GAME näitab, et minu mäng on teele pandud
Aga Limited Edition Strategy Guide kohal on "Cancelled"
huvitav, minul näitab, et on unshipped. Raha aga võtsid maha küll täna
Ei usu et see väga korrektselt seal ka miskit näitab. Tõenäoliselt tõsteti ühest hunnikust teise, et siis kõik korraga ära saata.
Mu oma pandi juba selle järgi üleeile teele.
Suht kindel, et see mingi turundus trikk, et nii vähe ametlike gameplay kraami on avaldatud. Lihtsalt mingi salapära hoida ja et inimesed lolliks läheks ja kas või kartuliga filmiks videosid.
Veel üks pikem:
Minujaoks nähtud videotest jätab siiski pettumuse maitse suhu.
Oleksid võinud next generatsiooni konsoolidele teha kohe ja palju parema graafikaga. _________________ Aita suve, söö lund!
Esimene tund mängust on küll ikka VÄGA kümpi.. Aasta mäng for sure. Siiski reso on jubee madal, siksakke on haigelt.. PC versioon saab hea olema. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ausalt öeldes pole üleüldse aru saanud, mida Te nii väga oota(si)te?
Tulevärki ja oraalseksi.
HDTanel kirjutas:
Süüdistada oskavad kõik mind aga keegi väga ei taha millegipärast omandada fakti, et mul on siiski õigus.
Tanel, see kui sina või sinu sponsorid seadusega kursis ei ole, ei tähenda veel seda et sa seda järgima ei peaks. Või täpsemalt - teadmatuse puhul saadakse selle rikkumise eest ikkagi karistada. See on ju elementaarne. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
viimati muutis Riddim 13.09.2013 18:52:37, muudetud 1 kord
Graafika halast ei saa nagu hästi aru - see pole ju kunagi peamine point olnud GTA'de juures, nui neljaks näidata võimalikult realistlikku pilti. Põikasin korraks ka arvutimängude alafoorumisse, päris naljakas oli sealt lugeda gta V nimelist hapud viinamarjad rubriiki, kus samuti graafika pool tõsiseks "argumendiks". Või siis olen mina imelik, aga absoluutselt ei koti, kuiniks päris minecrafti tasemel pole. Ise GTA'dega paralleelselt vananenud, kõik osad alates esimesest igati nauditavad olnud.
Mis puudutab HDTaneli livestream teemat, siis kõrvalt vaadates väga veider jah, sedasi paugutada. Kõik ju teavad, mis valemiga mäng täna mängitav on, pole vaja mingit jama ajada. Ja sa isegi ei saa aru, miks sul sõbralikult soovitatakse teisipäevani asi vaka all hoida. Eraldi keiss on muidugi siin endistele koostööpartneritele reipalt näppu näidata... Aga eks ise tead, kuigi jah, kaugele sellise suhtumisega tõepoolest ei jõua, Eesti selleks liiga väike.
Videote põhjal küll ei ole ilus oma arvamust avaldada,aga juhitavus tundub nagu just cause 1-st vms.Gta 4-ja oma oleks nagu realistlikum vms.Aga see ainult arvamus nende videote põhjal.Mingit WOW effekti igatahes enam pole.
See juhitavus just hirmutabki. Sleeping Dogs, mis ka open-world mäng ja juhitavus jama, on minu jaoks selle tõttu rikutud.
Kui GTA V juhitavus sarnaneb rohkem Sleeping Dogsile ja erineb GTA IV omast, olen mina rahul. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Kas teie arust ei tundu, et liiklust kuidagi liiga vähe on? Või need vanarauad ei suudagi nii palju asju korraga nö näidata?
Ilmselt oleneb kellaaegadest ka. Räägiti ju miskit, et raadios teavitatakse reaalsetest liiklusummikutest ka, ning ummikute jaoks peab liiklus päris korralik olema.
Oleks mu xbox moditud, siis ma isegi ei kaaluks seda varianti hetkel, et kas tirida või mitte. Ilmselgelt ootaks oma orikaga mängu ära, mis kohe-kohe ju tulemas. Pealegi onlines ju niikuinii selle piraga mängida ei saaks. Mõttetu jändamine selle piraga.
Täiesti arulage lasteaed ikka koos, kes neid videosi üles lasevad hetkel.
Loodan, et see levitaja saadakse kätte ja saaks korraliku karituse, õppetunniks teistele. See ju rikub täiega ka mängutootja huvi ära, et milleks üldse millegi nimel edaspidi pingutada ja midagi toota.
Ärge olge kadedad, vaid tundke uhkust. Need, kes meil siin mängivad, mängivad kõik piraadilahest saadud lekkinud mängu. Teil aga on orikad tellitud, mis on palju uhkem värk ning elemetaarne on tootjaid toetada.
Graafika oleks savi selle mängu puhul, aga kui suudaks sama mõnusat mänguelamust anda, nagu oli San Andreas, siis oleks vägev. _________________ Futurist
Asjade loogiline jätk oleks selline, et ikka tuleb next-gen konsoolidel (ja PC-l) ka, kuna uut GTA-d ei näe päris mitu mitu aastat nüüd jälle ning kui uued konsoolid hakkavad massidesse levima, kaotaksid nad selle pealt turgu..
viimati muutis pohmakas, 13.09.2013 21:59:48, muudetud 1 kord
firemark, Kas tõesti arvad, et RG hakkab tekstuure paremaks muutma uute konsoolide versiooni jaoks?
tekstuure vb päris mitte, kuid parem framerate ja mõned graafilised efektid ja shaderid mida uuem riistvara toetab peaks ikka olema.
sama hästi võib kujutada ette PC peal mängu,et saad graafika settinguid low-high peale keerata
Nii palju, kui ma aru olen saanud, siis uute konsoolide portimine pidi olema sarnane PC-ga ning nagu juba GTA IV puhul näha võis, oli arvutil graafika parem. Seega mina usun, et uute konsoolide oma näeks välja sarnane PC versiooniga.
Mulle pakub nalja, kuidas 4kTannu räägib, et tal legit versioon kuigi seda on võimalik mängida alles releasi ajal.
Does not compute. Mitte miski ei takistaks praegu originaalkoopia mängimist.
Tõsiselt halb mistake siis kellegi poolt. Samas siin oli ju esimese "leakiga" video, kus üritati mängu enneaegselt käima panna ning loading screenist edasi ei läinud, mis seal siis takistuseks oli?
Need paari nädala tagused videod ja pildid olid PSNi pre-loadist, mida tõesti enne teatud tähtaega ei saa mängida. Samas plaadi versioonid töötaksid probleemideta. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Ausalt, kõik kes hetkel istuvad kodus ja mängivad oma Xboxil GTA V võiks ja peaks oma suu kinni hoidma ja "nautima" mängu , mitte üritama foorumites / youtuubis endale nime teha.
Seega äkki jätaks siit teemast välja igasugused "varastatud" omandi näitamised, kuniks asi kõigil käes reaalselt , ning kõigil kel piisavalt $ ja vastavalt ka konsool olemas mängida ning siis seda jaga kellegagi.
Hr HDTanel võiks ka suu kinni panna, ära ürita pidevalt teistele HV-lastele ära panna okey? _________________
Long story short kutt tegi nii, et Trevor ja Michael oleks koos, mitte missioni ajal vaid lihtsalt tänaval jalutades. Trevori karakteriga ta siis Michaeli jälitas, kõndis tal järgi. Michael saatis ta mitu korda sinna kus päike ei paista. Paar-kolm korda Trevorit hoiatanud pööras ta lõpuks ümber ja pani Trevorile kümpi Kuradi naljakas oli seda laivis näha.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.