Tõsine survival toimub seal Podagroskis ikka. Kuus tundi mängimist = kaks killi, kolm peaaegu verest tühjaks jooksmist, põhja poolse mapi osa läbi käimine. Ulme ikka, haiglad on peaegu tyhjad joppab, kui leiad paar kolm bandaget ja painkillerid. Sama ka military campide kohta. Terves barrcsis ainultt üks relv ja see ka Bizon. Väga põnev oli igaljuhul ja seda kõike juba kott pimedas. Kuna EU serverid olid täis tuli minna USA serveritesse ja need meist täpselt 12h maas .
Mind tapeti täna ka ära. Leidsin miski raveni ja lennutasin seda veidi aega. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kuradi kurat! Olin ühes kindluses ja jooksin kogemata liiga servapeale ning kukkusin alla. Murdsin jalad, bleedisin ja olin knocked out. Pärast toibumist hakkasin sidet peale panema ning seda tehes tegelane liigutas ennast natukene ja kukkusin jälle alla. Taaskord knocked out, kaotasin verd, ikka veel bleedisin ja tagatipuks ilmusid zombied ka veel välja...Ning ma just oli hea ja parema kokku kraapinud omale _________________ http://www.youtube.com/z4nn1n
Lol. Jäin eile mängides magama kui kopteriga ringi hulkusime vist...igastahes kui silmad lahti tegin olin vist arvuti juba klaviatuurinupust sulgenud _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
On siin selliseid mängijaid ka kes endale gruppi otsivad ? Koos ikka huvitavam mängida. Me otsime enda tiimi mängijaid juurde, kui keegi on huvitatud siis kiri postkasti palun. Mängime hetkel DayZ Epochi ja Overwatchi.
Mul poh olgu kasvõi aasta või rohkem. Niikaua kuni Dean oma visiooni ilmavalgele suudab tuua. Kompromisse ei tahaks.. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
mumble on maas. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.