Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Chidori
HV Guru

|
15.09.2013 13:23:21
|
|
|
Leo Kalme kirjutas: |
Kui sul on selline hiir ja klaver nagu minul oli siis peale spray'mise väga muud võimalust polegi |
sul on ju mehhaaniline klaviatuur ja mitte üldsegi halb hiir - mis lollust sa suust välja ajad?
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
15.09.2013 13:37:06
|
|
|
Ma jätaksin enda jama aga siis jääks teie lollus siia domineerima ja seda ei saa lasta juhtuda. |
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
15.09.2013 13:44:02
|
|
|
aht0 kirjutas: |
suvaline klaver tasuta ÄA - ~10€?
odav mänguhiir näiteks. Roccat Lua (~30€)
liikumise all ilmselt pidas selgeks enam-vähem turvalisi liikumisteid kaartidel, erinevad kaarditi.. kus oled võimalikele kämperitele vähem näha, kust on kõige kiirem ja turvalisem tee punktist A punkti B jne..kust otsida vastast jne.. see tuleb kõik kogemusega |
Mappide tundmine on praegu in progress. Suvaline klaver ja hiir juba maksid mulle kätte. Enam ei osta ma mingeid 10-20 euroseid jubinaid.
Chidori kirjutas: |
Kui sul on selline hiir ja klaver nagu minul oli siis peale spray'mise väga muud võimalust polegi |
sul on ju mehhaaniline klaviatuur ja mitte üldsegi halb hiir - mis lollust sa suust välja ajad? |
Kui sa nii täpselt tead mis mul on siis ehk tead ka millal ma need sain? EI tea? Siis ei ole mõtet ka sõna võtta.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
KurjaJuur
HV kasutaja

|
15.09.2013 13:45:11
|
|
|
Ma alustasin hardcore'i peal mängimist, sest normaliga oli võimatu kedagi maha lasta. Sealt tuli veits oskust juurde ja nüüd saan normali peal ka salve kellegi keresse tühjaks uhada. Lihtne ja lõbus mäng on.
Kas ei peaks olema nii, et hardcore raskem ja normal kergem? Selles mängus jäi küll algul mulje, et vastupidi.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
15.09.2013 13:47:23
|
|
|
Täna on mäng krässima hakanud hirmsasti, eile sai ilusti terve päeva ära mängitud. Nüüd random kohtades lihtsalt mäng viskab end kinni. Ainuke asi, mis sai hommikul ära uuendatud oli flash player. Oskab keegi paar tarka sõna öelda selle kohta?
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
15.09.2013 13:56:43
|
|
|
sul on ju mehhaaniline klaviatuur ja mitte üldsegi halb hiir - mis lollust sa suust välja ajad? |
Kui sa nii täpselt tead mis mul on siis ehk tead ka millal ma need sain? EI tea? Siis ei ole mõtet ka sõna võtta. |
Mul on mingi täiesti suvaline wireless microsfti klaver, mingist mänguri riistvarast on see ikka väga kaugel. Alles hiljuti vahetasin hiire natuke parema vastu välja. Selle ka lihtsalt sellepärast, et patareid said suht tihti tühjaks, nüüd juhtme otsas.
Tahan siis öelda, et kindlasti mängib rolli, mis riistvara ka näppude all on, aga seda ilmselt sellisel tasemel, kuhu sina vist niipea ei jõua (puhtalt minu arvamus, mis põhineb su postitustel). Nii et ära süüdista mängu, arvutit, hiirt ja ma ei tea mida veel oma saamatuses ja saa üle millest iganes, mis sind vaevab.
Pole mõtet mingit möla ajada juba viimased 10 lehte selles teemas. Kõik on aru saanud, et sulle BF3 ei meeldi (miks, see jääb juba rohkem arusaamatuks aga see-selleks). Otsi mingi mäng mis meeldib ja mängi siis seda. Saavad teised siin teemas arutada ka kasulike asjade üle.
Räägiks nagu mingi põikpäise tiineka tüdrukuga...
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
15.09.2013 14:02:56
|
|
|
psydeblo kirjutas: |
Täna on mäng krässima hakanud hirmsasti, eile sai ilusti terve päeva ära mängitud. Nüüd random kohtades lihtsalt mäng viskab end kinni. Ainuke asi, mis sai hommikul ära uuendatud oli flash player. Oskab keegi paar tarka sõna öelda selle kohta? |
Ei oska öelda aga endal hakkas sama jama peale SSD lisamist ja uut windowsi installi. Sama kräpp Arma'ga.
striker13 kirjutas: |
Kui sa nii täpselt tead mis mul on siis ehk tead ka millal ma need sain? EI tea? Siis ei ole mõtet ka sõna võtta. |
Mul on mingi täiesti suvaline wireless microsfti klaver, mingist mänguri riistvarast on see ikka väga kaugel. Alles hiljuti vahetasin hiire natuke parema vastu välja. Selle ka lihtsalt sellepärast, et patareid said suht tihti tühjaks, nüüd juhtme otsas.
Tahan siis öelda, et kindlasti mängib rolli, mis riistvara ka näppude all on, aga seda ilmselt sellisel tasemel, kuhu sina vist niipea ei jõua (puhtalt minu arvamus, mis põhineb su postitustel). Nii et ära süüdista mängu, arvutit, hiirt ja ma ei tea mida veel oma saamatuses ja saa üle millest iganes, mis sind vaevab.
Pole mõtet mingit möla ajada juba viimased 10 lehte selles teemas. Kõik on aru saanud, et sulle BF3 ei meeldi (miks, see jääb juba rohkem arusaamatuks aga see-selleks). Otsi mingi mäng mis meeldib ja mängi siis seda. Saavad teised siin teemas arutada ka kasulike asjade üle.
Räägiks nagu mingi põikpäise tiineka tüdrukuga... |
Tõepoolest, vaimuvara on sulle ikka kappaga jagatud.
Viga ei olnud odavas riistvaras vaid vigases riistvaras. Ei klaver ega hiir ei suutnud oma tööd stabiilselt korralikult teha. Hiir töötas oma suva järgi, klaveril vahetusid suvalisel hetkel klahvide funktsioonid). Ühesõnaga, piixus jupid. Patareisid õgis nii hiir kui klaver paari nädalas.
Ja ma ei ole kordagi öelnud, et mulle ei meeldi BF3 vaid, et tegu on suhteliselt tuima mänguga. Kui sa omaks lugemisoskust siis oleksid selle võinud varasematest postitusest välja lugeda.
Rääkimise kohapealt - ma oleks õnnelik kui sa minuga EI räägiks niiet kui sul on selline tunne siis tegutse vastavalt.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
15.09.2013 14:03:40
|
|
|
EI tea? Siis ei ole mõtet ka sõna võtta. |
kas ma pean mõtetelugeja olema? Kui sul on mingi kindlate seadmetega halb mängukogemus, siis äkki kirjeldaksid detailselt, mis olukorras sul ei õnnestunud head mänguelamust saavutada - praegu ju niisama "paugud"
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
15.09.2013 14:08:40
|
|
|
EI tea? Siis ei ole mõtet ka sõna võtta. |
kas ma pean mõtetelugeja olema? Kui sul on mingi kindlate seadmetega halb mängukogemus, siis äkki kirjeldaksid detailselt, mis olukorras sul ei õnnestunud head mänguelamust saavutada - praegu ju niisama "paugud" |
Sa ei pea mõtteid lugema. Kui päris aus olla siis see omab väga vähe tähtsust ükskõik kelle jaoks siin, mis põhjusel ma oma klaveri ja hiire välja vahetasin. Ja kuna see nii on siis ei näe ma ka põhjust miks peaks keegi selle üle spekuleerima.
Aga kuna sa väljendasid soovi seda teada siis on probleem enamvähem kirjeldatud üleval postituses. Tegu oli gigabyte wireless hiire ja klaveri komboga. Esimesed ~6 kuud töötas normaalselt, hiljem hakkas sokki panema nii mängudes kui muidu kasutades. Kuna asi oli AK'st ostetud siis mingit garantiiremonti sellele polnud isegi mõtet välja sebida.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
crizzix
HV kasutaja

|
15.09.2013 14:10:04
|
|
|
Leo Kalme, Miks sa siin teemas postitad? Kellele sa mida nii meeleheitlikult tõestada üritad?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
15.09.2013 14:10:15
|
|
|
Vahi trolli, nüüd süüdistab oma olematus mänguoskuses tööriistu.
Ma olen igasuguste klaviatuuride ja hiirtega FPS-e pelanud, garages on suvaline keyb ja wireless mouse ja ja keskmine accuracy on BF3-s ikkagi 15% ja rohkem, mängutunde sellel kontol vast 30 ja peale. Lõpeta oma lapsejutt ära ja tegele millegi asjalikumaga, kohe näha, et sellised arvutimängud pole sinu jaoks.
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
15.09.2013 14:15:54
|
|
|
parm kirjutas: |
Vahi trolli, nüüd süüdistab oma olematus mänguoskuses tööriistu.
Ma olen igasuguste klaviatuuride ja hiirtega FPS-e pelanud, garages on suvaline keyb ja wireless mouse ja ja keskmine accuracy on BF3-s ikkagi 15% ja rohkem, mängutunde sellel kontol vast 30 ja peale. Lõpeta oma lapsejutt ära ja tegele millegi asjalikumaga, kohe näha, et sellised arvutimängud pole sinu jaoks. |
Tõepoolest. Et hingerahu pakkuda teile siis ütlen lihtsalt. et ei oska mängida. Tegelikult ei oska ma midagi mängida ja arvutit katsusin ka esimest korda kui BF3'e sain. Rahul? Aga ei, miks ma peaks tahtma teile mingit hingerahu pakkuda? Ega ei tahagi. Niiet istu omale sisse oma igasugused klaverid ja hiired ja keskmine accuracy.
crizzix kirjutas: |
Leo Kalme, Miks sa siin teemas postitad? Kellele sa mida nii meeleheitlikult tõestada üritad? |
Tõestada? Ma tunnistan sulle saladuskatte all, et mulle meeldib näha taoliseid reaktsioone. Inimesi, kes tunnevad ennast solvatuna, tulebki solvata.
Lisaks sellele avaldan ma oma arvamust mängust, milleks mul on täielik õigus. Ei meeldi? No one cares.
striker13 kirjutas: |
Leo Kalme, Miks sa siin teemas postitad? Kellele sa mida nii meeleheitlikult tõestada üritad? |
Tõestada? Ma tunnistan sulle saladuskatte all, et mulle meeldib näha taoliseid reaktsioone. Inimesi, kes tunnevad ennast solvatuna, tulebki solvata.
Lisaks sellele avaldan ma oma arvamust mängust, milleks mul on täielik õigus. Ei meeldi? No one cares. |
Keegi ei tunne ennast solvatuna, su jutt on lihtsalt labane ja pointless. |
Eksid, miisu. Igaüks võib öelda, et tema ennast solvatuna ei tunne aga suhtlusmaneer räägib muud juttu.
viimati muutis Leo Kalme 15.09.2013 14:32:02, muudetud 1 kord |
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
15.09.2013 14:29:08
|
|
|
Lisaks sellele avaldan ma oma arvamust mängust, milleks mul on täielik õigus. Ei meeldi? No one cares. |
Keegi ei tunne ennast solvatuna, su jutt on lihtsalt labane ja pointless.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
15.09.2013 15:00:56
|
|
|
Lisaks sellele avaldan ma oma arvamust mängust, milleks mul on täielik õigus. |
Et mäng on halb kuna su eelmine kla/hiir kombo ei toiminud normaalselt ja suvalised inimesed ei viitsi sinuga "taktikaliselt" mängida? Mingit konkreetset mängumootori probleemi sa pole küll välja toonud ...
Igaüks võib öelda, et tema ennast solvatuna ei tunne aga suhtlusmaneer räägib muud juttu. |
Jah, saime aru, et sa tunned ennast meie poolt solvatuna - saa üle. Ja sulle üks hea tsitaat su oma repertuaarist:
tsitaat: |
Kokkuvõttes soovitan sulle mõnda paremat kohta kuhu postitada - näiteks 4chan või 9gag. Sinusugustele on seal sobiv pinnas loodud. |
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
15.09.2013 15:28:11
|
|
|
Lisaks sellele avaldan ma oma arvamust mängust, milleks mul on täielik õigus. |
Et mäng on halb kuna su eelmine kla/hiir kombo ei toiminud normaalselt ja suvalised inimesed ei viitsi sinuga "taktikaliselt" mängida? Mingit konkreetset mängumootori probleemi sa pole küll välja toonud ...
Igaüks võib öelda, et tema ennast solvatuna ei tunne aga suhtlusmaneer räägib muud juttu. |
Jah, saime aru, et sa tunned ennast meie poolt solvatuna - saa üle. Ja sulle üks hea tsitaat su oma repertuaarist:
Kokkuvõttes soovitan sulle mõnda paremat kohta kuhu postitada - näiteks 4chan või 9gag. Sinusugustele on seal sobiv pinnas loodud. |
|
Ütleks veidi muudetuna, mängijad teevad mängust selle mis ta on. Et mitte hakata kordama üle, mida on 10 korda öeldud - probleem ei ole, et suvalised ei viitsi minuga mingit taktikat järgida vaid, et inimesed ei suuda üldse taktikaliselt tegutseda. Üksikvõitleja oskused, mille omandamiseks ei pea üldse mingi sõjard ega geenius olema. Hiire ja klaveri vea tõttu ei ole mul olnud kavaski seda mängu kritiseerida - lisaks sellele, et ma alles õpin seda mängu lähemalt tundma, muutis see lihtsalt lõbu piinaks.
Ära mingeid kokkuvõtteid tegema hakka, sinu jaoks on kahe kontekstiga seotud lause moodustamine liiga keeruline.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
15.09.2013 17:26:35
|
|
|
Leo Kalme, ei ole teinudki, sa tegid ta minu eest ära juba
edit:
sinu jaoks on kahe kontekstiga seotud lause moodustamine liiga keeruline. |
Sa pole kahjuks õige inimene hindama minu võimekust.
Üksikvõitleja oskused, mille omandamiseks ei pea üldse mingi sõjard ega geenius olema. |
Kas see on sinu see mitme kontekstiga seotud lause, sest mina lauses endas küll mingit konteksti ei näe.
vaid, et inimesed ei suuda üldse taktikaliselt tegutseda. |
Mille alusel sa seda väidad ja mis oleks sinu jaoks "taktikaline" tegutsemine BF3-s. Suvaline ringijooksmine on kah taktika kui seda tehakse tahtlikult.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
15.09.2013 20:01:06
|
|
|
Proovisin ka (Metro) Hardcore-i peal ära, peaks ütlema tõesti,et suvalist ringijooksmist ja uisa-päisa kõmmutamist on vähem.Nüüd peab ikka hoolikalt vaatama ,keda maha notid.Hakkangi mängima nüüd HC-i peal
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimetu112
HV kasutaja
|
15.09.2013 22:38:24
|
|
|
Huumorit siin teemas ikka jagub. Tõsipead koos kõik
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauntz
HV vaatleja
|
16.09.2013 00:17:31
|
|
|
Lisage Rauntzz, kes koos pelada tahab. Kasutan ka skype
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
16.09.2013 01:37:50
|
|
|
Kust odavalt premium osta? või kas on üldse mõtet osta ennem bf4?
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
16.09.2013 05:00:32
|
|
|
apelsin16 kirjutas: |
Kust odavalt premium osta? või kas on üldse mõtet osta ennem bf4? |
erilist pointi pole, peale järgmist kuud migreerub suurem osa mängijaskonda niikuinii bf4'ja
vaid, et inimesed ei suuda üldse taktikaliselt tegutseda. |
Mille alusel sa seda väidad ja mis oleks sinu jaoks "taktikaline" tegutsemine BF3-s. Suvaline ringijooksmine on kah taktika kui seda tehakse tahtlikult. |
üksi saab taktikaliselt mängida aga see eeldab et sa tunned kaarte, relvi ja nende võimalusi kombineerituna.
reaalsuse tagaajamise võib viia mängusisese absurdini.. viimane pärl oli üks LMG-ga algaja kes viskas Khargi TDMis alati ülipüüdlikult kõhuli..isegi jumala lagedal olles, potsti maoli maha ja sealt kaugemale ei jõudnudki..kaugemal kõhutades suutis ka mõne lasu välja lasta..
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
16.09.2013 09:46:07
|
|
|
üksi saab taktikaliselt mängida aga see eeldab et sa tunned kaarte, relvi ja nende võimalusi kombineerituna. |
Ja bunnyhop on taktika, mis pärit CS aegadest - reaalsusega pole mängudes väga midagi pistmist.
viimane pärl oli üks LMG-ga algaja kes viskas Khargi TDMis alati ülipüüdlikult kõhuli..isegi jumala lagedal olles |
See võibolla päris algaja kes ei osanud muud moodi LMG-d kasutada.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
renekas
HV kasutaja

|
16.09.2013 10:13:56
|
|
|
Olete nädalavahetusel kõvasti läbustanud, ei teagi kuskohast alustada, et sõna sekka öelda.
Alustame siis riistvarast.. Ma mängin 2500K peal ja ülejäänud 3 core on idles terve mängimise aja, nii et kui korralik prose siis quadcorest väga palju kasu ei tundu olevat.
Teiseks... Leo kamoon? Sa mängid WIRELESS klaveriga? Mängides annab see lääg nii hästi tunda, et siis tõesti ma jätaks mängimata.
Kolmandaks, tiimitöö... halloo Leo, newsflash, sa saad squadi vahetada!! Ei pea mingi 2 mehe random 2lvl squadis vaevlema ilma sqd perkideta. Ise tuleb ka oma mängu plaanida ikka ffs.
Mängu kvaliteet sõltub ikkagi kogemusest ka, iga algus on raske. Mäng tuleb ise huvitavaks teha, oled tuim mängur, siis on ka mäng sinu jaoks tuim.
Mis niisama kõmmutamisse ja terve salve raiskamist ühe vandi peale puutub .. siis lihtsalt sihtige pähe .. alguses on raske jah, peate sensitivityt ilmselt kõvasti vähemaks võtma hiirel, aga harjud ära HS laskma siis saad ühe burstiga vante nottida.
Nii ja siis kõige põnevam teema mis te vahepeal arutaiste..
HB+FG
Pole vaja vaielda, eks igale oma, aga väike uurimistöö ja graafikud, palun väga:
http://forum.symthic.com/battlefield-3-technical-discussion/3840-foregrip-and-heavy-barrel-best-friends-forever/
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
16.09.2013 10:49:33
|
|
|
Ma mängin 2500K peal ja ülejäänud 3 core on idles terve mängimise aja, nii et kui korralik prose siis quadcorest väga palju kasu ei tundu olevat. |
sa huvi pärast jäta affinity ühele tuumale ainult ja räägi muljetest 64p mängust
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
16.09.2013 11:34:46
|
|
|
renekas, kõik frostbite 2 engine mängud saavad 4 corest kasu. olenemata sellest, et teiste corede load ei ole suur, näitavad katsed järjepidevalt, et 2 corega on mängude fps all.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |