Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DODONPACHI
HV veteran

|
26.08.2013 20:23:59
|
|
|
Gunnar19 kirjutas: |
DODONPACHI kirjutas: |
jeesus188, mul ruumi puudus lahendatud nüüd. Tõstsin ikka hulga appe veel kaardile ja sain 700mb vabaks. |
Kui sul telefon root'itud on siis tseki kas sisemälul on äkki mingeid hiigelsuuri logifaile tekkinud. Mul oli selline probleem nt. ametliku softiga. Telefon oli enda 2GB'sse sisemällu genereerinud tubli giga jagu wifi crash loge. |
Yes, on rooted. Võtan Root Exploreri ja kuhu täpsemalt edasi liigun? |
/data/log peaks olema.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
27.08.2013 12:16:20
|
|
|
DODONPACHI kirjutas: |
jeesus188, mul ruumi puudus lahendatud nüüd. Tõstsin ikka hulga appe veel kaardile ja sain 700mb vabaks. |
Kui sul telefon root'itud on siis tseki kas sisemälul on äkki mingeid hiigelsuuri logifaile tekkinud. Mul oli selline probleem nt. ametliku softiga. Telefon oli enda 2GB'sse sisemällu genereerinud tubli giga jagu wifi crash loge. |
Hea tarkusetera Hiljuti oli käes üks androidi aparaat, mis tõmbas oma sisemalu ca. 5GB täis kuigi mingit datat peal ei olnud ja ka mõned appid ainult.
Sai proovitud igasugu cleaner programme ja cache kustutatud aga miski ei lahendanud probleemi. Lihtsalt polnud midagi kustutada enam
Factory reset aitas.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
2 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chromedome
HV vaatleja
|
27.08.2013 20:01:10
|
|
|
Telefon lülitab ennast suvaliselt vahepeal välja, sisse lülitades näitab enamasti et järel on 0 või 1% akut.
Enne väljalülitamist on aimata ekraani virvendust ja siis viskab pildi tasku.
Enamikel juhtumitel on aku alla 60%, aga on ka rohkem täis oleva aku pealt nii teinud.
Aku on sama mis poest tuli.
Tegin tehase seadete taastamise ja hard reseti , aga ei aidanud, kas peaks kuidagi akut tutvustama või on midagi muud katki ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
27.08.2013 20:11:55
|
|
|
Chromedome, mul oli sama kala ainult, et ilma virvenduseta. Aku vahetamisest piisas.
Kui mõni custom rom, siis tasuks seda ka vahetada.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
27.08.2013 23:08:17
|
|
|
K3ndu kirjutas: |
Chromedome, mul oli sama kala ainult, et ilma virvenduseta. Aku vahetamisest piisas.
Kui mõni custom rom, siis tasuks seda ka vahetada. |
Sama siin, uus aku lahendas mure.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
isiklik
HV kasutaja
|
30.08.2013 21:42:57
|
|
|
R3negadeX kirjutas: |
mihhkel kirjutas: |
Kas sellele probleemile, et äratus käib ainult sekundi või kaks, on mingit lahendust ka? Otsinguga leidsin vihje mälupuudusele koos soovitusega ebavajalikud taustal käivad äpid maha lasta, aga neid eriti pole. Pealegi kui on väikse vahega mitu äratust (või üks äratus kordusega), siis enamasti teine või kolmas kord äratab pikalt, nagu peab, seega mu meelest mälupuuduses ei tohiks asi olla. |
Org. 4.1.2 JB softiga küll sellist probleemi pole täheldanud, 4.0 vers. toimis samuti.
Kuigi olgem ausad, äratuskell on täielik BS selles telefonis ( pole laiskusest midagi uut tõmmanud, peab uurima ). See, et ta jätab mällu ntks kolmapäeva äratuse ning reedel panen uuesti äratuses ja kui päeva ära ei muuda ise siis äratab ikka kolmapäeval. Paar korda alt läinud sellega, järgmisel hommikul äratuskell ei ärata ning avastan, et alles 6 päeva ja 23 tunnipärast hakkab äratama... siis on juba hilja  |
Minul töötab originaaläratus perfektselt. Kui päevi määrad, saad ka määrata, kas iganädalane või ühekordne äratus, või ainult tööpäeviti, jne jne.
Lisaks saad äratusi teha juurde piisavalt. Näiteks teed ühe äratuse kolmapäeval kell 7.00 - iganädalane. Ja teed juurde äratuse reede kell 8.00 - ühekordne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
30.08.2013 22:20:23
|
|
|
isiklik kirjutas: |
R3negadeX kirjutas: |
mihhkel kirjutas: |
Kas sellele probleemile, et äratus käib ainult sekundi või kaks, on mingit lahendust ka? Otsinguga leidsin vihje mälupuudusele koos soovitusega ebavajalikud taustal käivad äpid maha lasta, aga neid eriti pole. Pealegi kui on väikse vahega mitu äratust (või üks äratus kordusega), siis enamasti teine või kolmas kord äratab pikalt, nagu peab, seega mu meelest mälupuuduses ei tohiks asi olla. |
Org. 4.1.2 JB softiga küll sellist probleemi pole täheldanud, 4.0 vers. toimis samuti.
Kuigi olgem ausad, äratuskell on täielik BS selles telefonis ( pole laiskusest midagi uut tõmmanud, peab uurima ). See, et ta jätab mällu ntks kolmapäeva äratuse ning reedel panen uuesti äratuses ja kui päeva ära ei muuda ise siis äratab ikka kolmapäeval. Paar korda alt läinud sellega, järgmisel hommikul äratuskell ei ärata ning avastan, et alles 6 päeva ja 23 tunnipärast hakkab äratama... siis on juba hilja  |
Minul töötab originaaläratus perfektselt. Kui päevi määrad, saad ka määrata, kas iganädalane või ühekordne äratus, või ainult tööpäeviti, jne jne.
Lisaks saad äratusi teha juurde piisavalt. Näiteks teed ühe äratuse kolmapäeval kell 7.00 - iganädalane. Ja teed juurde äratuse reede kell 8.00 - ühekordne. |
täpselt! mul näiteks 3 eri äratust loodud erinevateks tööpäevadeks kui ÄKKI peaksin mingi ime läbi kauem magama (kuigi alati olen enne äratust ülal! ülejäänud 2 tööpäeva äratust ei vaja, isegi kui end eelmisel õhtul pimedaks ja kainerisse jooks, mida ka pole juhtunud). ning siis n.ö "muutuv äratus", a'la lõunauinak kindla kellani vmt.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
01.09.2013 13:10:47
|
|
|
Mul selline kala, et telefonil kiri ees Nõutav püsivara värskendamine. Saan valida kas värskendan kohe või lükkan edasi. Kohevärskendusega teeb restardi, mõtleb, laeb ülesse ja ütleb et viga värskendamisel, kasutage Kiesi. Viga esineb nii üle wifi kui ka üle 3G. Lükkan koguaeg 3h võrra seda teadet edasi.
Kiesiga ühendades ütleb, et on olemas juba uusim püsivara.
Oskab keegi aidata, mis teha?
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
Kommentaarid: 625 loe/lisa |
   |
8 :: |
6 :: |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
cuda
HV vaatleja
|
02.09.2013 11:16:52
|
|
|
Telefon viskas kasutamisel lambist pildi tasku. Aku oli täis. Enam sisse ei lülita ega laadijat taha ei võta. Ühesõnaga- ei mingit elumärki.
Kas on midagi, mida võiks veel teha/proovida, enne kui uut telefoni otsima hakkab? 200+ eurone arve emaplaadi vahetuse eest enam eriti rentaabel ei tundu.
Garantii sai läbi 3 nädalat tagasi, nagu selliste asjade puhul ikka.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
02.09.2013 11:43:39
|
|
|
Telefon teeb muudki bing ja bing. Vlingo- voice talk muudkui kargab ise tööle ja mingi car mode lülitub sisse ja välja. Telefon on laua peal ja ei puutu üldse. Oskab keegi aidata?
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
02.09.2013 12:11:16
|
|
|
See on see tavaline veekahjustuse viga
Tuleb usb moodul välja vahetada või siis vahel aitab ka sellest kui usb pesa suudad korralikult ära puhastada.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
02.09.2013 15:12:28
|
|
|
Sümptomitele lisandub ka usb pesa tõrge. Laadima hakkab aga arvutiga ära ei ühenda. Pesast tuli nõelaga seda taskupõhja sodi kõvasti välja. Proovin alkoholiga korralikult ära puhastada ja vaatab mis saab. In the meantime soovitage juba kust saab uut usb moodulit tellida või on originaal "kvaliteetsem"?
See vlingo jama algas juba mõned päevad tagasi. Täna sattusin korra paduvihma kätte aga tasku oli kuiv aga peale seda algas see pidev notification teema.
eltso, kas ainult usb moodul või menu nupp ka? Või on see kõik ühel plaadil? See voicetalk aktiveerub ju double menu nupu clicki peale.
Aga mis seletab car mode sisse välja lülitamise?
E: Tegin telefoni lahti ja nüüd avastasin veel lisaks emaplaadil lekkiva cmos patarei.
E: Ei teagi enam kas see on patarei või väike kondekas: http://www.stampede-design.com/blog/2012/07/samsung-galaxy-s2-wifi-issue/#.UiTELT-xX8t
_________________ Battlelog: Aivar1988
viimati muutis aivar1988 02.09.2013 20:51:57, muudetud 3 korda |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
02.09.2013 16:44:20
|
|
|
Uh üks mure vähem. USB pesa sain korda õnneks. Vajas vääääga põhjalikku puhastamist. Nüüd vaja veel välja nuputada, mis ma selle lekkiva patareiga/kondekaga tegema pean.
K3ndu, tänud sellegipoolest!
_________________ Battlelog: Aivar1988
viimati muutis aivar1988 02.09.2013 20:52:23, muudetud 2 korda |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maleva
HV kasutaja

|
02.09.2013 17:24:50
|
|
|
Chromedome kirjutas: |
Telefon lülitab ennast suvaliselt vahepeal välja, sisse lülitades näitab enamasti et järel on 0 või 1% akut.
Enne väljalülitamist on aimata ekraani virvendust ja siis viskab pildi tasku.
Enamikel juhtumitel on aku alla 60%, aga on ka rohkem täis oleva aku pealt nii teinud.
Aku on sama mis poest tuli.
Tegin tehase seadete taastamise ja hard reseti , aga ei aidanud, kas peaks kuidagi akut tutvustama või on midagi muud katki ? |
Sama probleem tekkinud, aga sisselülitades on aku langenud 10%.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
02.09.2013 19:38:52
|
|
|
Maleva, tundub, et aku on läbi. Endal tegi ka enne uue ostmist selliseid trikke. Vana aku on juba? Võta korra välja ja silita näppude vahel. Kui tundub vähegi punnis siis läbi. Kuigi seda suht raske ära tunda kui uuega just võrrelda ei saa.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
02.09.2013 20:56:42
|
|
|
vipi666 ka hädas
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
Kommentaarid: 625 loe/lisa |
   |
8 :: |
6 :: |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maleva
HV kasutaja

|
02.09.2013 20:59:52
|
|
|
aivar1988 kirjutas: |
Maleva, tundub, et aku on läbi. Endal tegi ka enne uue ostmist selliseid trikke. Vana aku on juba? Võta korra välja ja silita näppude vahel. Kui tundub vähegi punnis siis läbi. Kuigi seda suht raske ära tunda kui uuega just võrrelda ei saa. |
Saab 3 a. kohe-kohe. Punnis pole, sai paar kuud tagasi sõbraga just võrreldud, tal oli punnis ja tegi samu trikke. Ebayst 5€ eest uus aku teele ja teeb proovi.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
02.09.2013 21:26:32
|
|
|
Kasutajad süüdistavad ICS-i tulekut SGS2 emaplaadi kahjustustes
Jutt nüüd lühidalt ja kokkuvõtvalt..
Sai telefon lahti võetud ning avastasin, et emaplaadil on detail "BAT500" (meenutab väikest cmos patareid või imepisikest kondekat) lekkima hakanud:
Nüüd päevläbi internetti kammides tuleb välja, et selle detaili lekkimine tekitas massiliselt wifi kivi ja emaplaadi kahjustusi. Kommentaare lugedes tundub, et sellised rikked hakkasid tulema peale ICS-i releasi. Nimelt ICS-i tekitatud kõrgem temperatuur + vb ka kõrgem keskkonna temperatuur (päikese käes vms) põhjustas detaili lekkimise, mis omakorda kahjustas emaplaadil radasid, takisteid ja ka wifi kivi. Tulemuseks uus emaplaat.
Põhjuseks võib olla ka muidugi tarnija defektne detail.
Endal pole veel õnneks wifi tõrkeid esinenud. Millal see detail lekkima hakkas ei oska öelda. Lahendust ka veel ei oska öelda.
Viited:
http://www.stampede-design.com/blog/2012/07/samsung-galaxy-s2-wifi-issue/#.UiTXJT-xX8u
http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=28036 (otsige märgusõna bat500 ja leak)
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.09.2013 14:57:16
|
|
|
... kõlab turujutu moodi, S2 on arendajate poolt nii pilbasteks häkitud, et kui selline asi avalduks puhtalt koormuse kasvust, siis oleks see juba ammu välja tulnud. Tõenäoliselt on lihtsalt teatud partii jõudnud sinnamaale, kus see viga avaldub, ICS on lihtsalt sobiv märklaud, mille suunas näpuga näidata ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Freedos
HV vaatleja
|
04.09.2013 00:29:32
|
|
|
Kirjutan siia väikese loo, võibolla olete tähele pannud,et veits aega tagasi kirjutasin ma probleemist,et teeb ise restardi ja õra põrutuse tõttu lülitas välja. Telefon käis garantiis ja garanti vastus tuli,et telefonil on emaplaat läbi,et parandus läheb 200euriga midagi. Mõtlesin,et ei hakka seda korda tegema ja müüsin 160€ maha. Olen ise väga rahul. Internetis oli 180nega ja nädala peale ei tulnud mitte ühtegi pakkumist aga siis sain tuttavaga kaubale ja 160euroga sain telefonist lahti. Olen rahul sellega,et sellise hinna sain sealt,tuttav teadmis mis viga ja nõustus sellega.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
04.09.2013 09:02:09
|
|
|
Kui enda usbmooduli kätte saan UK-st, siis saan ka enda S2 maha müüa, aga kuna S4 on remondis, siis oli päris hea, et oli midagi riiulist võtta
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
04.09.2013 12:08:02
|
|
|
Kas seda USB moodulit siis kuidagi parandada ei anna? Suure tõenäosusega ju külm joode lihtsalt pcb pealt lahti kui pesa enda puhastamine ei aita. Endal ka ikkagi see läbi ja nädala pärast reisile minek. Ei jõua kahjuks uut väljamaalt ära tellida. Peab vist poest originaali soetama.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
04.09.2013 12:13:18
|
|
|
Ei ole nii elektroonik, et hakkaks ise midagi tinutama, kruvikaga tunnen ennast tugevamalt
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|