Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Kuidas ühendada S90-eid arvutiga? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MultiRaiko
HV vaatleja
MultiRaiko

sõnum 28.07.2013 01:01:24 vasta tsitaadiga

Peaks vist ostma ära selle võimendi ja s30-d icon_biggrin.gif proovime siis icon_biggrin.gif aga psmt selle y101 toidab ära s90-d ka? nagu et kunagi hiljem vb vms?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.07.2013 01:05:55 vasta tsitaadiga

Jep thumbs_up.gif
Kommentaarid: 244 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 216
tagasi üles
MultiRaiko
HV vaatleja
MultiRaiko

sõnum 28.07.2013 01:16:24 vasta tsitaadiga

sellel võimendil on ka wattid onju? mitu watti see võimendi on? see radiotehnika oma icon_smile.gif
tagasi üles
dexter666
HV veteran
dexter666

sõnum 28.07.2013 01:37:02 vasta tsitaadiga

Ma ei soovi siin kedagi pahandada aga ennem kui ostma tormad tee endale põhitõed selgeks mis on mis. Ning siis on ka kindlam, et ostad just enda vajadusi rahuldava tehnika mitte mõnda kasti kuskile nurka seisma. Soovitan natuke googeldada. Radiotehnika y-101 kohta on infot terve nett täis. Kui vene tehnika niiväga paelub siis minu soovitus oleks Estonia UP-010 eelvõim ja UM-010 lõppvõim soetada. Kuigi jälle tegu on vana tehnikaga seega ole valmis, et see vajab teatud remonti ja väljaminekuid.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 28.07.2013 01:39:53 vasta tsitaadiga

Jah, oleksin võinud hoiatada ka. y-101 on nii vana, et tõenäoliselt vajab juba kondensaatorite vahetust, kui seda juba tehtud pole. Vene kondekad on võrreldes tänapäevastega küllalt head olnud, aga no nii kaua nad ka vastu ei pea.

Estonia kraami ise pole kasutanud, aga niipalju kui kuulnud olen, on hea kraam. Lihtsalt... oma eelistus on see, et asi võiks ikka komplektis olla, s.t Radiotehnika võimendi ja Radiotehnika kõlarid.

kankka
HV kasutaja

sõnum 28.07.2013 02:01:30 vasta tsitaadiga

See teema on ägedam lugeda kui Mr.Bean omal ajal. Hullumajapuhvet icon_smile.gif
korsten
HV veteran

sõnum 28.07.2013 02:17:53 vasta tsitaadiga

Estonial oli esimene asi mis pers...e läks eelvõimu potekas (hakkas ragisema kui süsi otsa lõppes). Praegusel ajal lüüdikuur ei ole niiväga kallis aga võib juhtuda, et mingi asjaarmastaja on seal jootekolbga kallal käinud ja hulga paska kokku keeranud siis läheb kalliks. Ja vene aja võimude juures pole RCA-ga midagi teha, üleminekuid on vaja.
MultiRaiko, miskit erilist bassimassaaži ei saa aga pigem osta miskid 2.1 aktiivsed arvutikõlarid ja puudujääva osa masseerid ise juurde.
Kaldun arvama , et "säästu" S90+ y1o1 või Estonia teemast head nahka ei tule. Need kõige odavamad võimendid mis turul ringlevad ongi tavaliselt "elektrooniku"(noh, ma käisin ju kooli ajal 2x raadioringis) elektroodi alt läbi käinud.
E: kankka, ei tea kuskohast siis noor inimene õppima peab? Pigem küsigu nats rumalamalt kui üldse küsimata jätab thumbs_up.gif .

tagasi üles
dexter666
HV veteran
dexter666

sõnum 28.07.2013 11:55:25 vasta tsitaadiga

korsten kirjutas:
Estonial oli esimene asi mis pers...e läks eelvõimu potekas (hakkas ragisema kui süsi otsa lõppes). Praegusel ajal lüüdikuur ei ole niiväga kallis aga võib juhtuda, et mingi asjaarmastaja on seal jootekolbga kallal käinud ja hulga paska kokku keeranud siis läheb kalliks. Ja vene aja võimude juures pole RCA-ga midagi teha, üleminekuid on vaja.
MultiRaiko, miskit erilist bassimassaaži ei saa aga pigem osta miskid 2.1 aktiivsed arvutikõlarid ja puudujääva osa masseerid ise juurde.
Kaldun arvama , et "säästu" S90+ y1o1 või Estonia teemast head nahka ei tule. Need kõige odavamad võimendid mis turul ringlevad ongi tavaliselt "elektrooniku"(noh, ma käisin ju kooli ajal 2x raadioringis) elektroodi alt läbi käinud.
E: kankka, ei tea kuskohast siis noor inimene õppima peab? Pigem küsigu nats rumalamalt kui üldse küsimata jätab thumbs_up.gif .

Täiesti nõus eelkõnelejaga.
Kui bassi soovid siis äkki õnnestub kuskilt veel Logitech Z2300 arvutikõlarid osta. Need müristavad küll ning jääb ära jama võimendite, üleminekutega.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
-vodafone-
HV Guru
-vodafone-

sõnum 28.07.2013 12:21:57 vasta tsitaadiga

Rääkige, mis te räägite aga S90 + Y101 kooslus on oma aja kohta väga hea ning mürtsub küll *.
Y101 annab välja ~ 2x25W RMS Kerge "uuenduskuuri" läbi viies saab 30% juurde http://tfkaudio.blogspot.com/2012/08/radiotehnika-u-101-varskendamine.html
Lihtsa vaevaga saab sellele ka normaalsed kõlarikinnitused ja RCA sisendi.
NEC võimendi, mis ma sulle PS teel pakkusin toodab RMS võimsust 2x50W

* S-90 RMS on 35W.
Kommentaarid: 244 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 216
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 28.07.2013 13:58:20 vasta tsitaadiga

Minu y-101 omab RCA sisendeid. Ei ole nende lisamine midagi rasket.
MultiRaiko
HV vaatleja
MultiRaiko

sõnum 28.07.2013 18:35:15 vasta tsitaadiga

dexter666 jaa need z2300 need müdistavad hästi, aga vat ma ei leia kuskilt neid. olen ise ka nende ostmisele mõelnud. ainuke koht kus on siis ongi ebay vms. eestist siit ma ei ole enam kuskil näinud neid minigtes foorumites või okidokis vms. kui keegi teab kust võib z2300 saada siis andke teada icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 28.07.2013 22:29:59 vasta tsitaadiga

http://arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/LISASEADMED-Kolarid/Logitech-Z506-18385
Miskid sellised mahuvad eelarvesse. Midagi erilist ma ei ootaks aga vähemalt kindla peale minek mitte loterii-allegrii (ütlen taas: ma ei pretendeeri jumalikule tõele, pakkuge paremat diili aga ärge vinguge, jamad kõlarid on).

Ja ma ei öelnud, et veneaegne nodi sitt on kui juhtud korralike asjade otsa (150 eest võtaks isegi korraliku Estonia eelvõimendi + paari S-90'eid ligi icon_razz.gif, hea kuuri all mussi kuulata) aga suur tõenäosus on , et asjatundmatu ostja satub sita otsa. Samad jutud on modimisega = kui ei tea mida teed siis parem jäta tegemata.

tagasi üles
Kassmees
Kreisi kasutaja
Kassmees

sõnum 15.08.2013 01:41:18 vasta tsitaadiga

Tegelikult "tümm" ei olene "vattidest". Kõvema heliga võib tõesti ka üsna kehva helisüsteemi juures tekitada illusiooni "rämedast tümakast", kuid see põhineb mingil inimese kuulmiselundi iseärasusel (Heino Pedusaar on sellest kirjutanud).
Mina soovitan helitekitaja valida sellise, mis mängib kuulajale olulisi sagedusi ühtmoodi hästi nii valjult,kui ka vaikselt. Siis saad kaifi lausa mõne vatiga kätte. Kui on oluline "tümm", siis S30 või S90 kõlarid ja Y101 võimendi on igati paras kooslus.
Oma kogemuste põhjal võin soovitada ka näiteks Elektron 101 ja 102 võimendeid - 18 vatti võimsust, aga bass on eeskujulik.

Mul on JVC PC-X110 sangamakk.

Spoiler Spoiler Spoiler

Üsna väike ja plastmasskõlaritega. Võimsust mõne vati jagu. Aga bass on puhas ja kenasti eristatav ükskõik kui vaikselt kuulates. Kõvasti kuulamiseks tuleb muidugi suuremad kõlarid leida - originaalid hakkavad moonutama, kui volüüm ja bass korraga "põhja" kruttida.

Y101 võimu ja S30 kõlareid kasutasin kunagi kodukinona. Väga kena saund oli. Filmiefektid andis edasi sama hästi, kui kinosaali tehnika.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Kuidas ühendada S90-eid arvutiga? mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.