Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Kuidas idioot tõestab, et ta on idioot :D märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jjk
HV veteran

sõnum 10.02.2004 11:05:37 Kuidas idioot tõestab, et ta on idioot :D vasta tsitaadiga

Kopi peist ühest foorumist, kus kasutaja, kes on oma sõnade kohaselt arvutitega juba lapsepõlvest peale koos olnud, kannatab kohutavate vandenõuteooriate all ja leiutab uusi tehnoloogiaid icon_biggrin.gif
tsitaat:
Niisiis, tegu on ühe teada tuntud arvutimänguga mille lasid luua illuminaadid ja vabamüürlased ( oeh jah, jälle see teema icon_razz.gif ) teatud vanuseklasside mõjutamise eesmärkidel...propaganda. Neil on ka aeg vaikselt avalikkuse ette ilmuda...aga, et see neil vaikselt ja valutult mööduks, teevad nad ennem väikest eeltööd, kus loputatakse ajusid sellise teemaga, et illuminaadid ja vabamüürlased on väga armsad, head, hoolivad, sõbralikud jne.. Propaganda õnnestumiseks on seda tegema suunatud üks neile alluv maailma suurim arvutitehnoloogia gigant Nvidia Corporation, mis sponsoreerib täielikult nende sellealaseid ettevõtmisi...

Tänaseks on neid mänge ilmunud kaks Deus Ex ja Deus Ex: Invisible War ( Deus Ex: Nähtamatu Sõda )
Olen ise 4a tagasi esimese osa läbi mänginud ( kui ma veel maailmakorraldusest jms veel midagi erilist ei teadnud ) ja see kõik mõjus mulle kokkuvõttes selliselt, et peale selle läbi mängimist topiti mulle pähe palju haigeid poliitilisi vaateid ning pildi organisatsioonide siseelust, mis juhivad oma majanduslikku ja poliitilist jõudu kasutades maailma...ja kui aus olla siis minu sõpradele ja tuttavatele, kes selle mänguga kokku puutusid mõjus see täpselt samamoodi ning isegi siiamaani on meil raske aru saada, et tegelikkus on hoopis julmem ja hullem...

*Deus Ex - Jumal, lad. keeles

paar linki >
http://www.deusex.com/ häälega

http://www.nvidia.com/page/home
Illuminaatide ja vabamüürlaste firma ning paistab, et '' oi-oi, milline üllatus '', nad teevad peale maailma võimasamate ja tuntumate graafikakaartide ja tehnoloogia välja töötamise veel koostööd USA valitsuse ja Nasaga meie müstilise ja salapärase Marsi ekspesitsioonide tehnoloogiaga varustamisel, ehk siis nemad peaksid rahvale ''väga tõese pildi Surnud planeedist'' tooma, mille pinnalt on leitud püramiide, mis asetsevad täpselt samadel pikkus ja laiuskraadidel nagu meie püramiidid Egiptuses ning kui vaadata tähekaarte siis leiame sealt samuti täieliku andmete kattumise, kuigi Mars on maast kuni 400 000 000km kaugusel + on leitud üks tohutu suur näo skulptuur, mis näeb välja kui inimene. Siiamaani on ainult USA poolt juhitud Marsi ekspesitsioonid läbi läinud ( Inglaste viimane katse kukkus müstilistel põhjustel läbi ) ja fakt on see, et USA loodi täielikult vabamüürlast poolt ja siiamaani on kõik USA presidendid vabamüürlased olnud...jne. Vandenõud vandenõudeks, nende üle me ei spekuleeri aga tore oleks kui inimesed natuke fakte teaksid.
Muideks, enamus maailma arvuteid on varustatud ' Nvidia G-Force Intel Titanium ' tehnoloogiaga...üks kuri viirus selle firma poolt võiks üle maailma tohutu digitaalse kaose tekitada...kahju suurust maailma majandusele ei julge ega suuda ma pakkudagi...
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Raiku
HV Guru
Raiku

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 10.02.2004 11:16:17 vasta tsitaadiga

Mnjah... aga katsu asja võtta rahulikult... loe iga lause eraldi läbi, pea pausi, mõtle... Ma ei väida, et see konkreetne asi siin mingi asjalik jutt oleks... aga suund on, tagasihoidlikult öeldes, huvitav. Soovitan inimestel õppida puude taga metsa nägema... samas üritades vältida näha kõrbes lokkavat oaasi seal, kus ei ole midagi.
xtro
HV veteran
xtro

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.02.2004 11:22:20 vasta tsitaadiga

Lugege matrixsi lapsi seal teema palju paremini seletatud ja uusi intel-nvidia videohüperkaarte, mis maailma arvutiviirustega ähvardavad pole. icon_smile.gif :=> icon_idea.gif
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 10.02.2004 11:22:24 vasta tsitaadiga

Jajah, eks vandenõuteoreetikuid on igasuguseid, ühes listis räägiti tõsimeeli ka sellest, et inglaste marsiekspeditsioon ebaõnnestus sellepärast, et ameeriklased häkkisid nende vidinatesse sisse ja sõksisid midagi ära... beer_yum.gif

/samas on Põrgu ilmselt täis üllatunud nägudega ateiste..../ 8)

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 10.02.2004 20:56:57 vasta tsitaadiga

Mõned faktivead olid selles arutluskäigus ...
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
martin_kivi
HV veteran

sõnum 11.02.2004 23:25:08 vasta tsitaadiga

voyager_est kirjutas:
Mõned faktivead olid selles arutluskäigus ...

Oma teooria paikapidavuse tõestamise huvides on alati väikesed faktivead, moonutused
ja vassimised lubatud olnud icon_wink.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 37
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Kuidas idioot tõestab, et ta on idioot :D
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.