GAME näitab, et minu mäng on teele pandud
Aga Limited Edition Strategy Guide kohal on "Cancelled"
huvitav, minul näitab, et on unshipped. Raha aga võtsid maha küll täna
Ei usu et see väga korrektselt seal ka miskit näitab. Tõenäoliselt tõsteti ühest hunnikust teise, et siis kõik korraga ära saata.
Mu oma pandi juba selle järgi üleeile teele.
Suht kindel, et see mingi turundus trikk, et nii vähe ametlike gameplay kraami on avaldatud. Lihtsalt mingi salapära hoida ja et inimesed lolliks läheks ja kas või kartuliga filmiks videosid.
Veel üks pikem:
Minujaoks nähtud videotest jätab siiski pettumuse maitse suhu.
Oleksid võinud next generatsiooni konsoolidele teha kohe ja palju parema graafikaga. _________________ Aita suve, söö lund!
Esimene tund mängust on küll ikka VÄGA kümpi.. Aasta mäng for sure. Siiski reso on jubee madal, siksakke on haigelt.. PC versioon saab hea olema. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ausalt öeldes pole üleüldse aru saanud, mida Te nii väga oota(si)te?
Tulevärki ja oraalseksi.
HDTanel kirjutas:
Süüdistada oskavad kõik mind aga keegi väga ei taha millegipärast omandada fakti, et mul on siiski õigus.
Tanel, see kui sina või sinu sponsorid seadusega kursis ei ole, ei tähenda veel seda et sa seda järgima ei peaks. Või täpsemalt - teadmatuse puhul saadakse selle rikkumise eest ikkagi karistada. See on ju elementaarne. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
viimati muutis Riddim 13.09.2013 18:52:37, muudetud 1 kord
Graafika halast ei saa nagu hästi aru - see pole ju kunagi peamine point olnud GTA'de juures, nui neljaks näidata võimalikult realistlikku pilti. Põikasin korraks ka arvutimängude alafoorumisse, päris naljakas oli sealt lugeda gta V nimelist hapud viinamarjad rubriiki, kus samuti graafika pool tõsiseks "argumendiks". Või siis olen mina imelik, aga absoluutselt ei koti, kuiniks päris minecrafti tasemel pole. Ise GTA'dega paralleelselt vananenud, kõik osad alates esimesest igati nauditavad olnud.
Mis puudutab HDTaneli livestream teemat, siis kõrvalt vaadates väga veider jah, sedasi paugutada. Kõik ju teavad, mis valemiga mäng täna mängitav on, pole vaja mingit jama ajada. Ja sa isegi ei saa aru, miks sul sõbralikult soovitatakse teisipäevani asi vaka all hoida. Eraldi keiss on muidugi siin endistele koostööpartneritele reipalt näppu näidata... Aga eks ise tead, kuigi jah, kaugele sellise suhtumisega tõepoolest ei jõua, Eesti selleks liiga väike.
Videote põhjal küll ei ole ilus oma arvamust avaldada,aga juhitavus tundub nagu just cause 1-st vms.Gta 4-ja oma oleks nagu realistlikum vms.Aga see ainult arvamus nende videote põhjal.Mingit WOW effekti igatahes enam pole.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.