Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MultiRaiko
HV vaatleja

|
28.07.2013 01:01:24
|
|
|
Peaks vist ostma ära selle võimendi ja s30-d proovime siis aga psmt selle y101 toidab ära s90-d ka? nagu et kunagi hiljem vb vms?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiRaiko
HV vaatleja

|
28.07.2013 01:16:24
|
|
|
sellel võimendil on ka wattid onju? mitu watti see võimendi on? see radiotehnika oma
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
dexter666
HV veteran

|
28.07.2013 01:37:02
|
|
|
Ma ei soovi siin kedagi pahandada aga ennem kui ostma tormad tee endale põhitõed selgeks mis on mis. Ning siis on ka kindlam, et ostad just enda vajadusi rahuldava tehnika mitte mõnda kasti kuskile nurka seisma. Soovitan natuke googeldada. Radiotehnika y-101 kohta on infot terve nett täis. Kui vene tehnika niiväga paelub siis minu soovitus oleks Estonia UP-010 eelvõim ja UM-010 lõppvõim soetada. Kuigi jälle tegu on vana tehnikaga seega ole valmis, et see vajab teatud remonti ja väljaminekuid.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
28.07.2013 01:39:53
|
|
|
Jah, oleksin võinud hoiatada ka. y-101 on nii vana, et tõenäoliselt vajab juba kondensaatorite vahetust, kui seda juba tehtud pole. Vene kondekad on võrreldes tänapäevastega küllalt head olnud, aga no nii kaua nad ka vastu ei pea.
Estonia kraami ise pole kasutanud, aga niipalju kui kuulnud olen, on hea kraam. Lihtsalt... oma eelistus on see, et asi võiks ikka komplektis olla, s.t Radiotehnika võimendi ja Radiotehnika kõlarid.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
kankka
HV kasutaja
|
28.07.2013 02:01:30
|
|
|
See teema on ägedam lugeda kui Mr.Bean omal ajal. Hullumajapuhvet
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
28.07.2013 02:17:53
|
|
|
Estonial oli esimene asi mis pers...e läks eelvõimu potekas (hakkas ragisema kui süsi otsa lõppes). Praegusel ajal lüüdikuur ei ole niiväga kallis aga võib juhtuda, et mingi asjaarmastaja on seal jootekolbga kallal käinud ja hulga paska kokku keeranud siis läheb kalliks. Ja vene aja võimude juures pole RCA-ga midagi teha, üleminekuid on vaja.
MultiRaiko, miskit erilist bassimassaaži ei saa aga pigem osta miskid 2.1 aktiivsed arvutikõlarid ja puudujääva osa masseerid ise juurde.
Kaldun arvama , et "säästu" S90+ y1o1 või Estonia teemast head nahka ei tule. Need kõige odavamad võimendid mis turul ringlevad ongi tavaliselt "elektrooniku"(noh, ma käisin ju kooli ajal 2x raadioringis) elektroodi alt läbi käinud.
E: kankka, ei tea kuskohast siis noor inimene õppima peab? Pigem küsigu nats rumalamalt kui üldse küsimata jätab .
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
dexter666
HV veteran

|
28.07.2013 11:55:25
|
|
|
korsten kirjutas: |
Estonial oli esimene asi mis pers...e läks eelvõimu potekas (hakkas ragisema kui süsi otsa lõppes). Praegusel ajal lüüdikuur ei ole niiväga kallis aga võib juhtuda, et mingi asjaarmastaja on seal jootekolbga kallal käinud ja hulga paska kokku keeranud siis läheb kalliks. Ja vene aja võimude juures pole RCA-ga midagi teha, üleminekuid on vaja.
MultiRaiko, miskit erilist bassimassaaži ei saa aga pigem osta miskid 2.1 aktiivsed arvutikõlarid ja puudujääva osa masseerid ise juurde.
Kaldun arvama , et "säästu" S90+ y1o1 või Estonia teemast head nahka ei tule. Need kõige odavamad võimendid mis turul ringlevad ongi tavaliselt "elektrooniku"(noh, ma käisin ju kooli ajal 2x raadioringis) elektroodi alt läbi käinud.
E: kankka, ei tea kuskohast siis noor inimene õppima peab? Pigem küsigu nats rumalamalt kui üldse küsimata jätab . |
Täiesti nõus eelkõnelejaga.
Kui bassi soovid siis äkki õnnestub kuskilt veel Logitech Z2300 arvutikõlarid osta. Need müristavad küll ning jääb ära jama võimendite, üleminekutega.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
28.07.2013 12:21:57
|
|
|
Rääkige, mis te räägite aga S90 + Y101 kooslus on oma aja kohta väga hea ning mürtsub küll *.
Y101 annab välja ~ 2x25W RMS Kerge "uuenduskuuri" läbi viies saab 30% juurde http://tfkaudio.blogspot.com/2012/08/radiotehnika-u-101-varskendamine.html
Lihtsa vaevaga saab sellele ka normaalsed kõlarikinnitused ja RCA sisendi.
NEC võimendi, mis ma sulle PS teel pakkusin toodab RMS võimsust 2x50W
* S-90 RMS on 35W.
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
28.07.2013 13:58:20
|
|
|
Minu y-101 omab RCA sisendeid. Ei ole nende lisamine midagi rasket.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiRaiko
HV vaatleja

|
28.07.2013 18:35:15
|
|
|
dexter666 jaa need z2300 need müdistavad hästi, aga vat ma ei leia kuskilt neid. olen ise ka nende ostmisele mõelnud. ainuke koht kus on siis ongi ebay vms. eestist siit ma ei ole enam kuskil näinud neid minigtes foorumites või okidokis vms. kui keegi teab kust võib z2300 saada siis andke teada
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
28.07.2013 22:29:59
|
|
|
http://arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/LISASEADMED-Kolarid/Logitech-Z506-18385
Miskid sellised mahuvad eelarvesse. Midagi erilist ma ei ootaks aga vähemalt kindla peale minek mitte loterii-allegrii (ütlen taas: ma ei pretendeeri jumalikule tõele, pakkuge paremat diili aga ärge vinguge, jamad kõlarid on).
Ja ma ei öelnud, et veneaegne nodi sitt on kui juhtud korralike asjade otsa (150 eest võtaks isegi korraliku Estonia eelvõimendi + paari S-90'eid ligi , hea kuuri all mussi kuulata) aga suur tõenäosus on , et asjatundmatu ostja satub sita otsa. Samad jutud on modimisega = kui ei tea mida teed siis parem jäta tegemata.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
15.08.2013 01:41:18
|
|
|
Tegelikult "tümm" ei olene "vattidest". Kõvema heliga võib tõesti ka üsna kehva helisüsteemi juures tekitada illusiooni "rämedast tümakast", kuid see põhineb mingil inimese kuulmiselundi iseärasusel (Heino Pedusaar on sellest kirjutanud).
Mina soovitan helitekitaja valida sellise, mis mängib kuulajale olulisi sagedusi ühtmoodi hästi nii valjult,kui ka vaikselt. Siis saad kaifi lausa mõne vatiga kätte. Kui on oluline "tümm", siis S30 või S90 kõlarid ja Y101 võimendi on igati paras kooslus.
Oma kogemuste põhjal võin soovitada ka näiteks Elektron 101 ja 102 võimendeid - 18 vatti võimsust, aga bass on eeskujulik.
Mul on JVC PC-X110 sangamakk.
Spoiler 
Üsna väike ja plastmasskõlaritega. Võimsust mõne vati jagu. Aga bass on puhas ja kenasti eristatav ükskõik kui vaikselt kuulates. Kõvasti kuulamiseks tuleb muidugi suuremad kõlarid leida - originaalid hakkavad moonutama, kui volüüm ja bass korraga "põhja" kruttida.
Y101 võimu ja S30 kõlareid kasutasin kunagi kodukinona. Väga kena saund oli. Filmiefektid andis edasi sama hästi, kui kinosaali tehnika.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|