praegune kellaaeg 26.06.2025 08:42:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jjk
HV veteran
|
10.02.2004 11:05:37
Kuidas idioot tõestab, et ta on idioot :D |
|
|
Kopi peist ühest foorumist, kus kasutaja, kes on oma sõnade kohaselt arvutitega juba lapsepõlvest peale koos olnud, kannatab kohutavate vandenõuteooriate all ja leiutab uusi tehnoloogiaid
tsitaat: |
Niisiis, tegu on ühe teada tuntud arvutimänguga mille lasid luua illuminaadid ja vabamüürlased ( oeh jah, jälle see teema ) teatud vanuseklasside mõjutamise eesmärkidel...propaganda. Neil on ka aeg vaikselt avalikkuse ette ilmuda...aga, et see neil vaikselt ja valutult mööduks, teevad nad ennem väikest eeltööd, kus loputatakse ajusid sellise teemaga, et illuminaadid ja vabamüürlased on väga armsad, head, hoolivad, sõbralikud jne.. Propaganda õnnestumiseks on seda tegema suunatud üks neile alluv maailma suurim arvutitehnoloogia gigant Nvidia Corporation, mis sponsoreerib täielikult nende sellealaseid ettevõtmisi...
Tänaseks on neid mänge ilmunud kaks Deus Ex ja Deus Ex: Invisible War ( Deus Ex: Nähtamatu Sõda )
Olen ise 4a tagasi esimese osa läbi mänginud ( kui ma veel maailmakorraldusest jms veel midagi erilist ei teadnud ) ja see kõik mõjus mulle kokkuvõttes selliselt, et peale selle läbi mängimist topiti mulle pähe palju haigeid poliitilisi vaateid ning pildi organisatsioonide siseelust, mis juhivad oma majanduslikku ja poliitilist jõudu kasutades maailma...ja kui aus olla siis minu sõpradele ja tuttavatele, kes selle mänguga kokku puutusid mõjus see täpselt samamoodi ning isegi siiamaani on meil raske aru saada, et tegelikkus on hoopis julmem ja hullem...
*Deus Ex - Jumal, lad. keeles
paar linki >
http://www.deusex.com/ häälega
http://www.nvidia.com/page/home
Illuminaatide ja vabamüürlaste firma ning paistab, et '' oi-oi, milline üllatus '', nad teevad peale maailma võimasamate ja tuntumate graafikakaartide ja tehnoloogia välja töötamise veel koostööd USA valitsuse ja Nasaga meie müstilise ja salapärase Marsi ekspesitsioonide tehnoloogiaga varustamisel, ehk siis nemad peaksid rahvale ''väga tõese pildi Surnud planeedist'' tooma, mille pinnalt on leitud püramiide, mis asetsevad täpselt samadel pikkus ja laiuskraadidel nagu meie püramiidid Egiptuses ning kui vaadata tähekaarte siis leiame sealt samuti täieliku andmete kattumise, kuigi Mars on maast kuni 400 000 000km kaugusel + on leitud üks tohutu suur näo skulptuur, mis näeb välja kui inimene. Siiamaani on ainult USA poolt juhitud Marsi ekspesitsioonid läbi läinud ( Inglaste viimane katse kukkus müstilistel põhjustel läbi ) ja fakt on see, et USA loodi täielikult vabamüürlast poolt ja siiamaani on kõik USA presidendid vabamüürlased olnud...jne. Vandenõud vandenõudeks, nende üle me ei spekuleeri aga tore oleks kui inimesed natuke fakte teaksid.
Muideks, enamus maailma arvuteid on varustatud ' Nvidia G-Force Intel Titanium ' tehnoloogiaga...üks kuri viirus selle firma poolt võiks üle maailma tohutu digitaalse kaose tekitada...kahju suurust maailma majandusele ei julge ega suuda ma pakkudagi... |
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
10.02.2004 11:16:17
|
|
|
Mnjah... aga katsu asja võtta rahulikult... loe iga lause eraldi läbi, pea pausi, mõtle... Ma ei väida, et see konkreetne asi siin mingi asjalik jutt oleks... aga suund on, tagasihoidlikult öeldes, huvitav. Soovitan inimestel õppida puude taga metsa nägema... samas üritades vältida näha kõrbes lokkavat oaasi seal, kus ei ole midagi.
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
10.02.2004 11:22:20
|
|
|
Lugege matrixsi lapsi seal teema palju paremini seletatud ja uusi intel-nvidia videohüperkaarte, mis maailma arvutiviirustega ähvardavad pole. :=>
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
10.02.2004 11:22:24
|
|
|
Jajah, eks vandenõuteoreetikuid on igasuguseid, ühes listis räägiti tõsimeeli ka sellest, et inglaste marsiekspeditsioon ebaõnnestus sellepärast, et ameeriklased häkkisid nende vidinatesse sisse ja sõksisid midagi ära...
/samas on Põrgu ilmselt täis üllatunud nägudega ateiste..../ 8)
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
10.02.2004 20:56:57
|
|
|
Mõned faktivead olid selles arutluskäigus ...
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin_kivi
HV veteran
|
11.02.2004 23:25:08
|
|
|
voyager_est kirjutas: |
Mõned faktivead olid selles arutluskäigus ... |
Oma teooria paikapidavuse tõestamise huvides on alati väikesed faktivead, moonutused
ja vassimised lubatud olnud
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|