Väljalaske kuupäev: PS3/X360: 3. september 2013
PS4: 2014
Kirjeldus:
Wikipedia kirjutas:
The game takes place in Sanctuary, the dark fantasy world of the Diablo series, twenty years after the events of Diablo II. Deckard Cain and his niece Leah are in Tristram Cathedral investigating ancient texts regarding an ominous prophecy. A mysterious star falling from the sky strikes the Cathedral, creating a deep crater into which Deckard Cain disappears.
Uudised / screenshotid / videod:http://eu.battle.net/d3/en/ _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
viimati muutis beastbeats 17.07.2014 16:38:18, muudetud 1 kord
Sai tiba siis proovitud. Esmamulje on küll hea. Jookseb ilusti ja loadimis ajad üsna kiired. Eks näis, mis juhtub, kui ekraan on mobidest must Graafika kohta ei oska midagi öelda, võrdlusmoment PC versiooniga puudub ja pole eriline graafikapede ka.
Jõudsime siis eile L15ni välja. Siiani küll olnud väga hea mäng. Barbie on hetkel eriti lahe - jooksed loomaaeda sisse, stun peale ja siis frenzyga nüpeldama. Fury täis, siis suure haamriga nüpeldad. Tegevust on küllaga. UI ja kogu juhtimine meenutab küll sacred 2. aga asi töötab ilusti, ütleks, et puldiga palju lihtsam, kui klaveriga mängida.
beastbeats, täpselt selline oleks Diablo III pidanud alguses olema ffs.. jummala põnev ja huvitav mängida, no AH BS, ise grindid ise leiad ja kui soovi võid d2jps foorumis tradeda, win win lihtsalt. See ausalt saab olema uuestisünd Diablole, vaevalt keegi väga Diablo III pc peal mängida tahab, isegi kuis ee item 2.0 tuleb, lihtsalt bottide poolt nii ära hooratud, et pole mõtet. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
eShelobik, imo seob sinu PS kasutajaga lihtsalt konto ära, savegamed jätab alles või laeb internetti üles. Ehk siis vaja vaid saved üle tõsta PS4 peale.
Laadisin youtube üles muidu video kus eile leidsin selle Leorics Signeti
Ja tänane Beliali kill, Belial näeb EPIC välja lihtsalt _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
euronicsisse ka uus ports juurde saabumas järgmine nädal. Pärnust otsas aga veebi kaudu saaks ikka tellida. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
nagu näha, siis easy, normal, hard ei muuda midagi, ehk siis ideeliselt võiks kuni infernoni easy peal ära mängida, saaks vaevast lahti
IMO barbariga oli hard liialt lihtne - alguses veel aga enamus mängust sai ikka puhtalt jõuga läbi surutud... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Nii, sai eile sõbraga helli alustatud ja viskas 2h mõõga. DPS tiba üle 500 ja str annab +510. Kokku dam koos buffiga 24.4k ja ilma 19.1k. Hekseldab hästi, aga ülbeks ei tasu siiski minna
Üritasin sõbraga privaatset mängu teha üle võrgu, aga ei õnnestunud: "There was problem joining a game". Mõlemil on elion ja see thomsoni ruuter. Teistes ps3 mängudes probleeme pole ning näiteks teiste inimeste poolt hostitud mängudesse saame diablos liituda.
Mõlemal on meil NAT2.
Kuuldavasti on sama probleem tekkinud ka USA-s Belkini ruuteritega peale 1.02 patchi. Keegi jagab sama muret?
Mul Starman, ühel sõbral Elion (Thomson) ja teisel miski Soome mis iganes. Korra on tekkinud probleeme, aga muidu saame vabalt teineteise mängudes käia, kuna tahame. Aga uuri portide suunamise kohta.
Coop ongi põhjus miks olin nõus mängu eest 50+ EUR välja käima. Mängime Naisega koos Coopi ja mõlemad oleme rahul. Hiljuti ostis ka sõber mängu ja nüüd alustasime kolmekesi läbitegemist. See probleem, kus ei saanud sõbra mänguga ühineda ja vastupidi, on lahenenud.
Coop on täitsa mõnus jah. On tehtud ka nii, et 1 mängijatest ei saa piduriks olla - kui kogu kaader edasi liigub ja üks otsustab eemale minna, siis viskab ta ilusti järgi pundile.
Barbi nüüd endal 10. paragoni peal ja käin keywardeneid peamiselt ainult tegemas. Alustasin ka wizardiga - see hetkel L32
Coop ongi põhjus miks olin nõus mängu eest 50+ EUR välja käima. Mängime Naisega koos Coopi ja mõlemad oleme rahul. Hiljuti ostis ka sõber mängu ja nüüd alustasime kolmekesi läbitegemist. See probleem, kus ei saanud sõbra mänguga ühineda ja vastupidi, on lahenenud.
Mul sama plaan. Ainult sellle pärast saabki diablo 3 konsoolil millalgi ostetud.
sain ka nüüd lõpuks xboxile diablo3e, küsimus oleks selline,et mitu tundi läheb keskmiselt läbimiseks kõik actid normal modes mängimine?
30h kuskil, oleneb gearist ja kui palju sa nuka tagustes ringi kolad. KOgu 100% achide tegemine on mingi 50-60h. kõige pikem on 5milli kulla korjamine, raha dropi süsteem on väga saast konsooli versioonis _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
sain ka nüüd lõpuks xboxile diablo3e, küsimus oleks selline,et mitu tundi läheb keskmiselt läbimiseks kõik actid normal modes mängimine?
Eeldan, et ka Medium raskusaste?
Vihjeks ütlen nii, et viimane nädalavahetus jooksin Hardcores lvl 60 Demon Hunteriga Normali ja Nightmare läbi eesmärgiga kiiresti oma naisel Barbar nullist lvl 60 peale aidata, kes mul järel tolknes. Ilma igasugu dialooge kuulamata ja videoid vaatamata kulus Mediumi nelja acti läbijooksmisele ca 3 ja pool tundi. Ahjaa ühtegi liigset koobast ei külastanud ja kõik mida puutusin suri silmapilkselt .
Ehk siis oleneb. Kui kavatsed kõik koopad ja nurgatagused läbi käia, siis ehk pigistad 10 tundi väljagi? Ja kuna sul esimese karakteri puhul mingeid lvl 13-14 kristalle kah pole, siis pakub esmane läbimängimine Normal-Medium mõõdukat väljakutsetki.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.