Igatahes BF puhul küll ei ole pre-orderi hind ja kohe peale reliisi hind erinev. Hind jääb samaks.
Seda tahtsingi teada, et praegune "soodushind" 33/37.- (sõltuvalt paketist kas kuiv mäng või koos Hiina kaartidega) kehtib ka peale mängu reliisi ja ei lähe tagasi 50.- peale (väidetavalt siis täishind). Sellisel juhul on ette tellida jumala mõttetu _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
combona ainult bf3 le oli (bf3+b2k dlc), hiljem oli võimalik ainult dlc-d juurde osta või premium, koos close quarters dlc-ga (teine dlc) tuli premium müüki.
hindadest - vene le ja inglise le vahe oli ca 20eur, ru standard vs euro standard edition - 15eur vahe, enamus said endale ru keyd, ma julgen väita et isegi reliisi ajal võid endale standard editioni saada praegusest odavamalt.
Igatahes BF puhul küll ei ole pre-orderi hind ja kohe peale reliisi hind erinev. Hind jääb samaks.
Seda tahtsingi teada, et praegune "soodushind" 33/37.- (sõltuvalt paketist kas kuiv mäng või koos Hiina kaartidega) kehtib ka peale mängu reliisi ja ei lähe tagasi 50.- peale (väidetavalt siis täishind). Sellisel juhul on ette tellida jumala mõttetu
See on küll hea et saab vees olles relva kasutada. Ma eile bf3-s käisin kuskil ujumas ja nägin miski vend ujus kaugemalt mööda, aga kui ma veest välja ronisin siis seda teist venda ma enam ei näinud ja sellel teisel vennal oli kaldani ujuda rohkem maad kui mul.
See on küll hea et saab vees olles relva kasutada. Ma eile bf3-s käisin kuskil ujumas ja nägin miski vend ujus kaugemalt mööda, aga kui ma veest välja ronisin siis seda teist venda ma enam ei näinud ja sellel teisel vennal oli kaldani ujuda rohkem maad kui mul.
KuriVaiM1, No ei kao ju 1:41m...17 on salves 35 on varuks..vahetab ära..on 31 varuks. 21 on salvetäis...kui ära kaoks peaks 15 varuks jääma.
Nt..6:43 on salves alles 9 ja varuks 98, salv mahutab 31, alles peaks jääma 67 varuks aga jääb 76. _________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.