Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X1] Xbox ONE arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 120, 121, 122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 22.07.2013 20:39:04 vasta tsitaadiga

Getomees kirjutas:
EstBeast kirjutas:
OT: Mulle meeldib see fakt, et igakord kui Tanel midagi väidab siis lendab alati mingi laviin peale ja läheb raskeks vaidluseks teemas. Ei pea ainult seda teemast silmas

Taneli väited kipuvad tihtipeale üsna pealiskaudsed ja ebakorrektsed olema.

Jajah, sorri vaan, et julgen väita seda mida arvan asjast kui ma tõesti arvan, et see mida väidad täiesti vale on. Täiesti mõttetu feature, keegi ei osta XBOXi sellepärast.. kas on positiivne lisa?? Ei tea, kuna kui ma pean ootama, et mingi 1GB alla laeb enne kui mängima saan hakata ma juba lasen tervel mängul alla laadida, see pole ikka nii, et KOHE saad mängida nagu plaadilt mängiksid, kui ikka digikujul ostad. Hetkel aga jutt käib vist, et ainult ARCADE mängud hakkavad seda toetama ja hiljem põhimängud, arcade jura saab muidugi kiiresti kogu info kohale, 100MB terve mäng võtabki ehk. Kui aga hakkad oma 8GB-st mängu alla laadima noo kus on loogika, et sa ei pea üldse ootama ja saad kohe mängida? Ikka pead sa ootama ja ma parem jätan ta lihtsalt alla laadima kuni terve mäng lõplikult kettal, et ei peaks mingeid idiootseid clitche mängudes nägema, ala pool nägu renderdamata, põrandat pole all jne.

Keegi pole veel netikiirustest ka rääkinud, vaevalt ta sealt max kiirusel üldse laadima hakkab kui tohutult inimesi serverit koormab seal ja kuskilt x kaudu see su xboxi jõuab, paljudel üldse läbi üliaeglase wifi, tõesti ikka arvate, et saate KOHE mängida? icon_lol.gif tulge maapeale tagasi.

beastbeats kirjutas:
http://www.eurogamer.net/articles/2013-07-22-xbox-one-records-the-last-five-minutes-of-your-gameplay

Pleistal sama teema ja see tundub üks kõige paremaid nn non-gaming related featureid olema, mis ever tehtud konsoolidele, kunagi ei jää mingid headshotid nägemata või kummalised clitchid, lisaks ei ole rahval vaja mingit salvestajat, et paari minutit videot lindistada thumbs_up.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.07.2013 21:11:16 vasta tsitaadiga

Nagu ma aru saan, siis ei ole erilist vahet kas 1,5 MB sec /Dtv ühendus 12 Mbit/ kiiruse juures ei ole vahet kas ootad 800 sec et mängu alustada või 8000....
Peaks huvi pärast mõne mängu "pinnalaotuse" tegema ja vaatama, mis asi kui palju võtab ruumi...

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 22.07.2013 21:16:27 vasta tsitaadiga

Tanel - võtaks asja ehk nii, et kui sa pole seda featuret ise proovinud, siis ei laida ja ei kiida asja. Ootame kuni asi laul ja näeme, kuidas see täpsemalt töötab ja mis vead ja head küljed asjal juures on. Asi reklaamitakse välja, keegi pole näinud mis moodi asi töötab - aga põhimõtteliselt kuna tegemist on xboxiga saadame selle sitale ja kuulutame eos täiesti pasaks eks?

Siiamaani on nähtud ainult millised mängud välja näevad ja kui mõnus neid mängida on - ülejäänud asjad on puhas reklaam nii PS4 kui ka XONE puhul - väita et nüüd need on saastad või head pole ka hea - kuna mitte keegi pole neist ühestkist funktsioonist mitte miskit konkreetselt töötamas näinud.
Mis kuradima loll komme see on, iga asi eos surnuks ja saastaks kuulutada või maailma parimaks, kuigi ise pole saanud mitte miskit näppida. Jäta oma subjektiivus endale, kui sul mõlemad masinad testiks laual siis tule kraaksu ja tänita või kiida laialt. Nagu naine kes lihtsalt peab leidma millegi mille kallal saaks lamenti lüüa.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 23.07.2013 07:04:56 vasta tsitaadiga

Mis te kraaksute siin, nagu harakad, kui asi pole veel väljaski. Minuteada, hakkas ennem HDtanelit teine tüüp väitma, kui hea see featuur võib olla. Mina ka ei arva sellest suurt midagi esialgu.

Kellel hea netikiirus, töötab see asi ehk, aga muidu täiesti mõttetu arvan. Kohe kindlasti pole väärt asi, mille üle vaielda siin pikalt.

Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 23.07.2013 08:42:05 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:

Jajah, sorri vaan, et julgen väita seda mida arvan asjast kui ma tõesti arvan, et see mida väidad täiesti vale on. Täiesti mõttetu feature, keegi ei osta XBOXi sellepärast.. kas on positiivne lisa?? Ei tea, kuna kui ma pean ootama, et mingi 1GB alla laeb enne kui mängima saan hakata ma juba lasen tervel mängul alla laadida, see pole ikka nii, et KOHE saad mängida nagu plaadilt mängiksid, kui ikka digikujul ostad. Hetkel aga jutt käib vist, et ainult ARCADE mängud hakkavad seda toetama ja hiljem põhimängud, arcade jura saab muidugi kiiresti kogu info kohale, 100MB terve mäng võtabki ehk. Kui aga hakkad oma 8GB-st mängu alla laadima noo kus on loogika, et sa ei pea üldse ootama ja saad kohe mängida? Ikka pead sa ootama ja ma parem jätan ta lihtsalt alla laadima kuni terve mäng lõplikult kettal, et ei peaks mingeid idiootseid clitche mängudes nägema, ala pool nägu renderdamata, põrandat pole all jne.

Keegi pole veel netikiirustest ka rääkinud, vaevalt ta sealt max kiirusel üldse laadima hakkab kui tohutult inimesi serverit koormab seal ja kuskilt x kaudu see su xboxi jõuab, paljudel üldse läbi üliaeglase wifi, tõesti ikka arvate, et saate KOHE mängida? icon_lol.gif tulge maapeale tagasi.

Oeh... see KOHE mängima hakkamine on asi mida ainult sina miskipärast rõhutad, teised kõik võtsid aja, et uudis läbi lugeda ja said aru, et nii see toimima ei hakka. Ära pane teistele sõnu suhu.

tsitaat:
Soetades endale meelepärase Xbox Live’i mängu on kasutajal võimalus seda mängida enne allalaadimise lõppu. Mängu saab hakata mängima siis, kui mängu põhiosad on allalaetud.
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
kuri orav
HV kasutaja
kuri orav

sõnum 24.07.2013 10:59:41 vasta tsitaadiga

Muideks Diablo 3-l on selline võimalus, et saab uuenduse allalaadimise ajal juba mängima hakata. Ei ütleks, et halb idee. Põhjus, miks selliseid lisafunktsioone lisatakse, on ilmselt OP süsteemile eraldatud RAM uue põlvkonna masinatel.
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 24.07.2013 11:14:08 vasta tsitaadiga

Ma pigem arvaks, et asi on tarbija mugavuses ja andmemahtude kasvus... asjad võtavad aega, keegi ei taha oodata.
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 24.07.2013 14:08:12 vasta tsitaadiga

Kasutades natuke loogikat ja vaadates väheke mineviku poole, ma arvan, et see süsteem toimib nii, et ta jälgib kui kiire sul internet on, laeb alla piisavalt contenti, et sa saaks mängima hakata samal ajal ennustades kui kaua võib sul näiteks esimese leveli läbitegemisega aega minna, vaatleme korra kasvõi minevikku natuke, nimelt mis esimesena pähe lööb, on see, et kunagi oli populaarne episoodiline content ja seda kasutas üks mäng nimega Fable 2.

Tõmbasid esimese episoodi ära ja said episoodiliselt osta, samal ajal arenes mäng tervikuks (Kuigi jah ta ei laadinud seda samal ajal kui mängisid) - võtame selle näite nüüd siia situatsiooni, kus toimub sama asi, aga täis mängu alla laadimisel.

Dev jagab oma mängu sektoriteks, ehk näiteks missiooni/leveliteks ehk nagu Fable näite puhul Episoodideks. Ostad mängu, paned tõmbama, Xbox samal ajal vaatab su interneti kiirust, arvutab välja kui kaua läheb aega, kuni esimene episood tõmmatud oleks, et saaksid alustada mängimisega ning samal ajal selgitab välja kui kaua sinu nett alla laeb kuni peaksid jõudma Episood 2-ni, et too tõmmatud saaks enne kui sinna jõuad - siis annab ette ära aja, et kaua sa ootama pead, et saaksid kohe mängima hakata.

Kui Fable 2 oli 8 Gb ja jaotati 5-ks Episoodiks, siis 1 episood oli 1,6 giga, nüüd mängumahud on 30 giga ning ei oska öelda kui suur võib üks episood olla, aga võtame keskeltjagu, et 1 episoodi alla laadimine võtab aega 30 minutit (Kui maht oleks 2,5 Giga) (Minul vähemalt, kiirema neti puhul vähem) - muidugi see poleks definitsioon KOHE - aga piisavalt normaalne ma arvan, arvestame ka siis, et teise episoodi alla laadimine võtaks ka siis sama aja. Mängides võib ju olla näiteks 10 minutiline Unskippable Cutscene (Või midagi, mis aitaks natukenegi viivitada ja samas ei hävitaks mängija huvi mängu vastu, et ta ootama peaks) (kui konsool näeb, et Episood 2 pole veel laetud) ja vaevalt sa 20 minutiga jõuad juba esimese missiooni ära teha.

Mis juhtub kui nett aeglasem oleks? Ja esimene missioon näiteks 45 minutit pikk, aga episoodi laeb 60 minutit? Väga lihtne, minul oleks isegi 2 lahendust, esimene halvem kui teine. Üks oleks see, et pärast missiooni lõpetamist ütleb mäng, et kahjuks edasi ei saa teha, kuna contenti laeb veel, aga ma arvan, et parem lahendus oleks lisada aega esimese episoodi laadimisel ja laeks ka näiteks osa teisest episoodist - Matemaatiliselt siis nii, et kui laed 60 minutit ühte osa, siis lisab 30 minutit juurde, ehk poolteist tundi kuni saad mängima hakata, aga mängus sees laeb ikka 30 minutit ülejäänu episood 2-te ja kui teine missioon ei ole 45 minutit pikk vaid hoopis tund koos cutscenedega, siis jääb mängul näiteks Tund 15 aega episood 3 alla laadida

Mina arvan, et üldpildis hakkab see asi umbes nii olema, arvan ka, et see asi pole üldse paha eriti arvestades, et kui mina ootan 30 minutit mängu alustamiseks VS 16 ja pool tundi kuni kogu kupatuse alla laeks. Loodan, et nad rakendavad seda isegi targemini kui mina praegu näitena tõin, kui asi efektiivne, siis ju ainult hea.

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 24.07.2013 14:19:03 vasta tsitaadiga

Veelgi parem: kui mängid esimest episoodi ning hakkad liiga kiirelt lõpule lähenema ning teine pole veel alla laetud, siis muutub tase nii keeruliseks, et sured ära 10x järjest või pead algusest uuesti alustama thumbs_up.gif
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 24.07.2013 14:34:40 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, See poleks väga ilus, sest see võib mängijad eemale lükata, kui neile tundub, et mäng ootamatult või üllatavalt raske, pigem lihtsam lahendus oleks see, et kui arvutused ei pidanud konsoolil paika, siis ta võiks mängijale teatada, et ta hakkab episoodi lõpule jõudma aga kahjuks teine content pole jõudnud veel alla laadida, või kui ei taha spoilerit, et ta lõpule jõuaks, siis oleks kuskilt võimalik vaadata timerit, et uus content saab valmis *insert time here* minuti pärast, samal ajal võib mängija mängu pausi panna, otsustab rohkem avastada hidden stuffi, või ükskõik mida (Ehk oleneb mängust)
tagasi üles
xSullx
HV kasutaja

sõnum 24.07.2013 14:41:22 vasta tsitaadiga

@M3rcury - Ma arvan, et kasutaja Super AMOLED mõtles seda kui naljana, mitte 100% tõsiselt võetava lahendusena icon_biggrin.gif

Aga muidu M3rcury poolt pakutud lahendused ongi sarnased asjad, mida ise peas mõlgutasin. Tänapäeval peaks olema lihtne arvutada, kui kiiresti mingid jupid kohale jõuavad ja selle järgi andma taimeri, millal kasutaja mängimist alustada saab. Ja seda nii, et alustab enne kui 100% mängust kohal, kuid küllalt "hilja" et pooleli olev allalaadimine pärast 5min mängimist segama ei hakkaks.

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 24.07.2013 14:48:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

@M3rcury - Ma arvan, et kasutaja Super AMOLED mõtles seda kui naljana, mitte 100% tõsiselt võetava lahendusena

Ei jumala tõsi. Ja siis võiks luua eraldi veebisaidi paksudest 10 aastastest lastest kes üritavad esimest episoodi aeglase neti taga läbi teha ja failivad ning kinecti kaamera filmib nende emotsioone icon_cool.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 25.07.2013 13:04:43 vasta tsitaadiga

Microsoft Confirms Indie Self Publishing
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/07/24/microsoft-to-announce-indie-self-publishing-new-certification-process.aspx

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 25.07.2013 14:05:36 vasta tsitaadiga

MS teeb tubli kannapööret siin...
tagasi üles
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 25.07.2013 14:24:05 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru mida te siin nutate selle mängimise ajal toimiva downloadimise pärast. Bla bla bla ... "Ei saa tervet mängu korraga mängida" stiilis nutt ja hala suhu tagasi.

Sarnane asi on toiminud mängimise vaatevinklist juba aastaid ... Head näited oleks kogu Assassins Creed seeria ja GTA IV, kus mängu alguses on lahti ainult osa kaardist. Kui üritad piiratud alast välja minna (tulevikus siis minna sinna mida pole veel alla laetud) siis on blokk ees. GTA-IV stiilis siis "sild on katki, sa ei saa üle silla minna" või Assassini seerias: "this memory is not yet accessible".

Mängu stooris edasi liikudes (loe "siis kui järgmine osa mängust on alla laetud") avanevad mängus ka uued kohad kus ringi liiguda.

Automängudega täpselt sama lugu - enamus mängudes on kallimad autod ja paljud rajad alguses lukus ja need avanevad siis kui oled karjääriredelil tõusnud ja paremaid autosid võitnud või ostnud. Samamoodi siin, raskemaid radasid ja kiiremaid autosid ei pea ju "kohe" alla laadima, vaid seda võib teha peale mängu "miinimumvariandi" installi.

Jutt et mäng oleks glitchidega ja "põrand on puudu" on suht loll argument minuarust.

Selge on see et mängu ei saa "KOHE" mänguida kui selle "download" nuppu vajutada, aga peale miinimumi alla laadimist saaks juba alustada küll, olgu see miinimum siis 100Mb või 1Gb ... 10 või 30 Gb suurusest mängust.

NB. Kõigil ei ole juhtmega kiiret püsiühendust. Sellest jupikaupa alla laadimise võimalusest võidavad kõige rohkem aeglase internetiühendusega kasutajad, kes muidu peaks võibolla suuremat mängu tunde või päevi alla laadima (üle 3G näiteks). Ise ostsin hiljuti X360-ile Assassins Creed III ja Borderlands 2 -e. Selle 5+7Gb alla laadimine võttis ikka aega küll ... ei hakanud konsooli ees ootama, jätsin lihtsalt konsooli tiksuma ja tegelesin muude asjadega.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 25.07.2013 16:16:22 vasta tsitaadiga

Mängu mängimist selle algse downloadimise ajal on ennegi tehtud. Starcraft 2, Diablo 3. Võimalik, et ka WoW-il see omadus. Mõni peaks fakte ja ajusid enne lärmamist kasutama.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 04.08.2013 13:36:25 vasta tsitaadiga

http://news.xbox.com/2013/07/games-smartmatch-feature

EDIT:
http://www.gamespot.com/news/xbox-one-gpu-speed-increased-since-e3-says-microsoft-6412435

tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 04.08.2013 14:31:11 vasta tsitaadiga

53mhz ei saa nüüd küll midagi suurt muuta kui üldse...
Aga vat mina aru ei saa miks rahvas vingub selle power pricki üle.
Paned konsooli paika ja seal ta on... mis vahet sel on kas on sissehitatud nagu playstationil või eraldiseisev.

rocky-b
Kreisi kasutaja
rocky-b

sõnum 04.08.2013 15:26:54 vasta tsitaadiga

-FoX-, Ilma selleta on moodsam ja moodsad asjad on ju... moes?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 04.08.2013 16:34:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ja mina jällegi, kuidas MS (disainerid) nii saamatu(d) on...

tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 04.08.2013 16:40:49 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:
Paned konsooli paika ja seal ta on... mis vahet sel on kas on sissehitatud nagu playstationil või eraldiseisev.

Sest sa ilmselgelt pole sõbra poole oma konsooli kaasa võtnud... kopp.gif

tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 04.08.2013 20:35:00 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
-FoX- kirjutas:

Ikka olen aga ma reisin autoga seega ei näe probleemi selles.

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 05.08.2013 12:11:41 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:
d3t kirjutas:
-FoX- kirjutas:

Ikka olen aga ma reisin autoga seega ei näe probleemi selles.

Pane ennast nüüd rattaselga näiteks...

tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 05.08.2013 13:15:47 vasta tsitaadiga

Kuidas ma ka ei taha siis ma ei suuda mõelda olukorda kus ma saaks kiruda, et krdi power prick.
Siis võiks juba ju hakata kirjutma, et krt miks müügipakend on xboxil ja pleikaril samas mõõdus.
Rattaga minnes asi seljakotti ja tuld:)

Aga nad võiks kuidagi nii teha, et saaks Logitech G27 ka xboxil kasutada...
Suts jama oleks eraldi konsoolidele eraldi roolid osta ...

prtv
HV Guru

sõnum 05.08.2013 13:20:44 vasta tsitaadiga

-FoX-, müüd G27 maha ja ostad Fanateci rooli.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X1] Xbox ONE arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 120, 121, 122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.