Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 294, 295, 296  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
koiott
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 04.09.2013 21:41:20 vasta tsitaadiga

SCsse tagasi:) Oli plaan küll 100 ära teha ja siis uus HC barb, aga uuesti 0st ei taha:P
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 05.09.2013 01:00:04 vasta tsitaadiga

Damn see konsooli Diablo 3 on haige ikka.. leidsin just KAHE socketiga haamri icon_eek.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 05.09.2013 08:02:27 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Damn see konsooli Diablo 3 on haige ikka.. leidsin just KAHE socketiga haamri icon_eek.gif

Siiani tundub, et kogu see konsooli itemid ongi üles ehitatud lihtsalt enamate statitega, muud midagi icon_rolleyes.gif lihtsalt rohkem dammi, ei midagi muud huvitavat...

Torbik27
HV vaatleja

sõnum 05.09.2013 12:20:09 vasta tsitaadiga

müün oma konto ära kui kellelgi huvi siis PM plaat karp originaal kõik asjad korralikud ..tahaks konsoolile üle minna icon_cool.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.09.2013 13:26:29 vasta tsitaadiga

Torbik27 kirjutas:
müün oma konto ära kui kellelgi huvi siis PM plaat karp originaal kõik asjad korralikud ..tahaks konsoolile üle minna icon_cool.gif

Või siis sa ei käitud nagu intelligetne inimene ja ootad kuni loot 2.0 on PCl olemas.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 05.09.2013 13:36:36 vasta tsitaadiga

Scart, ja see muudab mida? Botid ikka jäävad ja market läheb kolinal alla.. ei mingit lõbu leidmisel jms. Konsoolil on ikka asi väga korras ilma AH-ta. Kui leiad midagi eepilist siis võid tradeda teisega lihtsalt thumbs_up.gif
Keegi, kes konsoolil pelab siis lisage listi "HDTanelOfficial". Livestreamin siin igapäev ja oleks tore kellegagi koos pelada nüüd. Lvl37 Nightmare

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.09.2013 13:50:18 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Scart, ja see muudab mida? Botid ikka jäävad ja market läheb kolinal alla.. ei mingit lõbu leidmisel jms. Konsoolil on ikka asi väga korras ilma AH-ta. Kui leiad midagi eepilist siis võid tradeda teisega lihtsalt thumbs_up.gif

Come again? Mis seos on bottidel loodiga, mida sina leiad?
tagasi üles
jreinula
HV kasutaja

sõnum 05.09.2013 13:54:08 vasta tsitaadiga

PC peal on juba kõik leitud, botid farmivad kõik võimaliku looti ja pistavad AH.
Konsoolis ei ole AH'd, ei ole botte, on vähem samasugust looti, mis tähendab, et inimesed on rõõmsamad saadud vidinate üle.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 05.09.2013 14:02:48 vasta tsitaadiga

jreinula, beer_yum.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 05.09.2013 14:06:20 vasta tsitaadiga

jreinula kirjutas:
PC peal on juba kõik leitud, botid farmivad kõik võimaliku looti ja pistavad AH.
Konsoolis ei ole AH'd, ei ole botte, on vähem samasugust looti, mis tähendab, et inimesed on rõõmsamad saadud vidinate üle.

Aga äkki siis ei kasuta AH'd? Ketserlik mõte, ma tean.
tagasi üles
Firefly
HV Guru
Firefly

sõnum 05.09.2013 14:09:19 vasta tsitaadiga

Kõige paremad itemid hakkavad olema bind to account, nagu piltidelt näha oli, boti palju jaksad kasu ei midagi.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 142
tagasi üles
jreinula
HV kasutaja

sõnum 05.09.2013 15:11:27 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
jreinula kirjutas:

Aga äkki siis ei kasuta AH'd? Ketserlik mõte, ma tean.

Ketserlik? Kindlasti mitte. Aga inimene on juba selline lohe, et kui antakse võimalus, siis kasutab.
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 05.09.2013 17:00:23 vasta tsitaadiga

üks tähelepanek konsoolistriimidest: väga (ja kohe VÄGA) aeglane paragoni levelling. võibolla on mingi bug või ma ei tea. 300k sDPS barb master 2-l jauras üle tund aega, et para 15-st para 16-ni saada. midagi on viltu. bonus exp oli ilma stackideta 700% juures. sellise bonuse juures peaks para lendama.
ma tegin eile oma cmwiziga act1 farmi (fest->fiels->weeping, MP10), 45-50 minti, paragon 59 kuni 60ni. kokku mingi 80-85m expi. ilma, et oleks väga expi peal väljas (kuigi expi bonus oli üle 1000% LOL peale 5-t stacki)
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 05.09.2013 17:52:45 vasta tsitaadiga

Ma nagu sain aru, et loot 2-es alles enchanteriga on võimalik neid mega miljaarde maksvaid itemeid teha ja need on kõik BOA, muidugi ma ei kujuta ette kust see kuld võetakse, et midagi enchantida, hetkel top level gemmi tegemine maksab mingi 100 milli tuuri, tõenäoliselt ala 6 cc mempo laadse asja tegemine läheb samuti mitusada milli maksma, aga kust see raha tuleb, kui enamus asju hakkab kopikaid maksma.
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 05.09.2013 18:47:43 vasta tsitaadiga

raha tuleb krediitkaardilt (tuleb rikas vennas, vibutab koodi ja hopsti kuld näpus) ja bottidelt icon_biggrin.gif kust mujalt ikka.

enchanteriga ei saa automaatselt midagi teha. kujuta ette, et leiad (hahaa, seda annab ette kujutada, praegust arvestades) või ostad (tõenäolisemalt) itemi. võibolla on asi keskpärana või üks roll on kehvavõitu või misiganes, igatahes ei pea asju miljaart maksma. siis rerollid sellel ühe affixi (või äkki saab mitu, st üks roll ühe kaupa). vot siis läheb item BoA-sse.
nii palju kui mina lugesin, ükski item kohe BoA ei ole, ka mitte legendaryd. aga kui hakkad seda käppima ja rerollima, vot siis läheb boa-ks.
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 06.09.2013 09:06:21 vasta tsitaadiga

Mina ütleks, et PC versioon on parem. Hetkel muidugi loodi süsteem imeb vilinal PC-l, kuid kuna konsooli versioon on niipalju lihtsam, siis sa elusees ei viitsi seda 1000h hoorata. Pigem teed 200h ära ja siis viskad sinnapaika
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 06.09.2013 09:50:56 vasta tsitaadiga

Shade, 200h on ju mega.. icon_biggrin.gif võrreldes 2-4h COD-idega. Teiseks ma ei uskunud üldse, et nii mugavalt mängida saab konsoolil, ei ole üldse akward kuidagi, nupud on väga hästi binditud ning võimalus lihtsalt tsillida diivanil ja mängida nonstop.. kui vaid mu 40GB PS3 ei undaks nii haigelt :S
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 06.09.2013 11:56:50 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Shade, 200h on ju mega.. icon_biggrin.gif võrreldes 2-4h COD-idega. Teiseks ma ei uskunud üldse, et nii mugavalt mängida saab konsoolil, ei ole üldse akward kuidagi, nupud on väga hästi binditud ning võimalus lihtsalt tsillida diivanil ja mängida nonstop.. kui vaid mu 40GB PS3 ei undaks nii haigelt :S

mul selle 200h vastu pole midagi - väga hea mäng. tõdesin seda juba E3-l nii PS3 kui XBOX360 versiooni proovides. Pigem konsooli versiooni devalveerib see, kui sa oled unlucky, siis sa ei saagi midagi. AH-d pole kellegagi vahetada ka pole - siis ongi surnud seis, et head geari pole et saaks kõrgemaid MPsid farmida. See teeb minu silmis seda mängu viletsamaks kui PC versioon. PC versioonil saan vähemalt AH-st raha eest (on see siis päris või mängu raha) osta endale miskit, et kõrgemas MP-s hakkama saada, konsooli versioonis on see puudu. Ja uskuge mind neid unlucky inimesi on palju

Mäng ise on väga hea, eriti meeldib mulle see et lisaks saab veel eraldi raskusastme valida. Olen ise Normaliga Act 1 lõpus ja lisa raskusastmena võtsin Hardi - väga pingeline on pela. PC-l oli kuni infernoni selline läbi jooksmine.

tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 06.09.2013 11:59:58 vasta tsitaadiga

siis saad sõbraga lihtsalt dupe'da icon_biggrin.gif töötab nii ps3 kui xbox360-l. mängus, avad trade akna ja annad itemi või kulla või misiganes sõbrale. acccept ja kohe (tähtis, et mingit checkpointi vms poleks) viskad ennast mängust välja konsooli dashboardi. käivitad mängu ja oma vana save. voila, oma jupid/kuld alles, aga sõbrale jääb koopia alles. icon_biggrin.gif
sama annab savedega teha.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 06.09.2013 12:08:52 vasta tsitaadiga

Shade, konsooli versioonis ei ole sellist sõna nagu unlucky icon_biggrin.gif Kõik itemid, mis kukuvad on mõeldud just sulle, vahest on mingi muu jama ka aga enamus ajast just sulle mõeldud kraam. Leidsin hiljuti ju mingi KAHE socketiga haamri.. sellist asja pole olnudki D3-s varem, DH-l oli kahe socketiga crossbow aint. Lisaks kui leiadki mingi eriti hea itemi teisele klassile siis võid teise klassiga pelama ka hakata ju või siis lähed d2jsp foorumi ja müüd maha teisele konsooli playerile icon_wink.gif Ausalt öeldes ülimugav on istuda ikka teleri taga puldiga ja pelada.. võtta veel mõned õlled sõpradega ja koos ühel ekraanil pelada grupiga!

See lisaraskus tase on Monster Power level icon_razz.gif soovitan üks aste kõige kergemast ülevalpool mängida alustuseks, hea xp boost ja mobid surevad ikka sama kiirelt suht, lisaks extra magic find ka.
Infernosse jõuan siis tõstan endal MP tase mingi 3-4 peale.

Ahjaa küsimus tekkis küll, alguses ma sain mingi listi peamenüüs ette serveritega kust sain mänge valida.. enam ei suuda seda leida icon_eek.gif

High-Q, dahell, tõesti siuke pask juba toimumas? Ohjah, võtan vist sõnad tagasi thumbs_down.gif kuidas nad ei suuda sellist jama peatada..

tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 06.09.2013 12:14:26 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:
siis saad sõbraga lihtsalt dupe'da icon_biggrin.gif töötab nii ps3 kui xbox360-l. mängus, avad trade akna ja annad itemi või kulla või misiganes sõbrale. acccept ja kohe (tähtis, et mingit checkpointi vms poleks) viskad ennast mängust välja konsooli dashboardi. käivitad mängu ja oma vana save. voila, oma jupid/kuld alles, aga sõbrale jääb koopia alles. icon_biggrin.gif
sama annab savedega teha.

ei kasuta sellist asja, pole kunagi kasutan ja ei hakka ka.
Ainukene mäng milles cheatisin oli FIFA 11 xboxil, kus kasutasin bugi ära et hunnik online achisid tehtud saaks. Muidu olen ise väga cheastimise vastu

tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 06.09.2013 12:21:07 vasta tsitaadiga

Shade, vahet pole kas kasutad või mitte, võtab aususe mängust ära, leiad mingi eepilise asja aga tõesta siis kellelegi, et sa pole dupenud. Konsooli versioon täiega lahe.. aga nüüd kui sain teada, et esimesest päevast alates save game idiootsust saab ära kasutada on see mäng täiesti mõttetu pask.. siiski pelan seda edasi, lihtsalt kurb vaadata kuidas mitme miljoni dollari kompanii nii lihtsat asja takistada ei suuda. GT5-ga tehti ju mingi update, et enam ei saanud neid autosi kopeerida teisele kontole..
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 06.09.2013 12:41:47 vasta tsitaadiga

xboxil on char saved juba minu teada lahti häkitud, rahvas kondas mitu beezi kulda taskus, ps oli (vähemalt eilse seisuga) puutumata.
aga HC-d annab nii abuseda ka icon_biggrin.gif mängid-save-mängid-save-sured (vist peab usbile savema). reset, load viimane save ja pidu jätkub. niipalju siis hardcorest. veidi tüütu, sest kaotad ühe playsessioni. Aga kui tunnikeste kaupa teed, siis vast ei ole nii hull see tunnike kaotada.

aga eks see offline cheatimine on enda petmine.

teine asi on item dupe poolest, ma olen tähele pannud, et enamik kraami rollib tõesti sinu chari suunas. kui ikka barb oled, siis naljalt dex ei rolli. vahest mõne legega, aga üldiselt saasta rolli ei saa. võid saada str/dex või str/int rolli, aga päris vale chari rolli ei tule. Küll aga annab UNIDENTIFIED legesid nii dupeda icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif korjad kokku, checkpoint save ja annad need sõbrale. ise reset ja reload. unidid stashis alles. hiljem siis mõlemad saavad id teha. huvitav, kuidas siis rollid tulevad.

hehee: kuidas meeldiks selline vibu http://imgur.com/qOr2l5b ouhc...
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 06.09.2013 12:44:40 vasta tsitaadiga

High-Q, oot oot, et siis PS3 peal tegelt seda teha ei saagi? icon_wink.gif icon_biggrin.gif Peab kräkitud olema eksole.. aga siis ei saa tradeda ju nii või naa onlines. Ehk leiad mingit kinnitust sellele?
Sa 360 peal mängimas? Keegi, kes PS3 peal mängib siis lisage ja expab koos. Level 48 hetkel. HDTanelOfficial PSN

See vibu on kena icon_biggrin.gif sain ise eile mingi legendary, lvl42 item vms, 220DPS koos 333STR-iga icon_lol.gif dps tõusis 2200 pealt 4200 peale icon_biggrin.gif

tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 06.09.2013 12:46:43 vasta tsitaadiga

xboxi foorumites olen küll näinud vendasid 2b kullaga stashis ja 9999 stat pointsidega (char fail PC-le ja hex editoriga annab igast asju teha), lihtsalt pole kuulda olnud ühtegi ps3 character editist, äkki pole veel keegi failivormingut lahti saanud või on seal failisüsteem kuidagi teisiti üles ehitatud.

dupe ja hc surma reload (usb savega) töötab mõlemal platvormil samamoodi.
tagasi üles
aivo80
HV veteran
aivo80

sõnum 06.09.2013 12:49:31 vasta tsitaadiga

No see dupimine on küll pseudoprobleem. Ise ei kasuta seda, kuna ka ei meeldi cheatimine. Aga kui mõni tola netis ei usu, et ma asja ise leidsin, siis lakkugu panni. Ja pealegi mängin enamuse onlinest sõpradega, et neile pole vaja niikuinii tõestada icon_smile.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 06.09.2013 13:50:45 vasta tsitaadiga

väike console geari ülevaade:
http://www.youtube.com/watch?v=ZgethtYdgus

mõned "pärlid:
andy'l ei ole enam nõmedat fire damage taken rolli
IK chest@ 483 strenghti icon_eek.gif
no ja muidugi see belt. see on lausa häbematus: 300str/9AS/1CHC/42CD/13%MS

EDIT:
üks RÄME bug (xbox confirmed): set bonused "kogunevad" iga järgneva loginiga icon_biggrin.gif ASSAMAIT KUI VALUS
kujutame ette, et sul on blackthorne vit boonusega (+100). Mängid ja lähed mängust välja (ei pea dashi minema, lihtsalt quit current game). Uuesti tulles lisandub sulle see set bonus. iga kord, iga sissetulek annab sulle selle set boonuse, aga vana state jääb ka alles. icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
TRAMAIVÕI blizzard ja nende käkkerid. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

proof: http://www.youtube.com/watch?v=Zuh3KEfoZKA&feature=youtu.be

viimati muutis High-Q 06.09.2013 13:51:39, muudetud 1 kord
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.09.2013 13:51:12 vasta tsitaadiga

nõmedat? andy fire vulnerability käis juba d2-s itemi iseloomu juurde.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 06.09.2013 17:38:44 vasta tsitaadiga

High-Q, oota see bug KÕIGIL kasutajatel xboxi peal? icon_lol.gif wtf.. veab, et PS3 peal pelan ikka icon_biggrin.gif noomaitea, kuidagi niipalju parem xboxi omast..

edit: MIDA joppamist hahahhaa icon_lol.gif Alustasin just livestreamiga, mõtlesin, et proovin siis esimest korda internetis ka teistega koos, sain mängu.. läksin spawnisin ühe venna peale ja nii kui ära loadis kukkus legendary nina ette icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Mitmikmängus legesi sajab nagu vihma... icon_lol.gif Sai grupiga Diablo ära tapetud ja esimest korda elus tuli DOUBLE legendary drop icon_biggrin.gif DPS 4k pealt 10,2k peale lol.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 06.09.2013 18:38:07 vasta tsitaadiga

kas kellegi naismungal on mempo üks silm roheline ? icon_biggrin.gif. avastasin et aint ühel mungal on, teistel pole....
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.09.2013 18:47:11 vasta tsitaadiga

inventorys või mängus endas? mul ei paista olema.
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 06.09.2013 19:53:51 vasta tsitaadiga

vasques kirjutas:
kas kellegi naismungal on mempo üks silm roheline ? icon_biggrin.gif. avastasin et aint ühel mungal on, teistel pole....

nii ongi:
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 06.09.2013 20:07:26 vasta tsitaadiga

Mida chesti lvl57-le droppis just icon_lol.gif
AR puudu aint ja üks soc aga noo vaadake seda vitalityt lol

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.09.2013 20:08:35 vasta tsitaadiga

HDTanel, meil ausalt ei ole vaja iga su leget näha.
tagasi üles
jreinula
HV kasutaja

sõnum 06.09.2013 20:32:04 vasta tsitaadiga

Minu arust näidatakse meile kollast itemit, mitte leget.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.09.2013 20:37:57 vasta tsitaadiga

jreinula, seda hullem kui iga kollast nägema hakkame...
tagasi üles
jreinula
HV kasutaja

sõnum 06.09.2013 20:44:51 vasta tsitaadiga

Ma usun, et meile on näidatud vaid pudelikorki, mitte pudelit ennast.
tagasi üles
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 06.09.2013 23:42:05 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif Juhtusin EU AHs kõige peale kõige hullemale mempole.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 68
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 06.09.2013 23:44:15 vasta tsitaadiga

mis hind tol icon_lol.gif
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 07.09.2013 00:00:34 vasta tsitaadiga

trip, mingi 800k vist oli.
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 07.09.2013 00:09:25 vasta tsitaadiga

Kellelgi veel probleeme Diablo 3 PC installiga?

Tekkis tahtmine Diablo 3 Starter Editionit proovida. Installeri tõmbas ära, kuid "install" ei liigu 0% edasi vaid viskab errorit "Failed to download a required update". Ei aita ka viirusetõrje kontrolli ajutiselt mahavõtmine (AVG). Mäletan et sama probleem oli ka kui mõni kuu tagasi proovisin WoWi installida, aga siis sain kuidagi selles jagu, aga ei mäleta kuidas. Täiesti lootusetu seis.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 07.09.2013 00:38:29 vasta tsitaadiga

Kris1 kirjutas:

Tekkis tahtmine Diablo 3 Starter Editionit proovida. Installeri tõmbas ära, kuid "install" ei liigu 0% edasi vaid viskab errorit "Failed to download a required update". Ei aita ka viirusetõrje kontrolli ajutiselt mahavõtmine (AVG). Mäletan et sama probleem oli ka kui mõni kuu tagasi proovisin WoWi installida, aga siis sain kuidagi selles jagu, aga ei mäleta kuidas. Täiesti lootusetu seis.

google + failed to download a required update diablo 3
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 07.09.2013 00:52:56 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Kris1 kirjutas:

google + failed to download a required update diablo 3

Juba üritanud sealt igasugu nippe. Küll firewalli kallal jne. Eks võibolla üritan veel midagi vaadata mis mul ehk kahesilma vahele jäänud.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 07.09.2013 01:18:35 vasta tsitaadiga

Irw, Diablo droppis ühe Lege, Helli Diablo.. vaatan, et ohoo, täitsa ok 2H weapon 60 alguseks... siis keegi striimis mainib, et ou, see on 1h icon_lol.gif mida droppe lihtsalt lol...

tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 07.09.2013 03:22:53 vasta tsitaadiga

Väga jaburad itemid, ma arvatavasti ei oleks elus 1200 tundi farminud, kui PC-l kah selliseid leiaks, hetkel võtab ikka käed värisema kui mempo leiad(mnjah seda küll kuniks ta identid).
Tundub, et konsool on tõesti lastele mõeldud icon_lol.gif
tagasi üles
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 07.09.2013 11:18:54 vasta tsitaadiga

No see on loogiline, et konsooli peal ei hakka keegi grindima nagu PC peal, et tuhandeid tunde, eriti kui veel AH-d ei ole. Kui loot süsteem oleks konsooli peal sama, siis ei mängiks keegi.
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 07.09.2013 11:22:41 vasta tsitaadiga

Diivanililled võiks siia kolida:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=584073
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 08.09.2013 14:37:33 vasta tsitaadiga

Ollaz, õige jutt tegelt, samas keegi konsoolide foorumis väga ei käi.. Igaljuhul, kes tahab seda konsooliversiooni näha ja küsimusi küsida siis alustan mingi tunni pärast livestreami kus pelan ööseni D3-e, level60 käes nii, et hakkab eriti põnevaks elite, champide jahiks minema.
http://www.twitch.tv/hdtanelofficial

edit: Siin üks esimene haige drop ka, mida PC versioonis elusees ei oskaks oodata icon_lol.gif http://www.youtube.com/watch?v=eZCcZGmIiCA

Ausalt see konsooli versioon on ikka mõnus ja mugav viis farmimiseks.. iga Diablo lover peaks ära proovima, tõsiselt konsoolil samahea kui PC-l aint, et ilma bottide jms jurata.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Bluerayeye
HV vaatleja

sõnum 09.09.2013 14:17:19 vasta tsitaadiga

Lahe häkkerite pesakond striimimas. Vennal on ca 19 miljardit kulda ja kümneidtuhandeid craft itemeid. Konsool on pekkis juba icon_biggrin.gif

http://streamerhouse.com/

Seal on igasugu lohhe striimimas, aga tasub jälgida venda nimega "Tree" , kes siis konsooli häkkerlusega tegeleb. Lubas isegi olla esimene konsooli paragon 100 lähiajal.
tagasi üles
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 09.09.2013 16:41:11 vasta tsitaadiga

Läks perse kiiremini kui PC versioon.

//Meanwhile esimene hea low gold flip.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 294, 295, 296  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.