Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem vanema monitori (Syncmaster 244T) ja uue videokaardiga (HD7750) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Piipz
HV veteran
Piipz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.07.2013 08:11:05 Probleem vanema monitori (Syncmaster 244T) ja uue videokaardiga (HD7750) vasta tsitaadiga

Hei,

Uus videokaart (HD7750) on DVI, HDMI ja DP väljunditega, kaasas ka DVI-VGA adapter.
Peamonitor on mul DVI (1920x1200 resoga monitor) ja lisamonitor on VGA.

DP->DVI adapter on 5x kallim, kui HDMI->DVI adapter, kas on mingi põhjus, miks ma peaks just DP->DVI ostma.

Ette tänades

viimati muutis Piipz 02.08.2013 09:13:32, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kalvis
Kreisi kasutaja

sõnum 01.08.2013 11:12:08 vasta tsitaadiga

Kui on HDMI väljund olemas ja DVI sisend siis kasuta loomulikult HDMI->DVI adapterit.
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 01.08.2013 13:28:55 vasta tsitaadiga

HDMI 1.4a standard toetab max. 1920x1200@60Hz. Kui ühendatav ekraan on kõrgema resolutsiooniga, siis läheb tarvis DP>DVI adapterit. Muidu saab ka HDMI>DVI adapteriga hakkama.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Piipz
HV veteran
Piipz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.08.2013 09:05:32 vasta tsitaadiga

Tekkis mitu probleemi.
Monitor on Samsung Syncmaster 244T - http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-244t-silver/4507-3174_7-31580454.html
Emaplaat on ASUS P8Z77-V LX2 - http://uk.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_LX2/
Ostsin muretult algul HDMI->DVI ülemineku ja siis avastasin, et mu DVI-VGA adapter ei mahu sinna kõrvale.
Läksin uuesti poodi, ostsin DP-DVI ülemineku. http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/displayport-to-active-dvi-single-link-cable.html

Kõigepealt panin niisama testiks oma Syncmasteri DVI porti, sellega pilti ette ei tulnud, üldse mitte. Ei biosis ega windowsis. Ju siis pakuti monitorile mingit reso, mida ta ei toeta...
Panin monitori DP->DVI pessa, siis tuli windowsi pilt, kuid saan max resolutsiooni 640x480. Draivereid polnud installitud, seega draiveri viga ka justkui olla ei saa.
Win7 64bit install oli just värske. Installisin kõik win uuendused ja video draiverid, ikka ainult 640x480.

Lisaks ei saa ma selle monitoriga BIOS-i, kuna UEFI biosi resolutsioon on ilmselt mingi sellise resoga, mida mu monitor ei toeta ning seetõttu ei mahu bios kogu ekraanile. BIOSi probleem mind väga ei häiri, seda ma aimasin juba enne:
"UEFI can only support one resolution and it's 1024X768, so it's likely that the monitor isn't comfortable with the UEFI output resolution/refresh rate. "

Ühesõnaga, ei ühte ega teistpidi, ei saa ma oma monitorile pilti ette.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem vanema monitori (Syncmaster 244T) ja uue videokaardiga (HD7750)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.