Esimesena on vast mõistlik AD set võtta. Saab ADC, Assasineid ja ka bruisereid kasutada.(Bot, Mid, Top).
Kui võtad AP ruunid, siis on päris suur võimalus, et sa ei saa mid pelada, kuna see callitakse ja pickitakse alati eest ära. Mida siis ilma ruunideta teed ?
No oleneb, tegelt tier 1 ruunid on nii odavad, et teed 1-2 mängu ja ip koos selle jaoks samas aga alustada lisa 1-2 dorans bladega on päris hea. Ma soovitaks osta, need on lihtsalt ropult odavad ja annavad ikka pool tier3 asjadest.
No oleneb, tegelt tier 1 ruunid on nii odavad, et teed 1-2 mängu ja ip koos selle jaoks samas aga alustada lisa 1-2 dorans bladega on päris hea. Ma soovitaks osta, need on lihtsalt ropult odavad ja annavad ikka pool tier3 asjadest.
Been there, done that. See boonus, mis neist saad on minimaalne. Minu arust IP waste. Proovi neist pärast sorteerida ja lahti saada. Pidin selleks Riotiga ühendust võtta.
On mõtet võtta neid +0,13 attack damage per level runesid või pigem +0,95 attack damage?
Pigem +0.95, on hea alustuseks ja ega sul pärast mängu ajal ta suurt vahet ei tee.
Pigem kohe alguses suurem damage, mis aitab sind kohe, kui oodata kuni saad lvl 18, et maksimaalselt kätte saada seda per lvl damagit.
Ja ega itemitega saad oma dami üles kruttida nii palju, kui tahad, nii et soovitan võtta +0.95
Hakkasin ka jälle üle pika pika aja LOL-i mängima, sain Bronze Divison I-te. Mängisin peamiselt supporti, kuna keegi teine ei tahtnud... Kui keegi tahab koos mängida (olen lvl 30, aga veits roostes) võite lisada (EU West), ign on t2ring.
3xGreater Quintessence on Attack Damagr (+2.25 AD) 1025 IP
9xGreater Mark of Attack Damage (+0.95 AD) 205 IP
9xGreater Glyph of Attack Speed (+0.64% Attack Speed) 410 IP
9xGreater Seal of Attack Damage (+0.43 AD) 205 IP
Kokku:19.17 AD + 5.76% ADS
10 455 IP
AP
3xGreater Quintessence of Ability Power (+4.95 AP) 1025 IP
9xGreater Mark of Ability Power (+0.59 AP) 410 IP
9xGreater Glyph of Magic Resist (+1.34 MR) 205 IP
9xGreater Seal of Ability Power (+0.59 AP) 410 IP
3xGreater Quintessence on Attack Damage
9xGreater Mark of Attack Damage
9xGreater Glyph of Magic Resist
9xGreater Seal of Armor
Need paremad ja odavamad
9xGreater Mark of Attack Damage asemel Attack Speed,
3xGreater Quintessence on Attack Damage asemel Movement Speed
ning ongi Jungle runepage ka olemas.
Minu Jungle runed on:
9x Great Seal of Armor
3x Great Mark of Armor Penetrarion
6x Great Mark of Attack Damage
9x Great Glyph of Scaling Magic Resist
1x Great Quintessence of Attack Damage
2x Great Quintessence of Armor Penetration
Junglil pole vaja AD nii palju, ega movement speed Quinte, kuna tavaliselt ostetakse Boot's of Mobility. See on minuarust ideaalne. Kui mängu kaaslast otsite siis võite mind lisada
Minu Jungle runed on:
9x Great Seal of Armor
3x Great Mark of Armor Penetrarion
6x Great Mark of Attack Damage
9x Great Glyph of Scaling Magic Resist
1x Great Quintessence of Attack Damage
2x Great Quintessence of Armor Penetration
Junglil pole vaja AD nii palju, ega movement speed Quinte, kuna tavaliselt ostetakse Boot's of Mobility. See on minuarust ideaalne. Kui mängu kaaslast otsite siis võite mind lisada
Sul endal on ju ka hoolega ADd?
Map presence on jungli leib ja sellepärast tasuks minu arust ka minna movement speed quintidega. Eriti jungleritega nagu Rammus või Hecarim, mis puhul oled sa tõeline tüütus keda just nähti topis ja juba oled middis. 4,5% movement speedi tõusu tuleb igati kasuks ka vastaste junglis vargil olles või taga ajamise / põgenemisel.
Ning samuti 9x Greater Mark of Attack Speed on äärmiselt oluline, sest see tähendab kiiremat jungle cleari, mis tähendab, et sa jõuad omakorda kiiremini gankima / counter gankima ning annab rohkem võimalusi erinevaid champe junglerina mängida.
Lühidalt:
3x Greater Quint of Movement Speed
9x Greater Mark of Attack Speed
Kollased ja sinised resisti jaoks
Aga lõpuks ehk kõik tuleb selle peale välja kuidas sa ise eelistad oma junglit teha, millised statsid sa ise endale ette paned, minda lihtsalt ei näe seda movement speedi vajalikuks kuna bootsid ajavad asja ära, aga mina ka mängin Nautilus junglit tavaliselt. Seal on vaja ainult Q pihtasaada ja gank on edukas.
AD põhiste junglerite jaoks olen ma leidnud, et on hea näiteks nii -
6x Mark of Attack Speed
3x Mark of Attack Damage
9x armor kollased ja resist sinised
3x MS quintid
See annab täiesti piisavad 10% AS juurde ja suudad natuke tugevamalt lüüa. Samas on mul ka mitte nii väga kiirusest sõltuvate junglerite jaoks MS quintid asendatud AD quintidega.
Jungle
EDIT:
3xGreater Quintessence on Movement Speed (+1.5% MS) suur 2050 IP
6xGreater Mark of Attack Speed (+1.7% AS) punane 410 IP
OLEMAS 3xGreater Mark of Attack Damage (+0.95 AD) punane 205 IP
OLEMAS 6xGreater Glyph of Magic Resist (+1.34 MR) sinine 205 IP
3xGreater Glyph of Armor (+0.7 ARMOR) sinine 205 IP
OLEMAS 6xGreater Seal of Attack Damage (+0.43 AD) kollane 205 IP
3xGreater Seal of Armor (+1.41 ARMOR) kollane 205 IP
Kokku: 12915 IP - 3075 IP = 9840 IP
Midagi sellist ? Numbrid tunduvad kuidagi jube väikesed, aga eks MS ja AS vist päris tähtsad. Need mille ees on kirjas OLEMAS on teoreetiliselt olemas (AD või AP runede kavas).
EDIT2:
Spoiler
AD
3xGreater Quintessence on Attack Damage (+2.25 AD) 1025 IP
9xGreater Mark of Attack Damage (+0.95 AD) 205 IP
9xGreater Glyph of Attack Speed (+0.64% Attack Speed) 410 IP
9xGreater Seal of Attack Damage (+0.43 AD) 205 IP
Kokku:19.17 AD + 5.76% AS
10 455 IP
AP
3xGreater Quintessence of Ability Power (+4.95 AP) 1025 IP
9xGreater Mark of Ability Power (+0.59 AP) 410 IP
9xGreater Glyph of Magic Resist (+1.34 MR) 205 IP
9xGreater Seal of Ability Power (+0.59 AP) 410 IP
Kokku:25.47 AP + 12.06 MR
12300 IP
Jungle
3xGreater Quintessence on Movement Speed (+1.5% MS) 2050 IP
6xGreater Mark of Attack Speed (+1.7% AS) 410 IP
OLEMAS 3xGreater Mark of Attack Damage (+0.95 AD) 205 IP
OLEMAS 6xGreater Glyph of Magic Resist (+1.34 MR) 205 IP
3xGreater Glyph of Armor (+0.7 ARMOR) 205 IP
OLEMAS 6xGreater Seal of Attack Damage (+0.43 AD) 205 IP
3xGreater Seal of Armor (+1.41 ARMOR) 205 IP
Kokku: 12915 IP - 3075 IP = 9840 IP
4.5% MS + 10.2% AS + 5,43 AD + 8.04 MR + 6.33 ARMOR
Aga lõpuks ehk kõik tuleb selle peale välja kuidas sa ise eelistad oma junglit teha, millised statsid sa ise endale ette paned, minda lihtsalt ei näe seda movement speedi vajalikuks kuna bootsid ajavad asja ära, aga mina ka mängin Nautilus junglit tavaliselt. Seal on vaja ainult Q pihtasaada ja gank on edukas.
IMO on MS quintid Nautiluse puhul juba sellepärast olulisemad teistest quintidest, et sa jõuaksid mängu alguses õigel ajal punase buffi juurde. Iga vähegi targem vastane teab, et Nautiluse base movement speed on naljanumber ning buffi saaks potentsiaalselt ära varastada.
Kui sa ganki alustad Q-ga siis visatakse kiire flash eest ära esimest korda. Teist korda lihtsalt juketakse. Mingis cardboard V divisionis võibolla nii ei juhtu.
Jooksed (ms quindid) tegelasele ligi eelistatavalt tagantpoolt läbi tribushi/toweri, AA passiivsega roodid kui veel flashinud ei ole - Shield AA resetiks - AA - E slow jaoks, nüüd kui flashitakse mingis etapis või karatakse kusagile siis viskad ankru selga.
Asi taandub lõppkokkuvõttes shieldiga AA resettimise peale ja korraliku CC combo tegemise peale. Karglevad tegelased saavad kohe uldi makku ja Q-ga rebid ennast ligi et passiiviga rootida kohe peale tümpsu.
Nutalisk on suht fun kui skillshotte oskad maandada. Madalamas elos on suvalised tegelased niikuinii OMGNUTALISKCOUNTERATRED aga tegelikult ca 75% poppidest madala elo jungleritest teed sa rohkem dammi kui shieldi õigesti kasutad.
No krt küll see parooli vahetus... Mul isegi korralik parool ja nüüd pean veel korralikuma genereerima.... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
No krt küll see parooli vahetus... Mul isegi korralik parool ja nüüd pean veel korralikuma genereerima....
No tundub et see mõjutab vaid north-america serverit ja neid kes seal 2011 aastal RP peale kandsid ja need vanad paroolid ehk kui vahepeal olete vahetanud, siis pole vaja uuesti muuta ka. ülejäänud infot kätte ei saadud.
Ei no praegu sisse logides küsis paroolivahetust.... _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Vahepeal ei saanud mängu sisse, champ selectist edasi ei läinud. Mingi 20 minutit, siis lambist läks peale 20 min champ selecti _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Liiga palju inimesi logib viimasel ajal korraga sisse ja selleks peab queue's ootama.
Vast häkkerid teevad nii palju kontosid, et oma postitusi üleval hoida...
Gratz Fnaticule ja Puszule Europpa S3 1# tiim Huvitav tõesti kas puszu jääb meeskonda s3 lõpuni või vahetatakse ikka välja. Hetkel on mängud nii hästi temaga läinud.
Gratz Fnaticule ja Puszule Europpa S3 1# tiim Huvitav tõesti kas puszu jääb meeskonda s3 lõpuni või vahetatakse ikka välja. Hetkel on mängud nii hästi temaga läinud.
Jutud käivad, et Worldsi jaoks tuleb Rekkles tiimi tagasi, mis oleks küll puszu suhtes ebaaus. Samas rekkles on kõigist pea jagu üle.
Jutud käivad, et Worldsi jaoks tuleb Rekkles tiimi tagasi, mis oleks küll puszu suhtes ebaaus. Samas rekkles on kõigist pea jagu üle.
Ei jõua oodata kuni korea vs eu vs na battlet näha saab juba.
Ei ole ebaaus. See pandi kohe alguses paika, et Puszu on asendus. Küsimus on pigem selles mis Fnaticule kui meeskonnale parem on.
Tõenäoliselt Puszu ikka finaalturniirile sõidab. Kui kommentaatorite juttu uskuda , siis Rekless pidi 17 saama alles poole turniiri ajal.
See oli jah alguses paigas kuid Puszu vaatest on ta väga hästi esinenud ning märk maas, uue tiimi leidmine peaks nüüd tunduvalt lihtsamini minema kui Fnatic Rekklesi oma lineuppi võtab. Usun, et poole tourna pealt seda tegema ei hakata ( kui mina oleks manager ja omaks tiimi mis antud hetkel toimib). Aga jah, ootan ise ka neid World tournasi kuigi mängu pole juba 2 kuud käivitanud ja laive pole jõudnud jälgida
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.