corega selgelt mingi cpu bottleneck, isegi kui mõlemad cored 100% loadis ei ole. ka ise olen näinud bf3 mängides korralikku loadi 1-2 corel ja ülejäänutel 20-30% kanti.

wireless sisendseadmed on väga kahe otsaga asi. ma olen viimased ~8 aastat kasutanud wireless hiirt ja suurema enamuse ajast ka klaviatuure. logitechi mx1000 nii rf kui bt variandis, logitechi ja delli bt klaverid ning rida odavaid wireless klavereid-hiiri. üldiselt kehtib tuntud põhimõte, et saad, mille eest maksad. wireless hiirtega pole tõsiseid probleeme olnud, ka bt isendid ei läägi märgatavalt. klaveritega on keerulisem, millegipärast tahavad nad enamasti paremat levi (lähemale, signaalidevaba tuba jne).

hetkel on hiireks g700, mis laseb kasutada nii juhtmega (laadides istub reaalselt usbiga masina küljes) kui ilma. ma ausalt ei saa aru, kas juhe on küljes või mitte.
klaviatuuridest olid viimati pikemat aega logitechi mx5000 ja delli bt klaver, mille mõlemaga olid bt levi ikaldused (wifit täis õhk ja hunnik raadio/bt seadmeid kodus) ja aeg-ajalt kukkus levi lihtsalt ära koos ajutise läägiga nii levi kadudes kui tagasi tulles. muus osas läägiprobleemi taas polnud.

ma ei ole just professionaalne mängija, aga kunagise quakerina ei ole fast-paced mängud ka täna võõrad.
bf3 ei ole fast-paced. netcode on asjaolude sunnil sel selline nagu see on ja võrgu lääg on enamasti olulisem kui sisendseadme oma.

Leo Kalme, nagu ennegi öeldud, bf3-s taktikalise koostöö jaoks pead otsima omale sõbraliku grupi, kellega seda harrastada. ma saan aru, et su algne küsimus oligi, et kust sellist leida. tagasisde näitab, et HV foorumist vast mitte kui keegi sind pm-is just pinginud pole.

probleemistik on asjas tegelikult lihtne - bf3 ei ole mõeldud simulaatoriks. näeb ja toimib suures osas realismi püüdlevalt kuid tegelikult on eesmärgiks lihtsalt lõbu. patchidega tehtud mängumehaaniliste muutuste pealt on ju näha, et realism tuuakse selgelt ohvriks nii mängitavuse, lõbu kui ka tasakaalu altarile. sellele vastavalt enamik mängijaid seda just nii võtabki - süvenemata taktikasse või üksikvõitleja oskustesse. kamikaze on täiesti töötav taktika kui sa kohe selle järel respawnid
icon_smile.gif

realism teisest küljest on asi, mida on üsna raske lõbusaks teha kellelegi, keda simuleeritav tegevus ei huvita (sõjaline tegevus siis sel juhul). püssi paugutada ja lahinguväljal joosta, virtuaalselt muidugi, saab ja viitsib mingil määral igaüks aga kokkumängu harjutada ja reaalselt vaeva näha - vaevalt. sellest siis kannatavad mängijate arv, mängu populaarsus ja tänases olukorras on mängijate hulk väga oluline kui mitte kõige olulisem. nišš on olemas, näiteks arma näol, kuid realismil ei ole asja massidesse viivat veetlust. võta näitena, et keegi siin hunnik lehti tagasi alles kurtis isegi bf3 hardcore üle, et pool tiimi pannakse mõlema pool küngastele snaipriteks ja proovi sa siis midagi ära teha.

Sul on täielik õigus. Lahjem CPU tundub bottleneckina võimsama kõrval. See on ka ilmselge, et asi mis pakib endas 2 korda rohkem, võiks ka natuke võimsam olla. MP benchmarke on vähe leida CPU'dele kuid SP, mis on vähemnõudlik CPUle ja sama nõudlik GPUle, benchides on jäänud 7970 enne bottleneckima kui 2500k g860'st mööda astuks. Mps vahe suureneb aga kui päris aus olla siis mitte tasemeni, kus mäng oleks suur stutter-fest. Kuhu ma tahan jõuda ja olen üritanud juba ma ei tea mitme postitusega seda saavutada, et ILMSELGELT G860 ei võistle 2500k/3570k'ga samal tasemel aga selleks, et mängida BF3'e ei PEA sul olema quad-core'i. Kes seda väidab, on ilmselgelt retarded või deep-down-undercover-fanboy.

Klaverite ja hiirte kohapealt ma ei oska nii väga palju sõna võtta.
tagasi üles
Lehys
Kreisi kasutaja
Lehys

sõnum 16.09.2013 19:40:57 vasta tsitaadiga

Isegi i7 3770K 4.4ghz GTX680 SLI juhul jääb prose pudeli kaelaks selles mängus,prose huugab ja videod 60-80% load ainult fps 70-200 Fps pidevas kõikumises.

Üks gpu load 99% kaks gpud load 60-80% Sli-ga FPS suht sarnane mõlemal juhul vb 20 fps rohkem.

Teised mängud mis rohkem gpud nõuavad saab 99% loadi.

Loodan et BF4-jaga suudetakse rohkem loadi gpu-dele suunata,fakt on see et bf3 on prose maias mäng.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Leo Kalme
Reasõdur

sõnum 16.09.2013 20:27:02 vasta tsitaadiga

Lehys kirjutas:
Isegi i7 3770K 4.4ghz GTX680 SLI juhul jääb prose pudeli kaelaks selles mängus,prose huugab ja videod 60-80% load ainult fps 70-200 Fps pidevas kõikumises.

Üks gpu load 99% kaks gpud load 60-80% Sli-ga FPS suht sarnane mõlemal juhul vb 20 fps rohkem.

Teised mängud mis rohkem gpud nõuavad saab 99% loadi.

Loodan et BF4-jaga suudetakse rohkem loadi gpu-dele suunata,fakt on see et bf3 on prose maias mäng.

Jooksin enda lutsu masinaga 64player mapil 61 playeriga sees, ultra settings. Sain frapsiga tulemuseks min 32, max 84, avg 42.088. CPU load püsis 50-80% vahel.
tagasi üles
aahhttoo
HV vaatleja

sõnum 16.09.2013 21:17:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

üks gpu load 99% kaks gpud load 60-80% Sli-ga FPS suht sarnane mõlemal juhul vb 20 fps rohkem

Kas me räägime ultra settingutest, sest mul on sõbral i5 3570k 4,2 peal ja 7950 ja tal on isegi mediumi peal 99%, mul on i5 2500k stockis ( 3,6 ) ja ultra peal on GPU suht 95-99% aga mediumi peal üle 80 ei lähe
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Lehys
Kreisi kasutaja
Lehys

sõnum 16.09.2013 23:29:50 vasta tsitaadiga

Ilmselgelt ultra peal,ühe kaardiga pole probleem 99% kasutust saada,kahe kaardiga tuleb see jebi välja,kella seda proset palju tahad paremaks läheb aga täit võimsust välja ei pigista kaartidest.

Võib olla 600 seeria mingi eripära ei tea kui kellelgi 7970 kaarte või nvidia 700 kaarte saaks proovida kuidas nemad SLI/CFX käituvad.

Väljamaa foorumites seda palju arutatud.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 17.09.2013 10:24:22 vasta tsitaadiga

Okei Leo, mõistan sind nüüd. Mulle ka ei meeldiks bf3 kui ma peaks seda 40fps-ga mängima.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
crizzix
HV kasutaja
crizzix

sõnum 17.09.2013 11:50:10 vasta tsitaadiga

renekas kirjutas:
Okei Leo, mõistan sind nüüd. Mulle ka ei meeldiks bf3 kui ma peaks seda katkise hiire, klaveri ja 40fps-ga mängima.

Fixed it for you
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 17.09.2013 11:51:49 vasta tsitaadiga

crizzix kirjutas:
renekas kirjutas:
Okei Leo, mõistan sind nüüd. Mulle ka ei meeldiks bf3 kui ma peaks seda katkise hiire, klaveri ja 40fps-ga mängima.

Fixed it for you

thumbs_up.gif

renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 17.09.2013 14:01:37 vasta tsitaadiga

Aitäh icon_smile.gif
tagasi üles
aahhttoo
HV vaatleja

sõnum 17.09.2013 23:56:49 vasta tsitaadiga

Praegu teeb EVGA mingit värki et kui mängid nende serverites teatud aja võid võita erinevaid asi http://www.evga.com/articles/00775/
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 18.09.2013 00:35:46 vasta tsitaadiga

Polnud ca aasta mänginud, nüüd üldse ei oska enam.. icon_lol.gif

viimati muutis pohmakas, 18.09.2013 03:01:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
Karl P.
HV kasutaja
Karl P.

sõnum 18.09.2013 01:36:42 vasta tsitaadiga

aahhttoo, tasuta kraamist küll ära ei ütleks icon_biggrin.gif tuleb homme hakata pelama nendes servudes siis icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 18.09.2013 10:10:55 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:
Polnud ca aasta mänginud, nüüd üldse ei oska enam.. icon_lol.gif

Mul piisab 3 päevast ja tunnetus täiesti läinud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1015, 1016, 1017 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.