Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 240, 241, 242 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 08.05.2013 17:11:43 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
hallhunt kirjutas:
ei viitsi tervet teemat läbi lapata,vabandust icon_redface.gif aga kuidas nüüd skaibiga saab msn kontakte lisada? ehk siis jutt hotmail kontaktidest...

Ütleme nii, et süsteem on vigane ja vist nagu eriti ei saagi...

Skype logid sisse oma hotmaili kasutajakontoga. Pole nagu mingeid probleeme esinenud. Skype ja MSN kontaktid on listis kuidagi ise tulnud.

ewur
HV veteran
ewur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.05.2013 21:14:35 vasta tsitaadiga

Eesti lehtedelt manusega saadetud meilid ei tule outlook.com-i (hotmail.com-i) kohale (näiteks Quattromed.ee analüüsi vastus, Fotoluks.ee-st saadetud pilt meilile jne). Ei, ei filtreerita junk kausta. Lihtsalt lähevad "kuskil" kaduma. Kui järelpärimise teen vastavasse asutusse/firmasse, siis sellele vastusena tehtud teistkordsel saatmisel saabuvad probleemideta. Kellelgi veel? Milles probleem võib olla?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
neiuke
HV vaatleja

sõnum 07.06.2013 12:47:34 vasta tsitaadiga

Suhtlus läbi skype ja teise kirjutaja FB kaudu tekitab taaskord topeltteksti...
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 18.06.2013 17:53:11 vasta tsitaadiga

Ma ei tea kas Skype käib ka siia teemasse, aga imelik asi.
Ei kasuta eriti seda programmi, ennem oli msn mingi aeg panin skype.
Nüüd avan ja vaatan, et mingi tundmatu inimene listis, mis moodi ta sinna sai? Vanasti msn andis valida kas tahad seda spämmijat oma kontaktiks või blokeeri. Enam pole isegi võimalik plokkida, ainult kustuta...

elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 18.06.2013 18:06:48 vasta tsitaadiga

Ehk on vana kontakt, aga nickname ei tulnud kaasa vaid näitab msn profiili nime. Mul on nii ja inimesed ei tunne mind ära, kus seda muuta saaks, pole veel pihta saanud.
iir
HV Guru
iir

sõnum 18.06.2013 18:21:02 vasta tsitaadiga

ei olnud, mingi naise nimi ja suhtlusportaali aadress taga
icon_biggrin.gif
kusjuures ei ole kunagi käinud üheski. Ja kuidas ta sinna ise sai sellest aru ei saa. MSni ajal tuli selliseid tütarlapsi kohe hulgi kes tahtsid oma pilti näidata
icon_lol.gif
Nüüd tuleb veel hotmaili spämmi kausta igasugu ravimi reklaame meeletult, sekka ka mõni pikendamisvahendi reklaam kah.
icon_lol.gif

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 18.06.2013 18:44:32 vasta tsitaadiga

Mulle tuli üks naisterahva kontakt, kelle avatariks oli pildiseeria, kus näitas pilte tema alasti alakehast ... icon_razz1.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 18.06.2013 18:58:54 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Mulle tuli üks naisterahva kontakt, kelle avatariks oli pildiseeria, kus näitas pilte tema alasti alakehast ... icon_razz1.gif

kindlasti oled sa masenduses siiani

tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 18.06.2013 19:05:50 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
LiivaneLord kirjutas:

kindlasti oled sa masenduses siiani

icon_lol.gif
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 18.06.2013 22:34:44 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
Nüüd tuleb veel hotmaili spämmi kausta igasugu ravimi reklaame meeletult, sekka ka mõni pikendamisvahendi reklaam kah.
icon_lol.gif

jah, kuidagi väga palju on neid just alates näiteks selle kuu algusest, varem polnud pea ühtegi kuude kaupa. Mina oma "suhtlusteid"/käitumisi pole muutnud. Üsna jabur. Uus outlook.com on millegagi puusse pannud...? Ja lisaks hiljuti mainitud esmakordsete manusega mailide mittekohaletulek veel ka...
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 17.07.2013 00:37:09 vasta tsitaadiga

mis ma teen kui skype androidi peal peale microsoft account valimist vaid tühja ekraani näitab? enne töötas, enam ei.
uninstall ei aitand, mingi clear cache võtsin ka, see ka midagi ei muutund. thumbs_down.gif thumbs_down.gif thumbs_down.gif thumbs_down.gif thumbs_down.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 17.07.2013 09:25:41 vasta tsitaadiga

Võta zoomi maha? Mul viimasel korral viskas samuti valgeks, aga selgus, et Zoom oli põhjas ja näitas Live sisselogimise lehe vasakut ülanurka.
tagasi üles
neiuke
HV vaatleja

sõnum 07.08.2013 15:16:05 vasta tsitaadiga

skype versioon 6.6.73.106 tekitab FB kontaktiga kirjutades topeltteksti ja "Su sõber on praegu väljas. Võimalik, et ta pole su sõnumit veel kätte saanud" Topelttekst on juba ammu, ega selle kordasaamine vist pole võimalik?
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 07.08.2013 15:28:42 vasta tsitaadiga

uuenda 6.7 peale (www.skype.com)
heikis
HV Guru

sõnum 07.08.2013 17:56:09 vasta tsitaadiga

flake kirjutas:

miks skype ise uuendust ei paku? uuenduse kontroll ka ei paku.
tagasi üles
neiuke
HV vaatleja

sõnum 08.08.2013 10:38:10 vasta tsitaadiga

Tõepoolest, uuendust pole pakutud ja skype lehelt allalaadides ei saa aru, mitmenda versiooniga allalaadimisel tegu on ja alles peale installimist saab vaadata, mitmes versioon on. Aga update parandas praeguse seisuga nii topeltteksti, kui ka teavituse sõnumi võimalikust mitte kättesaamisest.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.08.2013 11:27:10 vasta tsitaadiga

neiuke, 6.7 nüüd saadaval. https://support.skype.com/en/faq/FA11087/what-s-new-in-skype-6-7-for-windows-desktop
tagasi üles
neiuke
HV vaatleja

sõnum 09.08.2013 12:02:09 vasta tsitaadiga

Ajasin jah selle arvutile selga, nüüd toimib kõik, kui välja arvata see, et vahepeal kaovad kõikide FB kontaktide pildid nimistus ära ja mingid tulevad tagasi vahelduva eduga. Aga see polegi minu jaoks mingi viga, topelttekstidega võrreldes icon_smile.gif
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 09.08.2013 23:48:17 vasta tsitaadiga

heikis kirjutas:
flake kirjutas:

miks skype ise uuendust ei paku? uuenduse kontroll ka ei paku.

Sest see uuendus pole veel mingil põhjusel peale keeratud. Tuleb manuaalselt tirida.

kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 25.08.2013 10:21:07 vasta tsitaadiga

jee.. lisaks androidile kus mul enam skype ei tööta on ka läpaka peal sisselogimine võimatuks muutund, jääbki see loadingu ring lõpmatuseni ette..
esimene kord oli sellest: http://community.skype.com/t5/Windows-8-from-Windows-Store/Skype-Log-In-Loading-Problem/td-p/1310110 õpetusest kasu
aga seekord enam mitte, reinstall ka ei aita icon_biggrin.gif kvaliteetne produkt see skype

EDIT: vana hea IE oli kuidagi iseseisvalt work offline peale läinud ja segas skype sisselogimist, skype erinevalt live messengeridest muidugi ühtegi temaatilist veateadet ka ei näita ju thumbs_up.gif
tagasi üles
neiuke
HV vaatleja

sõnum 26.08.2013 10:32:40 vasta tsitaadiga

Kiri sõnumi võimalikust mitte kättesaamisest jälle tagasi, kui läbi skype FB kontaktiga kirjutada... Skype versiooniks 6.7.0.102
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 31.08.2013 09:22:49 vasta tsitaadiga

kaspar00 kirjutas:
jee.. lisaks androidile kus mul enam skype ei tööta

Jääbki sisse logima? Selle vastu aitab mul cache'i puhastamine App settingute alt.
tagasi üles
kanamana
HV kasutaja
kanamana

sõnum 01.09.2013 16:28:09 vasta tsitaadiga

Mul on selline mure et skype ei taha ennast syncida üldse, mul näitab pidevalt et teatud inimesed on sees või väljas. Pidevalt sõber uurib facebookis miks mind skypes pole, mina olen skypes aga teda pole, tegelikult on mul skype pange pannud ja kui ma restardi arvutile teen on 100 inimest mulle kirjutanud aga mina nende teateid varem pole kätte saanud. Kui ma võtan "Sulge Skype" siis skype kinni ei lähe. Kui ma panen ta vägisi kinni task managerist siis skype avades ei sa ma sisse logida, ütleb et ma olen juba selles arvutis sisse logitud. Kustutasin AppDatast skype kraami ära ja uninstallisin, tõmbasin kõige uuema skype kodulehelt ja lasin peale ja nüüd ei ole mul enam pea ühtegi kontakti, lemmikud on kadunud, kedagi pole online... Kas skype hoiab oma kontakte minu AppDatas? Ise ei synci endale kuskile? Kui ma AppData ära kustutasin kas siis mu kontaktid ongi igaveseks läinud?
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 01.09.2013 16:39:01 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
kaspar00 kirjutas:
jee.. lisaks androidile kus mul enam skype ei tööta

Jääbki sisse logima? Selle vastu aitab mul cache'i puhastamine App settingute alt.

ei mul microsoft account valida ja suunatakse lihtsalt tühjale ekraanile, kus ei toimu midagi, ekraanilt ühtegi menüüd ette ei saa ja ükski nupp ka midagi ei muuda, reinstall ja cache puhastus ei aitand. eks vb kui kunagi uus ver tuleb siis töötab jälle natuke aega icon_biggrin.gif algul töötas..

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.09.2013 03:37:38 vasta tsitaadiga

kaspar00, Teha pilt telefoni ekraanist on omaette kunst icon_biggrin.gif . Screenshotist oled kuulnud? icon_cool.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 240, 241, 242 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.