Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.09.2013 04:20:48 vasta tsitaadiga

androidiga pole ee nii lihtne, iOSiga küll.
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 02.09.2013 07:26:48 vasta tsitaadiga

Amphor kirjutas:

icon_rolleyes.gif

Näiteks: http://www.sonymobile.com/gb/support/faq/xperia-p/system/how-do-i-make-a-screenshot-1/ icon_wink.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.09.2013 09:03:27 vasta tsitaadiga

Amphor kirjutas:

Tohoh?

Screenshoti funktsionaalsus on lausa sisse ehitatud. 2.3 peal pidin power > screenshot tegema. 4.0 peal power + volume up all hoida korraks.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 02.09.2013 11:58:02 vasta tsitaadiga

2.3.6 rootimata ei saa (vist).
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 02.09.2013 12:12:20 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
kaspar00, Teha pilt telefoni ekraanist on omaette kunst icon_biggrin.gif . Screenshotist oled kuulnud? icon_cool.gif

selleks peab mingi appi sinna tõmbama ju vms? ma ei tea, esimene ja viimane kord ilmselt kui ma moblat screenida tahtsin anyway icon_biggrin.gif
mul android 2.1 ja seal see power ja volüüminupp combo ei toimi proovisin.

igaljuhul on see suht kasutu info skype kohalt paraku icon_rolleyes.gif
tagasi üles
neiuke
HV vaatleja

sõnum 02.09.2013 14:59:28 vasta tsitaadiga

Kui tihti neid skype versioone uuendatakse? 6.7.0.102 vers. on ikka nii jamane, et kaob igasugune tahtmine kasutada seda. FB kontaktiga kirjutades viskab kogu aeg "Su sõber on praegu väljas. Võimalik, et ta pole su sõnumit veel kätte saanud" teksti ette ja osa FB kontakti kirjutatud tekstist ei tule kohale, näeb ainult siis, kui FB-sse sisse logida.
Skype tegijatele- kas poleks võimalik panna allalaadimislehele teave, mitmendat versiooni parasjagu pakutakse? Praegu tuleb see alla tirida, selleks et siis avastada, et pagan! sama mis eelmine!
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.09.2013 21:59:41 vasta tsitaadiga

See on jah jama, et versiooninumbrit ametlikult lehel kuskil kirjas pole. Mina näiteks vaatan Filehippost viimast versiooninumbrit icon_lol.gif . Kuna fb jms ei kasuta ja kasutan korporatiivset MSI installerit, kus vähem sodi kaasas, siis seni on skype toiminud normaalselt (nii vähe, kui ma teda kasutan).
MSI installer: http://www.skype.com/go/getskype-msi
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 04.09.2013 09:14:02 vasta tsitaadiga

Wikipedias kah viiane stabiilne versiooninumber kirjas tavaliselt http://en.wikipedia.org/wiki/Skype
k-d.k
Kreisi kasutaja

sõnum 07.10.2013 13:04:14 vasta tsitaadiga

kanamana kirjutas:
Mul on selline mure et skype ei taha ennast syncida üldse, mul näitab pidevalt et teatud inimesed on sees või väljas. Pidevalt sõber uurib facebookis miks mind skypes pole, mina olen skypes aga teda pole, tegelikult on mul skype pange pannud ja kui ma restardi arvutile teen on 100 inimest mulle kirjutanud aga mina nende teateid varem pole kätte saanud. Kui ma võtan "Sulge Skype" siis skype kinni ei lähe. Kui ma panen ta vägisi kinni task managerist siis skype avades ei sa ma sisse logida, ütleb et ma olen juba selles arvutis sisse logitud. Kustutasin AppDatast skype kraami ära ja uninstallisin, tõmbasin kõige uuema skype kodulehelt ja lasin peale ja nüüd ei ole mul enam pea ühtegi kontakti, lemmikud on kadunud, kedagi pole online... Kas skype hoiab oma kontakte minu AppDatas? Ise ei synci endale kuskile? Kui ma AppData ära kustutasin kas siis mu kontaktid ongi igaveseks läinud?

Sama probleem endal ka, kellelgi on aimu?
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 22.11.2013 20:27:43 Skype edastab omapäi videopilti ühelt kasutajalt teisele? vasta tsitaadiga

Rääkis täna üks tuttav sellise loo ja küsis minu käest nõu.
Tütre arvutiekraanil oli ootamatult avanenud Skype video emast, kes oma toas askeldas. Mõlemal oli Skype avatud, aga ühendust nad polnud sel päeval võtnud. Mida rahvas arvab, kas selline asi on võimalik, et Skype võtab omapäi mõne kontaktiga ühenduse ja hakkab suvalisel hetkel videot üle kandma?
tagasi üles
Lauri0112
HV veteran
Lauri0112

sõnum 22.11.2013 20:42:35 vasta tsitaadiga

Võimalik on kindlasti. Kahtlane, aga võimalik. icon_confused.gif
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 23.11.2013 11:09:32 vasta tsitaadiga

NSA tegutseb ja nagu MS-ile kohane, siis kuskil koodis oli mõni bug (MS-i definitsiooni kohaselt on see muidugi feature) ja nii juhtuski. Paranoilised sellid kleebivad veebikaamerale lausa füüsilise teibi peale. Sisseehitatud mikrofoni juhtmed ühendatakse lahti jne-jne.
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 23.11.2013 21:56:30 vasta tsitaadiga

Kui eelmisel päeval jäi ühendus katkestamata ja arvutid töötasid, siis pole muidugi järgmisel päeval uuesti ühendust vaja võtta. icon_wink.gif
flake
HV veteran

sõnum 25.11.2013 13:32:24 vasta tsitaadiga

Omapäi ühendust ta kindlasti ei võta, seal oli pigem ikka mingi user input mängus.
Settingute alt võiks mõlemad üle kontrollida, kas sisse on lülitatud funktsioon "Automatically receive video and share screens with..." ning kui on, siis välja lülitada. Samuti setting "Answer incoming calls automatically -> Start my video automatically when I am in a call" võiks välja lülitatud olla.

harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 25.11.2013 18:41:43 vasta tsitaadiga

flake kirjutas:
Omapäi ühendust ta kindlasti ei võta, seal oli pigem ikka mingi user input mängus.
Settingute alt võiks mõlemad üle kontrollida, kas sisse on lülitatud funktsioon "Automatically receive video and share screens with..." ning kui on, siis välja lülitada. Samuti setting "Answer incoming calls automatically -> Start my video automatically when I am in a call" võiks välja lülitatud olla.

Saatsin selle soovituse tuttavale edasi, ju kuuleb mis tal ütelda
tagasi üles
udupump
HV vaatleja

sõnum 05.12.2013 17:18:21 vasta tsitaadiga

Natukene läheb küll teemast mööda, ags loodan,õet pole hullu. Tegin oma win 8 pro tahvel arvutile Update 8,1 peale ja sellega tuli messageing prog. Asemele Skype. Häda selles, et ma ei suuda-oska kuidagi Facebooki kontakte importida. Oma arust sidusin kõok kontod ära, aga kontakte ei ilmu listi. Kas kellelgi on ka sellist anomaaliat olnud?
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 06.12.2013 01:59:59 vasta tsitaadiga

udupump, Facebook chat on toetatud ainult Desktopi Skype versioonis mitte Immersive Skype versioonis.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 22.12.2013 15:22:18 vasta tsitaadiga

Skype ikka nii loll vahel, et anna olla. Näiteks ootamatu voolukatkestuse korral (forced reboot kui arvuti nt BSOD pärast hangub vms) kaotab justkui sätted ära. Ütleb I/O error ja tahab, et kõik sätted uuesti paika pantaks. Õnneks mul sätted varundatud.

Teine loll asi on ühe ja sama sõnumi korduv ettepildumine. Antud sõnum siis pärit 28 novembrist. Olen arvutis ja äkki vaatan, et keegi tahab, et ma skypeks. No skypen siis aga vastuvõtja ei tea midagi mingist sõnumist. Siis vaatan loomulikult, et tegu on mingi vana sõnumiga mille skype on kurat teab kust leidnud ja nüüd serveerib uue pähe. Ma ei tea kas vaikimisi on timestampid sisse lülitatud, aga kui pole, siis seda enam põhjustab see segadust. Nüüd panin remove message. Loodetavasti rahuneb maha icon_rolleyes.gif
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 22.12.2013 15:24:55 vasta tsitaadiga

Tomorrow, kasuta Trillianit parem, kui kasutad Skype vaid sõnumite saatmiseks/vastu võtmiseks ja helistamiseks. Pilte saab ka saata, aga vahest see kalab. Videokõnet vist sai ka kunagi proovitud, aga vahepeal pole proovinud.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 23.12.2013 13:36:13 vasta tsitaadiga

see on ka kõva, et MS reklaame peale nüüd sunnib uute versioonidega jälle.. vanasti sai mahavõetud
Kreisi kasutaja
guest1902

sõnum 24.12.2013 15:46:24 vasta tsitaadiga

ma kunagi vist tegin ebaõnnestunult teema selle kohta, et cpu kasutuse viskab lakke mõneks minutiks, kui skype'i sisse logida
põhjuse, õigemini lahenduse sellele sain mõni hetk tagasi teada: http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Getting-extremely-high-CPU-usage/m-p/2135401/highlight/true#M205619
nüüd töötab nagu filmis

RassK
HV Guru
RassK

sõnum 01.01.2014 23:47:54 vasta tsitaadiga

Ametlik skype facebooki lehekülg lahti murtud?? icon_lol.gif

Pilt:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 01.01.2014 23:55:39 vasta tsitaadiga

Kuidagi on võimalik maha keerata selle jama, et ei topiks vanu juttusid, kui tahvli peal Skype lähen? Igakord sinna minnes hakkab vanu chatte lahmima kuna vaja Skype arust kõik jutt syncida kõige uuemaga ja pidevalt topib vanu juttusid uute vahele. Ma olen maha keeranud küll sealt et don't sync, kuid ei aita. Vb on mingi muu setting, mis kahe silma vahele jäänud. Arvutil Skype suht ok, moblal ja tahvlil väga nõmeda disainiga tehtud :/.
number
külaline

sõnum 01.01.2014 23:57:36 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 25.06.2014 23:09:18, muudetud 1 kord
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 03.01.2014 13:18:27 vasta tsitaadiga

Tervist kõigile

Olen laisk,ütlen ausalt icon_lol.gif ja ei viitsi neid kõiki 243 lk läbi lugeda ja küsin siinsete tarkade käest-kas Skype saab automaatselt kah panna kustutama peetud kõnelusi nt iga kord kui välja lülitad või peab seda alati manuaalselt tegema?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 241, 242, 243 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.